Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Το γύρισε Τρελέ μας, το γύρισε!
** Να πάψουν πια να μας μιλάνε...
[youtube]EDnl4YkmgBw[/youtube]
** Να πάψουν πια να μας μιλάνε...
[youtube]EDnl4YkmgBw[/youtube]
Ευχαριστούμε καριοληδες που ξυπνήσατε την ομαδα
Εξαιρετικό κοουτσάρισμα σημερα με κίνηση ματ τζανδαρη , Φανούρη κορυφή και κλάους πίσω
Κωνσταντινιδη κατσίκια απο την αρχή
Δεν μ άρεσε που έχασε την ψυχραιμία του αρκετά στην αρχή
Το κοράκι ούτε έτη 10% των φάουλ δεν εδωσε
Εξαιρετικό κοουτσάρισμα σημερα με κίνηση ματ τζανδαρη , Φανούρη κορυφή και κλάους πίσω
Το κοράκι ούτε έτη 10% των φάουλ δεν εδωσε
Άσχετο ξεάσχετο οφ ξεοφ τόπικ ένα πράμα μόνοοοοο
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΕΕΕΈΈΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΕΕΕΈΈΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
εδωσε λιστα με παικτες απο σουπερλιγκ και δεν περασε απο ζηση... ουτε εγω θα τους επερνα παντως...γιατι 8α γινοταν πολεμος...astronaut έγραψε:Εγώ θέλω κάποιος να μου απαντήσει ποιός είναι αυτός που διέρρευσε στα βορειοΑΡΔ ότι ο Άγγελος παρέδωσε λίστα με παίχτες. Αν όντως παρέδωσε...
** Όχι τίποτ'άλλο, αλλά να διαρρεύσει και σε τί σειρά προτεραιότητας είχε τον Νομπόα...
Η αρχή πρέπει να τους πηδάς για να σε φοβούνται ισχύει
Η απάντηση λοιπόν ειναι 30000 κόσμος με πλατάνια μπορούμε; , ποιος θα τολμήσει μετά να σφυρίξει τους τούμπα στραβά και αν τολμήσει η αλλη ομαδα θα χάσει απο τα αποδυτήρια
Έχουμε πόλεμο
Η απάντηση λοιπόν ειναι 30000 κόσμος με πλατάνια μπορούμε; , ποιος θα τολμήσει μετά να σφυρίξει τους τούμπα στραβά και αν τολμήσει η αλλη ομαδα θα χάσει απο τα αποδυτήρια
Έχουμε πόλεμο
έπρεπε να φύγεις με την ομάδα
μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να το κάνει
και μόνο από έναν τρελό μπορεί να ξεκινήσει η αλλαγή στη βρωμολίγδα
μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να το κάνει
και μόνο από έναν τρελό μπορεί να ξεκινήσει η αλλαγή στη βρωμολίγδα
Δεν σε παω και ειναι γνωστο αλλα σημερα σε ολους αξιζει ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ.Προσπαθησε να ηρεμησεις και να ασχοληθεις οσο γινεται με το ποδοσφαιρο,την ομαδα και οσους αξιζουν να ειναι σε αυτη.ΜΠΡΑΒΟ και παλυ.
Αντε να το βουλωσουν οι Κασσανδρες, οι μαιντανοι.
Μεγαλη Παοκτσηδικη νικη, σιγουρα σημαδι ανακαμψης αγωνιστικης κ ψυχολογικης
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
Μεγαλη Παοκτσηδικη νικη, σιγουρα σημαδι ανακαμψης αγωνιστικης κ ψυχολογικης
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
Δεν ξέρω τι τους είπες στο ημίχρονο, αλλά με το σημερινό κάνατε ΠΑΟΚτσάκια πολλά.
Ατελείωτα μπράβο σήμερα!
Ατελείωτα μπράβο σήμερα!
- Amon Tobin
bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω τι τους είπες στο ημίχρονο, αλλά με το σημερινό κάνατε ΠΑΟΚτσάκια πολλά.
Ατελείωτα μπράβο σήμερα!
Το καλοκαιρι που ηρθες δεν μου αρεσε σαν κινηση..
Δεν σε ηθελα..
Αλλα σημερα το μονο που μπορω να κανω ειναι να σε παραδεχτω και να σου βγαλω το καπελο..
Δεν ξερω αν εισαι μεγαλος προπονητης ή οχι ,δεν ξερω αν κανεις για τον ΠΑΟΚ του 2015 ή οχι αλλα εχεις πολυ μεγαλα αντερα και απο δω και περα οφειλω να σε σεβομαι..

Δεν σε ηθελα..
Αλλα σημερα το μονο που μπορω να κανω ειναι να σε παραδεχτω και να σου βγαλω το καπελο..
Δεν ξερω αν εισαι μεγαλος προπονητης ή οχι ,δεν ξερω αν κανεις για τον ΠΑΟΚ του 2015 ή οχι αλλα εχεις πολυ μεγαλα αντερα και απο δω και περα οφειλω να σε σεβομαι..

- kataramenos5
Συμφωνουμε ,δεν επρεπε να το κανει δεν εχει το δικαίωμα.Ο κοσμος να καιγεται διπλα τουMANIAKOS έγραψε:
αυτος πρεπει να ναι ψυχρα.Φυσικά ολοι καταλαβαίνουμε τι πιεση περασε ολο αυτό τον καιρό ο Αγγελος
οπότε...
Ξαναβρήκες τον εαυτό σου?MANIAKOS έγραψε: Κωνσταντινιδη κατσίκια απο την αρχή

με γλιτώσατε απ το εγκεφαλικό.
ZamanFou έγραψε:Το καλοκαιρι που ηρθες δεν μου αρεσε σαν κινηση..
Δεν σε ηθελα..
Οχι μονο σημερα, ο Αγγελος εχει κερδισει το σεβασμο μας πολλα χρονια τωρα. Οσοι δεν γνωριζουν λογω ηλικιας ας το ψαξουν υπευθυνα , ας ρωτησουν Αγγελοσκυλα αλλα και Αγγελοφαγους κι ας βγαλουν συμπερασμα.
Τουλαχιστον το σεβασμο μας
Μπραβο αδερφε
Θα συνεχίσω δριμύτερος τοτεkataramenos5 έγραψε:Συμφωνουμε ,δεν επρεπε να το κανει δεν εχει το δικαίωμα.Ο κοσμος να καιγεται διπλα τουMANIAKOS έγραψε:
αυτος πρεπει να ναι ψυχρα.Φυσικά ολοι καταλαβαίνουμε τι πιεση περασε ολο αυτό τον καιρό ο Αγγελος
οπότε...
MANIAKOS έγραψε: Κωνσταντινιδη κατσίκια απο την αρχή
Ξαναβρήκες τον εαυτό σου?Epic το σχόλιο του navi στο τοπικ του αγώνα .Να σται καλά ρε παιδια
με γλιτώσατε απ το εγκεφαλικό.