Δεν πειραζει φετος τελικό σαν βασικος θα παει
Τωρα αντε αν κος θελει να βγάλει παπαδοδημοσιευμα για Ντάγκλας να μγν τον πιστέψεις
Με την ευχη μου.Chuck Norris έγραψε:Αμα έρθει ο Matheus παρακαλώ πολύ να με αφήσετε να το ανοίξω εγώ το τόπικ!
με το άστρο φερνάντο πάνω από τον ίβιτς, με καμιά άντερλεχτ..sn0ufel4 έγραψε:ολο το συμπαν λεει φενερ η αγιαξ
Ο ιβιτς στις έδωσε τις πληροφορίες??α ρε καημένε ματεους έχεις να σκουπίσεις πάγκο πίσω από τον Κλάους σαν δευτερο φορ να ουμεTheCursed έγραψε:Ρε μαγκες αν δν υπαρχει υπογραφη δν μπορει μια ΠΑΕ η ο μανατζερ να πουν οτι υπαρχει συμφωνια προφανως υπαρχει προφορικη συμφωνια κ τον περιμενουν εδω για ιατρικα κ υπογραφες επισης απο τς πληροφοριες π εχω ερχεται σαν 2ος πισω απο κλαους προσωπικα στν καλυτερη θεση για μενα εκει προσφερει παραπανω ο συγκεκριμενος.
Πραγματικα μετα το euro αν θα παιξει και προκριματικα μπορει να χτυπησει πολυ πιο πανω...Duke_Rolson έγραψε:Για τον μακ νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πουληθεί.. όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά..
αν και θεωρώ χαζομάρα να μην δοκιμάσεις την τύχη σου στα προκριματικά.. ξέρεις την ομάδα, μπορείς να περιμένεις ένα χρόνο..
Τι αχεση εχει ο Βουκιτς με εναν παικτη που σε ολη την καριερα του εχει παιξει στην πλειoψηφεια των αγωνων στα πλαγια????? Αλλο οτι μπορει και εχει κανει ματς σαν φορ και AM και αλλο να τον παρομοιαζουμε με παικτες οπως ο Βουκιτς που δεν εχουν παιξει ποτε ως εξτρεμ. Με τους μονους παικτες που ειναι αμεσα συγκρισιμος ο Ματεους ειναι ο Φανουρης και ο Βαργκας της κουλας και ειναι 2 κλασεις πανω και απο τους δυο.DimitrisS έγραψε:Αν δεν εχουν πεσει οι υπογραφες ρε σεις δεν μπορει ο μανατζερ ή ΠΑΕ να μιλησουν για οριστικη συμφωνια. Δεν λεω οτι υπαρχει απλα αναφερω τι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις.
Πολυ καλος παικτης ο Ματεους αν και στα 33 του, η μεταγραφη του ΑΝ γινει θυμιζει πολυ Βουκιτς. Εγω οσες φορες τον ειδα να αγωνιζεται επαιζε ή καθαρος φορ ή ψευτοεννιαρι. Μακαρι να ερθει.
αυτο ακριβως.Ο Μακ η θα πωληθει η θα ανανεωσει με μας,δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει στην ομαδα με ενα χρονο συμβολαιο,δεν μας συμφερει καθολουMANIAKOS έγραψε:Απλα σε ενα χρονο θα φυγει λευτερος
σύμφωνοι.. εννοώ ανανέωση δύο-τρία χρόνια, αλλά με ξεκάθαρους προσανατολισμούς (ρήτρες) να φύγει αν υπάρξει πρόταση..Alastor έγραψε:αυτο ακριβως.Ο Μακ η θα πωληθει η θα ανανεωσει με μας,δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει στην ομαδα με ενα χρονο συμβολαιο,δεν μας συμφερει καθολουMANIAKOS έγραψε:Απλα σε ενα χρονο θα φυγει λευτερος