Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

nasos66

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από nasos66 »

Καλημέρα.
Μετα από 10ετιες σαν ΠΑΟΚ κοντρα στο συστημα, με Σαββιδη μεγαλομετοχο,και με το συστημα να είναι στο τελος του, η προταση μου είναι η εξης.
Για αυτους που είναι μακρια παρτε καλες πολυθρόνες.Σε αυτους που θαναι στο γηπεδο, καλη διασκεδαση,και σε αυτους που θα πανε στις εκδρομες,καλες εκδρομες.
Εχει ερθει η ωρα μας για γουστα μετα από πολλα χρονια,και μονο προς τα πανω εχει τωρα.
Στα των μεταγραφων,εμεις φετος είχαμε τελειωσει πριν καν αρχιση η μετ.περιοδος,και για αυτό ειμαστε ολο χαχαχα και χουχουζου.Προσθηκες μπορουν και θα γινονται συνεχεια,και από ότι δειχνει και πωλήσεις σιγα σιγα.Στο σημερα το θεμα είναι να δεση η ομαδα, και να γινει ελαφρυνση του ροστερ από μετριους,για να σταματηση και η σπαταλη.
Πολλα πρεπει να γινουν,και θα γινουν ακομα,και ο κοσμος δειχνει πιο ωριμος από ποτε.
Τα καλυτερα ερχονται,ειναι εδώ δηλ.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Καλημέρες!
Μια ερώτηση... ο Babaς τους γιατί έχει suspension στο transfermarkt?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Thracian έγραψε:και τωρα που τελειωσαν.... να πω και γω....

ΟΝΤΙ απ το κεφαλι μου να τα επαιρνες κοπι πειστ ετσι οπως τα εγραψες τα σκεφτομαι

επισης κατι βασικο... τα εξτρεμ μας θα ειναι το καλυτερο διδυμο μπακ του πρωταθλήματος
Ναι και αυτό πολύ σωστό.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Belfodil και Maiga ειναι δυο καλες περιπτωσεις....ο πρωτος παικταρας σε καλη ηλικια αλλα καθοδικη πορεια και ο αλλος αξιοπιστος επιθετικος με καλες χρονιες και αρκετα γκολ σε premier και σε πολυ καλη ηλικια.....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

GiorgosAtha έγραψε:Καλημέρες!
Μια ερώτηση... ο Babaς τους γιατί έχει suspension στο transfermarkt?
όντως..τι παίζει;; :?
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Metagrafakias έγραψε:Belfodil και Maiga ειναι δυο καλες περιπτωσεις....ο πρωτος παικταρας σε καλη ηλικια αλλα καθοδικη πορεια και ο αλλος αξιοπιστος επιθετικος με καλες χρονιες και αρκετα γκολ σε premier και σε πολυ καλη ηλικια.....
Νομίζω ότι είναι αρκετά αξιόλογοι παίκτες. Τι κασέ έχουν όμως ?
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Metagrafakias έγραψε:Belfodil και Maiga ειναι δυο καλες περιπτωσεις....ο πρωτος παικταρας σε καλη ηλικια αλλα καθοδικη πορεια και ο αλλος αξιοπιστος επιθετικος με καλες χρονιες και αρκετα γκολ σε premier και σε πολυ καλη ηλικια.....
Ο Belfodil μου έχει πει φίλος από την Ιταλία Έλληνας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι η ''Σικαμπαλίαση'' στο μυαλό...Τέτοιος είναι..
Αλλά τον άλλο τον Maiga πολύ τον λιγουρεύομαι κι εγώ...καλός παίκτης με εμπειρία και πολύ καλή ηλικία.Και νομίζω το στυλάκι του κολλάει λουκούμι στο ταχύτατο στυλ του νέου ΠΑΟΚ με τα μαυράκια μπροστά...για κερασάκι στην τούρτα,τον θέλω......
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άσχετο, αλλά το γράφω για να υπάρχει καταγεγραμμένο:

" Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες"...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Εγω θα πω και τον καημο μου οτι γιναμε οπως οι αλλοι που ψιλοκοροιδευαμε ,μια εντεκαδα μονο ξενοι.Θα μου πεις οι Ελληνες με πιο πολλα λεφτα και δεν ,ναι μεν αλλα ....ειπαμε καημος.
Απ την αλλη οι Ελληνες πρεπει να καταλαβουν οτι τα μπερεκετια τελειωσανε κι αν θελεις να αγωνιζεσαι σε καποια τοπ ομαδα της ΣΛ πρεπει πλεον και να σκυλιαζεις στη προπονηση και καλη ζωη να κανεις και.. και ..και.Αλλιως πλατανιαδες και λειβαδιες.
+ 1926...

