Συμφωνώ. Και έναν προπονητή με το ίδιο επίθετο του τελευταίου θα προσθεσω εγώpagotatzis έγραψε:Εγώ με Μουργκ Κρίστο και Αλεις Γκαρσια είμαι οκ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Τον Μαουριτσιο δεν ειναι οτι δεν τον θέλαμε. Αμοιβονταν περιπου με 1.5εκ και ανανεωνε με 1εκ. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να του δωσει τοσα και τον αφησε σωστά ελεύθερο. Επειδη ομως δεν έχει βρει ομάδα, ισως τον κλείσουμε στα λεφτα που εμεις θέλουμε. Ελεύθερος με 300Κ/έτος καλά μου ακούγεται. Έχουμε ααγκη την εμπειρία και μια ακόμη λυση, αλλα τα 300Κ ειναι για μένα ταβάνι.
- anekfrastos
Η καλύτερη μεταγραφή της εβδομάδος μέχρι στιγμής είναι του Ματος.
- pagotatzis
Γιατί η άλλοι δυο ήρθαν ;panta έγραψε:Έρχεται και ο Αλεις Γκαρσία τελικά;pagotatzis έγραψε:Εγώ με Μουργκ Κρίστο και Αλεις Γκαρσια είμαι οκ
- pagotatzis
Καλά αυτό θα ήταν ιδανικό σενάριοΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Συμφωνώ. Και έναν προπονητή με το ίδιο επίθετο του τελευταίου θα προσθεσω εγώpagotatzis έγραψε:Εγώ με Μουργκ Κρίστο και Αλεις Γκαρσια είμαι οκ
- falconakis
Πάντως ούτε η επιστροφή του Μαουρίτσιο ουτε του αρχηγού με χαλάει 
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Συγνώμη ρε παιδιά ποιος είναι ο Κρίστο;;Δηλ. τι έχει να επιδείξει το παλικαράκι;;;;Τις χρονιές στην Ρεάλ β´;;;Εκεί δηλ. που έπαιζε ο Βέργος;;;Τον έχει δει κανείς;;
- sourmenetes
- Moderator
Δε μιλάμε για το Mauricio8!proedros έγραψε:Εάν είναι πάντως να πάρουμε Μαουρίτσιο, τότε γιατί δώσαμε τον Κάτσε που και μικρότερος είναι, και πιο πολύ όρεξη για μπάλα έχει και σουτ και ασίστ...Όχι δεν περιγράφω καμιά χαφάρα αλλά σε σχέση με τον Μαουρίτσιο που τον θεωρώ τελειωμένο ποδοσφαιριστή είναι κλάσης ανώτερος ο Αλβανός...
Για αυτόν που έφερε 3.τιτλους λέμε!
Και για να μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι ο μαου είναι αυτό που θα ήθελα, αλλά είναι μια πολύ καλή λύση.
Η ηρεμία που δίνει στο παιχνίδι λείπει στο φετινό ΠΑΟΚ!
Ναι πιο αργό, αλλά ταυτόχρονα πιο σίγουρο παιχνίδι!
Εγώ προσωπικά θα ήθελα έναν μεγάλο χαφ και να δοθεί ο εσιτι, με ταυτόχρονη ενεργοποίηση μαου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
O Kuzyaev λενε 2 εκ τον χρόνο ζητάει . Πολύ δύσκολο εκτός αν γίνει εξαίρεσίν τι να πω. Βέβαια είναι πέντε ταχύτητες πιο γρήγορος από τον Μαυρίσιο φουλ μπακ τον βάζανε κάποτε... Αλλά λέμε τώρα... Ο Γκαρσία ο νεάρος που λένε δεν έχω καθόλου εικόνα. Ο Στεργιάδης είπε ότι προσπαθούν για χαφ για έναν και αν δεν κάτσει θα πάμε σε ελεύθερους....
Ο Κάπο από ότι κατάλαβα είναι αντι Μπισε. Οπότε αν δεν κλείσει ο Μπίσε δεν έχει Καπο.
Ο Κάπο από ότι κατάλαβα είναι αντι Μπισε. Οπότε αν δεν κλείσει ο Μπίσε δεν έχει Καπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος invincible την Δευ 05 Οκτ 2020, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
25 συμμετοχές στην β ισπανίας. Ήταν όμως βασικός στην γ ισπανίας για 2 χρόνια πριν από αυτό.proedros έγραψε:Συγνώμη ρε παιδιά ποιος είναι ο Κρίστο;;Δηλ. τι έχει να επιδείξει το παλικαράκι;;;;Τις χρονιές στην Ρεάλ β´;;;Εκεί δηλ. που έπαιζε ο Βέργος;;;Τον έχει δει κανείς;;
Ο Μαουριτσιο είναι το χάφ που μας έλειπε για να απελευθερωθεί εκτός των άλλων ο Ελ Καντουρι που επιτέλους βρήκε τη θέση του; Ρε θα με τρελαίνετε;
Μόνο ο αρχηγός να επιστρέψει θα είναι τεράστια αναβάθμιση...Λείπει πολύ και φαίνεται σε πολλούς τομείς...falconakis έγραψε:Πάντως ούτε η επιστροφή του Μαουρίτσιο ουτε του αρχηγού με χαλάει
Ας τους πει κάποιος ότι είναι πρώην ποδοσφαιριστής και να πάρουνε τον Κρίστο.cartman έγραψε:Λυων για Μαουριτσιο λεει το SDNA.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εγώ είμαι υπέρ Μαουρίτσιο και υπέρ Βιερίνια!!!sourmenetes έγραψε:Δε μιλάμε για το Mauricio8!proedros έγραψε:Εάν είναι πάντως να πάρουμε Μαουρίτσιο, τότε γιατί δώσαμε τον Κάτσε που και μικρότερος είναι, και πιο πολύ όρεξη για μπάλα έχει και σουτ και ασίστ...Όχι δεν περιγράφω καμιά χαφάρα αλλά σε σχέση με τον Μαουρίτσιο που τον θεωρώ τελειωμένο ποδοσφαιριστή είναι κλάσης ανώτερος ο Αλβανός...
Για αυτόν που έφερε 3.τιτλους λέμε!
Και για να μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι ο μαου είναι αυτό που θα ήθελα, αλλά είναι μια πολύ καλή λύση.
Η ηρεμία που δίνει στο παιχνίδι λείπει στο φετινό ΠΑΟΚ!
Ναι πιο αργό, αλλά ταυτόχρονα πιο σίγουρο παιχνίδι!
Εγώ προσωπικά θα ήθελα έναν μεγάλο χαφ και να δοθεί ο εσιτι, με ταυτόχρονη ενεργοποίηση μαου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α και πώληση Γιαννούλη τώρα!