21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Χοντρουλη μου ήρθε η ώρα να κάνουμε λίγο γυμναστική και να έρθουμε σε κατάσταση αγωνιστική, γιατί η ομάδα σε χρειάζεται.. τον παλιό καλό Μπισε όμως..
Άντε πασακα μου σε παρακαλώ..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χοντρουλη μου ήρθε η ώρα να κάνουμε λίγο γυμναστική και να έρθουμε σε κατάσταση αγωνιστική, γιατί η ομάδα σε χρειάζεται.. τον παλιό καλό Μπισε όμως..
Παρολε όσες φορές και να το γράψεις αυτός πάει, μας τελείωσε. Από μόνος του το παράτησε.
- kataramenos5
Βλεπεις να φευγει ο προπονητης των νταμπλ, να ξηλωνεται και ν απαξιωνεται η ομαδα που το καταφερε, να σου κλεβει τον ιδρωτα η μαρουπα, να σου στηνουν νεες μηχανες οι σιαπανηδες για να σε ξανακλεψουν. Δεν ειναι δυσκολο να ξενερωσεις. Δεν ειναι ολοι ιδιοι δεν εχουν τις ιδιες αντοχές.
ασχετως αποψεων περι Μουργκ και Μπισεσβαρ θα πρεπει να υπαρχει κι ενας σεβασμος σε ολους εμας που ειμαστε ΠΑΟΚκαι μενουμε μακρια απο την εδρα της ομαδος μας. ειναι τουλαχιστον προσβλητικο να λεμε σε καποιον δεν νιωθει απο ΠΑΟΚ και ποσες φορες πηγαινει στο γηπεδο. Ποσο μαλλον οταν θελουμε να λεμε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παντου. Πιστεψε με φιλε μου ειναι καπως δυσκολο να αντιμετωπιζεις ολη σου την καθημερινοτητα(την ποδοσφαιρικη) με γαυρομπουλινγκ παρα να εισαι στη φωλια της ομαδας με τους συνοπαδους παρεα. Ας μην μας μειωνουν κι οι συνοπαδοι μας. Και το οτι μας ειναι δυσκολη η ενημερωση για τα της ομαδας, δν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να μας αποκαλεσει λιγοτερο Παοκτσηδες. κι εμεις βλεπουμε μπαλιτσα κι εμεις εχουμε το αναφαιρετο δικαιωμα στην αποψη και στην κριτικηgpap έγραψε:δεν νιώθεις από ΠΑΟΚ φίλε.
Το να δηλώνεις πως ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος από Μουργκ ή Εσίτι, από Τσόλακ ή δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον,
επειδή κριτικάρει την πτωτική πορεία του Μπίσε τα τελευταία 2 έτη,
δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν νιώθεις από ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν γνώριζα πως είσαι από άλλη πόλη.
Αυτό στην ουσία στηρίζει την άποψή μου, διότι προφανώς τις περισσότερες πληροφορίες που έχεις, τις έχεις από εδώ ή από άλλα σχετικά site με τον ΠΑΟΚ.
Την καλύτερη άποψη όμως την σχηματίζεις στο γήπεδο. Μιλώντας και αφουκραζόμενος την άποψη αυτών των 10-12.000 τρελών που βρέξει χιονίσει (στην κυριολεξία) είναι εκεί στα τσιμέντα να στηρίξουν την ομάδα.
Όποιος νιώθει από ΠΑΟΚ, γνωρίζει πως τον Μπίσε τον αγαπάμε, του βγάζουμε το καπέλο για όσα πρόσφερε στην αρχή, αλλά ακριβώς για τους παραπάνω λόγους, τον κριτικάρουμε για την πτωτική του , αδιαμφισβήτητα, πορεία.
Το αν επειδή κριτικάρουμε την πτωτική πορεία του Μπίσε, δηλώνει σε εσένα ή στον οποιοδήποτε πως είμαστε ''ευχαριστημένοι με τον Μουργκ'', είναι άποψη ξεκάθαρα εκπορευόμενη από το ότι δεν νιώθεις.
Συνέχιζε να δίνεις την μάχη σου εκεί κάτω. Αλλά φέρνε και τα παιδάκια σε κάνα αγώνα, όταν με το καλό ανοίξουν τα γήπεδα, για να νιώσουν λίγο ΠΑΟΚ.
- Salvador Allende
- ΑποστόληςΑ
-
Αλλο παλι κ τούτο.. σου έκανε κάτι σήμερα; ;ας χαρούμε ρε παιδιά που βγάλαμε αντίδραση κ ας τα αφήσουμε αυτά .ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΥΓΕ! Μπορεί να ήσουν το πουλέν μου, αλλά πλέον δεν θέλω ούτε να σε βλέπω.
- john4serres
Εφόσον το λέει o Aποστόλης, Μπίσε δεν έχεις άλλη επιλογή.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΥΓΕ! Μπορεί να ήσουν το πουλέν μου, αλλά πλέον δεν θέλω ούτε να σε βλέπω.

Πραγματικά αφάνα αφού σ είπε κ ο Αποστόλης να φύγεις τότε δεν έχεις άλλη επιλογη, ούτε καν κ σε δεξί μπακ τώρα που γύρισε ο Ροντρίγκο
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019