Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Gospi »

The king's slayer [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σου εγγυηθηκε ο σαββιδης οτι θα παιρνεις τιτλο καιε χρονο βρεξει χιονισει; μονοι σας παιζετε ποδοσφαιρο; Εγιναν καποιες επιλογες.δεν πετυχαν παμε στη νεα χρονια. Το ποδοσφαιρο σε ολο τον κοσμο αυτο ειναι.το αλλο ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Σάβ 04 Ιούλ 2020, 15:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Taseos έγραψε:Σας στερησε ο γιωργης την καθημερινη πρεζα στο ινσταγκραμ κ παθατε τραμπακουλο; Αργησε πολυ.πως θα ζησετε οι wannabe φιλοι του; Σοβαρα εχει τον σκυλο του μονο; Τι κακο μας βρηκε.τον πατερα του κ την γυναικα του,τους εχει; Τι μας κρυβουν; Τον αδερφο του; Τα πραγματα ειναι σοβαρα.
:lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Panagos612 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ναι κ. Ρενεγκειτ... ο Γκοσπι τον εδιωξε...
Μετα απο μια χρονια με απολυτη στηριξη σε ολα, διαρκειας, PAOK TV, μπουτικ κλπ ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι γκρινιαξε καποιος Γκοσπι στο παοκμανια και ξενερωδαμε και φεύγουμε...
Θελετε και τα λετε αυτα? Τα πιστευετε κιολας?
Αν ειναι προαγγελος αποχωρησης ολο αυτο π συμβαινει, τοτε πιστεψε με δεν φταιει κανενας Γκοσπι αλλα ειναι ο ορισμος του δεν αναλαμβανω τις ευθυνες μου...
Φτηνες δικαιολογιες ολα τα αλλα!
Ο μονος δισεκατομμυριουχος ιδιοκτήτης ομαδας ειναι που ακουει κράξιμο? Και κραξιμο που? στα σοσιαλ? εκει π επιλεγει ο ιδιος συνειδητα να αλληλεπιδρα και σχεδον να προκαλει το κραξιμο?
Τον εκραξαν στο γηπεδο? Του την πεσαν στην Ρωσια?
Εγινε κανα σκηνικο με τους παιχτες?
Αν ισχυει αυτο π περιγραφεις Ρενεγκειτ, ειναι ο ορισμος της λευκης πετσετας... οχι αποτελεσμα λαθος κριτικης..

θα μεινεις στην ιστορια σαν ο καταστροφεας της ομαδας ... :lol: τι διαβαζουμε ρε μαγκες , αραξτε λιγο δεν γυρναει ολος ο κοσμος γυρο απο το παομανια και τα τουιτερ :lol:
σε λαθος φορουμ μαλλον εγραψες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Dimg4 έγραψε:
Panagos612 έγραψε:
Μετα απο μια χρονια με απολυτη στηριξη σε ολα, διαρκειας, PAOK TV, μπουτικ κλπ ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι γκρινιαξε καποιος Γκοσπι στο παοκμανια και ξενερωδαμε και φεύγουμε...
Αν ειναι προαγγελος αποχωρησης ολο αυτο π συμβαινει, τοτε πιστεψε με δεν φταιει κανενας Γκοσπι αλλα ειναι ο ορισμος του δεν αναλαμβανω τις ευθυνες μου...
Ο μονος δισεκατομμυριουχος ιδιοκτήτης ομαδας ειναι που ακουει κράξιμο? Και κραξιμο που? στα σοσιαλ? εκει π επιλεγει ο ιδιος συνειδητα να αλληλεπιδρα και σχεδον να προκαλει το κραξιμο?
Αν ισχυει αυτο π περιγραφεις Ρενεγκειτ, ειναι ο ορισμος της λευκης πετσετας... οχι αποτελεσμα λαθος κριτικης..

θα μεινεις στην ιστορια σαν ο καταστροφεας της ομαδας ... :lol: τι διαβαζουμε ρε μαγκες , αραξτε λιγο δεν γυρναει ολος ο κοσμος γυρο απο το παομανια και τα τουιτερ :lol:
Για μενα το λεει ρε συ...
σε σχεση με αυτο π ειπε ο Ρενεγκειτ οτι εγω θα διωξω τον σαββιδη [FACE WITH TEARS OF JOY]

Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

Dimg4 έγραψε:
Panagos612 έγραψε:

αλλο ματς βλεπεις...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε βλεπω ματς, πιο μετα παιζουμε. Μαλλον εκτος απο φορουμ και ομαδα μπερδεψες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

buffalobill4 έγραψε:Ρενεγκειτ είναι αστείο να λέμε ότι τους διώχνει κάποιος. Εκτός και αν λαμβάνουν σοβαρά ακαουντς του ινσταγκραμ.
Καταρχάς όταν λέμε τους διώχνουν δεν εννοούμε ότι θα δώσουν τις μετοχές στον ερασιτέχνη και θα αποχωρήσουν, απλά θα αποστασιοποιηθούν.
Αλλά ξέρεις ότι το ποδόσφαιρο για κάποιον δισεκατομμυριούχο δεν είναι απλά μία μπίζνα, είναι κάβλα, είναι χόμπι.
Ο ΠΑΟΚ πριν 5 χρόνια είχε σχεδόν το 1/3 του φετινού μπάτζετ... Για μία καύλα.
Αν τώρα εμείς (και δυστυχώς όπου εμείς όχι η βουβή πλειοψηφία, αλλά η θορυβώδης μειοψηφία) στερούμαι την δυνατότητα στην Καυλα σε αυτούς τους ανθρώπους, είναι απολύτως φυσιολογικό και σίγουρο να ψάξουν άλλος τρόπους που θα τους φέρουν εκρήξεις ντοπαμίνης στον εγκέφαλο
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Έχει μια σωστή τοποθέτηση ο Επαναστάτης
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Panagos612 έγραψε:

