Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Αν παντως δεν προστεθει στοπερ στη λιστα μαλλον θα εχει βαλει το χερακι του και ο Λουτσεσκου...Αδυνατω να πιστεψω οτι ο Λουτσεσκου θελει παικτη και του λενε οχι.
-
Παιδια καλα ολα αυτα που λεμε για σχεδιασμους αλλα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο σχεδιασμος φταιει??
Δηλαδη ιβαν λεει στον θωμαρεη, ελα παρε 1 μυριο το χρονο και φερε μου στοπερ.
Και παει και λεει ο θωμαρεης εεεε συγγνωμη δεν βρηκα
Αστειοτητες ειναι αυτα..
Προφανως δεν δινονται χρηματα.
Αστειοτητες ειναι αυτα..
- FreeWatcher
Έχεις δει τι συμβόλαια έχουμε?giliopoulos έγραψε:Παιδια καλα ολα αυτα που λεμε για σχεδιασμους αλλα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο σχεδιασμος φταιει??
Αστειοτητες ειναι αυτα..
- George Best
Αλλιως και ο Κάτσε με τον Χατζηισαία ή τον Μανωλη Πατραλη θα μπορουσαν να ειναι επιλογες...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Υπάρχει ποδοσφαιριστής που καλύπτει RB & DM και είναι και γηγενής των ακαδημιών μας.ikthe έγραψε:Φέρτε τώρα Λιάβα που μπορεί να δώσει λύση και στις 2 πονεμένες θέσεις και στην αμέσως επόμενη (RB/CB/CDM)???????
Να είμαστε τουλάχιστον καλυμένοι πρώτα από όλα ποσοτικά και +1 έναν γηγενή.
Και αν κάτσει μετά και κάτι αξιόλογο χτύπα το.
Στέλιος Κίτσιου.
Γιατί; Μεϊτέ δεν ζητούσε μήπως εδώ και 3 μήνες;joshua έγραψε:Αν παντως δεν προστεθει στοπερ στη λιστα μαλλον θα εχει βαλει το χερακι του και ο Λουτσεσκου...Αδυνατω να πιστεψω οτι ο Λουτσεσκου θελει παικτη και του λενε οχι.
- George Best
Το χειροτερο ειναι οτι αυτο θα αφησουν να διαρρευσει σε 2-3 ημερες.joshua έγραψε:Αν παντως δεν προστεθει στοπερ στη λιστα μαλλον θα εχει βαλει το χερακι του και ο Λουτσεσκου...Αδυνατω να πιστεψω οτι ο Λουτσεσκου θελει παικτη και του λενε οχι.
-
Εννοω οτι δεν υπαρχει περιθωριο για αλλα χρηματα.FreeWatcher έγραψε:Έχεις δει τι συμβόλαια έχουμε?giliopoulos έγραψε:Παιδια καλα ολα αυτα που λεμε για σχεδιασμους αλλα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο σχεδιασμος φταιει??
Αστειοτητες ειναι αυτα..
Ο μεταγραφικος σχεδιασμος ειναι σχεδον ιδιος με το αντιστοιχο μετα το νταμπλ. Υπεραισιοδοξια οτι μπορουμε να φερουμε παιχταραδες, πληρης αγνοια της αγορας και των κανονων λειτουργιας της, παροιμιώδης κωλυσιεργία σε επιπεδο διαπραγματευσεων και ονειρα θερινης νυκτος.
Να κλαις και να γελας. Μια μερα πριν το κλεισιμο της λιστας ακουμε οτι αυτη ειναι η λιστα και θα κανουμε κινησεις μετα για το ελληνικο πρωτάθλημα μονο. Ποιος σοβαρος ποδοσφαιριστής θα ειναι διαθεσιμος στις 11 Σεπτεμβριου και γιατι να ρθει να παιζει μονο Ελλαδα. Ειναι σαν την γνωστη στροφή στην λιστα των ελευθερων που στο τελος καταληγει "δεν βρεθηκε παιχτης αξιολογος".
Ο συνδυασμος Λουτσεσκου με Γιωργη αυτα τα αποτελεσματα εχει δυστυχως. Ο ενας κοβει τα παντα γτ θελει μικρο ροστερ και ο αλλος προκρινει μη ρεαλιστικες λυσεις με αποτελεσμα να χανεται χρονος άδικα.
Να κλαις και να γελας. Μια μερα πριν το κλεισιμο της λιστας ακουμε οτι αυτη ειναι η λιστα και θα κανουμε κινησεις μετα για το ελληνικο πρωτάθλημα μονο. Ποιος σοβαρος ποδοσφαιριστής θα ειναι διαθεσιμος στις 11 Σεπτεμβριου και γιατι να ρθει να παιζει μονο Ελλαδα. Ειναι σαν την γνωστη στροφή στην λιστα των ελευθερων που στο τελος καταληγει "δεν βρεθηκε παιχτης αξιολογος".
Ο συνδυασμος Λουτσεσκου με Γιωργη αυτα τα αποτελεσματα εχει δυστυχως. Ο ενας κοβει τα παντα γτ θελει μικρο ροστερ και ο αλλος προκρινει μη ρεαλιστικες λυσεις με αποτελεσμα να χανεται χρονος άδικα.
Μπορει να μην ηρθε ο Μειτε αλλα ηρθε παικτης με συμβολαιο μυριου.Τωρα μιλαμε να μην ερθει κανενας.Blackgr4 έγραψε:Γιατί; Μεϊτέ δεν ζητούσε μήπως εδώ και 3 μήνες;joshua έγραψε:Αν παντως δεν προστεθει στοπερ στη λιστα μαλλον θα εχει βαλει το χερακι του και ο Λουτσεσκου...Αδυνατω να πιστεψω οτι ο Λουτσεσκου θελει παικτη και του λενε οχι.
