Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από kosths BXL »

@karpouzas τις ειρωνειες σε κανα παιδακι στη γειτονια σου και αυτο το υψος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Τρί 17 Αύγ 2021, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι αν ήθελαν πραγματικά Μπαμπά,Τζιοβινκο και Κλαασεν θα ήταν εδώ. Τώρα αν παλεύουμε να τους πάρουμε όσο πιο φτηνά γίνεται υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο Ρεμποτσο να φαντάζει Μαρσέλο στο τέλος…

Προφανώς και τους θέλουν,όπως προφανές είναι και ότι θέλουν να ρίξουν την τιμή τους.
Το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει ή θα τους θάψει.
Αν με ρωτάς,πιστεύω ότι για Μπάμπα και Τζιοβινκο θα δικαιωθούν,για τον Σουηδό πολύ δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

kosths BXL έγραψε:@Γκουερινο καταρχην τον Majeed Ashimeru οντως τον θελαμε στην αρχη του καλοκαιριου...ειχε βγει και απο τα δικα μας σαιτ και απο τα της σαλτσμπουργκ και απο βελγικα οταν τον πηρε η αντερλεχτ....αρα το πρωτο μερος του μυνηματος σου ακυρο...για τον ολσεν εδωσα απλα παραδειγμα οτι αν πληρωσεις μια χαρα ερχονται ...το δευτερο μερος που εγραψες ακομα πιο ακυρο καθως το ενα 20λεπτο που βγαζει ο μπισε το εγραψα για κανονικο η υψηλο ρυθμο...το να περπαταει και να σκονταφτει οπως περυσι στο δευτερο ημιχρονο δεν λεει κατι σε κανεναν....και γενικα οταν λεμε οτι καποιος βγαζει ενα χ διαστημα ενοουμε στο ρυθμο του παιχνιδιου ...δεν ενοουμε οτι μετα το 20 παει σπιτι και την αραζει...και αυτα που γραφεις για το αν ξερουμε οι ακυροι η αν ξερει ο λουτσε δειχνει οτι εισαι στον κοσμο σου και δεν καταλαβες τι γραφουμε ολοι ...κανεις δεν ειπε κατι για τον λουτσε...ο λουτσε παικτες προφανως και θελει δεν ειναι χαζος αυτο το ξερουμε...αλλο λεμε
Επειδη εγω ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω τι λενε οι εξυπνοι θα σου πω ενα ακομα χαζο. τελευταιο
Αν δεν ερθουν τελικα αυτοι που χρειαζεται η ομαδα (οχι αυτοι που νομιζετε εσεις οτι χρειαζεται) τοτε ΔΥΟ ειναι οι υπευθυνοι. Το Μαρακι που εκτελει εντολες Ιβαν αρα ο Ιβαν και ο Λουτσεσκου. Οποιος νομιζει οτι μπορει να φταιει καποιος αλλος ειναι εκτος τοπου και χρονου. Τα λεμε σε 14 μερες
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Οι μεταγραφικές περίοδοι είναι ένα ατελείωτο deja vu.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Jack_riper έγραψε:6000 διαρκείας μετα απο 1,5 χρονο αναμονης και θελουμε και μεταγραφες..
Τι περίμενες;

Οι μισοί και παραπάνω που είχαν διαρκείας δεν είναι εμβολιασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν. Έκανε η ΠΑΕ κάτι γι' αυτό; Πίεσε προς κάποια κατεύθυνση να επιτραπεί η είσοδος σε όλους; Θα μπορούσε πχ να ζητήσει να επιτρέπεται η είσοδος με rapid test 24 ωρών τα οποία θα γίνονται έξω από το γήπεδο τη μέρα του αγώνα με δικά της έξοδα. Και επιπλέον, οι σύνδεσμοι, που είναι η μόνη κοινωνική ομάδα που στέκεται έμπρακτα απέναντι στο discrimination που γίνεται προς τον μισό πληθυσμό, κλείσανε την 4 και απέχουν.

Από την άλλη πλευρά, πριν 2 χρόνια, τότε που ένα διαρκείας στην 5 έκανε 330 ευρώ, που στην ΠΑΕ αποφάσισαν να διαλύσουν την ομάδα μετά από νταμπλ, που δεν παίξαμε ούτε Ευρώπη και που κλείσανε τα γήπεδα από τον Μάρτιο και μετά, η αποζημίωση των κατόχων ήταν μια έκπτωση 20% στην μπουτικ δύο χρόνια μετά, αν αγοράσουν διαρκείας σε ακόμα πιο υψηλή τιμή, προυποθέτοντας ότι θα ξοδέψουν και επιπλέον χρήματα στην μπουτίκ.

