Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- Kabamaru11
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Hayate έγραψε:Εγω πάλι δε θέλω να γινει αλλη κίνηση γτ δε μας αξιζει πλέον σαν οπαδούς μεγάλη ομάδα.. Πανηγυρτζηδες είμαστε και φαίνεται απο τις αντιδράσεις μας και εδω στο φορουμ, και στα social media και ακομα και γηπεδο με εξαίρεση κάποια μεριδα οπαδών που προσπαθουν.. Μονο γκρινια, κατηφεια, μεταγραφες και μετα θα υποστηρίξουμε έγραφε ο αλλος, καλη αποδοση και μετα θα φωνάξουμε στο γήπεδο έγραφε ενας τρίτος.. Το DNA του Παοκτση εχει αλλοιωθεί δυστυχώς και δε ξερω αν υπάρχει επιστροφή... Προλαβαμε κάποια καλα χρονια ευτυχώς...
Ενταξει φιλος συγνωμη που εχουμε απαιτήσεις απο την ομαδα,συγνωμη που ενω εχουμε φανερά έλλειψη στα χαφ ζητάμε χαφ,συγνωμη που με τοσα εκατομυρια πωλήσεις και βασικών παικτων ζητάμε να καλυφθούν έγκαιρα τα κενά τους,συγνωμη ολα αυτα που τα ζητάμε απο τον δισεκατομυριουχο προεδρο μας!!!
Συγνωμη που δεν ειμαστε του δόγματος ΠΑΟΚ κι ας μη @αμης@ ποτε!!!ΠΑΟΚ και ξερό ψωμι μεσα στη μιζέρια να σου χτυπάνε οι ΠΟΚιτες υποτιμητικά την πλατη και να τερματίζεις 9ος…
Ναι δεν μας αξιζουν μεταγραφες μας αξιζει υποβιβασμός στη Γ εθνικη να μάθουμε τα κακομαθημένα!!!
-
Αδερφέ μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του σαββιδη όχι του γουμενου ούτε του Ζαγοράκη και τι περιμένεις να μην έχουμε απαιτήσεις; Η ομάδα θα παει να παίξει με 2 χαφ στην αποστολή τι θες να μην έχουμε παράπονα; Που τα έχεις ξανακούσει αυτάHayate έγραψε:Εγω πάλι δε θέλω να γινει αλλη κίνηση γτ δε μας αξιζει πλέον σαν οπαδούς μεγάλη ομάδα.. Πανηγυρτζηδες είμαστε και φαίνεται απο τις αντιδράσεις μας και εδω στο φορουμ, και στα social media και ακομα και γηπεδο με εξαίρεση κάποια μεριδα οπαδών που προσπαθουν.. Μονο γκρινια, κατηφεια, μεταγραφες και μετα θα υποστηρίξουμε έγραφε ο αλλος, καλη αποδοση και μετα θα φωνάξουμε στο γήπεδο έγραφε ενας τρίτος.. Το DNA του Παοκτση εχει αλλοιωθεί δυστυχώς και δε ξερω αν υπάρχει επιστροφή... Προλαβαμε κάποια καλα χρονια ευτυχώς...
- paokmaniak
γεματο το γηπεδο κ στα 2 ματς παρα τη μηδενικη υποστηριξη της διοικησης στο ροστερ. Που ακριως ειδες μη στηριξη?Hayate έγραψε:Εγω πάλι δε θέλω να γινει αλλη κίνηση γτ δε μας αξιζει πλέον σαν οπαδούς μεγάλη ομάδα.. Πανηγυρτζηδες είμαστε και φαίνεται απο τις αντιδράσεις μας και εδω στο φορουμ, και στα social media και ακομα και γηπεδο με εξαίρεση κάποια μεριδα οπαδών που προσπαθουν.. Μονο γκρινια, κατηφεια, μεταγραφες και μετα θα υποστηρίξουμε έγραφε ο αλλος, καλη αποδοση και μετα θα φωνάξουμε στο γήπεδο έγραφε ενας τρίτος.. Το DNA του Παοκτση εχει αλλοιωθεί δυστυχώς και δε ξερω αν υπάρχει επιστροφή... Προλαβαμε κάποια καλα χρονια ευτυχώς...
