Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Asimos »

vs40 έγραψε:
Asimos έγραψε:Ποιος είπε πως μόνο ένας βρίσκει/προτείνει/επιλέγει/φέρνει παίκτες στον ΠΑΟΚ; Αν σου πω ότι τα κανάλια που κάνουν αυτή τη δουλειά αγαπητέ VS40 είναι τουλάχιστον 4, θα το σκεφτείς διαφορετικά;
Σίγουρα. Αντικειμενικά όμως παραμένει υπεύθυνος αυτός που έχει συγκεκριμένο ρόλο (σε μικρότερο ποσοστό από το 100%). Εγώ τον πάω με τα 1000 τον Μπότο. Η φιλοσοφία του και ότι ακριβώς έχει δηλώσει από όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ είναι ακριβώς ότι λέω τόσα χρόνια και επιθυμώ. Η διοίκηση δεν ξέρω πώς το βλέπει και αυτό εννοούσα στα ποστ μου. Τον εμπιστεύεται; Τον καπελώνει; Δεν ξέρω γιατί δε γίνεται να ξέρω.
Όχι. Αν θελει εναν παιχτη ο Λουτσέσκου με Μιρτσέα/Γιώργης με Ιβάν/Τμήμα Σκάουντινγ ποιος θα ρίξει ευθύνες στον Μπότο; Ποιος μπορεί να ρίξει ευθύνες στον Μπότο για τις αποτυχίες της φετινής κοσμογονίας; Και άντε και τις ρίξουν, όταν θα τους μιλήσει για τις επιτυχίες τι θα πούνε;

Στον ΠΑΟΚ, όπως και σε κάθε ομάδα υπάρχουν τάσεις που η κάθε μια έχει τη βαρύτητα της.

Τον Τάϊσον, ποιος τον εντόπισε;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Blackgr4 έγραψε: Για όνομα του Θεού, δείτε τον Σάστρε! Ποιον; Τον Σάστρε! Αυτόν που κάτι εξτρέμ των 50 χιλιάδων ευρώ της Λέφσκι, τον περνούσαν σαν κώνο σε replay.
Δεν έγινε Καφού. Καμία σχέση. Δείτε όμως τις τοποθετήσεις του. Δείτε το θάρρος που έχει (πλέον) με την μπάλα στα πόδια. Τη σιγουριά που βγάζει.
Όποιος θέλει ας πει πως ότι βλέπουμε είναι τυχαίο..
Και ο Λουτσέσκου δεν θα φύγει του χρόνου. Όοοχι.. Εμένα κάτι μου λέει πως το μπαμ θα γίνει φέτος το καλοκαίρι.
Ειδικά αν σηκώσει τον μαστραπά και δούμε πάλι Ρικάρντους και Μπράντον το καλοκαίρι να κάνουν παρέλαση από τα γραφεία μας.
Έχετε φαγωθεί με τον Σάστρε! Δεν ήρθε το καλοκαίρι ο Σάστρε. Οχι δεν ήταν το πρώτο του παιχνίδι με τη Λέφσκι που ομολογουμενως σερνόταν! όταν ήρθε ο Σάστρε έπαιζε άριστα και λέγαμε πού τον βρήκαμε!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:φτανει το blame game

που σαι ρε Μπαρλοου
Neo4aa

Δημοσίευση από Neo4aa »

Εγώ έχω την εξής απορία. Γιατί το παλιο τμήμα scouting υπάρχει ακόμα και λειτουργεί αυτόνομα; Από την στιγμή που φέραμε τον Boto ως τεχνικό διευθυντή όλοι από αυτό το τμήμα δεν θα έπρεπε να δίνουν αναφορά σε αυτόν ή αλλιώς να έχουν φύγει και να έχει φέρει δικούς του ανθρώπους; Τελευταία φορά που είχαμε τεχνικό διευθυντή και όλα κυλούσαν ομαλά ήταν με τον Μιχελ και το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε το νταμπλ. Απλά πράγματα είναι στο ποδόσφαιρο και εμείς τα κάνουμε τόσο περίπλοκα. Ποσό ΠΑΟΚ όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

