αυτό που βλέπω εγώ και που είναι καθαρά μπροστά μας και άλλοι δεν μπορούν να το δουν είναι ότι από τότε που έβαλε ο πρόεδρος μας μαζί με τεχνικό διευθυντή και δσ αυτή την κόντρα στον κόσμο ο εν λόγο κύριος δημητράκης πατάει εκεί επάνω και κάνει ότι γουστάρει...σου λέει ο πρόεδρος έκανε τόσα και τόσα για να με φέρει άλλαξε την νοοτροπία του κόσμου και να μην παίξω πάλι θα βρω τρόπο να το δικαιολογήσω...800,000 χιλιάρικα για αυτό το χρονικό διάστημα του συμβολαίου του είναι έγκλημα για την ομάδα,και όταν λέω ομάδα εννοώ τα αποδυτήρια της ομάδος...δεν γίνεται ρε φίλε δημητράκη εσύ να παίρνεις 800 και εγώ σαν κοντρέρας να μου ζητάνε μείωση να συμφωνώ και την άλλη μέρα να μου έρχονται και να μου λένε και απο τα χρωστούμενα 50% μείωση,και εσένα να μην σε ποιάνει ούτε το δντ.
αυτό που βλέπω να έρχεται που σε κάποιους ήρθε κιόλας είναι ότι και αυτοί που θέλαν με μανία να έρθει το γυρίζουν ανάποδα και ακόμα χειρότερο είναι οι αρδ ξεκίνησαν και κράζουν και κάνουν κείμενα για την απόδοση του που πέρυσι τέτοιο καιρό κάποιοι έκαναν κείμενα για το τι άμυνα έκανε και τι πάσα έδωσε...
δυστυχώς ή ευτυχώς 1 επιθετικό έχει η ομάδα και πρέπει να τον προσέξουμε σαν τα μάτια μας...για τον κλάους μιλάω μην ψαρώνετε!