Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από che4 »

Thanix έγραψε:Ναι αυτός ήταν. Ο άνθρωπος ήρθε Θεσσαλονίκη και ακόμα λένε ότι ήταν εδώ ο μάνατζερ του...νταξει
Καλα ρε αθεοφοβε ξυπνησες τη γυναικα σου για τον τουντορ :lol: :lol:

Αρε αρρωστακι

Μονο εμεις οι ΠΑΟΚτσιδες τετοια

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ε τι να κάνω...μαθαίνω το σκηνικό από το ξενοδοχείο και έχω κάνει το σαλόνι κουζίνα καμια εφτακοσιεςπενηνταδωδεκα φορές.... δεν μπορούσα να το πω και πουθενά και τι να κάνω, έφαγα το μπινελίκι :lol: :lol: :lol:

ΥΓ είπαμε δεν είναι επίσημα γυναικα μου...μην της βάζεις ιδέες και μπει και διαβάσει και ζητάει μετά! :twisted:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

pgetsos έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Che4 ας έρθει ο Σέρτζιο και κάνω εγώ ρεπορτάζ του Λούκας και όποιου αλλουνού θες
Προτιμώ Tudor προσωπικά...

Εγω οποιος και να ερθει θα ειμαι μαζι του αλλα εχεις δει καμια ομαδα του σερτζιο πως παιζει και πως σκυλιαζει συν το οτι μηδεν περιοδο προσαρμογης ξερει τι ειμαστε ο αλλος μπορει να φερνει χι στον πανθραξ και να λεει καλα πηγαμε και να μας τρελανει ο σερτζιο ξεφρει οτι εδω εχουμε απαιτησεις και ας ειναι παραλογες ωρες ωρες

Thanix έγραψε:Ε τι να κάνω...μαθαίνω το σκηνικό από το ξενοδοχείο και έχω κάνει το σαλόνι κουζίνα καμια εφτακοσιεςπενηνταδωδεκα φορές.... δεν μπορούσα να το πω και πουθενά και τι να κάνω, έφαγα το μπινελίκι :lol: :lol: :lol:

ΥΓ είπαμε δεν είναι επίσημα γυναικα μου...μην της βάζεις ιδέες και μπει και διαβάσει και ζητάει μετά! :twisted:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

302 σελίδες εμείς εδώ.και εκεί στην ΠΑΕ όμως το χαβα τους μυαλό δεν βάζουν σύσκεψη ξανά σύσκεψη από κόσκινο τις προτάσεις να δώσει εντολή ο Ιβάν να δώσει το οκ ή γκοντσαρεβα τώρα θα βγει ρεπορτάζ πως θα ξαναβρεθούν αύριο το πρωί για την τελική απόφαση... τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως.καημένε αρνεσεν θα φρικαρεις αλλά στο τέλος θα πετύχεις.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Όλα όσα έγιναν στην σύσκεψη... κορυφής!
Πριν από λίγη ώρα και μετά από τέσσερις περίπου ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη... κορυφής στο Μακεδονία Παλλάς ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους Ιάκωβο Αγγελίδη - Φρανκ Άρνεσεν.

Σε ρυθμούς... Άρνεσεν κινήθηκε από το μεσημέρι και μετά ο ΠΑΟΚ. Η άφιξη του Δανού αθλητικού διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και η συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό ραντεβού των δύο ανδρών με φόντο το σχεδιασμό της νέας ομάδας αλλά και την επιλογή του "εκλεκτού" για τον πάγκο του Δικεφάλου.

Με το πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη να δίνει το παρών, οι τρεις του συζήτησαν για περισσότερες από τέσσερις ώρες, ξεκαθαρίζοντας ο καθένας τα "πιστεύω" του και την φιλοσοφία γύρω από την οποία θέλουν να κινηθούν προκειμένου να "χτίσουν" τον νέο ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με το "καυτό" θέμα του προπονητή, υπάρχουν τέσσερις επιλογές με τους "ασπρόμαυρους" να περιμένουν πως μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν κλείσει τον πρώτο υποψήφιο της σχετικής λίστας. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναφέρουν πως δεν υπάρχει ακόμη κάτι ανακοινώσιμο, τονίζοντας πως κυριαρχεί ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της συνάντησης των τριών ανδρών.

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ο Άρνεσεν αποχώρησε με τον Αγγελίδη ενώ η Μαρία Γκοντσάρεβα παρέμεινε στο Μακεδονία Παλλάς προκειμένου να ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και γι΄άλλα θέματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Thanix έγραψε:Ρε για χαζό με έχεις...θα την παντρευτώ αφού κλείσουμε προπονητή! Της λέω θα αποφασίσω το επόμενο 48ωρο για το ποτε θα παντρευτούμε! Τι νόμιζες... Έχουν γνώση οι φυλακες χαχααχχχα :lol: :lol: :lol:
Α ,γι αυτο κανει τοσο υπομονη η γυναικα.Δε μπηκε η κουλουρα ,μετα μη την ξυπνησεις αν δε φορας κρανος. :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Συγγνώμη, δηλαδή στις άλλες ομάδες αποφασίζουν στο λεπτό;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βιασύνη.
Αυτός που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει ότι έρχεται, το ξέρει...
Για να μην μας το λένε ακόμα, μάλλον κάποιο λόγο θα έχουν

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paokpantou

Panos Fanfaras έγραψε:Όλα όσα έγιναν στην σύσκεψη... κορυφής!
Πριν από λίγη ώρα και μετά από τέσσερις περίπου ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη... κορυφής στο Μακεδονία Παλλάς ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους Ιάκωβο Αγγελίδη - Φρανκ Άρνεσεν.

