Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στη χρονια που πήγαν τελικό παντως αλλγη ήταν :mrgreen: :opaokara:

Δεν πειραζει φετος τελικό σαν βασικος θα παει

Τωρα αντε αν κος θελει να βγάλει παπαδοδημοσιευμα για Ντάγκλας να μγν τον πιστέψεις
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Chuck Norris έγραψε:Αμα έρθει ο Matheus παρακαλώ πολύ να με αφήσετε να το ανοίξω εγώ το τόπικ!
Με την ευχη μου.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αν δεν εχουν πεσει οι υπογραφες ρε σεις δεν μπορει ο μανατζερ ή ΠΑΕ να μιλησουν για οριστικη συμφωνια. Δεν λεω οτι υπαρχει απλα αναφερω τι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις.

Πολυ καλος παικτης ο Ματεους αν και στα 33 του, η μεταγραφη του ΑΝ γινει θυμιζει πολυ Βουκιτς. Εγω οσες φορες τον ειδα να αγωνιζεται επαιζε ή καθαρος φορ ή ψευτοεννιαρι. Μακαρι να ερθει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Να δουμε καναμε δυο σε ενα η θα περουμε κι αλλον ; Μυστήριο ..

Ο Φακ τελος παντως αν ερθει ο Ματέους
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Είμαι πολύ περίεργος αν τελικά κλείσει ο ματεους (παικτουρα αλλά δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διαχειριστεί το σώμα ενός 33αρη )
αν θα πάρουμε και κλασικό μεσοεπιθετικό ή θα την καλύψει αυτή τη θέση ο πολυθεσιτης ματεους

Υγ ελπίζω μόνο μην χάλασε του τζαλμα που είναι παικτουρα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τρια σε ενα δλδ... Ελπίζω να ρθει κλασσικό δεκαρ κ να μη χάλασε τ τζαλμα
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

sn0ufel4 έγραψε:ολο το συμπαν λεει φενερ η αγιαξ
με το άστρο φερνάντο πάνω από τον ίβιτς, με καμιά άντερλεχτ..
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

TheCursed έγραψε:Ρε μαγκες αν δν υπαρχει υπογραφη δν μπορει μια ΠΑΕ η ο μανατζερ να πουν οτι υπαρχει συμφωνια προφανως υπαρχει προφορικη συμφωνια κ τον περιμενουν εδω για ιατρικα κ υπογραφες επισης απο τς πληροφοριες π εχω ερχεται σαν 2ος πισω απο κλαους προσωπικα στν καλυτερη θεση για μενα εκει προσφερει παραπανω ο συγκεκριμενος.
Ο ιβιτς στις έδωσε τις πληροφορίες??α ρε καημένε ματεους έχεις να σκουπίσεις πάγκο πίσω από τον Κλάους σαν δευτερο φορ να ουμε
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Για τον μακ νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πουληθεί.. όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά..

αν και θεωρώ χαζομάρα να μην δοκιμάσεις την τύχη σου στα προκριματικά.. ξέρεις την ομάδα, μπορείς να περιμένεις ένα χρόνο..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Απλα σε ενα χρονο θα φυγει λευτερος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Duke_Rolson έγραψε:Για τον μακ νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πουληθεί.. όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά..

αν και θεωρώ χαζομάρα να μην δοκιμάσεις την τύχη σου στα προκριματικά.. ξέρεις την ομάδα, μπορείς να περιμένεις ένα χρόνο..
Πραγματικα μετα το euro αν θα παιξει και προκριματικα μπορει να χτυπησει πολυ πιο πανω...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

DimitrisS έγραψε:Αν δεν εχουν πεσει οι υπογραφες ρε σεις δεν μπορει ο μανατζερ ή ΠΑΕ να μιλησουν για οριστικη συμφωνια. Δεν λεω οτι υπαρχει απλα αναφερω τι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις.

Πολυ καλος παικτης ο Ματεους αν και στα 33 του, η μεταγραφη του ΑΝ γινει θυμιζει πολυ Βουκιτς. Εγω οσες φορες τον ειδα να αγωνιζεται επαιζε ή καθαρος φορ ή ψευτοεννιαρι. Μακαρι να ερθει.
Τι αχεση εχει ο Βουκιτς με εναν παικτη που σε ολη την καριερα του εχει παιξει στην πλειoψηφεια των αγωνων στα πλαγια????? Αλλο οτι μπορει και εχει κανει ματς σαν φορ και AM και αλλο να τον παρομοιαζουμε με παικτες οπως ο Βουκιτς που δεν εχουν παιξει ποτε ως εξτρεμ. Με τους μονους παικτες που ειναι αμεσα συγκρισιμος ο Ματεους ειναι ο Φανουρης και ο Βαργκας της κουλας και ειναι 2 κλασεις πανω και απο τους δυο.

Οταν υπαρχει προφορικη συμφωνια πολυ συχνα βλεπουμε τους μανατζερ ή την ΠΑΕ να το διαρρεουν ακομα και αν δεν εχουν πεσει οι υπογραφες. Ή τουλαχιστον η ΠΑΕ σπανια διαψευδει συμφωνιες οταν υπαρχουν. Πχ Τζαλμα που δεν εχει υπογραψει ακομα αλλα ο μανατζερ του μιληςε ανοικτα για την συμφωνια και η ΠΑΕ δεν τον διεψευσε ποτε οπως τωρα με τον Ματεους. Απο οτι φαινεται το θεμα Ματεους εχει δρομο ακομα και κακος βγηκε ως τελειωμενο επειδη γραφτηκε σε ενα ουκρανικο δημοσιευμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 12 Ιουν 2016, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

MANIAKOS έγραψε:Απλα σε ενα χρονο θα φυγει λευτερος
αυτο ακριβως.Ο Μακ η θα πωληθει η θα ανανεωσει με μας,δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει στην ομαδα με ενα χρονο συμβολαιο,δεν μας συμφερει καθολου
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Και για τον Βόσνιο τον σουνιτς, τα ξένα sites αναφέρουν οτι η είδηση βγήκε απο το paok365 net.
Ξυσ'τα @@ ς.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Alastor έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Απλα σε ενα χρονο θα φυγει λευτερος
αυτο ακριβως.Ο Μακ η θα πωληθει η θα ανανεωσει με μας,δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει στην ομαδα με ενα χρονο συμβολαιο,δεν μας συμφερει καθολου
σύμφωνοι.. εννοώ ανανέωση δύο-τρία χρόνια, αλλά με ξεκάθαρους προσανατολισμούς (ρήτρες) να φύγει αν υπάρξει πρόταση..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”