Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από joshua »

Αν μη τι αλλο οι παπαδες του Πορκυ παντα ηταν ψαγμενοι,συνηθως πιο ενδιαφερουσες περιπτωσεις απο οτι δημοσιευοταν αριστερα και δεξια,κριμα που δεν εχει πετυχει ποτε τιποτα...Μονο προβλημα αυτη τη φορα οτι προκειται και παλι για ξενο...Δεν εχουμε θεση ρε Πορκαρε,ηδη ψαχνουμε να ξεφορτωθουμε,οχι να παρουμε και αλλον...
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Τόση ξεραϊλα στα μεταγραφικά δεν έχουμε ξαναζήσει. Έτσι μου ρχεται να σας πω αποκλειστικες πληροφορίες από τον μπάρμαν του Μακεδονία παλάς για το ποιος σπουδαίος πανωραφίσιος σεντερφορ από μεγάλο κλαμπ εθεάθη Θεσσαλονίκη παρέα με μέσο τοπ 10 επιπέδου, αλλά δεσμεύομαι να πω ονόματα για να μην κινδυνέψει με απόλυση ο φίλος μου ο μπάρμαν
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι περίοδος διακοπών τώρα, επομένως το να θεαθεί κάποιος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Pater έγραψε:Τόση ξεραϊλα στα μεταγραφικά δεν έχουμε ξαναζήσει. Έτσι μου ρχεται να σας πω αποκλειστικες πληροφορίες από τον μπάρμαν του Μακεδονία παλάς για το ποιος σπουδαίος πανωραφίσιος σεντερφορ από μεγάλο κλαμπ εθεάθη Θεσσαλονίκη παρέα με μέσο τοπ 10 επιπέδου, αλλά δεσμεύομαι να πω ονόματα για να μην κινδυνέψει με απόλυση ο φίλος μου ο μπάρμαν
χαχαχαχαχα εαν δεσμευεσαι , πες τοτε
Pater

Δημοσίευση από Pater »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι περίοδος διακοπών τώρα, επομένως το να θεαθεί κάποιος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.
Αποστόλη αν θέλεις πιο υψηλόβαθμο ιερωμένο να προσθέσω ότι στην παρέα τους ήταν ο Μίχελ και η Γκαντσάρεβα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΟΚ. Η πιθανότητα να φύγει ο Πρίγιο είναι μεγάλη επομένως θα πρέπει να έχουμε από τώρα καταλήξει σε παίκτη αν τυχόν και μας χαιρετήσει και να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Περιμένουμε και ένα όνομα από τον Dim :twisted:
Pater

Δημοσίευση από Pater »

laska4 έγραψε:
Pater έγραψε:Τόση ξεραϊλα στα μεταγραφικά δεν έχουμε ξαναζήσει. Έτσι μου ρχεται να σας πω αποκλειστικες πληροφορίες από τον μπάρμαν του Μακεδονία παλάς για το ποιος σπουδαίος πανωραφίσιος σεντερφορ από μεγάλο κλαμπ εθεάθη Θεσσαλονίκη παρέα με μέσο τοπ 10 επιπέδου, αλλά δεσμεύομαι να πω ονόματα για να μην κινδυνέψει με απόλυση ο φίλος μου ο μπάρμαν
χαχαχαχαχα εαν δεσμευεσαι , πες τοτε
Έχεις δίκιο laska κωλύομαι ήθελα να γράψω. Ούτε έναν παπά της προκοπής δεν μπορώ να γράψω. χειρότερα από αρδ έχω καταντήσει
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο 23χρονος αριστερός φουλ μπακ Έντουαρντ Σομπόλ φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός ύψους 1,86 εκ. ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Σλάβια Πράγας ως δανεικός από τη Σαχτάρ, με τους Τσέχους όμως να διατηρούν απ' τη μια τη δυνατότητα της όψιον αγοράς, απ' την άλλη όμως δε φαίνονται διατιθέμενοι να ξοδέψουν ένα ποσό της τάξης του 1,7 - 1,8 εκατ. ευρώ. Ο Δικέφαλος συζητά καταρχήν τον δανεισμό του για ένα έτος, καταβάλλοντας ποσό σχεδόν διπλάσιο των Τσέχων, δηλαδή περίπου 350 - 400 χιλ. ευρώ και στη συνέχεια, εφόσον ικανοποιήσει, να αποκτηθεί απ' την ομάδα του Ντόνετσκ. Σημειωτέον ότι το γραφείο που τον μανατζάρει, έχει υπό τη σκέπη του και τους Λ. Μάτος και Εβγ. Σάκχοφ...!
Και μόνο που πιάνει θέση ξένου δεν υπάρχει περίπτωση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εκτός αν είναι κάτω των 23.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Να κανω μια ερωτηση επειδη εχω χαθει .