Παντως κ ο αλγερινος σαπακι δεν ειναι
Αλλα θελει 1,5 τουβλο το χρονο κ λογικα διετες ή τριετες συμβολαιο
Δηλαδη κ ο αλγερινος θελει λεφτα
Εμεις στα λεφτα κολλαμε συνεχεια
1,5 εκατομμυριο δεν δωσαμε καλα καλα για τον Γκαμπιαντινι
Σιγα μην υπαρχει περιπτωση ν δωσουμε τοσα λεφτα για τον ελευθερο Μπελκεμπλα
Αλλα θελει 1,5 τουβλο το χρονο κ λογικα διετες ή τριετες συμβολαιο
Δηλαδη κ ο αλγερινος θελει λεφτα
Εμεις στα λεφτα κολλαμε συνεχεια
1,5 εκατομμυριο δεν δωσαμε καλα καλα για τον Γκαμπιαντινι
Σιγα μην υπαρχει περιπτωση ν δωσουμε τοσα λεφτα για τον ελευθερο Μπελκεμπλα
Φίλε μου απαιτήσεις φυσικά και πρέπει να υπάρχουν αλλά μέχρι ένα σημείο. Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ακόμα και τώρα που θεωρητικά δεν ρίχνει λεφτά με το τσουβάλι είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ που έχουμε δει ποτέ. Μέσα σε δέκα χρόνια από εκεί που Ήσουνα το κακό σπυρί για το ποκ που τους νικούσε μια στο τόσο, έγιναν αυτοί κομπάρσοι και εμείς πρωταγωνιστές. Δεν ξέρω τι ηλικία έχετε αλλά καλό θα είναι να μάθετε λίγο την ιστορία της ομάδας και να μην είστε αχάριστοι.Metagrafakias έγραψε:Hayate έγραψε:Εγω πάλι δε θέλω να γινει αλλη κίνηση γτ δε μας αξιζει πλέον σαν οπαδούς μεγάλη ομάδα.. Πανηγυρτζηδες είμαστε και φαίνεται απο τις αντιδράσεις μας και εδω στο φορουμ, και στα social media και ακομα και γηπεδο με εξαίρεση κάποια μεριδα οπαδών που προσπαθουν.. Μονο γκρινια, κατηφεια, μεταγραφες και μετα θα υποστηρίξουμε έγραφε ο αλλος, καλη αποδοση και μετα θα φωνάξουμε στο γήπεδο έγραφε ενας τρίτος.. Το DNA του Παοκτση εχει αλλοιωθεί δυστυχώς και δε ξερω αν υπάρχει επιστροφή... Προλαβαμε κάποια καλα χρονια ευτυχώς...
Ενταξει φιλος συγνωμη που εχουμε απαιτήσεις απο την ομαδα,συγνωμη που ενω εχουμε φανερά έλλειψη στα χαφ ζητάμε χαφ,συγνωμη που με τοσα εκατομυρια πωλήσεις και βασικών παικτων ζητάμε να καλυφθούν έγκαιρα τα κενά τους,συγνωμη ολα αυτα που τα ζητάμε απο τον δισεκατομυριουχο προεδρο μας!!!
Συγνωμη που δεν ειμαστε του δόγματος ΠΑΟΚ κι ας μη @αμης@ ποτε!!!ΠΑΟΚ και ξερό ψωμι μεσα στη μιζέρια να σου χτυπάνε οι ΠΟΚιτες υποτιμητικά την πλατη και να τερματίζεις 9ος…
Ναι δεν μας αξιζουν μεταγραφες μας αξιζει υποβιβασμός στη Γ εθνικη να μάθουμε τα κακομαθημένα!!!
Δείτε την κατάντια του μπασκετ και πάρτε παράδειγμα τι θα γίνει χωρίς πρόεδρο με @@ που να αγαπάει την ομάδα. Στο μπασκετ περνάμε ευρωπαικούς τίτλους και τώρα πανηγυρίσουμε εάν μπούμε τετράδα στην Ελλάδα.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη είναι ότι καλύτερο έχουμε δει. Κόψτε την μιρλα και στηρίξτε την ομάδα. Βγαίνουμε 4οι και γκρινιάζετε ενώ ο άνθρωπος αντιμετωπίζει πόλεμο και έχει και όλο το σύστημα απέναντι του.
Νομίζω πως έφυγε, δεν τον διώξαμε.john4serres έγραψε:Καλά που έφυγε ο Μπότο. Σωθήκαμε.