Σε ρυθμούς... Άρνεσεν κινήθηκε από το μεσημέρι και μετά ο ΠΑΟΚ. Η άφιξη του Δανού αθλητικού διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και η συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό ραντεβού των δύο ανδρών με φόντο το σχεδιασμό της νέας ομάδας αλλά και την επιλογή του "εκλεκτού" για τον πάγκο του Δικεφάλου.

Με το πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη να δίνει το παρών, οι τρεις του συζήτησαν για περισσότερες από τέσσερις ώρες, ξεκαθαρίζοντας ο καθένας τα "πιστεύω" του και την φιλοσοφία γύρω από την οποία θέλουν να κινηθούν προκειμένου να "χτίσουν" τον νέο ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με το "καυτό" θέμα του προπονητή, υπάρχουν τέσσερις επιλογές με τους "ασπρόμαυρους" να περιμένουν πως μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν κλείσει τον πρώτο υποψήφιο της σχετικής λίστας. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναφέρουν πως δεν υπάρχει ακόμη κάτι ανακοινώσιμο, τονίζοντας πως κυριαρχεί ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της συνάντησης των τριών ανδρών.

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ο Άρνεσεν αποχώρησε με τον Αγγελίδη ενώ η Μαρία Γκοντσάρεβα παρέμεινε στο Μακεδονία Παλλάς προκειμένου να ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και γι΄άλλα θέματα.
Να και το θα αποφασίσουν αύριο...χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ο Παυλαρας δεν θα επρεπε να ειναι και αυτος στην συζητηση? Ετσι οπως τον παρουσιασε η παε κανονικα επρεπε να ειναι. Το λεω με βαση αυτο:

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπορει καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ ο Σερτζιο θα ηταν καλη λυση;

Δε λεω οτι ειναι αχρηστος απλα προσωπικα εχω σχηματισει ΚΑΚΙΣΤΗ γνωμη για το χαρακτηρα του.

Δε μπορω να καταλαβω τη χαρα λοιπον εκτος αν προπονητικα εχει δειξει κατι που δε ξερω
paokpantou

pilotos έγραψε:Συγγνώμη, δηλαδή στις άλλες ομάδες αποφασίζουν στο λεπτό;

Όχι δεν αποφασίζουν στο λεπτό αλλά αυτό το γαϊτανάκι εμενα μου την δινει έχει παρά γίνει και ξέρεις και την κατάληξη από πέρσι ξεκίνησε θυμάμαι σύσκεψη ξανά και ξανα σύσκεψη και τρύπες στο νερό.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Τις τελευταιες μερες η ολη κατασταση μου φερνει σκηνες απο ταινιες...
Ταινιες με θεμα την Ρωμη και το Κολοσσαιο...
Οπου ολοι περιμενουν απο τον Καισαρα-Ιβαν να ριξει στην αρενα το επομενο θυμα να το κατασπαραξουν τα λιονταρια-αρδ-οπαδοι...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

rainmaker έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ ο Σερτζιο θα ηταν καλη λυση;

Δε λεω οτι ειναι αχρηστος απλα προσωπικα εχω σχηματισει ΚΑΚΙΣΤΗ γνωμη για το χαρακτηρα του.

Δε μπορω να καταλαβω τη χαρα λοιπον εκτος αν προπονητικα εχει δειξει κατι που δε ξερω
Ε?? για πειτε... σιγονταρω :mrgreen: και γω σε σχεση με Κονσεισαο θα προτιμουσα Τουντορ/κατι αλλο...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

paokpantou έγραψε:
pilotos έγραψε:Συγγνώμη, δηλαδή στις άλλες ομάδες αποφασίζουν στο λεπτό;

Όχι δεν αποφασίζουν στο λεπτό αλλά αυτό το γαϊτανάκι εμενα μου την δινει έχει παρά γίνει και ξέρεις και την κατάληξη από πέρσι ξεκίνησε θυμάμαι σύσκεψη ξανά και ξανα σύσκεψη και τρύπες στο νερό.
Πρωτη συσκεψη ειναι ρε φιλε...Σημερα ανελαβε ο ανθρωπος...ΧΑΛΑΡΩΣΕ...ουτε 24 ωρες δεν εκλεισε στην Ελλαδα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οι τυποι δεν εχουν τι ν γραψουν και κανουν υποθεσεις..
ας περιμενουμε και αυριο λογικα θα εχουμε εικονα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”