dragon έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Η παε σκέφτηκε το εξής απλό. Ο Ολιβειρα πληρώθηκε ένα χρόνο και δεν ακούμπησε. Θα σε τεντωσω Νέλσον να βγάλω τα σπασμενα
Κ ο Νέλσον σκέφτεται "περσι είχα εργατικό ατύχημα, μη ζοριστω κ εχω τα ίδια"
Είναι δυνατόν να πιστευει κάποιος ότι δεν πηραμε φορ για να πιάσουν τόπο τα λεφτά στον Ολιβέιρα;
Όχι άλλα αν σκεφτούμε ότι δεν πήραμε φορ γιατί οι μεν ψάχνανε 33αρη στην αλμερια οι δε 25αρη στο σαλερνο και οι τάδε τον λαριν θα μας πιάσει κατάθλιψη. Οπότε ας κάνουμε και λίγη πλάκα.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

οσο ειναι ανοιχτη η αγορα των ελευθερων εγω ελπιζω..δεν μπορει να νομιζουνε οτι θα παμε σε 20 μαχες με ενα φορ και εναν 16χρονο,απλα δεν γινεται δεν βγαινει....
ας διοργανωσουμε εναν ερανο απο 10 ευρω ο καθενας να βγαλουμε το συμβολαιο του Πριγιο να τον φερουμε με το ετσι θελω στον Λουτσε κι αν μην τον θελει ο Μποτο και να δουμε αν τον βαζει η οχι...εγω λεω θεση βασικου παιρνει ο κιλερ!!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:επεστρεψε κ επεστρεψε.
Δεν εφυγα ποτε.Που κ που τις πεταω τις παπαριες μου.

Να τις γράφεις συχνότερα, Kenneth.

paokovios1974 έγραψε:Ειμαι σιγουρος οτι θα σκασει μεταγραφη αποψε, πιστευω ακομα οτι θα ερθει ο Ιταλος, οπως και να χει ομωε ειμαι βεβαιως οτι θα σκασει Ο Φορ.
Δεχομαι και να αυτομπαναριστω για 1 μηνα αν δε γινει

Μετά εγώ φταίω; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό, σχεδόν δε χρειαζόταν ΤΔ αν είχε σοβαρές επιλογές και στήριζε/ πίστευε το υλικό της και όχι ''το ξένο είναι πιο γλυκό''.

Στα παλιά: Είχαμε τοπ εξτρέμ με Μακ - Γκάρυ που δε μπόρεσε η διοίκηση να κρατήσει. Μπορούσε, αν αυτοί ανανεώνονταν με απολαβές αντάξιες, και όχι οι παλαίμαχοι. Δεν επιρρεάζουν άμεσα το σήμερα πάντως.

(ξε-)Πουλήθηκε κανονικό 6αρο8άρι Τσίμιροτ, για να έρθει ο Μουλέν (όσα χρήματα πήραμε πετάχτηκαν από τις συνολικές απολαβές του Μουλέν αν βάλεις και την εφορία με μηδαμινή προσφορά).

Στο 10άρι ανανεώσαμε Καντουρί αντί να έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε τον Πέλκα. Σήμερα με Πέλκα/Κωσταντέλια στο 10 φανταστείτε τις επιλογές που θα υπήρχαν (και για τα εξτέμ), ενώ και τις 2 προηγούμενες σεζόν θα είχαμε κανονικό 10άρι.

Αριστερό Μπακ είχαμε την τύχη να βγάλουμε μέσω πολλών δανεισμών το Γιαννούλη, να πάρει τη φανέλα βασικού από τον Βιεϊρίνια. Βρέθηκε όμως ένα μεγαθήριο :lol: της championship και μας τον έκλεψε, με μισθό 700-800Κ.

Φορ: Πρίγιοβιτς. Τουλάχιστον πήραμε αρκετά χρήματα δίχως να είναι πια νέος. Όμως τα γκολ του με τίποτα δεν αντικαταστάθηκαν, ούτε η προσωπικότητά του.

