20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Αν είναι να έχω ροντριγκο βασικός μέχρι τα 60 σου...
- episimos73
Συγνώμη Γερμανέ αλλά όπως λέει και ο Parolos μου φαίνεσαι αδικαιολογητα αυστηρός. Ο Βιειρίνια είναι από τους λίγους με θετικό αγωνιστικό πρόσημο ΚΑΙ φέτος αλλά και πέρσι. Στο νταμπλ δε ήταν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.
Όσο για τα εξωαγωνιστικά, είναι για μένα από τα λίγα άτομα εκεί μέσα για τα οποία μπορείς να αισθάνεσαι περήφανος ως ΠΑΟΚτσής με την εν γένει συμπεριφορά του.
Κρίμα να απαξιώνουμε τέτοιες αξίες στο σύλλογο με επιχειρήματα τύπου πληρώθηκε αδρά κτλ. Ο Μαραντόνα δηλαδή που λατρεύεται σαν Θεός στη Νάπολι ακόμα και τώρα, 30 χρόνια μετά, τζάμπα έπαιζε;
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο για τα εξωαγωνιστικά, είναι για μένα από τα λίγα άτομα εκεί μέσα για τα οποία μπορείς να αισθάνεσαι περήφανος ως ΠΑΟΚτσής με την εν γένει συμπεριφορά του.
Κρίμα να απαξιώνουμε τέτοιες αξίες στο σύλλογο με επιχειρήματα τύπου πληρώθηκε αδρά κτλ. Ο Μαραντόνα δηλαδή που λατρεύεται σαν Θεός στη Νάπολι ακόμα και τώρα, 30 χρόνια μετά, τζάμπα έπαιζε;
-
paok düsseldorf
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Για την χρονια του ΝΤΑΜΠΛ συμφωνω.episimos73 έγραψε:Συγνώμη Γερμανέ αλλά όπως λέει και ο Parolos μου φαίνεσαι αδικαιολογητα αυστηρός. Ο Βιειρίνια είναι από τους λίγους με θετικό αγωνιστικό πρόσημο ΚΑΙ φέτος αλλά και πέρσι. Στο νταμπλ δε ήταν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.
Στα αλλα εχουμε εντελως διαφορετικη αποψη.
Για την συγκριση ΒΙΕΡΙΝΙΑ με ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, σε οποιοδηποτε τομεα και επιπεδο να την κανει κανεις ειναι αστοχη.
Το μονο κοινο που εχουν μεταξυ τους ειναι οτι και οι δυο εχουν παιξει ποδοσφαιρο.
- episimos73
Καλά, δεν είπα ότι είναι Μαραντόνα ο Αντρέ. Δεν πήρε και τα ίδια χρήματα βέβαια.. Το παράδειγμα δόθηκε για να τονίσω τη σχέση που μπορούν να έχουν οι αθλητές με τον κόσμο της ομάδας, ανεξαρτήτως υλικών απολαβών.paok düsseldorf έγραψε:Για την χρονια του ΝΤΑΜΠΛ συμφωνω.episimos73 έγραψε:Συγνώμη Γερμανέ αλλά όπως λέει και ο Parolos μου φαίνεσαι αδικαιολογητα αυστηρός. Ο Βιειρίνια είναι από τους λίγους με θετικό αγωνιστικό πρόσημο ΚΑΙ φέτος αλλά και πέρσι. Στο νταμπλ δε ήταν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.
Στα αλλα εχουμε εντελως διαφορετικη αποψη.
Για την συγκριση ΒΙΕΡΙΝΙΑ με ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, σε οποιοδηποτε τομεα και επιπεδο να την κανει κανεις ειναι αστοχη.
Το μονο κοινο που εχουν μεταξυ τους ειναι οτι και οι δυο εχουν παιξει ποδοσφαιρο.
Σε ότι αφορά την περσινή του απόδοση, καλό θα είναι να μην ξεχνάμε ότι γύρισε από χιαστούς και πάρα την ηλικία και την έλλειψη προετοιμασίας ήταν καθοριστικός σε ορισμένα ματς και λόγω ποιότητας έδινε ισορροπία στην ανάπτυξη της ομάδας όταν αγωνιζόταν. Μετά από Μίσιτς, Ίνγκι και Γιαννούλη ποιος είχε καλύτερη απόδοση;
Οι άνθρωποι που είναι εκτός παρέας και έχουν απευθείας επαφή με τον μεγαλομέτοχο τρώνε λάσπη.
Απορώ τι ακόμα θα σου καταλογήσουν αρχηγέ όταν πάρεις επίσημα και την ομάδα στα χέρια σου και γλιτώσουμε μια και καλή από περίεργους περαστικούς ρεμποφερρέιρα που άφησαν συντρίμια.
Συνέχισε και γράψε τους στα τεράστια αυγά σου.