Τον καημό μας αν τον είχαν και οι επαγγελματίες Έλληνες ποδοσφαιριστές μας Κατ, θα υπήρχαν πιστεύω τουλάχιστον 2-3 στην 11άδα...
Ας το κοιτάξουν οι ίδιοι λοιπόν, γιατί δεν θα βρίσκονται άδικα στον πάγκο την νέα σεζόν...
Ευκαιρίες πήραν πολλές μέχρι τώρα, αλλά ΔΕΝ...
Ας φροντίσουν λοιπόν στην συνέχεια τον δικό μας καημό να τον κάνουν και δικό τους, αν φυσικά θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, γιατί οι εποχές των 9 Ελλήνων υποχρεωτικά στην 11άδα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί εδώ και χρόνια...
Αν πάλι τους αρέσει "κοντά στον βασιλικό να ποτίζεται κι η γλάστρα" ας έχουν στον νου τους ότι οι γλάστρες αντικαθίστανται συχνά για πολλούς και διάφορους λόγους, σίγουρα όμως παύουν να υπάρχουν καν, όταν ο βασιλικός θεριέψει και γίνει ολόκληρο δέντρο...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Δεν βλέπω να γίνεται καμιά άλλη κίνηση και μάλλον σωστά αφού από ότι βλέπω από τους ελεύθερους που λένε οι περισσότεροι είναι όχι απλά για τα τελευταία ένσημα αλλά πρώην ποδοσφαιριστες, ενώ άλλοι εντελώς προβληματικοι χαρακτήρες που μπορούν να βάλουν βόμβα στα αποδυτήρια σου. Ίσως να ταν μονάχα καλή περίπτωση αυτός ο Μαιγκα χωρίς να έχω κ ιδιαίτερο ζήλο.
Το ξαναλέω είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που υπήρχε καλός μεταγραφικός σχεδιασμός με παίκτες στα χαρακτηριστικά που ήθελαν εξαρχής. Εντάξει όλοι λίγο πολύ θέλαμε ένα βαρβάτο σέντερ φορ που να ναι ένα τανκ, παιχταράς αλλά το πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει με τα μαύρα βέλη κ το γρήγορο ποδόσφαιρο που θα χει σαν χαρακτηριστικα. Και σίγουρα φέτος αν κάνουν το λάθος οι άλλοι κ μας υποτιμήσουν θα το βρουν μπροστά τους. Εγώ λέω ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους με πολλές δυνατότητες για τίτλο από κάθε άλλη φορά. Πίστη και στήριξη κυρίως στα δύσκολα γιατί κάτι καλό γεννιέται τώρα και θα φανεί στην πορεία. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

goran 64 έγραψε:Άσχετο, αλλά το γράφω για να υπάρχει καταγεγραμμένο:

" Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες"...
Γρηγορη τι εγινε?
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Odi έγραψε:Δική μου άποψη μιας και μπήκε και το poll είναι η εξής:

Η ομάδα φέτος έκανε μακράν τον πιο δυνατό και οργανωμένο μεταγραφικό σχεδιασμό από κάθε άλλη χρονιά.Πήρε παίκτες με εμπειρίες και παραστάσεις,όχι ξεζουμισμένους,όχι ταλέντα και ελπιδοφόφους.Παίκτες σε καλή ηλικία με πράγματα να δώσουν.Παίκτες επαγγελματίες που δένονται με τις ομάδες τους και όχι γυρολόγους που ψάχνουν το χρήμα.Παίκτες αρχηγούς (Κάνιας,Μπίσεσβαρ,Βαρέλα,Τζάλμα,Μάτος) με προσωπικότητα.

Το πιο σημαντικό;Η ομάδα απέκτησε παίκτες γρήγορους και στα πόδια και στο μυαλό.Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον ούτε αργά μπακ,ούτε αργά χαφ (κυρίως).Είναι μια ομάδα ταχυδυναμική που στην Ελλάδα θα κάνει πλάκα ασυζητητι.

Επίσης έφυγαν παίκτες που απλά δεν μπορούσαν (Γκολάσα,Βίτορ),ανανέωσαν παίκτες-διαμάντια (Μυστακίδης) δόθηκαν δανεικοί παίκτες ελπιδοφόροι (Άντονις,Ζάιρο),δόθηκαν παιδιά της Κ20 σε ομάδες που θα ψηθούν,πωλήθηκαν παίκτες σε καλά λεφτά (Μακ και Λούκας),μπήκε ρήτρα σε παίκτες που μπορούν να φέρουν λεφτά (Κάτσε και Χάτζη από όσο ακούγεται).

