Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Special 4 »

Maxpaok έγραψε:πάμπολλες φορές βρέθηκα να διαβάζω σχόλια κατά την διάρκεια των αγώνων όπως και στα αντίστοιχα νήματα παικτών, λούτσε, όπως τον πούλο, κλεφτοκοτάς, ρουμάνος, κλπ, όπως επίσης απαξιωτικά σχόλια για ποδοσφαιριστές μας.
ασφαλώς τέτοια σχόλια δεν έχουν να κάνουν με κριτική ή οπτική.
προφανώς και δεν μπήκα στην περίπτωση να απομνημονεύω ποιος, που, πότε.
φίλε σπέσιαλ, ελπίζω να μην έχεις αφήσει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς.
όποιος το έχει κάνει θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσει ένα συγνώμη από τους υπολοίπους από θέμα αισθητικής.....
για τα υπόλοιπα, εδώ είμαστε όλοι, λίγο πολύ γνωριζόμαστε και θα έχουμε την ευκαιρία να ξανά συστηθούμε.
Εσυ πιστευεις οτι αν ειχα γραψει τετοιους χαρακτηρισμους, θα ημουν ακομα εδω?
Το μονο π ειχα γραψει κ δεχτηκα μηνιαιο μπαν ηταν το μετριος βαλκανιος προπονητης με περιορισμενες ευρωπαικες παραστασεις, καπου τον Οκτωβριο αν θυμαμαι καλα

Παρεμπιπτοντως, το βαλκανιος π ενοχλησε κ δεν το επανελαβα εκτοτε, ο ιδιος ο προπονητης το θεωρει τιτλο τιμης κ θυμαμαι π ειχε αναφερθει σε αυτο στην παρουσιαση του βιβλιου του στην Αθηνα

Απο εκει κ περα, ο σχολιασμος ειναι δυναμικος, γινεται σε δεδομενη χρονικη στιγμη, σε καποιες εκτιμησεις θα πεσουμε μεσα, σε καποιες εξω
Σιγα μην κραταω πισινη, για οτιδηποτε λες κ υπογραφω προγαμιαιο συμβολαιο

Οι προσβολες ομως, οι ειρωνειες κ τα σχετικα, προς οσους εκαναν κριτικη στον Λουτσεσκου, πως δικαιολογουνται?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Δευ 08 Ιούλ 2024, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Tolaros έγραψε:Εποικοδομητική κριτική το "κέρδιζε όταν ήταν ο μπαμπάς του στην κερκίδα"
χαχαχαχα, καλό, εποικοδομήσαμε και σήμερα
Δεν εγινε ποτε καποια κριτικη επι αυτου
Το μονο π εγινε, ηταν η αναφορα σε αυτο π ειπε ο ιδιος ο Σαββίδης
χωρις καποιο περαιτερω σχολιασμο

Ο καθενας οπως θελει το εκλαμβανει στο μυαλο του
Τον λόγο μην τον ζητάς απο μένα. Ζητα τον απο τον Ιβάν Σαββιδη π το ειπε
Εγω δεν μπορω να γνωριζω γιατι το ειπε ή αν υπαρχει λογος για να το πει

Οπως κ με την επισκεψη των οπαδων αντιστοιχα

Επειδη βλεπω οτι υπαρχει αγνοια για την επισκεψη κ τι πραγματικα ειπωθηκε τότε, δεν υπαρχει καμιά περιπτωση εγώ να μπω σε λεπτομέρειες, περα από οτι ανεφερα, αυτο που ειπε ο ιδιος ο Λουτσεσκου κ τιποτα παραπανω
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο Ιβάν μια χαρά στηρίζει τον λουτσεσκου και τον έφερε όταν όλοι έλεγαν όχι και την πρώτη και την δεύτερη φορά αυτό τι δείχνει.... Επίσης αυτό που λέτε μερικοί ότι με την κριτική σας διόρθωσε τα λάθη του ο λουτσεσκου ότι δηλαδή σας μας διαβάζει ο λουτσεσμου είναι ότι ποιο αστείο αφελές έχω ακούσει.....
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Ντενεκεδες ξαγανωτοι.....