Απορώ τι ακόμα θα σου καταλογήσουν αρχηγέ όταν πάρεις επίσημα και την ομάδα στα χέρια σου και γλιτώσουμε μια και καλή από περίεργους περαστικούς ρεμποφερρέιρα που άφησαν συντρίμια.
Συνέχισε και γράψε τους στα τεράστια αυγά σου.
Γιατί είστε σίγουροι ότι ο Βιεϊρίνια θα πετύχει ως αθλητικός/τεχνικός διευθυντής; Το παράδειγμα Γκαρσία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν σας βάζει μυαλό;
- PAOK_Antarctica
Επειδή για κάποιο λόγο ο ΠΑΟΚτσής νομίζει πως το να παίξει κάποιος καλή μπάλα στον ΠΑΟΚ τον κάνει ικανό για τα πάντα.
Δεν θα τον ήθελα για τεχνικό διευθυντή. Αλλά αυτή τη στιγμή θα ήθελα να έχω έναν Βιεϊρίνια στην ομάδα. Είμαστε χωρίς τεχνικό διευθυντή, με προπονητή που κάποιος πρέπει να αποφασίσει αν μας κάνει και με ένα ρόστερ τρύπιο και δεν υπάρχει ένας ποδοσφαιρανθρωπος να εξηγήσει πέντε πράγματα σε όποιον πάμε να προσεγγίσουμε.Miles έγραψε:Γιατί είστε σίγουροι ότι ο Βιεϊρίνια θα πετύχει ως αθλητικός/τεχνικός διευθυντής; Το παράδειγμα Γκαρσία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν σας βάζει μυαλό;
Να το πω αλλιώς. Αν ο Βιεϊρίνια είχε λόγο στην πρόσληψη Αμπελ, θα είχαμε γλυτώσει πολλά προβλήματα. Όχι γιατί έχει το μάτι το τρελό αλλά γιατί έβλεπε πως ο νέος προπονητής θέλει να παίξει κάτι τελείως διαφορετικό που το ρόστερ που υπήρχε δεν το υποστήριζε.
Δεν ξέρω αν θα μας έφερνε τον νέο Κλοπ, αλλά σίγουρα δεν θα έφερνε κάποιον που ήθελε να παίζει 4-4-2, 3-4-2-1, 3-4-3 και ότι όλα επιχείρησε ο Αμπελ. Θα πήγαινε σε ένα σίγουρο μοτίβο με έναν προπονητή παρόμοιο με τον Λουτσεσκου.
Εδώ που φτάσαμε δεν με νοιάζει να έχει το τέλειο μάτι ο Αντρε. Έναν έντιμο άνθρωπο θέλω, που να πονάει την ομάδα, να έχει παραστασεις και να ξέρει τα στοιχειώδη από ποδόσφαιρο.
αθλητικός.Miles έγραψε:Γιατί είστε σίγουροι ότι ο Βιεϊρίνια θα πετύχει ως αθλητικός/τεχνικός διευθυντής; Το παράδειγμα Γκαρσία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν σας βάζει μυαλό;
άρα υπεύθυνος για επιλογές ανθρώπων , στρατηγικής, όχι παικτών.
Είναι έντιμος, έξυπνος με τρομερά connections σε όλη την ευρώπη.
νομίζω πως τα σημάδια είναι τουλάχιστον ενθαρυντικα
- bersekeros
Αν και είναι πρόωρο, μιας και ο Αρχηγός έχει ακόμα σίγουρα
και την επόμενη χρονιά για να αγωνιστεί (Ιουν'22),
η θέση του Team Manager (υπευθύνου λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος),
πιστεύω ότι θα του πήγαινε εξαιρετικά,
για ξεκίνημα στην μετέπειτα ενασχόλησή του με τα του ΠΑΟΚ .
και την επόμενη χρονιά για να αγωνιστεί (Ιουν'22),
η θέση του Team Manager (υπευθύνου λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος),
πιστεύω ότι θα του πήγαινε εξαιρετικά,
για ξεκίνημα στην μετέπειτα ενασχόλησή του με τα του ΠΑΟΚ .
Η απάντηση πάει και στους δύο. Τα ίδια λέγαμε αναλογικά και για τον Γκαρσία: αδύνατον να μην κάνει αυτό ή να μην δει εκείνο - και η διάψευση είναι συνεχής.
Αυτό είναι ένα εντελώς αυθαίρετο, πρόωρο, χαζό συμπέρασμα.
Συμπεράσματα για τον ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ προπονητή είναι ανόητο να βγαίνουν πριν κάνει μια ΘΕΡΙΝΗ και ΣΤΑΘΕΡΉ προετοιμασία της ομάδας με παράλληλη την προσθήκη έστω ενος-δυο παικτών που να ταιριάζουν σε αυτό που σκέφτεται για την ομάδα.
