Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marsantos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από marsantos »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:27 Όχι, ο Rene σε έχει τρελάνει με κάτι σχόλια που όλο σε μπερδεύουν :lol:
Όχι ρε συ. Αν μιλάς για πολύ πρόσφατα το αντίθετο συνέβη. Εγώ τον μπέρδευα εκεί με τα συστήματα και τις επικείμενες μεταγραφές, φούντωνε και επανερχόμουν για διευκρινίσεις.
Κατά καιρούς ο ένας έχει τρελάνει τον άλλο, πάντα όμως με ειλικρίνεια και αμοιβαίο σεβασμό. Για τις όποιες διαφορές του παρελθόντος εύχομαι να έχει βρεθεί η Λίσι.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
Unpsofable78, Maklaz
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:22
sotos26 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:09 Πολύ μεγάλη συζήτηση η επικοινωνία, δεν είναι κρυφό σε ολουσ Μας ότι είναι θέμα και πρέπει συμφωνήσω με Κεν απλά κάποια πράγματα δε λέγονται. Στα μεταγραφικά πρέπει να κρατάς σιγή ιχθύος πέρα από την γενική σου κατεύθυνση: πχ θα πάω σε νέους παίχτες από της ακαδημίες μου φέτος και θα κόψω το μπάτζετ γιατί θέλω να φτιάξω το γήπεδο πχ, τελείως υποθετικό. Στα της κατεύθυνσης του κλαμπ σίγουρα περιμένουμε πιο πολλά νέα πιο συχνά: για το γήπεδο, για το προπονητικό, έναν απολογισμό κάθε χρόνο για το αγωνιστικό και γενικά την κατεύθυνση του κλαμπ. Πιστεύω βέβαια ότι προέρχεται από το πού και πώς έχει μεγαλώσει ο Ιβαν παρά κάποια προσπάθεια να κρύψει κάτι ή να κοροϊδέψει τον κόσμο. Είμαι γενικά πολύ αισιόδοξος αλλά αν με ρωτάς αν προέρχεται από κάπου θα έλεγα Ματος Βιεϊρίνια Λισι.
δε μιλαω για μεταγραφες και μεταγραφικα σεναρια ρε Σωτο. Εδω καλα καλα δε σχολιαζω μεταγραφες που γινονται. Δεν ασχολουμαι με μεταγραφες και ονοματα. Δεν πιστευω οτι τα πολλα λεφτα σου φερνουν καλυτερους παικτες.Στη δεξαμενη που μπορει να ψαρεψουν οι ελληνικες ομαδες το 80% του μεταγραφικου κοστους συνηθως ειναι απατη.Αυτο που λεω ειναι οτι δεν γινεται ο ενας να μιλαει για μεταβατικη περιοχο, ο αλλος για πρωταθλημα, ο παραλλος για αγωνιστικο ολεθρο, αλλος για γηπεδο, αλλος για σκαουτινγκ κλπ.Βαβελ εχει καταντησει την ομαδα η αφωνια. Κ σορυ αλλα εγω δεν κανω πλατες σε τετοιες τακτικες.Αφου επελεξε να τα κανει ολα μονος του, θα τα ακουει και ολα μονος του.
Συμφωνώ είναι λάθος η επικοινωνιακή πολιτική και όχι γιατί δεν μας φλομώνουν στις μεταγραφές ή στα ψέμματα για μεταγραφές που γράφει και ο EQ αλλά ο κόσμος έχει χρόνο θέλει να ασχολείται και ανησυχεί λογικό. Από αυτά που κάνει εμένα μου δείχνει ότι θα έχει υπομονή για τον Λισι σε πρώτο πλάνο αλλά μέχρι ένα όριο, αυτό που βγαίνει είναι ότι ο στόχος δεν αλλάζει: να κυνηγάει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο. Τώρα για το μέσο μέλλον πιστεύω ότι έχει δώσει έμφαση στο προπονητικό και στο γήπεδο που θα σε εκτοξεύσει σαν ομάδα: καλύτερες ακαδημίες, καλύτερους παίχτες πιο πολλά έσοδα και από πωλήσεις κτλ Για μένα πάντα μιλώντας, ο μέσος Έλληνας οπαδός δεν έχει υπομονή και δεν θέλει τέτοια προσέγγιση πιο πολύ αρέσκεται στο στυλ Γιαννακόπουλου που ρίχνει λεφτά χωρίς τελειωμό.
black death