Συγκεντρωθείτε.....
Χαζος εισαι? Πως μιλας ετσι στους συνοπαδους?
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Special 4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4, έχεις τεράστιο θράσος.

Δεν ντρέπεσαι να ζητάς και τα ρέστα;
Ειναι θρασος Μπαρκα να απαντας σε αυτους π λενε οτι οσοι εκαναν κριτική στον Λουτσεσκου δεν χαρηκαν με το πρωταθλημα του ΠΑΟΚ?

Ζηταω τα ρεστα οταν απανταω σε ατυχεις διατυπωσεις, οτι η κριτικη ειναι μαλακια?

Ουτε καν
Εγω απλως απανταω σε υποδειξεις κ σε κουνηματα δακτυλων τετοιου υφους

Κατα την ταπεινη μου αποψη, εσυ πρεπει να κρατας αμεροληπτη σταση κ να μην παιρνεις το μερος της μιας ή της αλλης πλευρας, αλλα να επεμβαινεις οταν κρινεται αναγκαιο
Εσυ θα το κρινεις αυτο, δεν σου κανω υποδειξη, φιλικα σου το λεω, επειδη εχεις το προνομιο να εισαι μοντ
Δυσκολο.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Δεν γίνεται άνθρωποι που τον Αύγουστο του 2023 παρακαλούσανε να έρθει ο Τέλης στη θέση της οικογένειας και το λέγανε απροκάλυπτα χωρίς δεύτερη σκεψη, τώρα να δηλώνουν εξαγριωμένοι που τους είπανε ότι δεν χάρηκαν το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

@eorptol1
Το οτι ο Ιβάν στηριζει τον Λουτσεσκου κ τον ανανεωσε, θυμαμαι ότι το εχω γραψει κι εγω

Οποτε δεν χρειαζεται να χτυπαμε ανοιχτες πόρτες eorptol1

Το οτι ο Λουτσεσκου ΔΕΝ μαθαινει την κριτικη προς το προσωπο του συνολικα, ειναι πολυ αστειο κ για μενα να το διαβαζω
Δεν θα σε πω αφελή, αλλά θεωρω οτι κάνεις λαθος

Το αν την έλαβε υποψιν για να αλλαξει πραγματα, αν την συνεκτιμησε, αν αν αν
ειναι μονο υποθεσεις

Εγώ αυτο π εγραψα ειναι οτι ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ κ δικαιωθηκαν οσοι ελεγαν ότι πρεπει να αλλαξει πραγματα
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Επειδή ορισμένοι βγήκαν και είπαν ότι ο Ρασβαν τους επιβεβαίωσε και τους ευχαρίστησε για την κριτική... μάλλον ξεχνάτε ή δεν είδατε ολόκληρη την ταινία.

Ο Ρασβαν κάνει αναφορά στους οπαδούς που πήγαν στην προπόνηση και μίλησαν σκληρά αλλά υποστηρικτικα. Για αυτούς λέει ότι "μας έκαναν καλο". Προς το τέλος της ταινίας αναφέρεται και σε όσους ασκούσαν σκληρή, άδικη και κακοπιστη κριτική όλη τη χρονιά και λέει ειρωνικά ότι "μας βοηθησαν".

