Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- Dimitris++++
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Στο sofa score τον εβαλαν 6.3 τον χαμηλότερο της ομάδας..δεν ξέρω βέβαια πόσο αξιόπιστο είναι για να είμαι ειλικρινής.john4serres έγραψε:Μέτριος ο Γιαννούλης. Σημαντικό διπλό όμως για τα Καναρίνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris++++ την Τρί 23 Φεβ 2021, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε ΑποστόληΑ με όλο το θάρρος, πόσες οθόνες και πόσα sites έχεις ανοικτά μπροστά σου και μαθαίνεις τα πάντα, μα τα πάντα.
Πάντως αυτό το νήμα και το Κατάταξη..., μου αρέσουν πιο πολύ από όλα. Θαυμάζω όλες αυτές τις γνώσεις που έχετε, για σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα, τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τα πήγαινε τα έλα, τις βαθμολογίες των ομάδων πως μπορεί Ο ΠΑΟΚ να μαζέψει βαθμούς, χίλια πράγματα. Μπράβο είμαι fan αυτών των αναρτήσεων.
Εγώ πάλι αν δεν έχει ΠΑΟΚ στη μέση, μπα... Να μην σας πω ότι αν δεν έχει ΠΑΟΚ ούτε να δω δεν ενθουσιάζομαι. Πραγματικά σας συγχαίρω.
Αγαπημένοι μου συγγραφείς με αλφαβητική σειρά, @ΑποστόληςΑ, @DoomLord, και φυσικά @Seaman.
Αλλά και πολλά άλλα παιδιά
Μπράβο!!!
Πάντως αυτό το νήμα και το Κατάταξη..., μου αρέσουν πιο πολύ από όλα. Θαυμάζω όλες αυτές τις γνώσεις που έχετε, για σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα, τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τα πήγαινε τα έλα, τις βαθμολογίες των ομάδων πως μπορεί Ο ΠΑΟΚ να μαζέψει βαθμούς, χίλια πράγματα. Μπράβο είμαι fan αυτών των αναρτήσεων.
Εγώ πάλι αν δεν έχει ΠΑΟΚ στη μέση, μπα... Να μην σας πω ότι αν δεν έχει ΠΑΟΚ ούτε να δω δεν ενθουσιάζομαι. Πραγματικά σας συγχαίρω.
Αγαπημένοι μου συγγραφείς με αλφαβητική σειρά, @ΑποστόληςΑ, @DoomLord, και φυσικά @Seaman.
Μπράβο!!!

Το κάθε μέλος βάζει το λιθαράκι του και δίνει το δικό του χρώμα εδω μέσα!
Και εσύ μέσα!
Όλα έχουν γίνει τόσο αλληλένδετα,που μπορούμε να βρούμε παντού έμμεσο συμφέρον του ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Γέρος έγραψε:Βρε ΑποστόληΑ με όλο το θάρρος, πόσες οθόνες και πόσα sites έχεις ανοικτά μπροστά σου και μαθαίνεις τα πάντα, μα τα πάντα.
Μπράβο!!!

Για την εξέλιξη των αγώνων του Champioship το: https://www.flashscore.gr/football/engl ... mpionship/
Για τους αγώνες της UEFA το: https://www.uefa.com/
Σήμερα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 1-1 στους 8 του κυπέλλου
Ένα βήμα πριν απ' τον αποκλεισμό απ' τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η πιο δυνατή "βαθμοφερούσα" ομάδα της Κύπρου
10/3 ο επαναληπτικός
Ένα βήμα πριν απ' τον αποκλεισμό απ' τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η πιο δυνατή "βαθμοφερούσα" ομάδα της Κύπρου
10/3 ο επαναληπτικός
- ΑποστόληςΑ
Τα μεγάλα ονόματα δεν γκέλαραν χθες, καθώς η Real κέρδισε 0-1 μέσα στην Αταλάντα, ενώ η Man. C. 0-2 μέσα στην Μπορούσια του Μενχενγκλάντμπαχ (Mönchengladbach).
Οπότε κατά πάσα πιθανότητα περνάνε στον επόμενο γύρο: οι
1. Paris Saint-Germain
2. Liverpool FC
3. Borussia Dortmund
4. Chelsea FC
5. FC Bayern München
6. Real Madrid CF
7. Man. City
ενώ παίζεται ποιος θα περάσει από τους Porto και Juventus
Οπότε κατά πάσα πιθανότητα περνάνε στον επόμενο γύρο: οι
1. Paris Saint-Germain
2. Liverpool FC
3. Borussia Dortmund
4. Chelsea FC
5. FC Bayern München
6. Real Madrid CF
7. Man. City
ενώ παίζεται ποιος θα περάσει από τους Porto και Juventus
- ΑποστόληςΑ
Αποτελέσματα ημιχρόνου στο Europa League
Ajax 1-0 LOSC, Agg: 3-1
Shakhtar Donetsk 0-0 M. Tel-Aviv, Agg: 2-0
Napoli 1-1 Granada, Agg: 1-3
Hoffenheim 0-1 Molde, Agg: 3-4
Villarreal 1-1 Salzburg, Agg: 3-1
Rangers 1-1 Antwerp, Agg: 5-4
Arsenal 1-1 Benfica, Agg: 2-2
Ajax 1-0 LOSC, Agg: 3-1
Shakhtar Donetsk 0-0 M. Tel-Aviv, Agg: 2-0
Napoli 1-1 Granada, Agg: 1-3
Hoffenheim 0-1 Molde, Agg: 3-4
Villarreal 1-1 Salzburg, Agg: 3-1
Rangers 1-1 Antwerp, Agg: 5-4
Arsenal 1-1 Benfica, Agg: 2-2
Πόσο εκνευριστικό είναι η Μπενφίκα κ ακόμα περισσότερο η Γρανάδα να συνεχίζουν. Τουλάχιστον να συνεχίσει κ η PSV
- john4serres
Rangers 2-1 Antwerp
Μπαίνει αλλαγή ο Patterson με την έναρξη του ημιχρόνου και σκοράρει στο 15ο δευτερόλεπτο.
Μπαίνει αλλαγή ο Patterson με την έναρξη του ημιχρόνου και σκοράρει στο 15ο δευτερόλεπτο.
Τα παράπονα σε παίκτες/διοίκηση/οπαδούς που έλεγαν/νομιζαν/πιστευαν....πχοια ομόνοια κτλ
Σάκος του μποξ κτλ
Σάκος του μποξ κτλ
- john4serres
Δράκε δεν κατάλαβα το ποστ σου, γιατί να μην συνεχίσουν;dragon έγραψε:Πόσο εκνευριστικό είναι η Μπενφίκα κ ακόμα περισσότερο η Γρανάδα να συνεχίζουν. Τουλάχιστον να συνεχίσει κ η PSV