Ακόμα χειρότερα φέτος που ελοχεύει ο κίνδυνος να ξανακλείσουν τα γήπεδα κατά τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και να χάσουν οι κάτοχοι όλη τη σεζόν, και οι τιμές είναι ακόμα πιο ανεβασμένες από πρόπερσι, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για επιστροφή χρημάτων ή χρηματική αποζημίωση στο επόμενο διαρκείας σε περίπτωση κλειστού γηπέδου.

Βάλε και το αγωνιστικό με την ομάδα να τερματίζει πέρσυ 25 βαθμούς από την κορυφή και φέτος να αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, βάλε και ότι παίζουμε στο κόνφερενς και περνάμε με το ζόρι ομάδες σαν την μποέμιανς.

Και ακόμα περισσότερο, βάλε το ότι διανύουμε ακόμα μια πανδημία, τα γήπεδα είναι χώρος υπερμετάδοσης, όλοι μας, εμβολιασμένοι ή μη, διατρέχουμε έναν κίνδυνο αν κολλήσουμε (σε διαφορετικό βαθμό) και όπως και να έχει ερχόμαστε σε επαφή με ανεμβολίαστους ή/και ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες στους οποίους μπορεί να μεταδώσουμε τον ιό με τρομακτικές συνέπειες. Προσωπικά γνωρίζω πολύ κόσμο που φοβάται να πάει στο γήπεδο και σε μέρη συνοστισμού.

Αναμενόμενος ο αριθμός των διαρκείας.
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Καλά η κατάσταση εδω μέσα έχει ξεφύγει προ πολλού. Μόνο άμεσες απειλές δεν έχουν γραφτεί (ακόμα).Εγω θα πρότεινα σε όσους ανήκουν είτε στου μεν είτε στους δε, και δεν έχουν την ψυχραιμία να διαχειριστούν την τωρινή κατάσταση, η οποία προφανώς και είναι πρωτοφανής και ψυχοφθόρα, να κάνουν ενα διάλειμμα απο το forum. Γιατί όπως φαίνεται, τίποτα δεν προμηνύει άμεση (μεσα στις επόμενες 3-4 ημέρες) αλλαγή δεδομένων.Φιλικά πάντα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

αδερφε καθε χρονο τα ιδια εχουμε δεν ειναι πρωτη φορα , μην αγχωνεσαι....
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Γενικότερα δεν θέλει άγχος.
Και ομίλους θα μπούμε , και παικταράδες θα έρθουν , και mentality θα έχουμε.

Λίγο υπομονή και θετική ενέργεια. Την Πέμπτη πάμε να τους καθαρίσουμε και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kosths BXL έγραψε:@karpouzas τις ειρωνειες σε κανα παιδακι στη γειτονια σου και αυτο το υψος

δεν καταλαβα εαν αυτο ειναι για εμενα....

και αυτο που εγραψα τι σχεση εχει με εσενα δεν καταλαβαινω.....

διαβασε τις τελευταιες 40 -50 σελιδες και εαν καταληξεις σε καποιο αλλο συμπερασμα τα ξαναλεμε....

.......

το οτι απανταει σε εσενα δεν εχει φιλε kosths BXL σχεση με εσενα το σχολιο μου....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 17 Αύγ 2021, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Εγω με τον φιλο μου τον Καρπουζα ειμαι.. :opaokara:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Τα διαρκείας επηρεάζονται από τον κορωνοιο όπως και καθετί στη ζωή μας. Συνεπώς σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερα.
Εγώ έχω υποκείμενο νόσημα είμαι 48 και φοβάμαι και τον ίσκιο μου.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Θερμή παράκληση παιδιά, να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές. Να προσπαθήσουμε όλοι να ηρεμήσουμε γιατί η κατάσταση πάει να ξεφύγει από κάθε άποψη. Μήπως τελικά θα ήταν πράγματι καλύτερα να κλείδωναν οι mods το παρών τόπικ τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη μετά τον αγώνα;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παίδες φτάνει και σήμερα!!

ΦΤΆΝΕΙ!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Τα διαρκείας επηρεάζονται από τον κορωνοιο όπως και καθετί στη ζωή μας. Συνεπώς σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερα.
Εγώ έχω υποκείμενο νόσημα είμαι 48 και φοβάμαι και τον ίσκιο μου.
με τους ιρλανδους εαν ολοι οσοι ειμασταν μεσα ειμασταν εμβολιασμενοι...θεωρω οτι... μια χαρα ειναι τα διαρκειας...

μετα την ....αρρωστη...αυτη κατασταση που ζησαμε και ζουμε μια χαρα ειμαστε ...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Εγω με τον φιλο μου τον Καρπουζα ειμαι.. :opaokara:
καραβανα εισαι μεγαλος αλητης...

ρε φιλε .... :D :D

εισαι αδερφος.... :pano:

να γραφεις ποιο συχνα να ξερω που εισαι...μας ψαχνουν απο ...ιταλια...μερια....

δεν κουμανταρετε ευκολα η...φρεγατα..... :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”