Εσείς παιδιά ανήκετε στη δεύτερη αναφορά. Εκεί όλα τα "credits" είναι δικά σας...
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Εδώ θέλω να πω κατι επι προσωπικού για το θέμα του Μπαμπά λουτσεσκου. Λοιπόν Γκαρντασια εγώ κι δυστηχως παρά π πολλοί άλλοι που είχαμε την Ατυχία να χάσουμε τους πατεράδες μας νωρίς ακούγοντας αυτόν τον καλό σερβιρισμένο εμετό όπου Ο πατέρας λουτσεσκου φέρεται ότι δήθεν είναι αυτός που ` ξυπνά` τον προπονητή μας κι του λέει τι να κάνει είναι ένα από τα πιο άθλια κι ποταπά σχόλια που κυκλοφορούν γενικώς στην πιάτσα . Προκυται για μια στρεψοδικία επικής μορφής που θα την ζήλευε όλο το δημοσιογραφικό κατεστημένο της χώρας από πορδοσαλτε Πρετεντέρη Γεωργελε και πάει λέγοντας…. Η ΙΕΡΗ σχέση πατέρα κι γιου γίνεται αντικείμενο χλευασμού από τον ηλιθιο κι τον πανηλιθιο των σοσιαλ κι των ραδιοφωνικών εκπομπών χωρίς το παράμικρο ιχνος ενσυναίσθησης . Μόνο κι μόνο για να κατασκευαστεί μια παρωδία επιχειρήματος για να πληγεί ο Ρασβαν. Λες κι είναι μειονέκτημα να μπορείς να έχεις την πρόσβαση σε ειλικρινή συμβουλή , ακόμα κι υπόδειξη από έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές της εποχής μας ! Πόσοι από μας , με το χέρι στην καρδιά θα απαντήσετε, δεν θα τρέχαμε στον ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ για μια συμβουλή για μια γνώμη για μια ενθάρρυνση για οτιδήποτε θέλει ο καθένας τέλος πάντων. Και βγήκαν στο σεργιάνι σαν τους γυμνοσάλιαγκες μετά την βροχή να μας πείσουν και καλά οτι ο Ρασβαν δεν μπορεί κι του τα λέει ο πατέρας του. Αγνοώντας πλήρως το γεγονός οτι ειναι πλεονέκτημα για τον Ρασβαν κι για τον ΠΑΟΚ μας φυσικά να μπορεί να σηκώνει το τηλέφωνο κι να συνομιλεί κατευθείαν με έναν τέτοιου εμβέλειας προπονητη . Ούτε για τα βασικά !
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε μάγκες σοβαρά τώρα;
Όλοι μας έχουμε πέσει έξω σε πολλά.
Αν δεν πέφταμε θα ήμασταν επαγγελματίες σε ποδοσφαιρικά τμήματα και δεν θα σηκωνόμασταν 8 το πρωί να βαρέσουμε κάρτα.
Εγώ πχ εκραζα Μπράντον ή κεντζιορα .ειδα τι μπορούν να κάνουν έκανα την κωλοτουμπα μου και όλα καλά.
Το θέμα δεν είναι η κριτική αλλά το ξέσκισμα .
Γιατί όλοι μας χαιρόμαστε όταν η ομάδα πάει καλά.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που ενώ μιρλιαζει προτιμάει να επιβεβαιωθεί παρά να κάνει κωλοτουμπα.
Δεν έχουμε θέμα με την κριτική απλά πρέπει να είναι δίκαια και με επιχειρήματα.και όχι να ρίχνεις λάδι στην φωτιά .
Αν βγει αυτός που έσκιζε τον προπονητή και πει σορυ έλεγα μαλακιες κανείς δεν θα πει τίποτα ίσα ίσα πολύ θα του πούμε και μπράβο .
Και μένα ο ρασβαν μ είχε γυρίσει το μυαλό περυσι το καλοκαίρι που έλεγε που πάμε με αυτούς δημόσια και είχε την ηττοπάθεια ζωγραφισμένη όχι γιατί είναι κακος προπονητης αλλά γιατί είχα την απαίτηση από αυτόν να μας κάνει να το πιστέψουμε και να παλέψει πρώτος από όλους .
Το γύρισε και τώρα δεν τον αλλάζω ούτε με τον κλοπ.
Απλά είναι τα πράγματα δεν χρειάζεται να χάνουμε το μετρο
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

