Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από wickerman »

Πάλι σκόραρε ο τίμιος δήμιος Θύμιος; Έφτασε στα 22γκολ και 4 ασίστ.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ακυρώθηκε σήμερα ένα γκολ του γαυροπανιωνίου ως offside... ξέρει κανείς αν έκαναν κανονικά σέντρα στο τρίμπαλο που έφαγαν;
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Ο Γαμωνιωνιος προλαβαίνει να πέσει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

teo4giannitsa έγραψε:Ο Γαμωνιωνιος προλαβαίνει να πέσει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κριμα που πεφτουν μονο 3 ομαδες(δεν νομιζω να αφησουν να πεσει αυτη με τα μπαραζ). Αν γινοταν να επιλεξω,θα ελεγα πως πρεπει να πεσει νιονιος,λαρισα,αστερας και λειβαδια. Ξεφτιλισμενα παραρτηματα
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eνα σχολιο για τον βαζελο και την τραγικη εικονα του...μακραν η πιο ακινδυνη ομαδα που αντιμετωπισαμε φετος.

Απο εκει και περα ενα πραγμα που με ενοχλει λιγο, γιατι οχι οτι και με νοιαζει φυσικα, ειναι οτι ακουω πολυ να λεγεται οτι διωξανε τους βαρδινογιαννηδες και τι καταλαβανε οι βαζελοι και καλα να παθουνε. Ναι φυσικα δεν θα ηταν σε τοσο τραγικη κατασταση με κανα τζιγγερ αλλα φενεται να ξεχνιετε ευκολα οτι η οικογενεια ειναι αυτη που ξεκινησε την συρρίκνωση του βαζελου. Που δεν επενδυσε πανω στις επιτυχιες στη δεκατια του 90, δεν κοιταξε ποτε να κανει γηπεδο και τον πηγε στην αστεια λεωφορο, αφησε να κανει οτι θελει η παραγκα του γαυρου κτλ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κλεφτράκο παλιο-τόμαρο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Άλλος Τσιτσιμπάρκας κι αυτός...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Γεωργίου πρόεδρος στον Απόλλωνα; :lol: :lol: :lol:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αλήθεια τώρα;;;;;
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Στο ακουσμα της ειδησης "χουλιγκαν εισεβαλαν σε αγωνα πολο γυναικων" μονο εγω σκεφτηκα πονηρα;

Το διημερο που η υποθεση Τζηλου εφτασε στην κορυφωση της με αποκαλυψεις για ατομα διπλα στον πρεζεμπορα και με ανταλλαγη μπηχτων αναμεσα σε Καραπαπα κ Τριανταφυλοπουλων θυμηθηκαν οι βαζελοι
(σε αγωνα ΓΛΥΦΑΔΑΣ-γκει κι οχι βαζελου -γκει) να κανουν ντου σε κλειστο κολυμβητηριο με πρασινα καπνογονα (για να μην υπαρχει αμφιβολια για την ταυτοτητα τους) να προπηλακισουν ατομα με ειδικες αναγκες που εγιναν αμεσως ρεπορταζ παντου σε ολα τα προσκειμενα μεσα και να βγει συσσωμος ο γκει (με πρωτοπορα την παε του) να μιλησει για το οτι "ειναι θυματα βιας και η πολιτεια πρεπει να εστιασει στην υποθεση". Θυματα βιας οι γκει!!!!!!
Πολυ μου βρωμαει ομως!!!!!! Κι επειδη ξερω τι κωλοφαρα ειναι τους εχω ικανους για ΟΛΑ μεχρι να μου αποδειχτει το αντιθετο μεσω συλληψεων.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ζελες ήταν , έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια τεράστια βεντέντα με τυφλά χτυπήματα στο ξεκάρφωτο.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ο αγώνας ήταν στην έδρα του γαύρου. Η ομάδα τους κέρδιζε άνετα. Στις κερκίδες υπήρχαν γυναικόπαιδα, γέροι και άτομα με κινητικά προβλήματα, συνολικά λιγότερα από 50 άτομα. Οπαδικές σελίδες των βάζελων καυχιούνται χωρίς ντροπή κυρίως για το ότι έκαναν πέσιμο μέσα στο Πειραιά. Δεν τίθεται ζήτημα προβοκάτσιας ή αποπροσανατολισμού. Είναι άλλο ένα επεισόδιο οπαδικής αλητείας που στο λεκανοπέδιο την έχουν πάει σε άλλο επίπεδο πλέον ( οι γαύροι έχουν κάνει αντίστοιχα πεσίματα πρόσφατα (όχι σε γήπεδα βέβαια). Τραγικό περιστατικό πάντως, πιο κάτω δεν πάει...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Γεωργίου
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/pr ... -georgioy/
https://www.iefimerida.gr/news/482658/p ... s-georgioy

Δημοσιεύτηκε και σε όλα σχεδόν τα αθλητικά σάιτ. Τώρα πόσο μούφα είναι, δεν ξέρω
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Γνωστα τα τυφλα χτυπηματα μεταξυ γαυροβαζελων, αν κ κυριως μακρυα απο γηπεδα κ σε αγωνες σε ακυρα τμηματα αλλα σε μεταξυ τους αγωνες, παρολα αυτα εγω θεωρω πολυ υποπτο το ταιμιγκ...ισως εχω γινει υπερβολικα συνομωσιολογος σε αυτη τη χωρα, ποιος ξερει; Λες κ τελεσιδικει και καμμια αποφαση να μαθουμε ποτέ τι παιζει;

Οσο για Γεωργιου γνωστος Απολλωνιστης, τωρα αν εχει βαση η ειδηση ειναι αλλο θεμα. Και ποσο χειροτερη δουλεια να κανει στην τελικη απο τα λαμογια που λυμαινονται το χωρο και βγαζουν αντι να βαλουν λεφτα σε αυτο το επιπεδο;

Κατα τα αλλα, μαθαμε σημερα οτι η 5η ομαδα στη βαθμολογια, σε ενα πρωταθλημα 3μισυ ομαδων με το ζορι, και μετα την πρωτη της νικη σε 8 ματς φετος απεναντι σε καποιον απο τους πρωτους 4 + το βαζελο, παιζει "το καλυτερο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα"! Οκκκ, σε αυτη τη χωρα ο καθενας εχει δικαιωμα στη μαλακια.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

βρε ο ΠΑΟΚ να μην παίζει καλή μπάλα και οι άλλα να πάνε να αγαπηθούν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”