Έχεις δει που τα δίνουμε αυτά τα συμβόλαια; Ο Σαμάττα πχ που δεν υπολογίζεται, παίρνει 1 χαρτί το χρόνο.FreeWatcher έγραψε:Έχεις δει τι συμβόλαια έχουμε?giliopoulos έγραψε:Παιδια καλα ολα αυτα που λεμε για σχεδιασμους αλλα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο σχεδιασμος φταιει??
Αστειοτητες ειναι αυτα..
Τι να το κάνω όμως τη στιγμή που το παίρνει ο Σαμάττα; Ας μη ζητούσαν λεφτά, ας τον άφηναν να πάει ελεύθερος στη Κύπρο και ας έδιναν το 1 χαρτί σε στόπερ. Ποιος φταίει γι' αυτό;
Δεν πρεπει να γινομαστε αχαριστοι απεναντι στα παιδια Ginola και Frans Van Rooij π μετεφεραν πληροφοριες κ φαινόταν ξεκαθαρα οτι ηξεραν τι ελεγαν, πολυ πριν γραφτει οπουδήποτε σχεδον αλλου
Εγω θελω να τους ευχαριστησω γι' αυτο π εκαναν κ μεσα στα τοσες χιλιαδες ποστ, πολλα απο τα οποια τα σκρολαρα γρηγορα, τα δικα τους τα διαβαζα παντα με ιδιαιτερη προσοχη οπως με αντιστοιχη προσοχή διαβαζω κ τα ποστ των mods π παρεχουν επισης πληροφορηση, παντα συμφωνα με τις πηγες π εχει ο καθενας κ που φυσικα δεν είναι υπευθυνος αν τυχει κ διαψευστουν
Η αξιοπιστια φαινεται κ εκτιμαται
Μου λειπει αυτή η πληροφορηση τις τελευταιες μερες
Εγω θελω να τους ευχαριστησω γι' αυτο π εκαναν κ μεσα στα τοσες χιλιαδες ποστ, πολλα απο τα οποια τα σκρολαρα γρηγορα, τα δικα τους τα διαβαζα παντα με ιδιαιτερη προσοχη οπως με αντιστοιχη προσοχή διαβαζω κ τα ποστ των mods π παρεχουν επισης πληροφορηση, παντα συμφωνα με τις πηγες π εχει ο καθενας κ που φυσικα δεν είναι υπευθυνος αν τυχει κ διαψευστουν
Η αξιοπιστια φαινεται κ εκτιμαται
Μου λειπει αυτή η πληροφορηση τις τελευταιες μερες
Ναι αυτό κάπου το έχω ξανά ακούσει. Δεν ήρθε λέει ο Γκαμπιαντίνι που ήθελε ο προπονητής, ΑΛΛΆ έφεραν τον Σαμάττα που παίρνει 1 χαρτί το χρόνο. Καλά πήγε αυτό..joshua έγραψε:Μπορει να μην ηρθε ο Μειτε αλλα ηρθε παικτης με συμβολαιο μυριου.Τωρα μιλαμε να μην ερθει κανενας.Blackgr4 έγραψε:Γιατί; Μεϊτέ δεν ζητούσε μήπως εδώ και 3 μήνες;joshua έγραψε:Αν παντως δεν προστεθει στοπερ στη λιστα μαλλον θα εχει βαλει το χερακι του και ο Λουτσεσκου...Αδυνατω να πιστεψω οτι ο Λουτσεσκου θελει παικτη και του λενε οχι.
Όχι αδερφέ. Όταν ο προπονητής που σήκωσε πρωτάθλημα σου ζητάει τη παραμονή ενός παίκτη, χαλάς τον κόσμο και το καταφέρνεις. Τέλος.
Καλά αυτή ήταν η πιο αυτοκαταστροφική απόφαση του καλοκαιριού. Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι...Blackgr4 έγραψε:
Έχεις δει που τα δίνουμε αυτά τα συμβόλαια; Ο Σαμάττα πχ που δεν υπολογίζεται, παίρνει 1 χαρτί το χρόνο.
Τι να το κάνω όμως τη στιγμή που το παίρνει ο Σαμάττα; Ας μη ζητούσαν λεφτά, ας τον άφηναν να πάει ελεύθερος στη Κύπρο και ας έδιναν το 1 χαρτί σε στόπερ. Ποιος φταίει γι' αυτό;
- FreeWatcher
Με τα 850 που ακούστηκαν για Χατζηδιακο βρίσκεις στοπεραρα για Ελλαδα. Ποσο μαλιστα για μια θεση ροτεϊσον.giliopoulos έγραψε:Εννοω οτι δεν υπαρχει περιθωριο για αλλα χρηματα.FreeWatcher έγραψε:Έχεις δει τι συμβόλαια έχουμε?giliopoulos έγραψε:Παιδια καλα ολα αυτα που λεμε για σχεδιασμους αλλα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ο σχεδιασμος φταιει??
Αστειοτητες ειναι αυτα..
Η προεργασία επρεπε να είχε γίνει βέβαια από τον Ιανουάριο. Απο τοτε ψαχνεις υποτίθεται.
Τώρα? Σφίξαμε...
Καλά θα μπορούσες να έδινες σε στόπερ το 1Μ που γλυτωσες από Νασμπεργκ και Ράφα.
Άσχετα με τον Σαματα του οποίου ναι η παραμονή και η επιβάρυνση του μπατζετ είναι πολύ σημαντικό θέμα.
Άσχετα με τον Σαματα του οποίου ναι η παραμονή και η επιβάρυνση του μπατζετ είναι πολύ σημαντικό θέμα.