Δημοσίευση από black death »

Η μονη χωρα που βγαινουν παράγοντες να μιλήσουν στον κοσμο ειναι η Ισπανία και εκει απλα τσαμπουνανε ονοματα για να παρουν τις εκλογες. Στον υπόλοιπο πλανήτη αντιμετωπίζουν τον κοσμο ως άσχετο οπως είθισται και το πολύ να αραδιαζουν κλισέ που και που.
These users thanked the author black death for the post:
Unpsofable78
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Πώς μιλάμε για μεταβατική χρονιά όταν ο προπονητής έχει υπογράψει 2ετες;
Πρέπει αναγκαστικά να γίνει πρωταθλητισμός φέτος για πολλούς λόγους. Και η διοίκηση να δώσει στον προπονητή ότι χρειάζεται, δεν μου φαίνεται για παράλογος άνθρωπος.

Αλλά έχουμε αργήσει τραγικά πολύ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sotos26 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:47
barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:22
sotos26 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:09 Πολύ μεγάλη συζήτηση η επικοινωνία, δεν είναι κρυφό σε ολουσ Μας ότι είναι θέμα και πρέπει συμφωνήσω με Κεν απλά κάποια πράγματα δε λέγονται. Στα μεταγραφικά πρέπει να κρατάς σιγή ιχθύος πέρα από την γενική σου κατεύθυνση: πχ θα πάω σε νέους παίχτες από της ακαδημίες μου φέτος και θα κόψω το μπάτζετ γιατί θέλω να φτιάξω το γήπεδο πχ, τελείως υποθετικό. Στα της κατεύθυνσης του κλαμπ σίγουρα περιμένουμε πιο πολλά νέα πιο συχνά: για το γήπεδο, για το προπονητικό, έναν απολογισμό κάθε χρόνο για το αγωνιστικό και γενικά την κατεύθυνση του κλαμπ. Πιστεύω βέβαια ότι προέρχεται από το πού και πώς έχει μεγαλώσει ο Ιβαν παρά κάποια προσπάθεια να κρύψει κάτι ή να κοροϊδέψει τον κόσμο. Είμαι γενικά πολύ αισιόδοξος αλλά αν με ρωτάς αν προέρχεται από κάπου θα έλεγα Ματος Βιεϊρίνια Λισι.
δε μιλαω για μεταγραφες και μεταγραφικα σεναρια ρε Σωτο. Εδω καλα καλα δε σχολιαζω μεταγραφες που γινονται. Δεν ασχολουμαι με μεταγραφες και ονοματα. Δεν πιστευω οτι τα πολλα λεφτα σου φερνουν καλυτερους παικτες.Στη δεξαμενη που μπορει να ψαρεψουν οι ελληνικες ομαδες το 80% του μεταγραφικου κοστους συνηθως ειναι απατη.Αυτο που λεω ειναι οτι δεν γινεται ο ενας να μιλαει για μεταβατικη περιοχο, ο αλλος για πρωταθλημα, ο παραλλος για αγωνιστικο ολεθρο, αλλος για γηπεδο, αλλος για σκαουτινγκ κλπ.Βαβελ εχει καταντησει την ομαδα η αφωνια. Κ σορυ αλλα εγω δεν κανω πλατες σε τετοιες τακτικες.Αφου επελεξε να τα κανει ολα μονος του, θα τα ακουει και ολα μονος του.
Συμφωνώ είναι λάθος η επικοινωνιακή πολιτική και όχι γιατί δεν μας φλομώνουν στις μεταγραφές ή στα ψέμματα για μεταγραφές που γράφει και ο EQ αλλά ο κόσμος έχει χρόνο θέλει να ασχολείται και ανησυχεί λογικό. Από αυτά που κάνει εμένα μου δείχνει ότι θα έχει υπομονή για τον Λισι σε πρώτο πλάνο αλλά μέχρι ένα όριο, αυτό που βγαίνει είναι ότι ο στόχος δεν αλλάζει: να κυνηγάει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο. Τώρα για το μέσο μέλλον πιστεύω ότι έχει δώσει έμφαση στο προπονητικό και στο γήπεδο που θα σε εκτοξεύσει σαν ομάδα: καλύτερες ακαδημίες, καλύτερους παίχτες πιο πολλά έσοδα και από πωλήσεις κτλ Για μένα πάντα μιλώντας, ο μέσος Έλληνας οπαδός δεν έχει υπομονή και δεν θέλει τέτοια προσέγγιση πιο πολύ αρέσκεται στο στυλ Γιαννακόπουλου που ρίχνει λεφτά χωρίς τελειωμό.
γαϊδουρινη υπομονη εχω. Και δεν σκαω ουτε για τιτλους , ουτε για νεο γηπεδο, ουτε για μεταγραφες. Υγεια θελω στην ομαδα.Ενα υγιες περιβαλλον και να συμμετεχει ο κοσμος στη ζωη της ομαδας χαριζοντας της εκεινη τη δυναμικη που ειχε καποτε κ ενιωθες οτι μπορει να φερει τη χωρα αναποδα. Πες εσυ οτι η ατμοσαφαιρα γυρω απο την ομαδα ειναι υγιης κ οτι υπαρχει αυτη η δυναμικη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

