Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Εγω παλι πιστευω οτι ουτε προπονηση δεν θα κανει ο Ντιεγκο με την ομαδα.Και θα το επιδιωξουν και οι 2 πλευρες, κυριως μαλιστα ο Μπισεσβαρ για ευνοητους λογους.Ζουμε στην εποχη που τα βιντεο και οι φωτογραφιες απο μια απλη προπονηση ανεβαινουν στα social media κατα δεκαδες.Εαν κανει οτι προπονειται με το συγκεκριμενο team, θα ειναι κινηση αυτοκτονιας, εφοσον παντα εχει βλεψεις να συνεχισει να παιζει ποδοσφαιρο εστω σε επιπεδο Κυπριακου πρωταθληματος.
Και ο Καγκαουα και ο μπισε πρέπει να κριθούν και να πείσουνRun-tmc έγραψε:Δεν νομιζω να αναστηθει,οι 2 υποθεσεις που ειπες ειναι κοντα να κλεισουν; Αν κοιτανε και δεκαρι αυτό σημαινει οτι Καγκάβα και μπισεσβαρ φευγουν;rainmaker έγραψε:Παρεμπιπτόντως μεγάλο ερωτηματικό ο Μπισεσβαρ
Λέτε να αναστηθεί;
Δεν είναι ειλημμενη καμία αποφαση
Ραιν το δεκαρι ειναι γνωστο ονομα εννοω φαση καγκαβα? η απλα ενας καλος παιχτης φαση στανσιου καψουρα μ μεγαλη.
-
kosths BXL
- PaokPatraG4
Το αριστερό μπακ εάν είναι ο Αλεσααμι που έπαιζε στην Ροστόφ κ που μας τον προτείνουν από τότε που έπαιζε στην Παλέρμο δεν νομίζω ότι είναι αναβάθμιση πάντως....
-
kosths BXL
παιζει να το βρηκες το μπακ....καθολου τραυματισμους, 29 χρονων αρα καλη ηλικια, βιογραφικο οκ οχι τρελο αλλα φυσιολογικο γκετεμποργκ, παλερμο, ροστοφ....μαλλον αυτος ειναι
- black_star_ninja
Δε νομίζω. Παλιά ιστορία και εντελώς πανέρι πλέον όπως λέει κι ο jibbiekosths BXL έγραψε:παιζει να το βρηκες το μπακ....καθολου τραυματισμους, 29 χρονων αρα καλη ηλικια, βιογραφικο οκ οχι τρελο αλλα φυσιολογικο γκετεμποργκ, παλερμο, ροστοφ....μαλλον αυτος ειναι
-
kosths BXL
ισχυει αυτο ειναι λιγο πανερι πλεον .....για δεκαρι παντως μπεναρφα που ειπα μου φενεται πιθανον
- PaokPatraG4
Έχουν ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον πανεριστα που έχουμε ήδη πάντως...Τον Περέιρα....Έπαιζε κ στην Ροστόφ....Ας μην το αποκλείουμε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokPatraG4 την Κυρ 18 Ιούλ 2021, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- black_star_ninja
34 ειναι πλέον. Νομίζω τα αρνητικα σχόλια που αναφέρει ο ρειν θα ειναι τραυματισμοί ή οτι έρχεται απο χώρα συνταξιοδότησης (δε νομίζω να ειναι η ηλικία).kosths BXL έγραψε:ισχυει αυτο ειναι λιγο πανερι πλεον .....για δεκαρι παντως μπεναρφα που ειπα μου φενεται πιθανον
Για να λέει "καλή επιλογή αν τον έχουν ξεψαχνισει", σίγουρα υπάρχει κάποιο "προβληματικό" ιστορικό