Τζόλης: Με μια σεζόν πώληση. Άσχετα που τα χρήματα ήταν πολλά, εγώ απογοητεύτηκα. Δε κάνεις έτσι το βήμα παραπάνω. Να έδιναν 20εκ, να πω ΟΚ. Τελικά δεν αντικαταστάθηκε μέχρι σήμερα ο Τζόλης και στοίχησε πολύ αγωνιστικά με μετριότητες σαν τον Μιτρίτσα ή τον αργό Μπίσεσβαρ.

Λημιός: Πάντα θα ήταν χρήσιμος στο ροτέισον. Λογικός ο μισθός του, ενώ παίζει και στις 2 πλευρές και μπακ αν χρειαστεί.

Κουλούρης (3.5εκ): Θεωρώ ότι λειτουργούσε σωστά ως αλλαγή του Πρίγιοβιτς. Έρχονταν χρονιές με πολλά ματς και δε γίνεται να παίζει ο Πρίγιο ασταμάτητα. Για μένα κακώς πουλήθηκε τότε, ασχετα που μετά είδαμε την πτώση του στη Γαλλία.

Φυσικά οι πωλήσεις Λημνιού, Κουλούρη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ δεν ήταν πρόβλημα γιατί οι παίκτες δεν ήταν βασικοί, αλλά στο ροτέισον. Είναι σημαντικό όμως όταν επιλέγεις να πουλάς, το τί φέρνεις μετά.

Η λογική μου λέει ότι αν κρατάμε τους παικταράδες μας για πολλά χρόνια, λίγες είναι οι θέσεις που μένουν για μεταγραφές/ανανέωση όταν επέλθει το γήρας, οπότε γίνεται πιο εύκολο το έργο του σκάουτινγκ, ενώ κρατάει η ομάδα ομοιογένεια και κατακτά στόχους που φέρνουν έσοδα στο κλαμπ. Αυτό όμως προϋποθέτει μαζεμένο μπάτζετ και όχι Χατσερίντι, Βέρνμπλουμ, Μπερμπάτοφ, Κόστα, Βαρέλα 32 ετών στο 1.2εκ, και πεταμένα λεφτά σε αποζημιώσεις παλτών (Λεβέκ, Μάαρτενς, κλπ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 01 Φεβ 2023, 01:39, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αχ...τα λεφτά που ξοδεύτηκαν στους τελευταίους 7, θα ξεχρέωναν την ΚΑΕ, θα έκαναν βασιλιά του volley ανδρών και γυναικών τον ΠΑΟΚ, στο μπάσκετ γυναικών θα χτυπούσαμε γαυροβάζελο και στα δύο χάντμπολ θα χτυπούσαμε F4 στις Ευρώπες......αχ!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλέπω και τη συζήτηση για τα κατομμύρια του Ιβάν στο topic του και είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

vs40 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό, σχεδόν δε χρειαζόταν ΤΔ αν είχε σοβαρές επιλογές και στήριζε/ πίστευε το υλικό της και όχι ''το ξένο είναι πιο γλυκό''.

Στα παλιά: Είχαμε τοπ εξτρέμ με Μακ - Γκάρυ που δε μπόρεσε η διοίκηση να κρατήσει. Μπορούσε, αν αυτοί ανανεώνονταν με απολαβές αντάξιες, και όχι οι παλαίμαχοι. Δεν επιρρεάζουν άμεσα το σήμερα πάντως.

(ξε-)Πουλήθηκε κανονικό 6αρο8άρι Τσίμιροτ, για να έρθει ο Μουλέν (όσα χρήματα πήραμε πετάχτηκαν από τις συνολικές απολαβές του Μουλέν αν βάλεις και την εφορία με μηδαμινή προσφορά).

Στο 10άρι ανανεώσαμε Καντουρί αντί να έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε τον Πέλκα. Σήμερα με Πέλκα/Κωσταντέλια στο 10 φανταστείτε τις επιλογές που θα υπήρχαν (και για τα εξτέμ), ενώ και τις 2 προηγούμενες σεζόν θα είχαμε κανονικό 10άρι.

Αριστερό Μπακ είχαμε την τύχη να βγάλουμε μέσω πολλών δανεισμών το Γιαννούλη, να πάρει τη φανέλα βασικού από τον Βιεϊρίνια. Βρέθηκε όμως ένα μεγαθήριο :lol: της championship και μας τον έκλεψε, με μισθό 700-800Κ.

