Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Taseos »

Πάνε πάρε τον βεζενκοφ και κλείστε τα μπουρδελα να σφαχτούν μεταξύ τους
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Πάντως είτε έρθει ο Ντορσει είτε έρθει ο Τολιόπουλος είτε έρθουν και οι δύο είτε δεν έρθει κανένας τους το θέμα είναι ότι εσύ στα γκαρντς έχεις το ρόστερ σου έτοιμο και τώρα κάνεις το γούστο σου, και αγωνιστικά και επικοινωνιακά, και τους έχεις να ψάχνονται και αν θέλουν να κρατήσουν τους παίκτες τους και Έλληνες και ξένους, οταν υπάρχει τροπος να φύγουν και τους θέλεις, να ξέρουν οτι θα πρέπει να τους πληρώσουν στα ποσά εκεί που εσυ ανεβαίνεις. Αυτό είναι ενα τρίτο επίπεδο, ιδιοκτησίας προς ιδιοκτησία, άκρως επιθετικό που υποτιμάται και γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί δημοσιογραφικα ιδίως απο τους κάτω. Οχι μόνο πρεπει να συνεχιστεί αλλα και να επεκταθεί και εξωαγωνιστικά.
These users thanked the author SCIFO for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

R.A.T.M. έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:41 Ας μήν τρώμε την παραμύθα των βάζελων περι σύμφωνης γνώμης ομπράντοβιτς. Οι παίκτες πήγαν με πρόταση ζωής. Τα χρήματα είναι τρελά και λογικό να ζήτησαν να φύγουν.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε ο Όσμαν είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη. Ούτε δεύτερος ούτε τρίτος. Όταν ήρθε στο βάζελο τα παπαγαλάκια χωροπηδούσαν και τώρα ξαφνικά ψάχνουν αδυναμίες σε άμυνα κτλ.
Και ο Τολιό είναι το τρίτο καλύτερο διαβατήριο στην Ελλάδα μετα απο Ντόρσευ και Ρογκαβόπουλο. Άσχετα αν αρέσει ή όχι σε κάποιους.
Εγώ αυτά καταλαβαίνω. Ο Τέλης κάνει δήλωση οτι ήρθε.
ΥΓ. Προφανώς και σαν οργανισμός θέλουμε πολύ ακόμα να τους φτάσουμε. Και δεν γίνεται να πληρώνεις κάθε χρόνο τέτοια ποσά.

Offtopic: Έχει κάποιο θέμα το φόρουμ γιατί δεν μου εμφανίζει τη ροή στην αρχική.
Καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοι.
Εγώ δεν μιλάω για απόψεις οπαδών βαζελων.

Εγώ ξέρω τι εστι Ομπραντοβιτς και πώς οτιδήποτε γίνεται στον βαζελο από την στιγμή που υπέγραψε είναι αποκλειστικά με την δική του έγκριση.

Ο Οσμαν γνώριζε ότι θα χάσει χρόνο συμμετοχής με την έλευση Μπονγκα (στο τρία) και Γιαμπουσελε (στο 4) και σε συνδυασμό με την τρελή δική μας πρόταση, συν το ότι προτίμησε να αποφύγει το να γίνει μήλο της έριδος Φενερ, Εφες διχαζοντας τους Τούρκους, συν ότι ο βαζελος τουλάχιστον για φέτος αποφεύγει το να καταλήξει ο παίκτης σε άμεσο ανταγωνιστή της Euroleague, συν η τρελή οικονομικά δική μας πρόταση που του δίνει και τον ρόλο του απόλυτου ηγέτη σκόρερ, ήρθε η πολυπόθητη συμφωνία.

Οσον αφορά το εάν ο Οσμαν είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη ας μην πλατιαζουμε. Κάλλιστα θα μπορούσε να σου πει κάποιος ότι ο καλύτερος είναι ο Χεζονια ο οποίος αμοιβεται με πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με τα 1.7 που έπαιρνε στον βαζελο ο Οσμαν.

Η ουσία είναι ότι είναι μεταγραφή από το τέρμα υψηλότερο ράφι και έκανε κρότο σε όλη την Ευρώπη.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο που έγραψε ότι θυμίζει τριάρι παλιάς κοπής τύπου Στογιακοβιτς, από αυτά που λατρευαμε εμείς οι παλιοί.