Το προηγουμενο διαστημα εχει γινει επιβεβαιωση απο την ΠΑΕ οτι οι δυο κυριοι στοχοι για επιθεση και κεντρο ειναι Πουκι , Βερνμπλουμ ;;;

αρχιζω να αμφισβητω με αυτη την σιωπη
Pater

Δημοσίευση από Pater »

είχε πει σε συνέντευξη ο Μίχελ για τον Σουηδό
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

laska4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Εσεις που μιλατε για ισορροπιες αποδυτηριων στα συμβολαια, εχετε δουλεψει ποτε σε ιδιωτικο τομεα?
Οταν ο πελκας παρει αυτο που συμφωνησε δεν εχει καμια δουλεια να επηρεαζεται εαν ερθει ο ιμπρα (πχ) και παρει 4 μυρια. Δεν ειναι δημοσιο
O ιμπρα ηταν δηλαδη αυτος που ελεγες ;;
Εγώ ιδιωτικό τομέα δουλέυω στην Αγγλία. πέρασα από 2 τελείως διαφορετικές δουλειές. Όλοι μαλώνουν μέχρι και για ψίχουλα και πετάνε συνέχεια σπόντες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να κρύβουν πόσα παίρνουν όταν πάρουν αύξηση, για να μην χαλάσει το κλίμα. Η εταιρία που δούλεψα μπορείς να τη βρεις, Capita plc, έχει πάνω από 80,000 εργαζομένους, αλλά γενικά δεν έχει υψηλούς μισθούς. Το κλίμα χαλούσε για ψήλου δήδημα. Καλά στην άλλη δουλειά που κάνω τώρα part time η γελοιότητα δεν έχει προηγούμενο στα άτομα. Μιλάμε για διαφορές του 5% και όχι για διπλά τριπλά τετραπλά. Απαντάω μετά απο μια μέρα, σόρυ, αλλά τώρα μπήκα. Σούρμε ο Μαλεζάς σίγουρα δε θα επιρρεαστεί από τον Βιεϊρίνια, γιατί ο παίκτης βραβεύτηκε καλύτερος μπακ στην Μπυντεσλίγκα και πήρε Εύρω λίγο πριν, πέρα από τον φοβερό χαρακτήρα του Μαλεζά. Είναι και στα τελειώματα της καριέρας του... Οι παίκτες που τους κάνεις τη χάρη να είναι στον ΠΑΟΚ δε θα σου δημιουργήσουν το πρόβλημα, ούτε οι μάνατζέρ τους. Οι παίκτες όμως που έχουν ζήτηση στην αγορά και είναι σε καλή ηλικία είναι το ζητούμενο. Ο Κλάους τότε έβλεπε ο Μαντούρο-Μάρτενς να κάθονται και να παίρνουν 700Κ ενώ εκείνος παστέλωνε αβέρτα. Είναι περισσότεροι από 1 παράγοντας. Είναι και η αξία του παίκτη, η πέραση στην αγορά εκείνη την περίοδο, ο ρόλος του, αλλά και τα συμβόλαια συμπαικτών που ανήκουν σε παρόμοια κατηγορία. Αν πχ ο Βαρέλα έπαιρνε 500Κ και ο Κρέσπο 800Κ σίγουρα θα υπήρχε και εκεί πρόβλημα. Αυτό δεν υπάρχει. Σίγουρα η ομάδα βελτιώθηκε απο την περίοδο Μαντούρο, Μάρτενς και Κόστα. Καμία σχέση και για αυτό έρχονται και καλά αποτελέσματα. Από την άλλη βέβαια από τότε το μπάτζετ αυξήθηκε αρκετά.