black death έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:48 Η μονη χωρα που βγαινουν παράγοντες να μιλήσουν στον κοσμο ειναι η Ισπανία και εκει απλα τσαμπουνανε ονοματα για να παρουν τις εκλογες. Στον υπόλοιπο πλανήτη αντιμετωπίζουν τον κοσμο ως άσχετο οπως είθισται και το πολύ να αραδιαζουν κλισέ που και που.
Στον υπόλοιπο πλανήτη δεν ξέρουν πόσο αλφάδι μάτι και γνώσεις επί παντός επιστητού έχει ο μέσος οπαδός. Κουτόφραγκοι.

Ον τοπικ. Ξυρίστηκε προτού έρθει στη Σαλούγκα ο Γάλλος; Έχω πάθει καμπαμαρούαση κι εγώ. Δε θα αντέξω να τον βλέπω έτσι.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Η ατμόσφαιρα πιο άρρωστη δεν ξέρω αν γίνεται. Μακάρι να είναι μια δήλωση του Σαββίδη αυτό που μπορεί να την αλλάξει φίλε.
These users thanked the author Nassos for the post:
barlow4
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με προσβαλεις ναβι αλλα κλαϊν
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Διαρκειας θα βγαλουμε φετος η μπα;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Nassos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:58 Η ατμόσφαιρα πιο άρρωστη δεν ξέρω αν γίνεται. Μακάρι να είναι μια δήλωση του Σαββίδη αυτό που μπορεί να την αλλάξει φίλε.

Ίσως δεν ήσουν μέλος του φόρουμ προ τριετίας τέτοια περίπου εποχή, όταν εδώ μέσα γραφόταν ότι ο Σαββίδης στην καλύτερη είναι ένας απόλυτα μέτριος διαχειριστής, ενώ στο τσακιρ κέφι έλεγαν ότι ξεκάθαρα έχει και παντελονιάσει από την ενασχόληση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πέρα από όλα τα υπόλοιπα οφέλη, που έχει εξασφαλίσει λόγω του brand name "ΠΑΟΚ". Τηρουμένων των αναλογιών, μια χαρά ψυχραιμία επικρατεί τώρα.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:42
leomatos88 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:27
Δεν απαξιωσα κανεναν. Ουτε υποτιμω τις επιτυχιες που εφερε, τα χρηματα που εριξε κλπ. Αλλα λευκη επιταγη δε γινεται να εχει κανεις. Και αν θελει στηριξη ας το επικοινωνησει. Ποτε δεν την αρνηθηκαμε. Προς το παρον βλεπω καθε καλοκαιρι μια πετυχημενη ομαδα που θελει δυο τρεις πινελιες για να εκτοξευτει και αντι γι'αυτες αρχιζουν ατερμονα σηριαλ διαπραγματευσεων που κοστιζουν στην ομαδα επιτυχιες που και μπορει να τις εχει και τις δικαιουται.και αυτο οφειλεται σε αθλια διοικητικη λειτουργια.
Επισης απο θεση αρχης αδυνατω να ταυτιστω με οποιονδηποτε δισεκατομμυριουχο. Θεωρω τον τελευταιο ΠΑΟΚτση πιο σημαντικο απο τον οποιονδηποτε ζαμπλουτο ιδιοκτητη.Ως αναγκαιο κακο τους βλεπω.
Γεια σου φίλε.

