Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από nikolasf »

¨ΑΚΡΙΒΩΣΣΣΣ!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ariskatiforos έγραψε:Ο άνθρωπας μας εχει πει οτι ο Αντώνης ειναι ο 9τος χάφ μας και τον προορίζει για δανεικό ..τη στιγμή που η μεγαλύτερη πλειοψηφία βλέπει οτι εχει τη καλύτερη μπαλιά και το καλυτερο σουτ με διαφορά απο ολα τα χάφ μας οπως και το καλυτερο έλεγχο της μπάλας ..και επειδή το είπε ο τουντορ βγήκαν πολλοί εδω και βρήκαν οτι ειναι αργος και κανει καλα που δεν τον βάζει ..τα κοράκια αρδ κλασσικά στήνουν τα πιόνια τους στους παίκτες και παρέχουν προστασία απο τους ανταγωνιστές στους δικούς τους ..μια επιπλέον πληροφορία ,ενας αδερφός μου συνάντησε τον Τζαβέλλα καθώς ειναι γείτονες και τον έπιασε να τον ρωτήσει τι συμβαίνει ,ε αυτα που μου περιέγραψε οτι του είπε ειναι σοκαριστικά ,δε πιστεύω άλλος παίκτης ομάδας να θάβει με τέτοιο τροπο την ομάδα του ..με λίγα λόγια μας χαρακτήρισε ρδελομπου ..όσον αφορά τη λειτουργία .περιεργα πραγματα ..
sorry κι ολας αλλα εισαι μεγαλος ψευτης
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

desperando έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:Ο άνθρωπας μας εχει πει οτι ο Αντώνης ειναι ο 9τος χάφ μας και τον προορίζει για δανεικό ..τη στιγμή που η μεγαλύτερη πλειοψηφία βλέπει οτι εχει τη καλύτερη μπαλιά και το καλυτερο σουτ με διαφορά απο ολα τα χάφ μας οπως και το καλυτερο έλεγχο της μπάλας ..και επειδή το είπε ο τουντορ βγήκαν πολλοί εδω και βρήκαν οτι ειναι αργος και κανει καλα που δεν τον βάζει ..τα κοράκια αρδ κλασσικά στήνουν τα πιόνια τους στους παίκτες και παρέχουν προστασία απο τους ανταγωνιστές στους δικούς τους ..μια επιπλέον πληροφορία ,ενας αδερφός μου συνάντησε τον Τζαβέλλα καθώς ειναι γείτονες και τον έπιασε να τον ρωτήσει τι συμβαίνει ,ε αυτα που μου περιέγραψε οτι του είπε ειναι σοκαριστικά ,δε πιστεύω άλλος παίκτης ομάδας να θάβει με τέτοιο τροπο την ομάδα του ..με λίγα λόγια μας χαρακτήρισε ρδελομπου ..όσον αφορά τη λειτουργία .περιεργα πραγματα ..
sorry κι ολας αλλα εισαι μεγαλος ψευτης
Ε ναι...κάνει μπαμ! Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα άρθρο με τίτλο "ΣΟΚ! Ποιος πρωτοκλασάτος παίκτης μεγάλης ομάδας της σούπερ λιγκ, χαρακτηρίζει ρδελομπου το σύλλογό του".

Το μικρότερο ψέμα είναι ότι ο Τούντορ είπε ότι ο Αντώνης είναι 9ος χαφ και πάει για δανεικός.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ρε συ τουντορ, εσύ δεν λες συνέχεια ότι λείπει ποιότητα; γιατί τότε τον μόνο ποιοτικό παίχτη που έχεις τον θαβεις στον πάγκο;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ο Αντόνις είναι πιο αργός κι από τον Τζιόλη βέβαια, αλλά λεπτομέρειες τώρα...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ναι ξύπνησα το πρωι και ειπα να πω ενα ψέμα..ετσι να περάσει η ωρα ..εγω αυτο που έμαθα το είπα και οποιος παρακολουθεί τα λίγα ποστ μου μπορει να κρίνει αν ειμαι παπατζης ιντριγκαδορος ..αυτο που ειχα να πω το είπα και δε θα απαντήσω αλλο ..απάντησα μονο και μονο γιατι πολλοί έξυπνοι θα θεωρούσαν τη μη απάντηση ως παραδοχή ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είσαι λάθος τι θα πει αυτό που έμαθες, το έμαθες από τρίτο οπότε δεν μπορείς να εγγυηθεις ότι είναι αλήθεια και είναι άδικο να λες με είπε κάποιος κάτι για άλλον και το θεωρω αλήθεια...... Μόνο Για τον εαυτό μας μπορούμε να εγγυηθουμε για κανεναν άλλον......