λέω πλέον να το κόψουμε αυτό το γαιτανάκι, είπες, ξείπες κλπ.
είναι μια καλή ευκαιρία από δω και πέρα να δούμε να επιβεβαιώσουμε την σκέψη, την οπτική και κυρίως των λόγων όλων μας.
ακόμη κι αν προκύψουν νέες φωνές έχουμε μια βάση αξιολόγησης.
τα ρουμάνος, κλεφτοκοτάς, τον πούλο, ας είναι καλά ο μπαμπάς, μας άκουσε και έμαθε... όλα αυτά πρέπει να εκλείψουν για τον λόγο ότι είναι απρεπή και φθηνά.
ξεκινάμε από την βάση ότι κράτησε την ομάδα ψηλά.
τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια.
πήρε το πιο βαρβάτο, αποδεκτό από κάθε φίλαθλο πάσας ομάδας καλύτερο σε συναγωνισμό τίτλο.
είναι άριστος στην διαχείριση αποδυτηρίων και κλίματος.
τέλος, αλλά πολύ ισχυρό ότι είναι αρεστός στην διοίκηση, στον ιβάν όπως και στην συντριπτική πλειοψηφία του δικού μας κόσμου.

το μόνο αγκάθι, μειονέκτημα ότι δεν βγάζει ενδεκάδα η αντίπαλη ομάδα. κι έτσι ο μπάρκα και ο καρπούζας θα ψάχνουν να βρούνε σε ποιους θα την πούνε. λέω εγώ....
Άβαταρ μέλους
Special 4

Guitarman έγραψε:Επειδή ορισμένοι βγήκαν και είπαν ότι ο Ρασβαν τους επιβεβαίωσε και τους ευχαρίστησε για την κριτική... μάλλον ξεχνάτε ή δεν είδατε ολόκληρη την ταινία.

Ο Ρασβαν κάνει αναφορά στους οπαδούς που πήγαν στην προπόνηση και μίλησαν σκληρά αλλά υποστηρικτικα. Για αυτούς λέει ότι "μας έκαναν καλο". Προς το τέλος της ταινίας αναφέρεται και σε όσους ασκούσαν σκληρή, άδικη και κακοπιστη κριτική όλη τη χρονιά και λέει ειρωνικά ότι "μας βοηθησαν".

Εσείς παιδιά ανήκετε στη δεύτερη αναφορά. Εκεί όλα τα "credits" είναι δικά σας...
Quitarman γραφεις ανακριβειες
Το οτι η κριτικη π καναμε εμεις εδώ ηταν αδικη κ κακοπιστη, ειναι δικο σου συμπερασμα κ φυσικα κανεις τεραστιο λαθος

Εγώ εγραψα τη λεξη δικαιωση, στις δηλωσεις του για την επισκεψη
Αυτος ειπε ότι ειναι ευγνωμων σε αυτους π εκαναν την επισκεψη

Κ φυσικα υπηρχε δικαιωση σε όσους υποστηριζαν οτι πρεπει να αλλάξει πραγματα
Και αυτο αδικο κ κακοπιστο?

Κ υποτιθεται οτι θέλετε διαλογο, ενώ τσουβαλιαζετε κ προσβαλλετε οποιονδήποτε πει κατι διαφορετικο?

Οι προσβολες, οι ειρωνειες κ το τσουβαλιασμα προς οσους έκαναν κριτικη, θα μου πεις πώς δικαιολογείται εδώ μεσα, π υποτιθεται οτι υπαρχουν κανονισμοι για να προαγεται ο διαλογος κ οχι οι στραβοστομιες κ οι χαρακτηρισμοί?
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Αντρέου. Ποιος είναι εκείνος που γνωρίζει τα πάντα και δεν μαθαίνει διαρκώς σε κάθε τομέα σε όλη του την ζωή? είναι δυνατόν ο πατέρας με τον γιο να μην συζητούν ποδοσφαιρικά και να μην εκπλήσσονται, να μην τους ανάβει ένα φωτάκι, να μην τους γεννάται μια ιδέα ή να μην βλέπουν μια εικόνα από μια άλλη πλέον οπτική γωνία?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Special 4 έγραψε:@eorptol1
Το οτι ο Ιβάν στηριζει τον Λουτσεσκου κ τον ανανεωσε, θυμαμαι ότι το εχω γραψει κι εγω

