boogeyman77 έγραψε:chri5ti9 έγραψε:Έρχεται αύριο η Μπενφικα και δίνει :22 + Νταντάς και δανεικό Μειτε με οψιον 3Μ , για Ντελια Κουλιερακη
Τουρκία για Ναρει 4Μ
Ιταλία για Ζιβκο 6Μ
Θελτα για Κοταρσκι 7Μ
Κρασνονταρ για Ντάγκλας 6Μ
Και για Ινγκι αλλά 5Μ
Σύνολο 50Μ + Νταντας+Μειτε
Τα δέχεστε και πάμε τελείως από την αρχή (11 παίκτες του 1.5ΜΧ3 χρόνια = 49.5Μ)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα τους έδινα αν το επιτελείο που ασχολείτε με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μου είχε αποδείξει πως θα έχει έτοιμους άξιους αντικαταστάτες. Κάτι τέτοιο όμως εδώ και χρόνια δεν......
Ινγκι, Κοταρσκι και Ζιφκο με τιποτα. Κουλε μετα απο ενα χρονο οπως και Αουγκουστο. Η τον χειμωνα εφοσον εχουν ερθει ηδη οι αντικαταστατες και ειναι της προκοπης. Για τον Ναρευ θα ηθελα ενα ακομη μυριο.
Δεν ειναι το θεμα ποιοι θα φυγουν ποιοι θα μεινουν. Το θεμα ειναι να ειναι ομαλη η αντικατασταση των παικτων οπως λεει και ο αδελφος παραπανω.
Ινγκι και Ζιφκο για εμενα πρεπει να μεινουν στην ομαδα μεχρι τελους. Ειναι παικτες που μπορουμε να τους κρατησουμε τα λεφτα που θα ερθουν δεν θα μας «σωσουν» κιολας και ειναι οι αρχηγοι μας. Δεν εχουμε πλεον αλλους τετοιους στην ομαδα.
Υ.Γ. Επισης εχω την αισθηση οτι με τον τροπο που λειτουργει το ποδοσφαιρο και οι μανατζερ πλεον εαν σου φερουν 50 μυρια νομιζω πως πρεπει να δωσεις και καποια πισω. Δηλαδη να φορτωθεις κανα λοιμο η να κανεις και καμια μεταγραφη με λεφτα ποιο πολλα απο οτι πρεπει κλπ. Θεωρω οτι υπαρχουν και αλλοι παραγοντες στην εξισωση των χρηματων.
Υ.Γ. Εμενα αυτες οι καταστασεις με ξεπερνανε. Τετοια ριζικη ανανεωση μπορει να σε βαλει στην κορυφη για χρονια και να σου αλλαξει το στατους αλλα ολο αυτο το φυγε εσυ ελα εσυ εμενα που ειμαι παλαιοτερος με ξεπερνα και το φοβαμαι γενικα. Μεγαλωσα με παικτες που ηταν για χρονια στην ομαδα και πηγαινες στο γηπεδο να δεις αυτους. Τωρα ειναι αλλιως τα πραματα και δεν μπορω ειλικρινα να τα αντιμετωπισω.