Ενστάσεις:

1)Τιάμ:Δεν μου άρεσε το βιογραφικό του.Ξεκάθαρα βέβαια δεν ήταν πρώτη επιλογή.Ωστόσο συνδυάστηκε με τον δανεισμό του Ζάιρο και δεν νομίζω με τίποτα να είναι πιο ανούσιος ο Σενεγαλέζος.Οπότε θεωρώ πως υπήρξε αναβάθμιση στην θέση,αν και θα ήθελα πιο έτοιμο παίκτη.

2)Όσον αφορά τον φορ,ήθελα κ εγώ παίκτη να κάνει την διαφορά.Όπως όλοι.Αλλά ας μην τρελαινόμαστε.Παιχνίδι στην σούπερ λιγκα που δεν μπορεί να καθαρίσει ο Κλάους ή ο Φακούντο δύσκολα θα υπάρξει.

Συμπερασματικά έλειψε αυτό το κλικ για να πας από το 9 στο 10.Σούπερ ικανοποιημένος από τις μεταγραφές ποιοτικά και ποσοτικά.

Έρχεται χρονιά-ορόσημο.Κρατήστε τους εχρθούς του ΠΑΟΚ έξω από το μυαλό και την κρίση σας.

Μπαίνει άνετα και κεντρική.
Ευχαριστούμε Odi
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Τ(ι)αμάμ γενικά, πολύ καλά.
Ευχαριστημένος από ό,τι βλέπω.
Ενοχλημένος με ρεπορτάζ τύπου "αποτυχημένος σχεδιασμός" (!) που βγαι΄νουν από το ποκ

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Επειδή αναφέρθηκαν οι αρκετές προσθήκες σε ξένους παίκτες φέτος να εκφράσω την προσωπική διαπίστωση
Πάντα έλεγα (ειδικά για το μπάσκετ) ότι όταν έχεις Έλληνες παίκτες μπορείς να ταυτιστείς με την ομάδα σου.
Ότι βλέποντας μια εντεκάδα με 6 αφρικανούς δεν βλέπεις να αναγεννιέται η γενιά του Κούδα, με την οποία τόσα σε έδεσαν και αγάπησες
Γιατί απλά δεν μπορείς να δεις στο πρόσωπο πχ του Τζαλμά το παιδί σου, το φίλο σου …
Σκεφτόμουν κιόλας, τι να καταλάβουν αυτά τα παλικάρια όταν η 4 φωνάζει: σκίστε τους, γ@μήστ@#%#% τους, όταν δεν καταλαβαίνουν γρι

Υπάρχει φυσικά και το αλλά …
Είδαμε «ξένους» που τίμησαν τη φανέλα όσο λίγοι. Μακάρι πολλοί Έλληνες να είχαν τα κάκαλα του Γκαρσία και την ωραία τρέλα του Μούσλι. Το φιλότιμο και την ικανότητα του Λίνο. Το μυαλό του Κοντρέρας. Τα πάντα του Αντελίνιο.
Ο Σαββίδης με τον ερχομό του θέλησε να ελληνοποιήσει το ρόστερ. Και καλά έκανε και ποιος δεν το ήθελε
Ευχή και κατάρα για την ομάδα μας μια καλή φουρνιά ταλέντων που άλλοι αναδείχθηκαν περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Πρόχειρα αναφέρω τους Κλάους, Πέλκα, Κωνσταντινίδη, Κίτσιου

Και λέω ευχή και κατάρα γιατί αν δεν άλλαζε κάτι σε αυτό ακόμα 11άδα θα ξεκινούσε ο Κίτσιου κι όχι ένας παίκτης σαν τον Μάτος
Άλλωστε πιο είναι το επίπεδο της εθνικής ομάδας για να λιμπιστούμε τους παίκτες που θα στελέχωναν την ομάδα μας και θα ομόρφαιναν τα όνειρά μας
Θέλουμε την ομάδα ψηλά και για να πάει ψηλά δεν αρκούν οι μέτριοι.
Δυστυχώς, βάζω και τον εαυτό μου μέσα να έχουμε αρκεστεί στη μετριότητα, γιατί απλά το πουλέν μας έκανε 2 σερί καλά παιχνίδια. Κι έτσι έγινε παικταράς … ο Τσανδάρης και πήρε μεταγραφή για το θρύνο. Γιατί? Γιατί θέλαμε πολύ να βγάλουμε παικταράδες, τους προωθήσαμε, τους διαφημίσαμε, γλιτώσαμε κι από μια μετριότητα, στρογγυλοκάθησαν στην 11άδα μας

Δεν ζητάω πολλά, θέλω πριν πεθάνω να πάρω ένα double με την ομάδα μου ρε γμτ
Σίγουρα η φετινή ομάδα μας είναι καλύτερη από την περσινή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”