Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Μια σκουπα που να μη βρισκει τη μπαλα με το καλαμι. Ο ΠΑΟΚ βεβαια δεν παιζει ετσι,δεν παιζει με βάθος στα χαφ...
-
Γράφτηκε πρόταση για Κουρτιτς.
Αντιμετωπίζεται ως έφυγε ο Κουρτιτς.
Κάτι δεν καταλαβαίνω ή κάτι δεν πάει καλά.
Ευκαιρία ψάχνουν οι "εργολάβοι".
Αντιμετωπίζεται ως έφυγε ο Κουρτιτς.
Κάτι δεν καταλαβαίνω ή κάτι δεν πάει καλά.
Ευκαιρία ψάχνουν οι "εργολάβοι".
-
Πάρα πολύ σωστός. Πέρσι φτάσαμε με την ψυχή στο στόμα στους 8. Αυτό που μας έλειπε πρώτα και κύρια ήταν παίκτες που να υπηρετούν ένα σύγχρονο ποδόσφαιρο (με λίγες εξαιρέσεις), παίκτες δηλαδή που στα χαρτιά προσθέσαμε φέτος. Αν πάμε με τους περσινούς, κι εγώ θεωρώ απίθανο το βήμα μετά τους 32 στην καλύτερη. Αν εντάξουμε τα νέα αποκτήματα και δεν περιμένουμε να ωριμάσουν σαν μπανάνες στο κλαρί, τότε έχουμε ένα εξαιρετικό μείγμα εμπειρίας και φρεσκάδας. Το ότι στην Ελλάδα θεωρούμε παίκτες 22 χρονών ανέτοιμους, ταλέντα, και άπειρους δεν απασχολεί το ποδόσφαιρο, τα μυαλά μας απασχολεί και μόνο.Blackgr4 έγραψε:Καλημέρες.
Τη περσινή Ευρωπαϊκή πορεία, θεωρώ πως μόνο δεδομένη δεν πρέπει να την έχουμε και δεν το λέω για τα πάρε δώσε των μεταγραφών.
Στα προκριματικά πέσαμε με αδύναμους και βατούς αντιπάλους. Στον όμιλο, η διαφορά της Κοπεγχάγης ήταν αρκετά αισθητή. Στη Δανία, ακόμα και με 10 παίκτες, υπήρχαν σημεία του ματς που μας έκανε άνω κάτω. Τελευταία αγωνιστική ευτυχώς κέρδισε και μας έβγαλε από την υποχρέωση να κερδίσουμε με μεγάλο σκορ.
Επειδή βγήκαμε 2οι, παίξαμε μπαράζ με τη Μίντιλαντ. Ως πρώτοι θα πέφταμε στην PSV αν δεν κάνω λάθος και μάλλον θα χαιρετούσαμε.
Με τη Μίντιλαντ τα πάντα κρίθηκαν στα πέναλτι που τα παίξαμε εντός έδρας, ενώ στο πρώτο ματς δεινοπαθήσαμε. Στον επόμενο γύρο με τη Γάνδη, στο δεύτερο ματς που θα κρινόταν η πρόκριση, φάγαμε τέτοιο πρέσινγκ λες και παίζαμε με την Παρί. Έχασαν τα άχαστα μέχρι να βρούμε εμείς 2 ευκαιρίες να γράψουμε γκολ.
Με τη Μαρσέιγ, ειδικά εντός, κάναμε πολύ πιο πειστική εμφάνιση απ' ότι περιμέναμε, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν τεράστια.
Τι θέλω να πω με όλα τα παραπάνω. Σε κάθε ζευγάρι - αγώνα, που παίξαμε με ομάδες που είχαν τρεξίματα και πρέσινγκ, κάναμε το σταυρό μας. Έγινε και με τη Κοπεγχάγη 2 φορές, έγινε και μέσα στη Μίντιλαντ που 40 λεπτά δεν περάσαμε κέντρο, έγινε και με τη Γάνδη εκεί μέσα, έγινε και με τη Μαρσέιγ σε μεγάλα διαστήματα.
Η ουσία δηλαδή όλων των παραπάνω, δεν είναι πως "έχω την ίδια ομάδα, άρα θα κάνω πάνω κάτω ίδια πορεία".
Είναι να βελτιωθείς ΠΟΛΎ σε σχέση με πέρσι και κάτι ομάδες τύπου Κοπεγχάγη και Γάνδη, να μην τους δίνεις τόσα δικαιώματα και να τους πατάς. Εκεί είναι όλο το ζουμί για μένα. Οπότε ναι δεν κόβω το χέρι μου πως επειδή άλλαξε ο Μιτρίτσα και ήρθε ο χ-ψ Ρικάρντο, αυτό σημαίνει πως είμαι καλύτερος.
Και πάλι καλημέρες.
Τον κούρτιτς ωστόσο δεν τον κόβω σαν άνθρωπο να έχει την διάθεση να κάνει τον δάσκαλο η τον μέντορα στους μικρούς η στο να βοηθήσει κάποιον στην προσαρμογή του στην ομάδα. Ο τύπος είναι άκρα εγωκεντρικός.JohnDag έγραψε:Ινγκι, Κουρτιτς, Αουγκουστο, Ζιβκο, Ολιβειρα πρέπει να μείνουν τουλάχιστον για φέτος.
Όπως λέει και ο Josh πρέπει να υπάρχει εμπειρία και προσωπικότητα δίπλα στα νέα παιδιά γιατί έτσι θα βοηθηθούν και αυτά.
