Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Η πλευρά Φλωρίδη λέει πήγε καλά.Η πλευρά του Κατσαρή ακόμη να πει τίποτα.

Photis έγραψε:Ο Κόλκας.
ειναι αυτος που ειπε οτι η συναντηση δεν θα γινει ποτε?Ο κυριος Δ/Π ,δεν τα υπογραφω για να μπορω να κανω κολοτουμπα αν δεν γινει αυτο που λεω??
Μην μας συφιλιαζεις μεσημεριατικα
- cristiano4
Ρε D.A.A.T. εγώ τι φταίω???Αφού ο Κόλκας το είπε...να πω πως δεν το είπε αυτός επειδή μπορεί να έγραψε πως δε θα γίνει ποτέ η συνάντηση???

Η πλευρα Φλωριδη μιλαει για συμφωνια και ολα καλα και αγορα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Η Πλευρα Κατσαρη βγαζει κατι θετικο αλλα κραταει χαμηλους τονους και λεει πως θα ενημερωσει ολο τον λαο με ανακοινωση
προσωπικα αναμενω την θεση του ερασιτεχνη αφου η σιγουρια φλωριδη οφειλει να μην αντιπροσωπευει τον λαο του ΠΑΟΚ.Ο λαος πρεπει να ενημερωνεται απο τον ΠΑΟΚ.Ο κ.Κατσαρης καλεσε σε συμβουλιο τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ οπου και θα μαθουμε την αληθεια.See u there
Το νου σας.
DEJA VU ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ .
Μαζι σας οτι αποφασισετε. Σεμνα και ταπεινα.
DEJA VU ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ .
Μαζι σας οτι αποφασισετε. Σεμνα και ταπεινα.
και μονο που καλαει συμβουλιο το θεμα εχει θετικη εκβαση αλλιως γιατι να καλεσει συμβουλιο?
μεγαλη αληθεια Ασιμε..Ολος ο ερασιτεχνης,ο βρυζας,ο τεο..ΟΛΟΙ..ειναι υπευθυνοι και κανεις δεν θελει deja vu.
προσψπικα αναμενω οταν μπουν της ΑΜΚ να μη βγουν απο την αλλη τσεπη..εκει το θελω το κατσαρη το μαγκα...D.A.A.T. έγραψε:προσωπικα αναμενω την θεση του ερασιτεχνη αφου η σιγουρια φλωριδη οφειλει να μην αντιπροσωπευει τον λαο του ΠΑΟΚ.Ο λαος πρεπει να ενημερωνεται απο τον ΠΑΟΚ.Ο κ.Κατσαρης καλεσε σε συμβουλιο τον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ οπου και θα μαθουμε την αληθεια.See u there
γεν.συνελευση μεσα στο
κατακαλοκαιρο σημαινει
εξελιξη οσο αναφορα το
συγκεκριμενο θεμα.
μηπως εδειξαν τιποτα εγγυητικες
,μηπως εδειξαν κατι?
συντομα θα μαθουμε.
κατακαλοκαιρο σημαινει
εξελιξη οσο αναφορα το
συγκεκριμενο θεμα.
μηπως εδειξαν τιποτα εγγυητικες
,μηπως εδειξαν κατι?
συντομα θα μαθουμε.

δεν ισχυει. μπορει να καλεσει συμβουλιο και αυτο να αποφασισει οτι συνεχιζει η παρουσα διοικηση πρωτοδικειου.gergeo4 έγραψε:και μονο που καλαει συμβουλιο το θεμα εχει θετικη εκβαση αλλιως γιατι να καλεσει συμβουλιο?
οποιαδηποτε αποφαση, θετικη ή αρνητικη πρεπει να περασει απο Δ.Σ. δεν αποφασιζει μονος του κατσαρης.
ΥΓ. επειδη εχω κατι οικονομικα ζορια αυτη την εποχη, λετε να μπορεσει ο βασιλακης να αγορασει και τις δικες μου μετοχες? αντεχει να δωσει τα 200ευρα που εσταξα στην αυξηση?