Να σου πω καταρχάς ότι θα προτιμούσα να ήταν ο ΠΑΟΚ μια λαϊκή δημοκρατία χωρίς καθόλου λεφτάδες, μεγαλομέτοχους, γόνους, αυτοδημιούργητους, επενδυτές, επιχειρηματίες, μεγαλοκαρχαρίες, μεγαλοαστούς και δε συμμαζεύεται. Δεν είναι όμως.

Παράλληλα, γνωρίζω μόνο έναν σαν αυτούς, ο οποίος (πέραν των τίτλων και των χρημάτων, που ορθά αναφέρεις) έκανε τον ΠΑΟΚτσή περήφανο με τη στάση σου. Ως τρία πιο σημαντικά, που μου έρχονται τώρα στο νου, είναι ότι την αποφράδα νύχτα του Κομίνη και του Ποντίκη μπήκε στο γήπεδο, διασύροντας παγκοσμίως το όνομα και την εικόνα του, για να μην μπούμε εμείς (με όλες τις συνέπειες που προβλέπονται). Επίσης, πλήρωσε τα χρέη (αντί να μας ρίξει κατηγορίες), για τα οποία η φήμη, αλλά και η ύπαρξη της ομάδας σερνόταν για χρόνια στη λάσπη. Τέλος, πήρε το παρασκήνιο (ό,τι και να σημαίνει αυτό), που ήτανε παλλαϊκό παράπονο και άλλοθι για δεκαετίες (ότι δεν έχει λόγο στα κέντρα αποφάσεων ο ΠΑΟΚ κτλ) ΧΩΡΙΣ να ευνοείται ο ΠΑΟΚ, κάτι που το θεωρώ παράσημο τεράστιο του Σαββίδη. Και άλλα πολλά, μικρά και μεγάλα. Συνεπώς, αν θέλεις, δε θα ταυτιστώ, αλλά ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ μου στον Ιβάν θα είναι πάντοτε εκεί κι ας μην ξαναβάλει και φράγκο, που λέει ο λόγος.

