Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από che4 »

Καλα μου θυμιζεται κατι παππουδια που μαλωνουν κλασσικα για πολιτικα και μπαλα συο καφενειο του χωριου και μετα καποιος προσβαλεται του λεει μην ξαναρθεις ξαναπαει και λεει απο μονος του δε θα ξαναρθω κτλ κτλ

Ρε ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε στα καφενεια μαλωνουμ γιατι εχουν διαφορετικες ομαδες και ναι στο επιπεδο που ειναι ο ΠΑΟΚ παει να γινει οτι η γιουβε στο επιπεδο της λεει ενας και ο αλλος απαξιωνει την αποψη που ειναι το κακο η λεξη μ@λ@κ@ς ...... Ελεος αν αρχισουμε να προσβαλομαστε για το μ@λ@κ@ς να το κλεισουμε και να παμε ολοι μαζι στο μπαλετομανια να μιλαμε με το σεις και με το σας

Ηρεμηστε ολοι και ξαναμαζευτειτε ολοι εδω να γελαμε και να κλαιμε μαζι και ναι και να βριζουμε με @ παντα η αναγραμματισμο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+++++++++++++++++ (εκτός από τις βρισιές (έστω και το μ@λάκ@) μεταξύ μας)...Στόχος μας είναι η παρέα να μεγαλώνει κι όχι να μικραίνει, όσο κι αν συγκλίνουν ή να αποκλίνουν οι απόψεις μεταξύ μας...Σεβασμός χρειάζεται αλλά και να μην γινόμαστε ώρες ώρες και μυγιάγγιχτοι ρε παλικάρια...Ας αφήνουμε και κάτι να "πέσει κάτω"...που και που...

:pano: είμαστε όλοι βρε... :nairepaok: (κάποιοι απλά δεν το ξέρουν ακόμη)... ;) :shock: :o :) :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε::lol: :lol: :lol:
Καφενειο 2 το καναμε.
Μην σου πω Ανέκδοτα 2... :roll: :roll: :roll: :D :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

λοιπον θα γραψω δυο τρια πραγματα αν και ξερω οτι θα το μετανοιωσω.
το παρον μονταρισμα ειναι ισως το πιο σκληρο μονταρισμα που εχει ζησει ποτε το φορουμ.το να γραψεις κατι ωστε να μην δεχτει παρατηρηση η κυρωση θελει πλεον τοση μαεστρια, τοση αυτοσυγκρατηση και τοσο στρογγυλεμα που απο ενα σημειο και μετα η γνωμη που θα εκφραστει παυει σχεδον να ειναι προσωπικη.
τα σχολια πρεπει να ειναι κοσμια να μην αποτελουν προιον επαναλληψης να μην προκαλουν κανεναν και να μη συντασσονται με τον αορατο εχθρο της ομαδας κατι που κρινεται κατα το δοκουν και κατα την κριση του εκαστοτε μοντ η ευθικτου καταγγελτικου μελους που εχουν διαφορετικα κριτηρια.αλλα ειναι ανεκτα απο καποιον ενω απο καποιον αλλο οχι.
το παρον μονταρισμα ειναι το πιο σκληρο οχι απο αποψη ποινων.απο αποψη πλαισιων που εχουν τεθει.ποινες τρελες κατα καιρους ελαχιστοι εβαζαν.θυμαμαι προχειρα τον dc που με ειχε σφαξει και εμενα.αλλα εκει ελεγες οκ δεν κανει για μοντ , εχει ξεφυγει και το εριχνες στην τρελα.
πραγματικα καμια φορα θελω να γραψω και σπαω το κεφαλι μου.δεν ειμαι εγω ομως το ζητουμενο.το ζητουμενο ειναι αν με την παρουσα εικονα και με την κατα την κριση σας διαμορφωθεισα κατασταση ειστε ικανοποιημενοι.αν ετσι φανταζεστε ενα οπαδικο φορουμ.μεσα σε πλαισια απολυτης κοσμιοτητας οπου η γραφικοτητα του καθενος μελους γινεται θεμα παρατηρησης αμεσα, βλεπετε οτι και τα ορια ανοχης του καθενος σε οτιδηποτε , αντι να μεγαλωνουν, μικραινουν.το φορουμ στα ματια μου ειναι τελειως ανευρο και απαθες και παρόλα αυτα οι παρεξηγησεις ειναι περισσοτερες.αφηστε τον κοσμο να εκφραστει, να ξεφυγει να παρεξηγηθει και να τα ξαναβρει.να παθιαστει και να ξενερωσει.αφηστε λιγη ζωη στο φορουμ.γιατι τοσο αυστηρα πλαισια?σας κανανε μηνυσεις?
σχεδον ξερω τι θα μου πει ο καθενας μετα απο αυτο το μηνυμα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κατσε να σου πω εγω.