Αν με ρωτούσε κάποιος, παρότι δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια, θα προτιμούσα Χεζονια όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για να μην έχουμε τα ίδια με τον βαζελο πέρσι (αναρτήσεις για Κεμάλ κτλπ). Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και δεν το γράφω για να προκαλέσω.Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχουμε Τούρκους παίκτες όπως τον συμπαθέστατο Κουτλουαι παλιότερα. Ο Οσμαν λένε ότι είναι άριστος χαρακτήρας και επαγγελματίας αλλά πέρσι δημιούργησε αρκετούς τριγμούς και διχόνοια στους οπαδούς του βαζελου και όχι μόνο με την ανάρτηση του. Εμείς που έχουμε ήδη προβλήματα, δεν είμαστε για τέτοια. Ελπίζω ότι μπορούν να προληφθουν.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
gervasio artigas
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ενα τεσσαρι NBA και φυγαμε για ολους τους τελικους :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author Athens for the post:
Franky
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

GianD έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:03 ο κουλ λεει οτι του φοστερ αυτη τη στιγμη ειναι 50-50

πολυ μπερδεμα
Τι να αποδεσμευτει;
Τι τρελά είναι αυτά που γίνονται;
Βρε μπας και όντως είναι να μπούμε Euroleague από φέτος;
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Franky
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

GianD έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:03 ο κουλ λεει οτι του φοστερ αυτη τη στιγμη ειναι 50-50

πολυ μπερδεμα
επισης λεει για μια εξαιρετικα δυσκολη περιπτωση ψηλου στο νβα που θελει χειρουργικη προσεγγιση
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Του εχω εμπιστοσυνη του Τσιαρα
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ειπε και οτι μιλαει με την οικογενεια; Συνηθως το κολλαει σε οτι πιπα λεει.
These users thanked the author nunies4 for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

GianD έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:13

πολυ μπερδεμα
επισης λεει για μια εξαιρετικα δυσκολη περιπτωση ψηλου στο νβα που θελει χειρουργικη προσεγγιση
Stretch?????
Για ρώτα. Τρίποντα μπουμπουναει ή μόνο pick n roll και καρφώματα; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μιλάμε για ακραίο ντου επιχειρηματικης τακτικής, όχι μόνο αγωνιστικής.

Αφού δεν θέλουν να μας σέβονται, θα μάθουν να μας φοβούνται.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 3):
Franky, paok-porter1337, aivas19
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Μάλλον οι δίπλα ξύπνησαν την αρκούδα και έδειξε τις τελευταίες μέρες τις προθέσεις της. Από ότι φαίνεται τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα πόσο μάλλον το πόσους παίχτες θα έχουμε.

Και Τολιο και Γκραντ και κοιτάμε στο ΝΒΑ, άμα λαχει και αποδέσμευση λεφτά υπάρχουν αλλαγές γίνονται. Ή έστω τους δίνεις δανεικούς. Κανένα πρόβλημα

Νομίζω ο Τολιοπουλος έχει αποδείξει πόσο καλός παίχτης είναι και αξίζει σαν Έλληνας να έχει ρόλο στην ομάδα.
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
Taseos
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:11
R.A.T.M. έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:41 Ας μήν τρώμε την παραμύθα των βάζελων περι σύμφωνης γνώμης ομπράντοβιτς. Οι παίκτες πήγαν με πρόταση ζωής. Τα χρήματα είναι τρελά και λογικό να ζήτησαν να φύγουν.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε ο Όσμαν είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη. Ούτε δεύτερος ούτε τρίτος. Όταν ήρθε στο βάζελο τα παπαγαλάκια χωροπηδούσαν και τώρα ξαφνικά ψάχνουν αδυναμίες σε άμυνα κτλ.
Και ο Τολιό είναι το τρίτο καλύτερο διαβατήριο στην Ελλάδα μετα απο Ντόρσευ και Ρογκαβόπουλο. Άσχετα αν αρέσει ή όχι σε κάποιους.
Εγώ αυτά καταλαβαίνω. Ο Τέλης κάνει δήλωση οτι ήρθε.
ΥΓ. Προφανώς και σαν οργανισμός θέλουμε πολύ ακόμα να τους φτάσουμε. Και δεν γίνεται να πληρώνεις κάθε χρόνο τέτοια ποσά.

Offtopic: Έχει κάποιο θέμα το φόρουμ γιατί δεν μου εμφανίζει τη ροή στην αρχική.
Καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοι.
Εγώ δεν μιλάω για απόψεις οπαδών βαζελων.

Εγώ ξέρω τι εστι Ομπραντοβιτς και πώς οτιδήποτε γίνεται στον βαζελο από την στιγμή που υπέγραψε είναι αποκλειστικά με την δική του έγκριση.