Για τη διοικητική λειτουργία, εσύ την ονομάζεις άθλια, εγώ θα πω δυσλειτουργία. Για την απομόνωσή του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, θα συμφωνήσω. Δεν εννοώ τη φυσική παρουσία, φαντάζομαι ούτε κι εσύ.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
Unpsofable78, SCIFO
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:54
sotos26 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:47
barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:22 δε μιλαω για μεταγραφες και μεταγραφικα σεναρια ρε Σωτο. Εδω καλα καλα δε σχολιαζω μεταγραφες που γινονται. Δεν ασχολουμαι με μεταγραφες και ονοματα. Δεν πιστευω οτι τα πολλα λεφτα σου φερνουν καλυτερους παικτες.Στη δεξαμενη που μπορει να ψαρεψουν οι ελληνικες ομαδες το 80% του μεταγραφικου κοστους συνηθως ειναι απατη.Αυτο που λεω ειναι οτι δεν γινεται ο ενας να μιλαει για μεταβατικη περιοχο, ο αλλος για πρωταθλημα, ο παραλλος για αγωνιστικο ολεθρο, αλλος για γηπεδο, αλλος για σκαουτινγκ κλπ.Βαβελ εχει καταντησει την ομαδα η αφωνια. Κ σορυ αλλα εγω δεν κανω πλατες σε τετοιες τακτικες.Αφου επελεξε να τα κανει ολα μονος του, θα τα ακουει και ολα μονος του.
γαϊδουρινη υπομονη εχω. Και δεν σκαω ουτε για τιτλους , ουτε για νεο γηπεδο, ουτε για μεταγραφες. Υγεια θελω στην ομαδα.Ενα υγιες περιβαλλον και να συμμετεχει ο κοσμος στη ζωη της ομαδας χαριζοντας της εκεινη τη δυναμικη που ειχε καποτε κ ενιωθες οτι μπορει να φερει τη χωρα αναποδα. Πες εσυ οτι η ατμοσαφαιρα γυρω απο την ομαδα ειναι υγιης κ οτι υπαρχει αυτη η δυναμικη.
Η ατμόσφαιρα είναι χάλι συμφωνώ. Μεγάλη ευθύνη των ΜΜΕ που κάποιοι πήραν θέση με τον Μυστακίδη και υπάρχει αυτό το σχίσμα τώρα, η κοινωνία μας έχει πέσει γενικά πολύ πεσιμισμός και αρνητικότητα αλλά σίγουρα με καλύτερη επικοινωνία θα ήσουν πιο καλά γενικά. Η ομάδα είχε πέρυσι 2 τραγικά γεγονότα αλλά ακόμα την χτυπάμε χωρίς λόγο. Εσύ παλιός είσαι θυμάσαι πρωτοδικεία, προσφυγές, Μπατμαν πραγματική φτώχεια δεν ξέρω, δε μου βγαίνει. Αλλα ακούω τι λες φυσικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 22:13
AllySamatta1926 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 21:52 Το θέμα αγαπητέ @barlow4 είναι ότι υπάρχει μια εν μέρει δικαιολογημένη θα πω εγώ δυσπιστία και καχυποψία το τελευταίο διάστημα λόγω των δύο συνεχόμενων αποτυχημένων χρόνιων κ ειδικά μετά το δίμηνο Μαρτίου -Μαιου όπου η ομάδα κατέρρευσε...Σε αυτό βάζει το χεράκι της φυσικά κ η ΠΑΕ που επανειλημμένα κωλυσιεργεί με τις μεταγραφές ...Το να επικοινωνήσει η διοίκηση ότι φέτος είναι μεταβατική χρόνια δεν πρόκειται να το κάνει διότι αν το πει αυτό επίσημα θα προκληθούν αντιδράσεις περί λευκής πετσέτας κτλ...Εδώ το καλοκαίρι του 2022 που είχαμε αποκτήσει Καργα Νασμπεργκ Νταντας Κουαλιατα κτλ ο Σαββίδης είχε πει ότι δεν έχω μάθει ποτέ να βγαίνω δεύτερος...Μια μεταγραφή προφανώς κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο ,ωστόσο οι 3 πρώτες κινήσεις προσωπικά με έχουν αφήσει ευχαριστημένο παρά την αδιαμφισβήτητη κ εκνευριστικη για τους οπαδούς κωλυσιεργία της ΠΑΕ στην διεκπεραίωση του σχεδιασμού
Εγω ομως αν βγει και πει δυο τρια πραγματα με θαρρος και ειλικρινεια στον κοσμο θα στηριξω. Αντιθετα αυτοκλητος υπερασπιστης δεν προκειται να γινω για κανεναν. Εμενα με νοιαζει ο ΠΑΟΚ. Οχι αν θα συνεχισει ο καθε ιδιοκτητης να ειναι επιτυχημενος η αν ειναι θιγμενος η οτιδηποτε. Ως προσωπικοτητες και οι δυο ιδιοκτητες με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
Και για να γουσταρουν και οι γκρουπιζ , οσο δεν επικοινωνουν με τον κοσμο σχετικα με την ομαδα, θα ειμαι απεναντι.
Εσύ βρε barlow θα στηρίξεις, αλλά η πλειοψηφία τι πιστεύεις θα κάνει; Στον επικοινωνιακό μεσαίωνα του 2026 στο ελλαδισταν ( και όχι μόνο) , στην εποχή των στρατών από τρολς, την τοξικότητα που ξεχειλίζει στα σοσιαλ σκουπίδια , την εποχή που στη Θεσσαλονίκη ζουν και βασιλεύουν τα γνωστά ΜΜΕ, οι γνωστοί βόθροι δημοσιογράφοι που μάλιστα έχουν επιρροή στον κόσμο μεγάλη, την εποχή που τα fake news είναι η νέα κανονικότητα;;

