Καλα ρε αθεοφοβε ξυπνησες τη γυναικα σου για τον τουντορThanix έγραψε:Ναι αυτός ήταν. Ο άνθρωπος ήρθε Θεσσαλονίκη και ακόμα λένε ότι ήταν εδώ ο μάνατζερ του...νταξει

Αρε αρρωστακι
Μονο εμεις οι ΠΑΟΚτσιδες τετοια

Καλα ρε αθεοφοβε ξυπνησες τη γυναικα σου για τον τουντορThanix έγραψε:Ναι αυτός ήταν. Ο άνθρωπος ήρθε Θεσσαλονίκη και ακόμα λένε ότι ήταν εδώ ο μάνατζερ του...νταξει
pgetsos έγραψε:Προτιμώ Tudor προσωπικά...ilovegame27 έγραψε:Che4 ας έρθει ο Σέρτζιο και κάνω εγώ ρεπορτάζ του Λούκας και όποιου αλλουνού θες
Thanix έγραψε:Ε τι να κάνω...μαθαίνω το σκηνικό από το ξενοδοχείο και έχω κάνει το σαλόνι κουζίνα καμια εφτακοσιεςπενηνταδωδεκα φορές.... δεν μπορούσα να το πω και πουθενά και τι να κάνω, έφαγα το μπινελίκι![]()
![]()
ΥΓ είπαμε δεν είναι επίσημα γυναικα μου...μην της βάζεις ιδέες και μπει και διαβάσει και ζητάει μετά!
Πριν από λίγη ώρα και μετά από τέσσερις περίπου ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη... κορυφής στο Μακεδονία Παλλάς ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους Ιάκωβο Αγγελίδη - Φρανκ Άρνεσεν.
Σε ρυθμούς... Άρνεσεν κινήθηκε από το μεσημέρι και μετά ο ΠΑΟΚ. Η άφιξη του Δανού αθλητικού διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και η συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό ραντεβού των δύο ανδρών με φόντο το σχεδιασμό της νέας ομάδας αλλά και την επιλογή του "εκλεκτού" για τον πάγκο του Δικεφάλου.
Με το πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη να δίνει το παρών, οι τρεις του συζήτησαν για περισσότερες από τέσσερις ώρες, ξεκαθαρίζοντας ο καθένας τα "πιστεύω" του και την φιλοσοφία γύρω από την οποία θέλουν να κινηθούν προκειμένου να "χτίσουν" τον νέο ΠΑΟΚ.
Αναφορικά με το "καυτό" θέμα του προπονητή, υπάρχουν τέσσερις επιλογές με τους "ασπρόμαυρους" να περιμένουν πως μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν κλείσει τον πρώτο υποψήφιο της σχετικής λίστας. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναφέρουν πως δεν υπάρχει ακόμη κάτι ανακοινώσιμο, τονίζοντας πως κυριαρχεί ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της συνάντησης των τριών ανδρών.
Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ο Άρνεσεν αποχώρησε με τον Αγγελίδη ενώ η Μαρία Γκοντσάρεβα παρέμεινε στο Μακεδονία Παλλάς προκειμένου να ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και γι΄άλλα θέματα.
Α ,γι αυτο κανει τοσο υπομονη η γυναικα.Δε μπηκε η κουλουρα ,μετα μη την ξυπνησεις αν δε φορας κρανος.Thanix έγραψε:Ρε για χαζό με έχεις...θα την παντρευτώ αφού κλείσουμε προπονητή! Της λέω θα αποφασίσω το επόμενο 48ωρο για το ποτε θα παντρευτούμε! Τι νόμιζες... Έχουν γνώση οι φυλακες χαχααχχχα![]()
![]()
Να και το θα αποφασίσουν αύριο...χαχαχαχαPanos Fanfaras έγραψε:Όλα όσα έγιναν στην σύσκεψη... κορυφής!Πριν από λίγη ώρα και μετά από τέσσερις περίπου ώρες ολοκληρώθηκε η σύσκεψη... κορυφής στο Μακεδονία Παλλάς ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους Ιάκωβο Αγγελίδη - Φρανκ Άρνεσεν.
Σε ρυθμούς... Άρνεσεν κινήθηκε από το μεσημέρι και μετά ο ΠΑΟΚ. Η άφιξη του Δανού αθλητικού διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και η συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό ραντεβού των δύο ανδρών με φόντο το σχεδιασμό της νέας ομάδας αλλά και την επιλογή του "εκλεκτού" για τον πάγκο του Δικεφάλου.
Με το πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη να δίνει το παρών, οι τρεις του συζήτησαν για περισσότερες από τέσσερις ώρες, ξεκαθαρίζοντας ο καθένας τα "πιστεύω" του και την φιλοσοφία γύρω από την οποία θέλουν να κινηθούν προκειμένου να "χτίσουν" τον νέο ΠΑΟΚ.
Αναφορικά με το "καυτό" θέμα του προπονητή, υπάρχουν τέσσερις επιλογές με τους "ασπρόμαυρους" να περιμένουν πως μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν κλείσει τον πρώτο υποψήφιο της σχετικής λίστας. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναφέρουν πως δεν υπάρχει ακόμη κάτι ανακοινώσιμο, τονίζοντας πως κυριαρχεί ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της συνάντησης των τριών ανδρών.
Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ο Άρνεσεν αποχώρησε με τον Αγγελίδη ενώ η Μαρία Γκοντσάρεβα παρέμεινε στο Μακεδονία Παλλάς προκειμένου να ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και γι΄άλλα θέματα.
Όχι δεν αποφασίζουν στο λεπτό αλλά αυτό το γαϊτανάκι εμενα μου την δινει έχει παρά γίνει και ξέρεις και την κατάληξη από πέρσι ξεκίνησε θυμάμαι σύσκεψη ξανά και ξανα σύσκεψη και τρύπες στο νερό.pilotos έγραψε:Συγγνώμη, δηλαδή στις άλλες ομάδες αποφασίζουν στο λεπτό;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βιασύνη.
Αυτός που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει ότι έρχεται, το ξέρει...
Για να μην μας το λένε ακόμα, μάλλον κάποιο λόγο θα έχουν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε?? για πειτε... σιγονταρωrainmaker έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει ΓΙΑΤΙ ο Σερτζιο θα ηταν καλη λυση;
Δε λεω οτι ειναι αχρηστος απλα προσωπικα εχω σχηματισει ΚΑΚΙΣΤΗ γνωμη για το χαρακτηρα του.
Δε μπορω να καταλαβω τη χαρα λοιπον εκτος αν προπονητικα εχει δειξει κατι που δε ξερω
Πρωτη συσκεψη ειναι ρε φιλε...Σημερα ανελαβε ο ανθρωπος...ΧΑΛΑΡΩΣΕ...ουτε 24 ωρες δεν εκλεισε στην Ελλαδα...paokpantou έγραψε:Όχι δεν αποφασίζουν στο λεπτό αλλά αυτό το γαϊτανάκι εμενα μου την δινει έχει παρά γίνει και ξέρεις και την κατάληξη από πέρσι ξεκίνησε θυμάμαι σύσκεψη ξανά και ξανα σύσκεψη και τρύπες στο νερό.pilotos έγραψε:Συγγνώμη, δηλαδή στις άλλες ομάδες αποφασίζουν στο λεπτό;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση βιασύνη.
Αυτός που ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει ότι έρχεται, το ξέρει...
Για να μην μας το λένε ακόμα, μάλλον κάποιο λόγο θα έχουν
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk