Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από ace79grpaok »

hasio_john έγραψε:Έχει κουράσει πολύ αυτό που γίνεται στο φόρουμ! Γράφουν κάποιοι για μια ουσιώδη δουλειά που γίνεται από κάποιον άλλον προπονητή διαφορετικής ομάδας και αμέσως πετάγονται οι .... πιο βαρβάτοι ΠΑΟΚτσήδες του φόρουμ και την λένε στους άλλους πως δεν νιώθουν από ΠΑΟΚ, πως δεν έχουν dna ΠΑΟΚτσή, πως γλύφουν κωλοτρυπίδες άλλων, πως είναι ντεμέκ ΠΑΟΚ, πως κατάντησαν την Τούμπα σαλόνι, πως την έκαναν μπουρδέλο , πως, πως, πως, πως, πως!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ μια μικρή σπίθα σωστής δουλειάς που γίνεται σε άλλη ομάδα! :shock:
Ξαφνικά εμφανίζονται τα ΠΑΟΚόμετρα και ξεκινάει ένας ειρωνικός πόλεμος σχολίων ποιος την έχει μεγαλύτερη!
Δηλαδή για παράδειγμα (τυχαίο), ο φίλος Ντεσπ που τόσα χρόνια στο φόρουμ μας έχει αποδείξει πόσο μεγάλη την έχει, ξαφνικά τον βγάλαμε προβληματικό και σαλονάτο επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να πει πως ο Πογιέτ δείχνει να κάνει καλή δουλειά στην ομάδα! Να τον πυροβολήσουμε στο κέντρο της Τούμπας.
Δεν μπορεί μια φορά στα χρονικά γαμ@ το στανιό μου να μπορεί να πει κάποιος την γαμ@γνώμη του στο γαμ@φόρουμ αυτό χωρίς να τον ειρωνευτεί κάποιος, χωρίς να πεταχτεί κάποιος να πει πως την έχει μεγαλύτερη, χωρίς να ξεκινάμε τα +1 +1 +1 λες και κάνουμε διαγωνισμό ειρωνείας στο καλύτερο σχόλιο?
ΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! Δεν είμαστε μικρά παιδιά, μπορούμε να φιλτράρουμε αυτά που διαβάζουμε ρε σεις! Έλεος ... κουράσατε!
Και συ ρε Goran , κόψε λίγο την ΠΑΟΚίλα που προσπαθείς να μας διδάξεις σε ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΠΟΣΤ!
Άθελά σου μας έχεις σπάσει τα παπάρια ρε φίλε.
Σε ΚΑΘΕ σου ποστ , μα ΣΕ ΚΑΘΕ σου ποστ το παίζεις γέροντας του ΠΑΟΚ λες και όλοι εμείς είμαστε τίποτα αλλόθρησκοι και δεν νιώθουμε από ΠΑΟΚ! Μας γεμίζεις και τα σχόλιά σου με εικονίδια και μας ζαλίζεις τον έρωτα!
Τα έχουμε γαμήσει όλα μου φαίνεται ρε σεις! :|
Αν νομίζει κάποιος από εσάς ότι σας προσβάλουν αυτά που λέω να μου το πει να μην ξαναγράψω ποτέ!
Πραγματικά τα λέω πολύ φιλικά και καλοπροαίρετα και αδερφικά.
Εγω δεν λέω ότι δεν είναι ΠΑΟΚ αυτοί που λένε ότι ο πογιετ έκανε καλή δουλειά στην κουλά,απλά με την δίνει να ανεβαζουμμε στα ουράνια τους άλλους και μόνιμως να ψάχνουμε ευκαιρία να θαβουμε την ομάδα μας και να τους βγαζζουμε όλους άχρηστους .
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Hasio Ουσιώδη δουλειά έκανε κι ο Αναστασίου εδώ τα λέγανε πολλοί αλλά μετά; τι έγινε με το περίφημο πλάνο τους ; έχει περάσει μία νοοτροπία ότι οι άλλοι κάνουν τα πάντα καλλίτερα. ....και την γνώμη σου πεστην γιατί σε ενοχλεί μια αντίθετη από την δική σου ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πολυ νωρίς για να κριθεί ο προπονητης της κούλας. Με το ιδιο σκεπτικό ο αα περισυ το Δεκεμβρη έπρεπε να ανακηρυχθεί ο καλυτερος προπονητής της 30ετίας και να υπογράψει κλειστό πενταετές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gimnistis την Κυρ 14 Φεβ 2016, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολύ σωστα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

H κούλα είχε πρώτον εύκολο πρόγραμμα
και δεύτερον ο Πογιέτ ξέρει οτί έχει ρόστερ για 4η θέση και παίζει σφιχτά πίσω, να κλέψουμε το μάτς...
Αν δεν είχαμε τραυματισμούς, θα είμασταν ίδια θέση...
επίσης παίζει 1 μάτς τη βδομάδα...και χωρίς καμία πίεση...
είδαμε και τον βάζελο πως διαλύθηκε με λίγη πίεση
υγ: είναι πάντως ο κατάλληλος προπονητής για μια ομάδα με μέτριο ρόστερ αλλά που έχει και λίγο κόσμο φανέλα για να σπρωχτεί...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα ρε δε βλςπετε οτι μια ομαδα που την παιξαμε μονοτερμα με 124536 φασεις σε ενα ματς του δελλα στην τουμπα ηρθε ενας σοβαρος κοουτς και παιρνει το μαξιμουμ απ αυτο που εχει . ειπε κανεις οτι η κουλα παιζει μπαλαρα