Γενικα κάθε ομάδα χρειάζεται σταθερές όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από που προκύπτει θέμα με τον Κούρτιτς? Τι σόι σχεδιασμός θα άφηνε τον καλύτερο παίχτη της ομάδας να φύγει έτσι?
Χωρις να ειμαι ειδήμων θεωρω πιο ευκολο να βρεις αντιΑουγκουστο παρα αντιΚουρτιτς. κι ας μην τον χωνευω τον Κουρτιτς!Napoli4 έγραψε:Αποχώρηση Κουρτιτς με παράλληλη ανανέωση Ντουγκλας είναι και για μένα το καλύτερο.
Βέβαια δεν ξέρω αν αυτά που δίνει σε προσωπικότητα και νοοτροπία ο Κουρτιτς μπορεί να τα δώσει ο Αουγκούστο. Τα γκολ δεν τα υπολογίζω, δύσκολο να κάνει ξανά τέτοια σεζόν.
Εν τω μεταξυ ακομη θεωρώ ακρως αχρειαστη την ανανεωση Σβαμπ. Βγαζει νοημα μονο αν εχεις σκοπο να πουλησεις Κουρτιτς. Για αντιΑουγκουστο δεν κανει. Μς τον Κουρτιτς στο ροστερ. δεν βλεπω πως θα παρει ματς ο Σβαμπ χωρις να φαει ματς απο Σοαρες Νταντας κλπ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως θα πειστεί ο τσολακ να μην παει στην ρειντζερς που παιζει τσου λου για να μεινει στον ΠΑΟΚ να κανει τον αναπληρωματικο του Ολιβέιρα,δεν εχει λογική αυτο το πραγμα
- navigator11
Άμα σκάσουν 3 εκατ. οι Σκώτοι, δε θα χρειαστεί ούτε πειθώ ούτε τίποτα.
Έχεις απόλυτο δίκιοJohnDag έγραψε:Ινγκι, Κουρτιτς, Αουγκουστο, Ζιβκο, Ολιβειρα πρέπει να μείνουν τουλάχιστον για φέτος.
Όπως λέει και ο Josh πρέπει να υπάρχει εμπειρία και προσωπικότητα δίπλα στα νέα παιδιά γιατί έτσι θα βοηθηθούν και αυτά.
Γενικα κάθε ομάδα χρειάζεται σταθερές όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν καταλαβαίνω το φόβο πώλησης του Τσόλακ, όταν υπάρχουν ελεύθεροι οι παρακάτω επιθετικοί:
Óscar Estupiñán, Erik Botheim, Germán Berterame, Ishak Belfodil, Keita Baldé, Jürgen Locadia.
Η προτίμισή μου είναι ξεκάθαρα στον Óscar Estupiñán, να υπάρχει ένα τανκ με καλά physical στην ομάδα (και για κεφαλιές).
https://www.youtube.com/watch?v=WidcTkT6KrA&t=112s
Óscar Estupiñán, Erik Botheim, Germán Berterame, Ishak Belfodil, Keita Baldé, Jürgen Locadia.
Η προτίμισή μου είναι ξεκάθαρα στον Óscar Estupiñán, να υπάρχει ένα τανκ με καλά physical στην ομάδα (και για κεφαλιές).
Αυτό ακριβώς. Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνει η σιγουριά πως ο Αουγκούστο θα αποκτήσει ξαφνικά διάρκεια και καθαρό μυαλό.joshua έγραψε:Ο Αγκουστο ποτε στα χρονια του στον ΠΑΟΚ δεν εχει επιδειξει καποιου ειδους σταθεροτητα τοσο αγωνιστικη οσο και πνευματικη και με τους παρτενερ που υπαρχουν στα χαφ κατι τετοιο προσωπηκα το θεωρω απαραιτητο. Περιεργο παζλ τα χαφ μας...
Τα λεφτα ειναι το θεμα. Ο Οσκαρ εχει προτασεις απο παντου, Τουρκιες Αραβιες και Λα Λιγκα.vs40 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το φόβο πώλησης του Τσόλακ, όταν υπάρχουν ελεύθεροι οι παρακάτω επιθετικοί:
Τι συμβολαιο θελουν αυτοι?vs40 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το φόβο πώλησης του Τσόλακ, όταν υπάρχουν ελεύθεροι οι παρακάτω επιθετικοί:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dark Knight
Óscar Estupiñán παικταράς, 25 χρονών, στο απόγειο της καριέρας του. Αυτός πως και δεν έχει κλείσει ακόμα πουθενά; Και αν όχι, γιατί δεν είναι ήδη στην Ολλανδία;vs40 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω το φόβο πώλησης του Τσόλακ, όταν υπάρχουν ελεύθεροι οι παρακάτω επιθετικοί:

παιδια...
για να καταλάβουμε ότι οι μεταγραφες έχουν πολλές και άγνωστες παραμέτρους, σκεφτείτε τι τραβάνε ένα μάτσο σκοτσέζοι που θέλουν να φέρουν έναν άσφαιρο επιθετικό από ελλάδα...

για να καταλάβουμε ότι οι μεταγραφες έχουν πολλές και άγνωστες παραμέτρους, σκεφτείτε τι τραβάνε ένα μάτσο σκοτσέζοι που θέλουν να φέρουν έναν άσφαιρο επιθετικό από ελλάδα...