Φορ: Πρίγιοβιτς. Τουλάχιστον πήραμε αρκετά χρήματα δίχως να είναι πια νέος. Όμως τα γκολ του με τίποτα δεν αντικαταστάθηκαν, ούτε η προσωπικότητά του.

Τζόλης: Με μια σεζόν πώληση. Άσχετα που τα χρήματα ήταν πολλά, εγώ απογοητεύτηκα. Δε κάνεις έτσι το βήμα παραπάνω. Να έδιναν 20εκ, να πω ΟΚ. Τελικά δεν αντικαταστάθηκε μέχρι σήμερα ο Τζόλης και στοίχησε πολύ αγωνιστικά με μετριότητες σαν τον Μιτρίτσα ή τον αργό Μπίσεσβαρ.

Λημιός: Πάντα θα ήταν χρήσιμος στο ροτέισον. Λογικός ο μισθός του, ενώ παίζει και στις 2 πλευρές και μπακ αν χρειαστεί.

Κουλούρης (3.5εκ): Θεωρώ ότι λειτουργούσε σωστά ως αλλαγή του Πρίγιοβιτς. Έρχονταν χρονιές με πολλά ματς και δε γίνεται να παίζει ο Πρίγιο ασταμάτητα. Για μένα κακώς πουλήθηκε τότε, ασχετα που μετά είδαμε την πτώση του στη Γαλλία.

Φυσικά οι πωλήσεις Λημνιού, Κουλούρη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ δεν ήταν πρόβλημα γιατί οι παίκτες δεν ήταν βασικοί, αλλά στο ροτέισον. Είναι σημαντικό όμως όταν επιλέγεις να πουλάς, το τί φέρνεις μετά.

Η λογική μου λέει ότι αν κρατάμε τους παικταράδες μας για πολλά χρόνια, λίγες είναι οι θέσεις που μένουν για μεταγραφές/ανανέωση όταν επέλθει το γήρας, οπότε γίνεται πιο εύκολο το έργο του σκάουτινγκ, ενώ κρατάει η ομάδα ομοιογένεια και κατακτά στόχους που φέρνουν έσοδα στο κλαμπ. Αυτό όμως προϋποθέτει μαζεμένο μπάτζετ και όχι Χατσερίντι, Βέρνμπλουμ, Μπερμπάτοφ, Κόστα, Βαρέλα 32 ετών στο 1.2εκ, και πεταμένα λεφτά σε αποζημιώσεις παλτών (Λεβέκ, Μάαρτενς, κλπ).
Ειδικά για τον τζολη έχω τεράστια ένσταση. Μετά το Γενάρη ήταν ήδη το μυαλό του στη μεταγραφή, ζήτημα να έκανε 2-3 καλά παιχνίδια. Ο ίδιος ουσιαστικά παρακαλούσε να φύγει γιατί του έδιναν κ μεγάλο συμβόλαιο
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

πάλι καλά, αυτή την φορά δεν πήραμε παίκτη ξανά απ' τον ντιογκο.. γλυτώσαμε απ' τη ρογκον, μην περάσουμε τον Πορτογάλο πόρτα για τον χειμώνα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Του δίνουν. Τους δίνεις κι εσύ. Δώσε 10% λιγότερα πχ και στο οικονομικό θα είναι η οικογένεια καλυμένη και θα έχει το παιδί της δίπλα - όχι στα ξένα. Το τελευταίο εξάμηνο δεν ήταν σούπερ, αλλά πάλι καλύτερος από Μιτρίτσα και από το τίποτα που έχουμε φέτος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Α ρε γαμώτο... Αν μιλούσε ο Bonazzoli με τον Marcelo, τώρα θα ήταν ήδη εδώ. Θα του έλεγε ο Marcelo τι γαμάτη κυβέρνηση έχουμε και θα ερχόταν πρώτα αυτός και μετά οι βαλίτσες!

[youtube]zkDidABpvps[/youtube]
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Καλύτερα ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, παρά βάζελος στο μπάσκετ...
Ανακοίνωσαν Δημήτρη Αγραβάνη! :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”