Οποτε δεν χρειαζεται να χτυπαμε ανοιχτες πόρτες eorptol1

Το οτι ο Λουτσεσκου ΔΕΝ μαθαινει την κριτικη προς το προσωπο του συνολικα, ειναι πολυ αστειο κ για μενα να το διαβαζω
Δεν θα σε πω αφελή, αλλά θεωρω οτι κάνεις λαθος

Το αν την έλαβε υποψιν για να αλλαξει πραγματα, αν την συνεκτιμησε, αν αν αν
ειναι μονο υποθεσεις

Εγώ αυτο π εγραψα ειναι οτι ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ κ δικαιωθηκαν οσοι ελεγαν ότι πρεπει να αλλαξει πραγματα
Λίγους μήνες πριν το σηκώσουμε (19/2/2024)
Special 4 έγραψε:Γιατι τον κραζετε ολοι σημερα?
Εγω δεν θα τον κραξω καθολου σημερα

Οταν τον κραζαμε εγω κ ο Dimg4 κ τρωγαμε τα μπαν, εδώ κ μηνες, οι υπολοιποι γιατι δεν μιλουσατε κ τρωγαμε μπαν μονο εμεις οι δυο?

Κατοπιν εορτης παλικαρια, δεν εχει νοημα να τον κραζετε

Δυστυχως το μοτιβο ειναι επαναλαμβανομενο εδω κ 3 χρονια κ δεν θα αλλαξει τιποτα οσο εχουμε τον Λουτσεσκου προπονητη

Εκτος κ αν αποφασισει ο Ιβαν να χωσει 50-60 εκατομμυρια για μπατζετ

Κ παλι δεν ειμαι σιγουρος
Για να μην ξεχνιόμαστε, η κριτική σου ήταν αυτού του επιπεδου. Nα παρουσιάζεσαι σαν μαρτυρας μαζί με τον φίλο σου που τον χάσαμε(?) στον αγώνα εναντια στον προπονητή της ομάδας.

Όλοι έχουμε πέσει έξω κατά καιρούς (εγώ πχ στην ανανέωση αουγκούστο) , αλλα δεν είδα κανέναν να ψάχνει μετά για κατά φαντασία δικαίωση. Mονο στο νήμα του προπονητή αυτά. Και μάλιστα όταν η πραγματικότητα τα έχει φέρει ΤΌΣΟ ανάποδα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

φίλε ντάμον δεν γνωρίζω πως εννοείς την έννοια κράζω έναν αθλητή μας.
η ομάδα θέλει έναν πολύ καλύτερο φορ από τον μπράντον. είδαμε πόσες φορές, σε πόσα παιχνίδια να τρέχει και να μην μπορεί. πολλοί μιλάνε για την αδυναμία του στα κοντρόλ. την αρέσκεια του να βουτάει με το παραμικρό.
δεν ξέρουμε τις αδυναμίες του κεντζιόρα? δεν μας είχε αγανακτήσει σε κείνο το παιχνίδι που έφθασε να κάνει δύο άκυρα πλάγιο άουτ?
είναι πολύ διαφορετικό να ζητάμε καλύτερους από τους τρεις θωμάδες αλλά κι από την άλλη ακόμη πιο διαφορετικό να τους βαπτίζουμε σαπάκια ή άχρηστους.
και ασφαλώς όλους αυτούς όπως κι άλλους κατάφερε ο λούτσε να τους δώσει ρόλους και μάλιστα σημαντικούς και η απόδοση τους να ξεπεράσει τα στάνταρ τους, κατά την δική μου θεώρηση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”