Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Το προβλημα ρε παιδες δεν ειναι η αγωνιστικη αποτυχια...Αυτα συμβαινουν, μπαλα ειναι και παιζουν και οι αλλοι,δεν παιζεις μονος σου ,και οι αλλοι εχουν και μεγαλυτερα πορτοφολια και βρισκονται στην πρωτευουσα που καταλαβαινετε πολυ καλα τι σημαινει αυτο...
Την μια χρονια μπορει να παρεις το πιο μαγικο πρωταθλημα εβερ, την αλλη για ενα δοκαρι και εξω να χασεις τα παντα,μπαλα ειναι...
Καμια ομαδα δεν καστραφηκε για αγωνιστικες αποτυχιες διαχρονικα ,μονο οικονομικα καταστρεφονται οι ομαδες...
Το μεγαλυτερο προβλημα ομως ειναι, οτι τα τελευταια χρονια εχει δημιουργηθει ενας ΠΑΟΚ πολυ αγνωστος και ξενος στον κοσμο του..
Λειτουργει σαν οικογενειακη συνοικιακη επιχειρηση, που δεν την νοιαζει ο πελατης της γειτονιας και του συμπεριφερεται με την νοοτροπια, ετσι ειμαι και αμα σου αρεσει,αμα δεν θες φυγε, αλλα που να πας μονο εγω ειμαι στη γειτονια, οποτε παλι σε μενα θα ερθεις...
Δεν γινεται να υπαρχουν καποια προσωπα μεσα στη ΠΑΕ τοσο ασχετα και ξενα οσο αναφορα τον ΠΑΟΚ...
Δεν γινεται να εχεις Προεδρο μια Ρωσιδα οικονομολογο...Αν θελεις ρε Ιβαν να την εχεις στις επιχειρησεις σου επειδη την εμπιστευεσαι να την εχεις.ο ΠΑΟΚ οπως και εσυ ο ιδιος λες δεν ειναι ακομα μια εταιρεια σου...
Δεν γινεται μετα απο το φετινο στραπατσο να μου βαζεις επικεφαλη στην ομαδα εναν πρωην Δαπιτη που δεν εχει ιδεα απο ΠΑΟΚ...
Παρακαλαμε τοσο καιρο να βγει ενας να μας μιλησει σε ΠΑΟΚτσιδικη γλωσσα,να μας εξηγησει πως εχουν τα πραγματα,πως πορευεται η ομαδα,τι πλανα,τι σχεδια εχει και δεν υπαρχει κανενας...
Η πιο ΠΑΟΚτσιδικη φωνη απο την οποια ενημερωνεται ο κοσμος ειναι ακουσον ακουσον ο Κολκας...Και ακουμε ευλαβικα τι θα πει ο Σταυρος για να καταλαβουμε 2-3 πραγματα...
Δεν γινεται να τα ισοπεδωσουμε ολα μετα τα φετινα,μετα απο μια χρονια που εστω και για 3 μηνες ειδα το καλυτερο ποδοσφαιρο εβερ απο τον ΠΑΟΚ...
Πρεπει να βρουμε την αιτια που εγινε ολο αυτο και να το διορθωσουμε...Σιγουρα σαν πρωτη κινηση κανεις δεν φανταζοταν την προσληψη Παπαμιμικου, αλλα ισως ενα προστιμο σε παικτες και προπονητη...
Οτι πιο υγιες εχει μεινει στον ΠΑΟΚ πλεον ειναι οι ακαδημιες του και ο Λουτσεσκου...Προσεξτε πολυ καλα τι θα κανετε!!!!
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Ξεκάθαρα μας κηνυγάει η ΝΔ, το σημερινό είναι στάχτυ στα μάτια. Θα μας πει την αλήθεια το pluntirio24.
These users thanked the author mi8rio for the post:
Special 4
george188

Δημοσίευση από george188 »

Μας αγαπαει η ΝΔ , φαινεται καθε μερα οπως κ τα προηγουμενα χρονια. Ο παπαμιμικος κολλητος με μητσοτακη, γνωστο αυτο
These users thanked the author george188 for the post:
paok apo epilogi
Fireman 4

Δημοσίευση από Fireman 4 »

