Έχουμε ρισκάρει αρκετά φέτος με τους παίκτες που έχουμε πάρει, αυτή είναι η αίσθησή μου. Το οτι κάποιος παίκτης είναι φτηνός δεν σημαίνει οτι είναι χαμηλής αξίας αλλά περιέχει την τιμή του ρίσκου που πρέπει να πάρεις. Μπορεί να βγει σπουδαίος στην άμυνα ο Βιτόρ και ο Ίνιγκο πχ, μπορεί και όχι. Αυτό ισχύει για όλους βέβαια, αλλά όσο μικρότερο το ρίσκο , βάση και βιογραφικού και ιστορικού, τόσο μεγαλύτερη η χρηματική τους αξία.
Όλοι οι παίκτες που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής περιμένουμε να δείξουν κάτι περισσότερο από αυτό που ξέραμε για αυτούς.Προσδοκούμε να έχουν βελτίωση, αναγέννηση, μια καλύτερη παρουσία και γενικά αισιοδοξούμε οτι θα είναι αυτοί που ελπίζουμε. Έχουμε εμπιστευτεί πολύ την κρίση μας και την αντίληψή μας για την δυναμικότητά τους και έχουμε ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στον προπονητή, σχεδόν όλο το βάρος, που είναι αδιαμφισβήτητα εξαιρετικός αλλά θέλει και βοήθεια που αναμένω να του δώσουμε μεγαλύτερη στο μέλλον.
Πιθανόν να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με τα μέσα που διαθέτουμε. Φέρνεις τον Τζιόλη, που αν ήταν ήδη στο ρόστερ από πέρισυ θα έλεγα οτι εφόσον τον έχουμε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και να βοηθήσει, αλλά δεν ήταν στην ομάδα. Βρέθηκε στην ομάδα από επιλογή δική μας και του μεταγραφικού σχεδιασμού. Δηλαδή θέλαμε παίκτη στην θέση και στον ρόλο του, θέσαμε τους στόχους μας, και τις δυνατότητές μας και ο καλύτερος ήταν ο Τζιόλης.
Δεν γνωρίζω τους στόχους μας και τις δυνατότητές μας αλλά εμπιστεύομαι τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αυτοί γνωρίζουν και είμαι πεπεισμένος οτι κάνουν το βέλτιστο.
Αναμένω την συνέχεια...
ΥΓ.Μεγάλο μου βγήκε