Φυσικά και δεν αναφέρομαι στο ΠΑΟΚμανια αλλά πολύ περισσότερο στα υβριστικά σχόλια που δέχεται στο instagram
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Dimg4 και Gospi, = εποικοδομητική κριτική.
Τέλειωσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Σάβ 04 Ιούλ 2020, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Rock4 έγραψε:Δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα γιατί όλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είμαστε...
Κάποιοι στραβοστομιασαν με προηγούμενο post και με προτρέπουν να...συνδιαχειριστω την τσέπη του Σαββίδη... Τι να σχολιάσω; Στους βασιλικοτερους του βασιλέως και τους αυλοκόλακες δεν έχω να απαντήσω..
Κάποια στιγμή έπρεπε να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα όσο σκληρά κι αν είναι. Η κριτική βοηθά άλλωστε αυτούς που ζουν σε γυάλινους πύργους να δουν την πραγματικότητα.
Δεν διαγράφω από τη μνήμη τα όσα προσέφεραν οι Σαββιδαιοι στον ΠΑΟΚ. Όμως η φετινή χρονιά της κατρακύλας πρέπει να τους ταρακουνήσει.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα.
Αυτό πρέπει να το θυμούνται πρώτα αυτοί που έχουν τα γένια και τα χτένια...
Ουφ ευτυχως που δεν τα διαγραφεις.υπηρχε εντονη ανησυχια στο προχωμα κιλκις.εγινε συσκεψη.η σονια σαββιδη ρωτουσε τον ηρακλη σαββιδη,πως θα ανταπεξελθουν στην περιπτωση που ο 152 στο παοκμανια σβησει οτι εχει κανει ο ιβαν.αμεσα ο ηρακλης σχηματισε τον αριθμο κ καλεσε στο ροστοφ.αδερφε του ειπε.ο 152 διεγραψε τα 120 σου εκατομμυρια και τους μισους τιτλους του ΠΑΟΚ.και του ειπε ο ιβαν.ηρεμησε αδερφε θα πω τον γιωργη να κρατησει μονο τον σκυλο του στο ινστα και να φυγουμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ ρενεγκειτ ας κανουμε μια αλλη υπόθεση.
Οκ ειναι βολικο να πουμε πως εμεις με την και καλα γκρινια μας τους στερησαμε την καυλα.
Το σεναριο να τους εφυγε η καύλα γτ ξαφνικα μεσα απο τις επιλογες που καναν τα τελευταία χρονια φτασαν σε ενα σημειο που αυτοεγκλωβιστηκαν, παιζει καθολου?
Να περιμεναν δλδ να χωσουν εκατομμυρια κι ολα απλα να συμβουν.
Να δινουν 2 μυρια για προπονητη και αυτος να βγαινει αστερι. Να αγοραζουν παιχτες στα 3 μυρια και μετα απο ενα χρονο να τους πουλανε 13...
Αν αυτοι οι ανθρωποι δεν ζυγισαν σωστα το.ποδοσφαιρο και τον κοπο και την οργάνωση που χρειαζεται για να πετυχεις?
Αν αυτοι οι ανθρωποι νομιζαν πως θα δωσουν 1 και 1μιση μυριο συμβολαιο σε ποδοσφαιριστες και αυτοι θα σκιζονται μερα νυχτα για την ομαδα? και τελικα τους βλεπουν να περπατανε και να θετουν την συνολικη επενδυση σε διακινδυνευση?
Δλδ απο ολα τα σκατα που υπαρχουν γυρω απο μια ποδοσφαιρικη ομαδα, ο οπαδος που βαζει το χερι στην τσεπη και δεν εισπραττει τπτ αλλο περα απο μια αγνη χαρα, αυτος ειναι η αιτια για να φυγει ενας δισεκατομμυριουχος? Επειδη εκραξε στο ινστα και στο παοκμανια?
Γ αυτο λεω οτι το βλεπουμε πολυ λάθος...
Γιατι το προβλημα ειναι αλλου. Ειμαι 200% σιγουρος οτι δεν ειναι εδω μεσα ή στους οπαδους.

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

iasoiako έγραψε:Dimg4 και Gospi, = οικοδομητική κριτική.
Τέλειωσε
Εδω εσυ εφερες τον Hawking στην κουβεντα και το τουιτερ για να καλυψεις την χαζομαρα που ειπες περι προσωπικης ζωης του Γιωργη ρε φιλε.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Στις τελευταίες σελίδες του νήματος, προσπαθώ να καταλάβω αν διαβάζω παοκμάνια ή το σενάριο απο τις άγριες μέλισσες! Εξόχως απολαυστικά παρά ταύτα τα σχόλια!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”