Όσον αφορά τις αγορές νέων, νομίζω ότι τα έχω πει άπειρες φορές και απλά προσπαθείτε κάποιοι να με βγάλετε χαζό: Εγώ μιλάω για αγορές παικτών 2-5εκ και όχι σαρδέλες που θα χάσεις τίτλους εξαιτίας τους. Νέος είναι και στα 25 όχι μόνο 21. Εννοώ παίκτη με μεταπωλητική αξία. Ο Πρίγιο αγοράστηκε ακόμη μεγαλύτερος, και πάμε να τον πουλήσουμε 10 μύρια και ήδη προσέφερε το ντάμπλ που λέμε στην ομάδα, γιατί χωρίς Πρίγιο ξέχνα το. Χωρίς αγορές δεν κάνεις τίποτα. Εγώ τον Άρνεσεν τον έκραζα τότε που μάζευε σαρδέλες, λέγοντας ότι ναι μεν συμφωνώ με τη φιλοσοφία αγορών νέων, αλλά όχι για το επίπεδο του Λεβαδειακού. Ο νέος πρέπει ήδη να έχει το επίπεδο να παίξει βασικότατος στον ΠΑΟΚ και ΑΜΕΣΑ να προσφέρει και αυτό γίνεται μόνο με ακριβές μεταγραφές. Θέλει να τα σκάσεις. Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ποτέ δεν είπα θέλω μόνο νέους, αλλά ένα μείγμα έμπειρων και νεότερων. Ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει υπερβολικά πολλούς 30+. Άρα οι 3-4 μεταγραφές που θα χρειάζεται για τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να είναι σε ηλικία πιο νεαρή. Να πω παραδείγματα έτοιμων παικτών: Ο Καρέλης όταν πουλήθηκε 3-4εκ από το βάζελο. Ο Σάλπι όταν πουλήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον Βάζελο. Η αγορά του Λούκας Πέρεθ (δεν ήταν καν ακριβή). Στο τοπ επίπεδο: η μεταγραφές του Μπέιλ και Νειμάρ σε Ρεάλ και Μπάρτσα. Δεν τους περίμεναν να βελτωθούν για να παιξουν. Εννοείται ότι πάλι 100% επιτυχία ούτε έτσι θα έχεις, αλλά τουλάχιστον κρατάς πιο κάτω το wage budget, ο παίκτης αν στραβώσει κάπως φεύγει δανεικός μια σεζόν (δεν κολλάς να τον δανείσεις γιατί θα χρειάζετε εσύ να πληρώσεις το 50% του συμβολαίου) και μετά μπορεί να ανακάμψει και να πουληθεί όσο αγοράστηκε. Γενικά ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ όταν παίρνει παίκτες που ήδη έχουν το επίπεδό του, τους εκτοξεύει χρηματιστηριακά, και ειδικά όταν η ομάδα είναι όπως σήμερα δεμένη και πολύ παραγωγική. Επί Άρνεσεν, πέρα του ότι έφερε σαρδέλες νεαρούς, η ομάδα ήταν ότι να' ναι, με έναν προπονητή ότι να΄ναι, και 65 τραυματισμούς μέσα στη χρονιά.. Η φιλοσοφία κάθε εταιρίας, αλλά και ποδοσφαιρικής ομάδας θα πρέπει να είναι το sustainable development.

https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091
M.O ηλικίας εντεκάδας toy PAOK με AEX, τελικός κυπέλλου: 29,9. Παραθέτω και τους Μ.Ο ηλικίας 11δων άλλων ομάδων/μοντέλων στο τελευταίο τους παιχνίδι:
https://www.transfermarkt.com/krc-genk/ ... erein/1184 Genk: 26,1
https://www.transfermarkt.com/rsc-ander ... on_id/2017 Anderlecht: 26,9
https://www.transfermarkt.com/fc-brugge ... on_id/2017 Club Brugge KV: 26,7
https://www.transfermarkt.com/fc-porto/ ... verein/720 Porto: 27,5
https://www.transfermarkt.com/benfica-l ... on_id/2017 Benfica: 27,1
https://www.transfermarkt.com/sc-braga/ ... on_id/2017 Braga: 26,2
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Θεωρω οτι για να παρουμε αρ μπακ, θα πρεπει πρωτα να φυγουν Τζαλμα, Μακ, ωστε ο Βιερι να παιξει μπροστα, επιθυμια που δεν εχει κρυψει στις συνεντευξεις του.
Η αλλη περιπτωση θα ηταν να παρθει παικτης για παγκο. Το ιδιο ''προβλημα'' υπαρχει κ στη δεξια πτερυγα, για αναπλ/κο του Ματος, ειδικα με την παραχωρηση του Δεληγιαννιδη.
Σε αυτην την περιπτωση θα ερθει παικτης που θα μπορει να καλυψει κ τα 2 ακρα, που ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει, παρολο που εχει βαση ως σκεψη, μετα την παραχωρηση του Γιαννουλη.
3ο σεναριο ειναι να παρουμε επιτελους εναν αριστεροποδαρο αλλαγη του Βιειρι κ να ειναι ο Κιτσιου αλλαγη του Ματος. Σε αυτο το σεναριο παταει ο Πορκυ.
Edit
Βλεπω τον Σαντος κ αναπολω τοτε που εφυγε, αν καθοταν με Προεδρο Ιβαν θα επαιρνε 3 παικτες, 1 σε καθε γραμμη κ θα επαιρνε σιγουρα το πρωταθλημα.
Τωρα με Ραζβαν πρεπει να γινει αυτο, που δεν εγινε τοτε. Ο Χατσεριδης ειναι ο ενας. Να δουμε ποιοι θα ειναι οι αλλοι 2.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κατι ακούγεται Γιά βερνμπλουμ , Μακαρι να ισχυει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”