Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Amon Tobin
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
nikolasf έγραψε:xlebouras έγραψε:Спасибо Иван! Люди ПАОК всегда будет поддерживать ваш вклад в нашу команду !
- Ekatnetworkltd
Άμα σου μπεί κάτι στο μυαλό δεν βγαίνει!Ξεροκέφαλος!Άχ και να σου μπει κανένα τέτοιο

Τα λόγια είναι φτώχεια... Μας κάνει την μεγαλύτερη μεταγραφή παίχτη στο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ!!!
Και πού να είχες και δεύτερο σακάκι... Να λελεβοσε τεμετερον.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να σαι καλά πόντιε για το δεύτερο τεράστιο δώρο που μας κάνεις μετά την αποπληρωμή των χρεών.
που να το φανταζόμουν εκείνη την ημέρα που πήγα στο γήπεδο με τον λεβαδειακό ,αμέσως μετά την πώληση βιερίνια για να σωθεί η ομάδα οικονομικά ότι θα έβλεπα τέτοια μεταγραφή σαν την σημερινή.
Ευχαριστώ..
που να το φανταζόμουν εκείνη την ημέρα που πήγα στο γήπεδο με τον λεβαδειακό ,αμέσως μετά την πώληση βιερίνια για να σωθεί η ομάδα οικονομικά ότι θα έβλεπα τέτοια μεταγραφή σαν την σημερινή.
Ευχαριστώ..
- Lacedaemonian
Re: Απ: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Χωσε μας δουλεύει και είναι και Πόντιος ντροπήBesuch 2 έγραψε:Ρεεε αστειιιεεε ΡΩΣΣΕ..........
σταματα πια να πας πουλας παπά οτι υπαρχει μια στο εκατομυριο να φερεις Μπερμπατοφφ!!!! Σπαγγε που κοροιδευεις το λαο του ΠΑΟΚ!!
Φυτα μας περασες να τρωμε το τυρι σου; Αφηνεις την ομαδα χωρις επιθετικο και βαζεις τα παπαγαλακια σου να λενε οτι υπαρχει πιθανοτητα να φερεις το Βουλγαρο για να μας ριξειις σταχτη σταα μαατιααα βρεεεε...............
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ...Τα χρέη, τα σπασμένα άλλων που έχεις πληρώσει, τα λάθη σου που σε δίδαξαν πολλά...Δε σου έφτανε να σε έχουμε απλά σαν ευεργέτη...ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!
Είσαι Πόντιος τελικά εσύ.
μια η παναγια σουμελα και μια ο μπερμπαντης.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

μια η παναγια σουμελα και μια ο μπερμπαντης.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ!!!!