Metagrafakias έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:23 Το προβλημα ρε παιδες δεν ειναι η αγωνιστικη αποτυχια...Αυτα συμβαινουν, μπαλα ειναι και παιζουν και οι αλλοι,δεν παιζεις μονος σου ,και οι αλλοι εχουν και μεγαλυτερα πορτοφολια και βρισκονται στην πρωτευουσα που καταλαβαινετε πολυ καλα τι σημαινει αυτο...
Την μια χρονια μπορει να παρεις το πιο μαγικο πρωταθλημα εβερ, την αλλη για ενα δοκαρι και εξω να χασεις τα παντα,μπαλα ειναι...
Καμια ομαδα δεν καστραφηκε για αγωνιστικες αποτυχιες διαχρονικα ,μονο οικονομικα καταστρεφονται οι ομαδες...
Το μεγαλυτερο προβλημα ομως ειναι, οτι τα τελευταια χρονια εχει δημιουργηθει ενας ΠΑΟΚ πολυ αγνωστος και ξενος στον κοσμο του..
Λειτουργει σαν οικογενειακη συνοικιακη επιχειρηση, που δεν την νοιαζει ο πελατης της γειτονιας και του συμπεριφερεται με την νοοτροπια, ετσι ειμαι και αμα σου αρεσει,αμα δεν θες φυγε, αλλα που να πας μονο εγω ειμαι στη γειτονια, οποτε παλι σε μενα θα ερθεις...
Δεν γινεται να υπαρχουν καποια προσωπα μεσα στη ΠΑΕ τοσο ασχετα και ξενα οσο αναφορα τον ΠΑΟΚ...
Δεν γινεται να εχεις Προεδρο μια Ρωσιδα οικονομολογο...Αν θελεις ρε Ιβαν να την εχεις στις επιχειρησεις σου επειδη την εμπιστευεσαι να την εχεις.ο ΠΑΟΚ οπως και εσυ ο ιδιος λες δεν ειναι ακομα μια εταιρεια σου...
Δεν γινεται μετα απο το φετινο στραπατσο να μου βαζεις επικεφαλη στην ομαδα εναν πρωην Δαπιτη που δεν εχει ιδεα απο ΠΑΟΚ...
Παρακαλαμε τοσο καιρο να βγει ενας να μας μιλησει σε ΠΑΟΚτσιδικη γλωσσα,να μας εξηγησει πως εχουν τα πραγματα,πως πορευεται η ομαδα,τι πλανα,τι σχεδια εχει και δεν υπαρχει κανενας...
Η πιο ΠΑΟΚτσιδικη φωνη απο την οποια ενημερωνεται ο κοσμος ειναι ακουσον ακουσον ο Κολκας...Και ακουμε ευλαβικα τι θα πει ο Σταυρος για να καταλαβουμε 2-3 πραγματα...
Δεν γινεται να τα ισοπεδωσουμε ολα μετα τα φετινα,μετα απο μια χρονια που εστω και για 3 μηνες ειδα το καλυτερο ποδοσφαιρο εβερ απο τον ΠΑΟΚ...
Πρεπει να βρουμε την αιτια που εγινε ολο αυτο και να το διορθωσουμε...Σιγουρα σαν πρωτη κινηση κανεις δεν φανταζοταν την προσληψη Παπαμιμικου, αλλα ισως ενα προστιμο σε παικτες και προπονητη...
Οτι πιο υγιες εχει μεινει στον ΠΑΟΚ πλεον ειναι οι ακαδημιες του και ο Λουτσεσκου...Προσεξτε πολυ καλα τι θα κανετε!!!!
Η μιρλα μιρλα για τα πάντα αλλά η Τούμπα άδεια. Χορτάσαμε αναλύσεις ανεξοδες
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Ε ναι επιτέλους, έλειπε ένας Παπαμιμίκος απ' την διοίκηση, η αλήθεια να λέγεται.
Όσο πάει γίνεται κ χειρότερο.
These users thanked the author Bono. for the post (total 2):
Special 4, Kostas_FI
Fireman 4

Ας κάνει η ΠΑΕ μια λίστα με στελέχη να ψηφίσει ο σοφός συνοπαδος ποιος θα μπει στην διοίκηση. Μετά να ακολουθήσει λίστα για προπονητή και παίχτες
These users thanked the author Fireman 4 for the post (total 2):
george188, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επανεμφάνιση / δημιουργία των νέων λογαριασμών *4
Fireman 4