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Φίλε μου μονο για σενα θα μπω στο κόπο να γράψω κατι επιπλέον ..εχεις δίκαιο και αυτο που λες ειμαι ο πρώτος που το υποστηρίζει σ ολα τα επίπεδα της ζωής ..αυτός που μου το είπε όμως ειναι αδελφικος μου φίλος ..και εννοειται πως τον αμφισβήτησα παρόλα αυτα..εσυ τι νομίζεις οτι οταν το άκουσα χάρηκα ;δεν θα ηθελα ουτε εγω να το πιστέψω ..αλλα η ανεξήγητη διαχρονικά ανεπάρκεια μας δε μπορει κάπου θα οφείλεται ..θα δούμε στη συνεχεια άλλωστε προπονητοφαγος ποτε δεν ήμουν και οποιος θελει ανατρέχει στα ποστ ..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Από την ώρα που πουλήθηκε Βιερίνια - Κοντρέρας ρδελομπου είμεθα νομίζω. Κρατάμε λίγο στην αρχή κάθε σαιζόν τα προσχήματα και στη συνέχεια κοτσάρουμε την κόκκινη λάμπα, μη τυχόν και δεν το καταλάβουμε όλοι μας.
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

joshua έγραψε:Εγω ειμαι σιγουρος οτι η παε δεν θελει να αλλαξει προπονητη,το εχει καψει αυτο το χαρτι τα προηγουμενα χρονια στην πραξη αλλα και επικοινωνιακα και πλεον ειναι οντως αποφασισμενη να στηριξει ακομα και αν εχει αμφιβολιες,ομως και παλυ οση διαθεση και αν υπαρχει ,οσες ανακοινωσεις και αν βγουν την στηριξη και την ηρεμια την φερνουν τα αποτελεσματα.Αν αλλαξει η εικονα της ομαδας η οποια αυτη τη στιγμη ειναι τραγικη,αν επιστρεψουμε στα ενθαρηντικα σημαδια των πρωτων μηνων,αν φανει να δημιουργουνται σταθερες στο γηπεδο τοσο σε στυλ παιχνιδιου αλλα και σε ατομικο επιπεδο και ερθουν και 1-2 σημαντικες νικες στα επομενα 5-6 παιχνιδια το κλιμα θα αλλαξει και ολοι θα ηρεμησουμε,αν ομως η συνολικη εικονα παραμεινει η ιδια,οι αρνητικες εξελιξεις με πρωτον τον προπονητη θα ειναι μοιραιες.
Ακριβως αυτο.αν εχουμε κηδειες με γιαννενα και καλλονη ποιος θα στηριχθει? Για ελλαδα μιλαμε.Ειναι γενικοτερα σωστο να στηριζεις τον προπονητη γιατι στο ποδοσφαιρο χρειάζεται χρονος για να φανει η δουλεια του.Ωστοσο ειναι λιγο αφελες να θεωρουμε οτι ο εκαστοτε επιχειρηματιας θα στηριζει εσαει εναν προπονητη όσες αποτυχιες κι αν εχει επειδη σε εναν αλλο χωροχρονο και με τελειως διαφορετικες συνθηκες αυτο πετυχε.εδω τσελσι γιουναιτεντ και ρεαλ δεν κανουν υπομονη με τους προπονητες τους και θα κανουμε εμεις που ειμαστε και βαλκανιοι και βραζει το αιμα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ariskatiforos έγραψε:Ναι ξύπνησα το πρωι και ειπα να πω ενα ψέμα..ετσι να περάσει η ωρα ..εγω αυτο που έμαθα το είπα και οποιος παρακολουθεί τα λίγα ποστ μου μπορει να κρίνει αν ειμαι παπατζης ιντριγκαδορος ..αυτο που ειχα να πω το είπα και δε θα απαντήσω αλλο ..απάντησα μονο και μονο γιατι πολλοί έξυπνοι θα θεωρούσαν τη μη απάντηση ως παραδοχή ..
Εγω αν ειναι , θελω να παμε για ενα καφε με τον τζαβελλα μαζι με τον φιλο σου και να πειτε μπροστα του αυτα που λετε εδω.
Σε λεω ψευτη γιατι ξερω6E3D605B2F πολυ καλα τις αποψεις του τζαβελλα για τον ΠΑΟΚ και τους ανθρωπους του.