Για μένα η απάντηση είναι μία και αυτονόητη και δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει αντίλογος .Ε ρεαλιστική βάση.

Σε αυτή την περίπτωση πάντως κι εγώ θα προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και δε θα μιλούσα. Αυτό σαν γενική τοποθέτηση που δεν αναιρεί όμως την ελλειμματική επικοινωνία , άντε και προβληματική.

Αλλά να φτάνεις στο σημείο να το αναγάγεις στο κύριο θέμα κριτικής και δυσλειτουργίας, το θεωρώ πολύ λάθος. Απορώ πραγματικά γιατί το κάνεις; Και δεν αφήνω υπονοούμενα, απορώ δηλαδή πώς το πιστεύεις αυτό; Ίσως επειδή κρίνεις με βάση τη δική σου αντίδραση.

Κι εγώ θα στήριζα αν άκουγα αυτά που εννοείς κλπ .

Αλλα ρε φίλε ποιος λαός θα στήριζε;; Τέξας θα γινόμασταν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 13 Ιούλ 2026, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author trouman for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τιποτα απο οσα γραφεις δεν υποτιμησα leomatos. Αντιλαμβανομαι οτι οι καιροι ειναι πονηροι και υπαρχει καχυποψια απεναντι σε οποιον ασκει κριτικη στον εναν η στον αλλο ιδιοκτητη αλλα αυτα που γραφω αν τα απομονωσεις απο την περιρεουσα ατμοσφαιρα ουτε υποτιμητικα ειναι ουτε προσβλητικα. Ειναι κριτικη με την οποια πολλοι συμφωνησατε.
Αυτην τη στιγμη ο κοσμος βραζει και υπαρχει ενας ψυχρος πολεμος. αυτο εγω το χρεωνω σε αυτους που μπορουν να το ανατρεψουν και δεν το κανουν. κ μπορει αυτον τον πανικο να τον πυροδοτησε ο ιδιοκτητης της καε αλλα απο τον ιδιοκτητη της παε εχω περισσοτερες απαιτησεις.
Αλλες εποχες μπορει να πιανομουν απο τις συνεχεις προσβολες του κωστας2019, απο τα υπονοουμενα του unpsofable η του navigator κ να αρπαζομουν απο τις ενα καρο απαντησεις που πηρα με επιστρατευση λογικων πλανών κλπ αλλα πλεον δεν εχει κανενα νοημα.η ατμοσφαιρα ειναι τοσο δηλητηριασμενη που σε κανεναν δε παει το μυαλο να κανουμε χωριο κ να ζητησουμε ευθυνες απο αυτους που μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα. ο καθενας εχει στρατευτει αυτοκλητα με τον εναν η τον αλλον και η κατασταση εχει γινει ανυποφορη.κ δε βλεπω να σωζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 13 Ιούλ 2026, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author barlow4 for the post (total 2):
psykoman, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Δεν μπορώ να μιλήσω για άρρωστη ατμόσφαιρα, διότι έχουμε δει και χειρότερα. Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι ότι τα ως τώρα μεταγραφικά θα κριθούν μετά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Μέχρι τότε να 'χαμε να λέγαμε. Σιγά τη διαπίστωση φυσικά, αλλά δεν υπάρχει και κάτι άλλο να περιμένουμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”