Με το 14 δεν σου κάνει?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ βλέπω ότι ο Σαββιδης σκληραίνει τα γκέμια στην ΠΑΕ και μάλλον θα βάλει όλη την οικογένεια μέσα γιατί δεν εμπιστεύεται και κανέναν
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εγώ άλλο θέλω να σχολιασω...
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν :lol: ;
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 9):
icue, george188, Equalizer, astral, paok apo epilogi, anaximandros4, Apeiroelaxistos, aivas19, Kevin
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Είναι σαν το πολυτεχνείο. Που όλοι ήταν εκεί. Σαν τη φιέστα του Νταμπλ που πρέπει να είχε μέσα τουλάχιστον 250 χιλ κόσμο . Γενικά ο έλληνας είναι ο ίδιος σε όλους τους τομείς
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Το whataboutism, πάει σύννεφο εδώ μέσα, τελικά το ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα σημαίνει "μη θιχτεί ο ιδιοκτήτης πάνω απ'όλα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Τρί 28 Απρ 2026, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author flash4 for the post (total 6):
PaokPatraG4, Odi44, embuji, st4this, Roo -4-, Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Taseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:08
SCIFO έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 08:36 Το φετινό ήταν μια μεγάλη ήττα για τον Ιβάν Σαββίδη.
Ναι υπάρχουμε και εμείς που το λέμε αυτό ξεκάθαρα χωρίς αστερίσκους, αλλά και χωρίς υπονοούμενα, και ιδίως χωρίς να βάζουμε το δίκιο ή το σωστό ή την υποστήριξη της άποψής μας ίσα κι όμοια με το βάρος του ΠΑΟΚ.
Ναι το φετινό ήταν μια μεγάλη ήττα για τον Ιβάν Σαββίδη χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες στα λάθη των συνεργατών του και στα λάθη των στελεχών του διοικητικού και του αγωνιστικού τμήματος, αλλα και χωρίς το μένος και την τοξικότητα να ψάχνουμε τώρα λάθη και παραλείψεις σε κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια και συμβάν του παρελθόντος.
Ναι το φετινό ήταν μια μεγάλη ήττα για τον Ιβάν Σαββίδη.
Για το μόνο που είμαι απόλυτα βέβαιος είναι ότι αυτό το ξέρει απόλυτα και ο ίδιος, αλλά, επειδή ο ίδιος είναι και το αφεντικό, εκείνος είναι που θα αποφασίσει τη διαδικασία χρέωσης των ευθυνών, και κυρίως τη διαδικασία εξοδου απο την κρίση.
Υπάρχει ένα μοτίβο λειτουργίας της ΠΑΕ που εχει αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης, που για συγκεκριμένους λόγους που έχουν υπεραναλυθεί, δεν αλλάζει. Η όποια επανάληψη κριτικής σε αυτή τη λειτουργία δεν προσφέρει παρά μόνο εύκολη κριτική και επανάληψη των γνωστών και των τετριμμένων.

Ιβάν μαζι σου αλλά φέτος ξεκάθαρα ηττήθηκες
Και φέτος ηττήθηκε. Γιατί ηττήθηκε και περσυ. Χρόνια που δεν παίρνεις τίτλο στον ΠΑΟΚ που αυτός έφτασε σε αυτό το επίπεδο, είναι αποτυχία με κρότο.
Το περσινό είχε να κάνει κυρίως ότι ενώ με την κατάκτηση του τίτλου το 24 δήλωσε για ομίλους Τσαμπιονς Λιγκ, εκείνο το καλοκαίρι έγιναν όλα όσα δεν έπρεπε να γίνουν για να μην.. Αλλά τότε δεν είχα λογαριασμό στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, το καλοκαίρι τον άνοιξα για το γηπεδικό.
Πάντως νομίζω πως Τασεο συμφωνούμε και ευχαριστώ για την παραθεση
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

flash4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:01 Το whatabaoutsim, πάει σύννεφο εδώ μέσα, τελικά το ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα σημαίνει "μη θιχτεί ο ιδιοκτήτης πάνω απ'όλα".
Ενας από τους λόγους που απλά παρακολουθώ πλέον κ δεν γράφω είναι αυτός....Καμμία μα καμμία κριτική για αυτόν που είναι υπεύθυνος και για τα καλά κ για τα άσχημα....Δεν γίνεται να πιστώνεται το ότι καλό γίνεται κ ότι άσχημο γίνεται να μην το πιστώνεται....Θυμίζει εντελώς ΝΔ του Κούλη.... Τεσπά.... Συνεχίστε.....

Υ.Γ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!
These users thanked the author PaokPatraG4 for the post:
Roo -4-
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Fireman 4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:36
Metagrafakias έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:23 Το προβλημα ρε παιδες δεν ειναι η αγωνιστικη αποτυχια...Αυτα συμβαινουν, μπαλα ειναι και παιζουν και οι αλλοι,δεν παιζεις μονος σου ,και οι αλλοι εχουν και μεγαλυτερα πορτοφολια και βρισκονται στην πρωτευουσα που καταλαβαινετε πολυ καλα τι σημαινει αυτο...
Η μιρλα μιρλα για τα πάντα αλλά η Τούμπα άδεια. Χορτάσαμε αναλύσεις ανεξοδες
Ας αναλογιστει η δοικηση γιατι η Τουμπα ειναι αδεια,ο κοσμος απομακρυνεται απο το γηπεδο και η καυλα εφυγε..
Εγω εγραψα καποιες σκεψεις δικες μου γιατι μπορει να συμβαινει αυτο..
Εσυ λοιπον τι μας λες??
Ολα καλα και φταιει ο κοσμος που ειναι μιρλας???
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”