Και πως να μην φύγει αν του είπαν πως ο ρόλος του είναι να κάνει πως ψάχνει παίκτες χωρίς να ψάχνει;
Ο ΠΑΟΚ είναι λάθος όχι επειδή ενδεχομένως δεν δέχεται την υποχρεωτική οψιόν.paokarakis έγραψε:Πριν λέγατε ότι είναι τραυματίας και το ότι δεν θα παίξει καν στα προκριματικά και τώρα που η Λατσιο θέλει υποχρεωτική οψιον πάτε να βγάλετε λάθος τον ΠΑΟΚ που δεν θέλει να την πατήσει με παίκτη που και τραυματίας είναι και δεν ξέρει αν θα του βγει ? Ρε Λατσιο είπαμε λακεςμα είμαστε αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό....
Ο ΠΑΟΚ είναι λάθος γιατί 22 του Αυγούστου, ασχολείται με περιπτώσεις που δεν γνωρίζει πως θα καταλήξουν, ενώ μάλιστα λίγες μέρες νωρίτερα έβγαινε προς τα έξω, πως μετά από 2 μήνες δουλειάς στην υπόθεση Μαξίμοβιτς, "προέκυψε" ένα ακόμα "ξαφνικό πρόβλημα" με τις απαιτήσεις της Χετάφε.
Τι μας δείχνουν όλα αυτά;
Ή πως ο ΠΑΟΚ και όσοι δουλεύουν στον τομέα της ενίσχυσης είναι από λίγοι έως πλήρως ανίκανοι ή πως όλες αυτές οι ιστορίες που προκύπτουν είναι παπάτζες.
Μη συζητάμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Στις 22 του Αυγούστου βάζεις στο ρόστερ σου πινελιές, δεν ψάχνεις για τουλάχιστον δυο βασικούς και δυο αλλαγές.
-
Καλα γεματο γηπεδο δεν ειχες μην βλεπουμε οτι θελουμε ..καλο κλιμα και καλη κερκιδα ειχες ναι...paokmaniak έγραψε:γεματο το γηπεδο κ στα 2 ματς παρα τη μηδενικη υποστηριξη της διοικησης στο ροστερ. Που ακριως ειδες μη στηριξη?Hayate έγραψε:Εγω πάλι δε θέλω να γινει αλλη κίνηση γτ δε μας αξιζει πλέον σαν οπαδούς μεγάλη ομάδα.. Πανηγυρτζηδες είμαστε και φαίνεται απο τις αντιδράσεις μας και εδω στο φορουμ, και στα social media και ακομα και γηπεδο με εξαίρεση κάποια μεριδα οπαδών που προσπαθουν.. Μονο γκρινια, κατηφεια, μεταγραφες και μετα θα υποστηρίξουμε έγραφε ο αλλος, καλη αποδοση και μετα θα φωνάξουμε στο γήπεδο έγραφε ενας τρίτος.. Το DNA του Παοκτση εχει αλλοιωθεί δυστυχώς και δε ξερω αν υπάρχει επιστροφή... Προλαβαμε κάποια καλα χρονια ευτυχώς...
Αμα δεν δωσει ομως το οκ ο Σαββιδης ν πεσει καποιο χρημα για ν κλεισουμε τις τρυπες στα χαφ
Γιατι τοτε μιλαμε για μεταγραφες?
Γιατι τοτε μιλαμε για μεταγραφες?
-
Τι να σου πω. Πόντιοι εμαστε;danirifle έγραψε:psychologos έγραψε:Ιταλοί: 1 μύριο, όσο και το συμβόλαιο του αντώνη.
Εμείς: 950
Ιταλοί: οκ
Εμείς: μάλλον 900
Ιταλοί: μετα απο σκέψη, οκ
Εμείς:τωρα είδα οτι έχουμε μόνο 700
Ιταλοί το σκέφτονται.
Τελειώνουν οι μεταγραφές.
Εμεις: θα απαντήσετε;
Ιταλοί ......
