Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
@goran
Απο που προκυπτει οτι ειπε ο Ιβάν οτι "δεν ξαναπαταει στην τουμπα"?Απο ενα τηλεφωνικό τετ α τετ με τον Ίβιτς?Και ποιος το έβγαλε στην φόρα,ο Ίβιτς? Εγώ νομίζω οτι το θέμα ήταν ξεκάθαρα ΑΡΔιά και επίθεση στον μεγαλομέτοχο.Εξάλλου τις επόμενες μέρες βρέθηκε κοντά στην ομάδα.Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτούς που μας δηλητηριάζουν τα μυαλά καθημερινά.
Απο που προκυπτει οτι ειπε ο Ιβάν οτι "δεν ξαναπαταει στην τουμπα"?Απο ενα τηλεφωνικό τετ α τετ με τον Ίβιτς?Και ποιος το έβγαλε στην φόρα,ο Ίβιτς? Εγώ νομίζω οτι το θέμα ήταν ξεκάθαρα ΑΡΔιά και επίθεση στον μεγαλομέτοχο.Εξάλλου τις επόμενες μέρες βρέθηκε κοντά στην ομάδα.Πρέπει να αντισταθούμε σε αυτούς που μας δηλητηριάζουν τα μυαλά καθημερινά.
- kataramenos5
Αυτα κι απο μενα με καποιες διαφορες ,δεν εχει σημασια.Τα χουμε γραψει αρκετες φορες.Θα μεινω στο τελευταιο,Johnsim έγραψε:Θέλω να κράξω τον ιβαν
1) γιατι .....
Μετα το ξανασκέφτομαι λιγο πιο λογικα και αναρωτιέμαι
1) εχει δωσει ......
Δεν μπορω να προσδιορίσω πως νιώθω για τον ιβαν , ειναι ανάμεικτα τα συνεσθηματα μου ..
Καλο ειναι να βγει και να κανει μια κουβέντα στο λαο του ΠΑΟΚ
αυτο που θελω.Ομως ζηταω μια κουβεντα απο ψυχης,τιμια καθαρα,παντελονατα.Χωρις φανφαρες ,παραμυθια για τροπαια ,για το ποσο καλος μανατζερ ειναι που βαζει εξυπνες ρητρες και αλλα γραφικα.Κι ακομα κι αν πει εκανα λαθος ,δε μπορω να κανω αυτα που ειπα για χψ λογους(ΕΟ,κρατος κλπ) ,δε βαζω αλλα φραγκα,εγω θα με μαζι του.Να ξερω ομως καθαρα και ξαστερα που ειμαστε , που βαδιζουμε κι οχι σαλια και χαιδεμα στα αυτια.Σ αυτη τη χωρα χορτασαμε απο τετοια και τα σιχαθηκαμε.
Και εγω πραγματικα με την παρτη του εχω τρελαθει.Ειμαι ετοιμος απο την μια να εκραγω και να αρχισω να μπινελικωνω και απο την αλλη πραγματικα στενοχωριεμαι και τον λυπαμαι (ποδοσφαιρικα) γιατι αξιζει κατι πολυ καλυτερο παρα τα οποια λαθη εχει κανει και ειμαι σιγουρος οτι σκαει περισσοτερο και απο πολλους απο εμας.
να αφήσει τότε αυτούς που έχει βάλει να κάνουν μια δουλειά, να την κάνουν όπως αυτοί ξέρουν.
Αντε με τις συσκέψεις και παρασυσκέψεις κάθε 3 και λίγο.
ΑΥΤΟΣ είναι το πρόβλημα και ο συγκεντρωτισμός του.Επίσης να κόψει το ίντερνετ στον μικρό.
Αντε με τις συσκέψεις και παρασυσκέψεις κάθε 3 και λίγο.
ΑΥΤΟΣ είναι το πρόβλημα και ο συγκεντρωτισμός του.Επίσης να κόψει το ίντερνετ στον μικρό.
Ναι καλα. Θα φυγει απο εταιρια του που χει ριξει 70 μυρια. Με αυτο το πλευρο να κοιμαστε
Έξυπνος...οκ +1000revolution1976 έγραψε:Ο Ιβάν είναι προφανέστατα ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος....
Πολύ έξυπνος...ας κάνει πρώτα φραγή εξερχομένων απόψεων (και δηλώσεων) στον γιο του και μετά θα προσπαθήσω να συμφωνήσω
Μέλος ΔΣ Ρε Ιβάν;;;;;
Πάρτου το γαμημενο το κινητό
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170109/c8b218be4808304504fe49522466b793.jpg[/img]
SM-G935F
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170109/c8b218be4808304504fe49522466b793.jpg[/img]
SM-G935F
Καλα τον ειπε ρε πιλοτε. Ειναι σοβαρη ερωτηση σε μια οικογενεια που βαλε 70 μυρι;
- desperando
- Επικοινωνία:
Γιώργη και λίγα του είπες του μαλακαpilotos έγραψε:Μέλος ΔΣ Ρε Ιβάν;;;;;
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170109/c8b218be4808304504fe49522466b793.jpg[/img
SM-G935F
Έπρεπε να του πεις και τα σεξουαλικά γούστα που. Βγάζεις
Μας αρεσει η εικονα γιου δωνη που βγάζει δλδ;
Σαν την κατινα με τον καθένα στο φμπου ;
Σαν την κατινα με τον καθένα στο φμπου ;
Μόνο αν ξυπνήσει και απαιτήσει ο λαός έχουμε ελπίδα.
Μόνο ο λαός θα τον κάνουν να νιώσει. Μόνο αυτός.
Κοιμάται ο λαός ? θα βλέπεις τη ''μέρα της μαρμότας'' αιώνια. Όλα τ' άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Μόνο ο λαός θα τον κάνουν να νιώσει. Μόνο αυτός.
Κοιμάται ο λαός ? θα βλέπεις τη ''μέρα της μαρμότας'' αιώνια. Όλα τ' άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.