Ο Οσμαν γνώριζε ότι θα χάσει χρόνο συμμετοχής με την έλευση Μπονγκα (στο τρία) και Γιαμπουσελε (στο 4) και σε συνδυασμό με την τρελή δική μας πρόταση, συν το ότι προτίμησε να αποφύγει το να γίνει μήλο της έριδος Φενερ, Εφες διχαζοντας τους Τούρκους, συν ότι ο βαζελος τουλάχιστον για φέτος αποφεύγει το να καταλήξει ο παίκτης σε άμεσο ανταγωνιστή της Euroleague, συν η τρελή οικονομικά δική μας πρόταση που του δίνει και τον ρόλο του απόλυτου ηγέτη σκόρερ, ήρθε η πολυπόθητη συμφωνία.

Οσον αφορά το εάν ο Οσμαν είναι το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη ας μην πλατιαζουμε. Κάλλιστα θα μπορούσε να σου πει κάποιος ότι ο καλύτερος είναι ο Χεζονια ο οποίος αμοιβεται με πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με τα 1.7 που έπαιρνε στον βαζελο ο Οσμαν.

Η ουσία είναι ότι είναι μεταγραφή από το τέρμα υψηλότερο ράφι και έκανε κρότο σε όλη την Ευρώπη.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο που έγραψε ότι θυμίζει τριάρι παλιάς κοπής τύπου Στογιακοβιτς, από αυτά που λατρευαμε εμείς οι παλιοί.

Αν με ρωτούσε κάποιος, παρότι δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια, θα προτιμούσα Χεζονια όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για να μην έχουμε τα ίδια με τον βαζελο πέρσι (αναρτήσεις για Κεμάλ κτλπ). Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και δεν το γράφω για να προκαλέσω.Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχουμε Τούρκους παίκτες όπως τον συμπαθέστατο Κουτλουαι παλιότερα. Ο Οσμαν λένε ότι είναι άριστος χαρακτήρας και επαγγελματίας αλλά πέρσι δημιούργησε αρκετούς τριγμούς και διχόνοια στους οπαδούς του βαζελου και όχι μόνο με την ανάρτηση του. Εμείς που έχουμε ήδη προβλήματα, δεν είμαστε για τέτοια. Ελπίζω ότι μπορούν να προληφθουν.
Εγω φιλε πιστευω οτι αν π.χ ο ΟΣΜΑΝ κανει αναρτηση για ΚΕμαλ, εχοντας τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στηθος, το (όποιο) προβλημα το εχει ο ΟΣΜΑΝ, οχι εμεις η ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 19:12

πολυ μπερδεμα
Τι να αποδεσμευτει;
Τι τρελά είναι αυτά που γίνονται;
Βρε μπας και όντως είναι να μπούμε Euroleague από φέτος;
Θα βγει και ο ρετρό αληθινός που τον κραζανε ότι δεν προχωράει του Φοστερ χαχα
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 18:47
Του Τολιοπουλου λένε όλοι ότι τελείωσε και είναι παίκτης μας.

Δεν ξέρω. Κάποιοι λένε οτι o dpg έχει ήδη συμφωνήσει με Ντορσει, ο οποίος πιέζει τους Αγγελοπουλους είτε για ανανέωση με αστρονομικό συμβόλαιο, είτε για να φύγει.

Για μένα είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με Πουλακιδα.
Οι γαβροι έχουν το πλεονέκτημα του brand name και της Euroleague.
Εμείς τους κράχτες πλέον για άλλους παίκτες Καλαθη και Οσμαν, την οικονομική ευχέρεια συν ένα πρότζεκτ που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σύντομα στην Euroleague.
Για Πουλακίδα έχω ακούσει ότι δυσκολεύεται να βγάλει το ελληνικό διαβατήριο .
Για Τολιόπουλο δεν το αποκλείω να του κάνουν αναπροσαρμογή συμβολαίου , αυτό γράφονταν εδώ και καιρό .
Εγώ αυτό που διαβάζω ότι με τον παίκτη τα βρήκαμε μόνο,ο οποίος έχει άλλα δυο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τον βάζελο .
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει αν οχι καλύτερο , τουλαχιστον ισάξιο ρόστερ με πολλές ομάδες της Euroleague.Και επίσης ειναι και αρκετά προσεγμενο.Το λέω αυτό χωρίς να έχουνε ολοκληρωθεί τα ρόστερ αλλά έτσι είναι.

Βαλένθια για παράδειγμα εν συντομία:
PG:Shorts,Supery,Cardenas
SG:Omari Moore,Corbalan ,Jimenez
SF:Kameron Taylor,Puerto
PF:Reuvers,Osetkowski
C:Sako,Sima,Carot

Προφανώς καλό ρόστερ αλλά μέχρι εκεί.Θελω να πιστευω όταν θα μπούμε κιεμεις με το καλό ,θα μπούμε ως φαβορί στα χαρτιά τουλάχιστον για πλειοφς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”