με παραδείγματα.

δλδ θεωρείς ότι πρέπει να αφήνω μηνύματα του στύλ ¨τι μαλακίες λες;¨. θεωρείς ότι πρέπει να αφήνω άτομα που μπαίνουν μετά απο αρνητικά (ή και θετικά!) αποτελέσματα και παίρνουν σβάρνα τα τόπικ με εκφράσεις του στύλ ¨τον μπουλο¨ και να τα διαβάζουν/με με τα νεύρα τσίτα;

δεν λέω άλλα, αλλά περιμένω απάντηση σε αυτά τα δύο, για να καταλάβω και εγώ τι στον μπεο εν τέλει θεωρούμε σωστή και εποικοδομητική συζήτηση/κριτική/άποψη ότι στο τέτοιο θέλεις βαλε..

εκτός αν πιστεύεις ότι έτσι κάτι μπορεί να έχει ουσία...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν μιλαω για κατι συγκεκριμενο.γενικα μιλαω.βλεπω οτι ολοι ειναι ετοιμοι να αποχωρησουν.παρεξηγουνται με το παραμικρο.ενω ολοι εκφραζονται δηθεν κοσμια και με επιχειρηματα και και και.δε σε προβληματιζει?
και στην τελικη τι παει να πει εποικοδομητικο?δεν ειναι think tank.οπαδικο φορουμ ειναι.και εποικοδομητικος διαλογος θα τυχει να υπαρξει και τρελα θα φυγει.που το κακο.
και ως προς το παραδειγμα σου.τι τοσο πολυ σε εθιξε?η λεξη?η μηπως δε λες μαλακιες ποτε?γιατι να το παρεις τοσο προσωπικα?θα μου πεις δε θα αλλαξει κανεις χαρακτηρα εδω.αλλα αυτο που σου λεω ειναι οτι οσο πιο αυστηρα εινα τα πλαισια τοσο πιο πολλες θα ειναι οι παρεξηγησεις.
οσο για τους γκρινιαρηδες μετα απο καθε ματς?ανοιχτο φορουμ ειναι.με το να αποκλεισεις τους γκρινιαρηδες τι θα πετυχεις, θα αλλαξουν ομαδα?απαντησε του η μην του απαντας.θα ξενερωσει θαα φυγει.
να σε ρωτησω και εγω ομως.σου αρεσει η εικονα του φορουμ?ετσι καπως το φανταζεσαι?
μη νομιζεις και εγω δεν εχω καταληξει.μπορει να ειναι ωραιο το φορουμ και εγω να μην κολλαω και να μη θελω να το παρω αποφαση.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Επιχείρημα για τον Barlow:
Όπως είχε πει κάποτε ο Σωκράτης "για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να λες αυτό που σκέφτεσαι και όχι να σκέφτεσαι αυτό που λες".

Επιχείρημα για τον geo:
Όλοι ξέρουμε την κατάληξή του :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω μιλάω συγκεκριμένα γιατί συγκεκριμένες είναι και οι καταστάσεις που (προσωπικά) δεν μου αρέσουν...

Αν εσύ τώρα θεωρείς ότι είναι συνετό να μένουμε απαθείς όταν κάποιος παίρνει τα τοπικ σβάρνα και εκεί που ξέρει ότι τα νεύρα θα είναι τσίτα, ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά... και δεν μιλάω για παιδιά που μπορεί να το κάνουν μετά απο κάποιο κακό αποτέλεσμα. Δόξα το Θεό, όλη μέρα στο φόρουμ είμαστε και κόβουμε ποιος και τι αποσκοπεί. και πολλά παιδιά έχουν "αποχωρήσει" για αυτό το λόγο. εσύ λες αυστηροί άλλοι μας λένε ελαστικοί... ε βγάλε άκρη φίλε μου...

Επίσης, αν δεν ήταν φόρουμ και είμασταν κάπου έξω, σφαλιάρες θα παίζαμε... αν διαφωνείς πές το μου.

τεσπα.

στην τελική...

...όλοι ξέρουμε την κατάληξη του. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

...όλοι ξέρουμε την κατάληξη του... :cry: (και με τρίτο συναίσθημα (φατσούλα) τώρα πια...)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

barlow4 έγραψε:.....
Κένεθ μου, πες με περίπου τι περιμένεις από μένα, για να μην γράψω κάτι και δημιουργήσω κανένα έξτρα ψυχολογικό.
Άμα θες να σε εκπληξω, πες τα νούμερα του Τζόκερ, στο σχεδόν. Δώσε και 7 νούμερα. :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ιδεα δεν εχω.λαθος η τελευταια προταση.
τζοκερ το 9.
Άβαταρ μέλους
goran 64

:idea: :idea: :idea: Κάτι άρχισα :? να καταλαβαίνω :roll: :roll: :roll: ...Πάω να παίξω :shock: τζόκερ :o ...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Να πω και γω, λοιπόν, δυο λόγια.

Ο ρόλος των συντονιστών είναι να προσπαθούν να διευθύνουν τις συζητήσεις έτσι ώστε να είμαστε όλοι μέσα στους κανόνες του φόρουμ σε αυτά που γράφουμε. Βέβαια, προχθές ανακάλυψα ότι οι γραπτοί αυτοί κανόνες, για κάποιο λόγο που ακόμα δεν ξέρω, κάπου έχουν παραπέσει και δεν μπορώ να τους βρω. Πιθανόν να κατέβηκε κατά λάθος το link, δεν ξέρω. Δεν είναι αυτό το θέμα, όμως, διότι οι κανόνες είναι γνωστοί σε όλους – στους περισσότερους τουλάχιστον – και είναι πάνω-κάτω προφανείς.

Εν συντομία και πάρα πολύ γενικά μπορούμε να πούμε ότι δεν πρέπει να ξεφεύγουμε είτε με ύβρεις, είτε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, είτε με ειρωνείες προς τους συνομιλητές μας και προς παίκτες/παράγοντες της ομάδας.

Εάν διαπιστώσουμε ότι κάτι στραβά, τότε οφείλουμε να επέμβουμε για να μην έχουμε εντάσεις και για να μην κινδυνεύσει το site ενδεχομένως με οχλήσεις από άτομα που θίγονται από τα λεγόμενα κάποιου.

Έχουμε το δικαίωμα, λοιπόν, όταν κρίνουμε κάτι λάθος να επέμβουμε. Και σεις, φυσικά, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε. Πάντα εντός των ορίων της ορθής συμπεριφοράς. Δεν λέω ότι έχουμε πάντα δίκιο εμείς. Πολλές φορές έχετε εσείς! Διεκδικήστε το δίκιο σας κόσμια και χωρίς να ξεφεύγετε.

Χθες ο Τζος, ακόμα και εάν νόμισε ότι αδικήθηκε, θα μπορούσε να μιλήσει καλύτερα στον Κώστα και όχι να πει αυτά που είπε και για τα οποία η ποινή θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή των δύο ημερών που πολύ επιεικώς τους επιβλήθηκε.

Ούτε το αλάθητο του πάπα έχουμε ούτε τίποτα. Και το κυριότερο δεν έχουμε το δικαίωμα να στερούμε από κανένα το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του για την ομάδα μας. Όταν, όμως, και σεις δεν αναγνωρίζετε την καλή μας πρόθεση σε ό,τι παρατήρηση γίνεται και αντιδράτε υπερβολικά, με μπηχτές, με ειρωνείες, τότε το πράγμα αλλάζει. Χάνουμε κάποιες ώρες την ημέρα είτε στο φόρουμ, είτε στην κεντρική για να βοηθήσουμε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ αυτό το site, για να μπορούμε όλοι να μιλάμε και να έχουμε άποψη για την ομάδα που αγαπάμε. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα παραληρήματα και τις έντονες αντιδράσεις κανενός. Όπως σας σεβόμαστε εμείς, έτσι πρέπει να μας σέβεστε και εσείς.

Φροντίστε να κατανοήσετε το πνεύμα που σας λέμε κάτι και γιατί σας το λέμε. Μην μας κρεμάτε με το παραμικρό και προσπαθήστε λίγο να έρθετε στη δική μας θέση.

Και το χαβαλέ μας θα κάνουμε και θα γκρινιάξουμε και θα χειροκροτήσουμε. Όλα είναι στο πρόγραμμα. Πάντα με μέτρο, όμως!
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

DC έγραψε:
barlow4 έγραψε:.....
Κένεθ μου, πες με περίπου τι περιμένεις από μένα, για να μην γράψω κάτι και δημιουργήσω κανένα έξτρα ψυχολογικό.
Άμα θες να σε εκπληξω, πες τα νούμερα του Τζόκερ, στο σχεδόν.Δώσε και 7 νούμερα. :D
Σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση, μου θύμισε το εξής:

Μετά από κάθε πτήση οι πιλότοι συμπληρώνουν μια φόρμα που ονομάζουν 'gripe sheet' στην οποία καταγράφονται τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά την πτήση, έτσι ώστε οι μηχανικοί να τα διορθώσουν. Οι μηχανικοί διαβάζουν αυτή την λίστα, διορθώνουν το πρόβλημα και καταγράφουν στο κάτω μισό της φόρμας ποιες ενέργειες έγιναν σχετικά με το πρόβλημα αυτό. Πριν από την επόμενη πτήση οι πιλότοι συμβουλεύονται την φόρμα για να δουν αν το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί. Ακολουθεί μια λίστα με σφάλματα που έχουν παρατηρηθεί κατά την πτήση και έχουν καταγράφει από τους πιλότους της Qantas καθώς και η λύση που έχει δοθεί από τους μηχανικούς εδάφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Qantas είναι η μοναδική μεγάλη αεροπορική εταιρεία που δεν έχει ατυχήματα στο ενεργητικό της.

(Π) Το πρόβλημα όπως καταγράφηκε από τον πιλότο.
(Λ) Η λύση που δόθηκε από τον μηχανικό.

Π: Ο κυρίως αριστερός τροχός σχεδόν θέλει αντικατάσταση.
Λ: Ο κυρίως αριστερός τροχός σχεδόν αντικαταστάθηκε.

Π: Ο αυτόματος πιλότος σε κατάσταση διατήρησης ύψους προκαλεί κάθοδο 200 πόδων το λεπτό.
Λ: Δεν μπορούμε να αναπαράγουμε το πρόβλημα στο έδαφος.

Π: Ενδείξεις διαρροής στο δεξιό κυρίως σύστημα προσγείωσης.
Λ: Οι ενδείξεις αφαιρέθηκαν.

Π: Τα επίπεδα θορύβου του DMA είναι απίστευτα υψηλά.
Λ: Ο θόρυβος του DMA ρυθμίστηκε σε πιο πιστευτά επίπεδα.

Π: Οι ασφάλειες τριβής προκαλούν κόλλημα του λεβιέ ισχύος.
Λ: Γι' αυτό είναι εκεί.

Π: Το IFF δεν λειτουργεί.
Λ: Το IFF ποτέ δεν λειτουργεί σε κατάσταση 'OFF'.

Π: Υποψιάζομαι ότι υπάρχει ράγισμα στο παρμπρίζ.
Λ: Υποψιάζομαι ότι έχεις δίκιο.

Π: Η μηχανή Νο3 λείπει.
Λ: Η μηχανή βρέθηκε στο δεξί φτερό μετά από σύντομη έρευνα.

Π: Η ραδιοπυξίδα αρνείται να συνεργαστεί με το GPS.
Λ: Της έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις

:lol: :lol:

υ.γ. Συγνώμη για το off topic και για το σεντόνι ...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οκ πασο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”