Εμείς: Καλά 750
Ιταλοί: τελείωσαν οι μεταγραφές
Εμεις: εντάξει 800
Εμείς: 900
Ιταλοί: τελειώσαν είπαμε
Εμεις: εντάξει 1 μύριο
Ιταλοί: πάπαλα είπαμε
Εμείς 1.400 .. τελειώσαν; ποτε πέρασε η ώρα ρε συ. πάντως διναμε 1.5 αλλά ..![]()
![]()
![]()
![]()
γενικά η μεταγραφική περίοδος είναι για γέλια
Για να μην παρεξηγηθω εγώ

Ποιο γεματο; Ουτε σολντ αουτ εγινε. Με Αστερα ηταν αδειες οι κερκιδες, 15-17χιλ ειχε.paokmaniak έγραψε:γεματο το γηπεδο κ στα 2 ματς παρα τη μηδενικη υποστηριξη της διοικησης στο ροστερ. Που ακριως ειδες μη στηριξη?Hayate έγραψε:Εγω πάλι δε θέλω να γινει αλλη κίνηση γτ δε μας αξιζει πλέον σαν οπαδούς μεγάλη ομάδα.. Πανηγυρτζηδες είμαστε και φαίνεται απο τις αντιδράσεις μας και εδω στο φορουμ, και στα social media και ακομα και γηπεδο με εξαίρεση κάποια μεριδα οπαδών που προσπαθουν.. Μονο γκρινια, κατηφεια, μεταγραφες και μετα θα υποστηρίξουμε έγραφε ο αλλος, καλη αποδοση και μετα θα φωνάξουμε στο γήπεδο έγραφε ενας τρίτος.. Το DNA του Παοκτση εχει αλλοιωθεί δυστυχώς και δε ξερω αν υπάρχει επιστροφή... Προλαβαμε κάποια καλα χρονια ευτυχώς...
- GiorgosAtha
Εγώ περιμένω...GiorgosAtha έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος να μου ανεβάσει την πηγή (...Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της Ιταλικής «Messagero»...)?
Το λέω γιατί στο http://www.ilmessaggero.it δεν υπάρχει τέτοια αναφορά (ή τουλάχιστον δεν την βρίσκω)
ΥΣ. Το παραπάνω δεν έχει καμία σχέση με το αν έρθει τελικά ο παίχτης. Απλά δείχνει πόσο μπορούν να κατευθύνουν τις μάζες οι ΑΡΔ.
Κατα τα άλλα δεν τους ακούτε... και είναι αφερέγγυοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 22 Αύγ 2023, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
να μας λυπη αυτη η μιζεριια και το ξερφτιλικη του Σαββιδηnikvasil έγραψε:Φίλε μου απαιτήσεις φυσικά και πρέπει να υπάρχουν αλλά μέχρι ένα σημείο. Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη ακόμα και τώρα που θεωρητικά δεν ρίχνει λεφτά με το τσουβάλι είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ που έχουμε δει ποτέ. Μέσα σε δέκα χρόνια από εκεί που Ήσουνα το κακό σπυρί για το ποκ που τους νικούσε μια στο τόσο, έγιναν αυτοί κομπάρσοι και εμείς πρωταγωνιστές. Δεν ξέρω τι ηλικία έχετε αλλά καλό θα είναι να μάθετε λίγο την ιστορία της ομάδας και να μην είστε αχάριστοι.Metagrafakias έγραψε:Hayate έγραψε:Εγω πάλι δε θέλω να γινει αλλη κίνηση γτ δε μας αξιζει πλέον σαν οπαδούς μεγάλη ομάδα.. Πανηγυρτζηδες είμαστε και φαίνεται απο τις αντιδράσεις μας και εδω στο φορουμ, και στα social media και ακομα και γηπεδο με εξαίρεση κάποια μεριδα οπαδών που προσπαθουν.. Μονο γκρινια, κατηφεια, μεταγραφες και μετα θα υποστηρίξουμε έγραφε ο αλλος, καλη αποδοση και μετα θα φωνάξουμε στο γήπεδο έγραφε ενας τρίτος.. Το DNA του Παοκτση εχει αλλοιωθεί δυστυχώς και δε ξερω αν υπάρχει επιστροφή... Προλαβαμε κάποια καλα χρονια ευτυχώς...
Δείτε την κατάντια του μπασκετ και πάρτε παράδειγμα τι θα γίνει χωρίς πρόεδρο με @@ που να αγαπάει την ομάδα. Στο μπασκετ περνάμε ευρωπαικούς τίτλους και τώρα πανηγυρίσουμε εάν μπούμε τετράδα στην Ελλάδα.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη είναι ότι καλύτερο έχουμε δει. Κόψτε την μιρλα και στηρίξτε την ομάδα. Βγαίνουμε 4οι και γκρινιάζετε ενώ ο άνθρωπος αντιμετωπίζει πόλεμο και έχει και όλο το σύστημα απέναντι του.