Εναλλακτικά αν θες του δινω το φεσμπουκ σου ( αν αυτο που εδωσες εδω μεσα ειναι οντος δικο σου ) να του πεις αυτα που λες και να σου πει και αυτος τις αποψεις του.

Γιατι το μονο πραγμα ειναι να ριχνουμε λασπη ειδικα σε προσωπα που η μεγαλυτερη μεριδα των οπαδων μας δεν συμπαθει
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Παντως με εναν παικτη εχει κολλημα ο Τουντορ κ δεν τον βγαζει απ την ενδεκαδα τον Μακ, ειτε παιζει καλα ειτε οχι,βαζει δεν βαζει γκολ,ειναι ντεφορμε ή οχι.Επειδη δλδ εχει σκοραρει στην Ευρωπη πιο πολυ κ οχι στο πρωταθλημα.Και προσεξτε ειμαι απο αυτους που υποστηριζει τον Τουντορ και το λεω αυτο για να μην εχουμε παρεξηγησεις.Ο παικτης που δεν φαινεται να πιστευει ειναι ο Ζαιρο εν αντιθεσει με τον Μακ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

θελω να αγιασω ρε Ιγκορ και δεν μπορω,ελπιζω οτι οι δηλωσεις σου στην νοβα ηταν απλα διπλωματικες διαφορετικα αν πιστευεις αυτα που λες,πως κυριαρχησαμε στο παιχνιδι με την καλονη και απλα δεν ημασταν καλοι στα τελευταια 25 μετρα,την ιδια στιγμη που απλα η καλονη μας περιμενε στα 25 μετρα και πως απο ατυχια απλα χασαμε και δεν τρεχει και τιποτα με τις εμφανισεις τον τελευταιο καιρο καθως χασαμε μετα απο 40 μερες και απλα εμεις οι Ελληνες φταιμε που θελουμε να δημιουργουμε προβληματα απλα :yellowcard:.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αυτό ακριβώς
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:θελω να αγιασω ρε Ιγκορ και δεν μπορω,ελπιζω οτι οι δηλωσεις σου στην νοβα ηταν απλα διπλωματικες διαφορετικα αν πιστευεις αυτα που λες,πως κυριαρχησαμε στο παιχνιδι με την καλονη και απλα δεν ημασταν καλοι στα τελευταια 25 μετρα,την ιδια στιγμη που απλα η καλονη μας περιμενε στα 25 μετρα και πως απο ατυχια απλα χασαμε και δεν τρεχει και τιποτα με τις εμφανισεις τον τελευταιο καιρο καθως χασαμε μετα απο 40 μερες και απλα εμεις οι Ελληνες φταιμε που θελουμε να δημιουργουμε προβληματα απλα :yellowcard:.
Υποκλινομαι.Εξαιρετικη ικανοτητα να κανεις το ασπρο μαυρο.Μας περιμενε η Καλονη, δε την κλεισαμε.Ρε τι διαβαζουμε.Και ερχεται κι ο χειροκροτητης για να δεσει το γλυκο.Πλεον ομως πολλοι καταλαβαν.Δε τσιμπανε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”