απλα αν ειχαμε ισαξιο προπονητη η ηττα του γαυρου θα μας ξαναεβαζε στο πρωταθλημα με τετοιο ροστερ

πποιιος διαφωνει οτι χασαμε επιπολαια και εγωιστικα σχεδον 20 βαθμοπυς φετος

και ναι οταν εχεις αραβιδογιοχανσενοκαληνυχτες στο 80 και κερδιζεις 1-0 γυρνας τη μπαλα πισω και ας ειναι με 8 ο γαυρος...ο ανθρωπος ειναι ρεαλιστης ... ο δικος μας βλεπει ονειρα μεχρι τωρα καθε κυριακη

επιμενω στο μεχρι τωρα γιατι καποιος θα του τραβηξει λιγο το αυτι δε μπορει να τον κρατανε ετσι
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Che τι εννοείς ισάξιο προπονητή?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και τον προτεινε και ο γκαρσια, ελα,πες το.

30 βαθμους χασαμε απο τον απαραδεκτο μαθητευομενο εγωιστη προπονητη μας τσε. 30.

εγω που εχω δει παντως αρκετά ματς τη κουλα προ δελλα και με πογιετ βλεπω μια ομαδα απλα πιο σφιχτη με χαμηλοτερα σκορ αλλα ο πονοματος συνεχιζει να ειναι εκει που ηταν. ουτε μετα το 80 πισω ουτε τπτ παρομοιο. τουλαχιστον αν μιλατε ή να βλεπετε κανα ματς ή να ξερετε τι λέτε.

τεσπα.

μη σας θιξω και την ξαδερφη. :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα ειδες το ματς και δεν ειδες οτι τραβηξε την ομαδα πισω και γυρνουσε τη μπαλα μας δουλευεις

ισαξιος προπονητης ειναι αυτος που θα μπορουσε να παρει το 100 τοις 100 απ το ροστερ που εχει ο ΠΑΟΚ αυτο που κανει ο πογιετ στην κουλα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν θέλουμε μαθητευόμενους μάγους στον ΠΑΟΚ.
Θέλουμε τελειόφοιτους, όπως ο Χουμπ και ο Λάζλο, τους οποίους στηρίζουμε μέχρι τελευταίας ραδίνας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αλλο λεω, αλλο ακους.

βασικα, στα @@ μου η κουλα θα ερθει ξανα η ωρα της φετος και τα λεμε τοτε. 8-)

[youtube]KJObgeIFoNQ[/youtube]

[youtube]ZlQExb_nK4k[/youtube]

[youtube]-YnUUzDyWoU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μέχρι ποτεθα συνεχιστεί η αποθεωση της Κούλας για να μπω μετά γιατί με αυτά που διαβάζω θα κάνω εμετό από τα ματια :evil:
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

che4 έγραψε:καλα ειδες το ματς και δεν ειδες οτι τραβηξε την ομαδα πισω και γυρνουσε τη μπαλα μας δουλευεις

ισαξιος προπονητης ειναι αυτος που θα μπορουσε να παρει το 100 τοις 100 απ το ροστερ που εχει ο ΠΑΟΚ αυτο που κανει ο πογιετ στην κουλα

Και ποιος μας λεει οτι αυτο το ρόστερ (του Π.Α.Ο.Κ.), αυτή τη στιγμή μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω? Ποιος μας λεει οτι η κούλα θα συνεχίσει να βελτιώνεται τους επόμενους μήνες?

Αυτό που θελω να καταλήξω ειναι πως ναι, μπορεί το πρώτο δείγμα για τον πογιετ να ειναι θετικό αλλά το να λεει κάποιος πως "φερτε ενα σοβαρό προπονητη σαν της κούλας" είναι τουλάχιστον ισοπεδωτικό.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε:Μέχρι ποτεθα συνεχιστεί η αποθεωση της Κούλας για να μπω μετά γιατί με αυτά που διαβάζω θα κάνω εμετό από τα ματια :evil:

καλα ρε εις ποια αποθεωση κουλας εγω τουλαχιστον εχω γραψει οτι εχει λιμα για παιχτες και οτι παιρνει αποτελεσμα και μεσα απ αυτο θελω να πω ποσο αδικει ο ιτ την ομαδα

διαφωνεις οτι εχουμε σε καθε μα σε καθε θεση καλυτερους παιχτες αλλα ειμαστε πισω τους γιατι δεν ειμαστε σοβαροι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση

και ναι ειχαμε περισσοτερα ματς τραυματισμους κτλ κτλ αλλα παρολα αυτα με λιγο πιο ορθολογικη αντιμετωπιση και λιγο πιο σωστη τακτικη και οργανωση θα ηταν 10 βαυμους πισω μας

εγω αυτο λεω που ειδες την αποθεωση
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

ace79grpaok έγραψε:Μέχρι ποτεθα συνεχιστεί η αποθεωση της Κούλας για να μπω μετά γιατί με αυτά που διαβάζω θα κάνω εμετό από τα ματια :evil:
Αν και καθήμενος, ορθά μιλάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”