Το ίδιο ισχύει και για τεχνικούς διευθυντές κλπ
Άμα πχ φέρναμε τον ρεμπε Σεπτέμβρη και τον διωχναμε Νοέμβρη ως αποτυχημένο, θα ήμασταν γελοιοι
Δεν επεκτείνομαι παραπάνω γιατί είναι εντελώς οφ τοπικ
Συμπεράσματα για τον ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ προπονητή είναι ανόητο να βγαίνουν πριν κάνει μια ΘΕΡΙΝΗ και ΣΤΑΘΕΡΉ προετοιμασία της ομάδας με παράλληλη την προσθήκη έστω ενος-δυο παικτών που να ταιριάζουν σε αυτό που σκέφτεται για την ομάδα.
Το ίδιο ισχύει και για τεχνικούς διευθυντές κλπ
Άμα πχ φέρναμε τον ρεμπε Σεπτέμβρη και τον διωχναμε Νοέμβρη ως αποτυχημένο, θα ήμασταν γελοιοι
Δεν επεκτείνομαι παραπάνω γιατί είναι εντελώς οφ τοπικ
gika έγραψε:Δεν θα τον ήθελα για τεχνικό διευθυντή. Αλλά αυτή τη στιγμή θα ήθελα να έχω έναν Βιεϊρίνια στην ομάδα. Είμαστε χωρίς τεχνικό διευθυντή, με προπονητή που κάποιος πρέπει να αποφασίσει αν μας κάνει και με ένα ρόστερ τρύπιο και δεν υπάρχει ένας ποδοσφαιρανθρωπος να εξηγήσει πέντε πράγματα σε όποιον πάμε να προσεγγίσουμε.Miles έγραψε:Γιατί είστε σίγουροι ότι ο Βιεϊρίνια θα πετύχει ως αθλητικός/τεχνικός διευθυντής; Το παράδειγμα Γκαρσία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν σας βάζει μυαλό;
Να το πω αλλιώς. Αν ο Βιεϊρίνια είχε λόγο στην πρόσληψη Αμπελ, θα είχαμε γλυτώσει πολλά προβλήματα. Όχι γιατί έχει το μάτι το τρελό αλλά γιατί έβλεπε πως ο νέος προπονητής θέλει να παίξει κάτι τελείως διαφορετικό που το ρόστερ που υπήρχε δεν το υποστήριζε.
Δεν ξέρω αν θα μας έφερνε τον νέο Κλοπ, αλλά σίγουρα δεν θα έφερνε κάποιον που ήθελε να παίζει 4-4-2, 3-4-2-1, 3-4-3 και ότι όλα επιχείρησε ο Αμπελ. Θα πήγαινε σε ένα σίγουρο μοτίβο με έναν προπονητή παρόμοιο με τον Λουτσεσκου.
Εδώ που φτάσαμε δεν με νοιάζει να έχει το τέλειο μάτι ο Αντρε. Έναν έντιμο άνθρωπο θέλω, που να πονάει την ομάδα, να έχει παραστασεις και να ξέρει τα στοιχειώδη από ποδόσφαιρο.
Η λογική της "πεπατημένης", η λογική της "σιγουριάς", η λογική του "λίγα και καλά", η λογική του "μη μ' ενοχλείτε, βολεύομαι σε αυτά που ξέρω" είναι μια λογική που πάντα καταλήγει στο τέλος, σε χαμηλό ταβάνι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν βαρεθήκατε τα πειράματα;;;
Μετά τα πειράματα στους προπονητές τώρα να αρχίσουμε και σε αθλητικούς διευθυντές;
Δεν μπορεί να τα σκέφτονται αυτά στην διοίκηση....
On topic ο Βιερινια αφού παίξει 1-2 χρόνια ακόμα μπάλα, θα πρέπει να αναλάβει θέση στον πάγκο σαν γενικός αρχηγός. Εκεί θα πρέπει να είναι η θέση του και όχι προπονητής, αθλητικός διευθυντής ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..
Μετά τα πειράματα στους προπονητές τώρα να αρχίσουμε και σε αθλητικούς διευθυντές;
Δεν μπορεί να τα σκέφτονται αυτά στην διοίκηση....
On topic ο Βιερινια αφού παίξει 1-2 χρόνια ακόμα μπάλα, θα πρέπει να αναλάβει θέση στον πάγκο σαν γενικός αρχηγός. Εκεί θα πρέπει να είναι η θέση του και όχι προπονητής, αθλητικός διευθυντής ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..
μη το τραβάμε χωρίς λόγο επειδή πονάμε γενικά με τα χάλια μας .
Έχει ακόμα ένα χρόνο μπάλα και θα δούμε τι ρόλο θα έχει. Από τον ΠΑΟΚ είναι ακούνητος, έχει απευθείας επαφή με το μεγαλομέτοχο και αυτό είναι το πιο σημαντικό και ευχαριστο
Έχει ακόμα ένα χρόνο μπάλα και θα δούμε τι ρόλο θα έχει. Από τον ΠΑΟΚ είναι ακούνητος, έχει απευθείας επαφή με το μεγαλομέτοχο και αυτό είναι το πιο σημαντικό και ευχαριστο