Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Εγώ από ότι καταλαβαίνω ο Κρίστο δεν προορίζεται για να βοηθήσει άμεσα...άσχετα αν είναι δανεικός..ακατανόητα πράγματα...
Κόλπα του μάνατζερ να ανεβάσει το κασέ τουcartman έγραψε:Λυων για Μαουριτσιο λεει το SDNA.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι ο Μαουρίσιο είναι το χαφ που μας έλειπε όταν ο Καντουρί έχει φτύσει πνευμόνι. Ότι πρέπει για 15 παιχνίδια βασικός και άλλα τόσα από τον πάγκο, με τον Καντουρί να παίρνει 30 παιχνίδια ως βασικός, αν είναι υγιής. Είναι αλλιώς να είναι έτοιμος να λυποθυμίσει ο Καντουρί, να κοιτάς πάγκο και να βλέπεις Νινούα και Εσίτι, κι αλλιώς να βλέπεις Μαουρίσιο.joshua έγραψε:Ο Μαουριτσιο είναι το χάφ που μας έλειπε για να απελευθερωθεί εκτός των άλλων ο Ελ Καντουρι που επιτέλους βρήκε τη θέση του; Ρε θα με τρελαίνετε;
Μιλώντας για ονόματα η χάρτινη θέλει λέει τον τανκοβις. Αυτός ναι είναι όνομα.
- pisakaipoupoula
Ο Γκαρσία με ψήνει πιο πολύ απ' όλους, περίπου τέτοιον χαφ θέλουμε
Μονο ο ΠΑΟΚ......αυτα δεν γινονται. Θα μας κοροιδευουν και θα εχουν και δικαιο. 

- paokmaniak
Tι κολλημα εχετε φαει με αυτον τον Τανκοβιτς. Σιγα το βιογραφικο
Κρίμα πάντως. Το σωστό θα ήταν να σπρώχναν τον Γιαννουλη Με τα 6-7 και να κρατούσαν κανα παίκτη και να κάνανε μια δυο προσθηκεσ. Έτσι θα είχαμε μια συνέχεια και μια ανταγωνιστική ομάδα. Τώρα δώσαμε όσα πήραμε σε διάφορους όχι ισάξιους παίκτες θα πω και ελπίζουμε. Τώρα έτσι που γίναμε τα πράματα είναι δύσκολα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καλός παίκτης ναι. Όνομα από που και ως που;Totem_pk έγραψε:Μιλώντας για ονόματα η χάρτινη θέλει λέει τον τανκοβις. Αυτός ναι είναι όνομα.
Για μένα, κάνεις την προσφορά σου και περιμένεις. Αν τη δέχεται στα λεφτα που ο ΠΑΟΚ θελει, εχει καλώς. Αυτο για Βιεϊρινια και Μαουριτσιο. Το αν ενδιαφέρονται Αραβες, Γάλλοι, Ρώσοι, Τούρκοι δε θα πρέπει να μας απασχολεί. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να κανει άνοιγμα σε πολλές εναλλακτικές και να υπογράψει αυτή που τον βολεύει καλύτερα. Ιδανικα θα ηθελα Μαουριτσιο και Βιεϊρινια πισω με 300Κ και 400Κ αντίστοιχα. Πλουσιοι έχουν γινει τοσα χρόνια. Ας αποδείξουν, οπως ο Πάμπλο οτι αγαπάνε το σωματείο.
Ο Τάνκοβιτς μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα αλλά τουλάχιστον έχει να επιδείξει αριθμούς...Ο Κρίστο τι έχει να επιδείξει ρε παιδιά;;Συγνώμη δηλ..
Συμβόλαιο 80κ Ισπανού, διαβάζαμε όταν υπήρχαν πεσέτες στην Μπανταχοθ στην Αλικάντε κλπ
Συνεχίστε
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνεχίστε
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι όνομα το Τανκοβιτς;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χθες θέλαμε 2-3 πολυ καλούς παίκτες.
Σήμερα 4 καλούς παίκτες.
Κ παίρνεις Μουργο με 2 εκατομμύρια ενώ πουλάς Πελκα με 1.5 κ Κρίστο.
Επίσης σκέφτεσαι επιστροφή Μαουρισιο χωρίς προετοιμασία κ έπειτα από ευχαριστηρια αποδέσμευση.
Ρεμπε βουλωμένη μύτη έχεις; Αντε αγόρι μου βάλε λίγο οτριβιν να συνέλθεις, μπας και γλιτώσουμε τα ζαναξ με εσάς που μπλέξαμε.
Σήμερα 4 καλούς παίκτες.
Κ παίρνεις Μουργο με 2 εκατομμύρια ενώ πουλάς Πελκα με 1.5 κ Κρίστο.
Επίσης σκέφτεσαι επιστροφή Μαουρισιο χωρίς προετοιμασία κ έπειτα από ευχαριστηρια αποδέσμευση.
Ρεμπε βουλωμένη μύτη έχεις; Αντε αγόρι μου βάλε λίγο οτριβιν να συνέλθεις, μπας και γλιτώσουμε τα ζαναξ με εσάς που μπλέξαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 05 Οκτ 2020, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.