Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Το λάθος της ομάδας στα φορ είναι πως αφού ήξεραν ότι θα μείνει μόνο ο Τσαλοφ έπρεπε να έχουν βρει από τον Απρίλιο ένα φορ μικρό σε ηλικία με ποτενσιαλ (πχ Παντοβιτς που ακούστηκε) και να επενδύσουν 1-2-3 μύρια κλεινόταν τον , ώστε να είναι εδώ από την αρχή και.να έχουν ένα ολόκληρο καλοκαίρι να βρούν το βαρύ όνομα που λέμε...τώρα τρέχατε ποδαράκια μου είναι
Οχι οτι παιζει ρολο τι κανουν οι αλλοι, απλα να θυμησω οτι η αεχ ακομα ψαχνει το βασικο φορ ενω παιζει ματς σε δυο εβδομαδες και αντιστοιχα ο βαζελος τερματοφυλακα. Ειναι γενικο προβλημα το πρωταθλημα μας.
-
Όχι άλλο Μπράντον...Refused1337 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:37 Χαίρομαι χαίρομαι, ερχόμαστε σιγά σιγά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και σε αυτό που πρεσβεύω από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.
Δεν χρειαζόμαστε φορ
Chalov, Μύθου, Brandon
ΥΓ.
Τώρα αν ήθελε ο πρόεδρος να μας πάρει μια φοράκλα απίστευτου μεγέθους, με 2,5+ εκ συμβόλαιο που να έπαιζε 8 χρόνια ιταλια ισπανια αγγλία, οκ θα το καλωσορίζαμε, αλλα δεν χρειάζεται.
1) Βασικό δεξιο σεντερ μπακ
2) Αμυντικό χαφ.
Εκεί πρέπει να πάνε τα χρήματα
Αριστερό στόπερ χρειαζόμαστε βασικό
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- thios4
Σε πρώτη φάση δηλαδή τρελαθήκαμε στη χυλόπιτα. Δεν πειράζει ας περιμένουμε, πάμε για χαφ
-
Δεξί θέλουμεPanostas1995 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:39 Όχι άλλο Μπράντον...
- WestBlock4
Είπα κ εγω θα δώσουν στο προπονητή 1 φορά οτι χρειάζεται στη προετοιμασια...... πάλι καλα.υπαρχουν κ οι δικαιολογίες το οτι κανεις δεν έρχεται Ελλάδα κ κερδίζουν χρόνο....
Εγώ πάντως αν έβλεπα αυτό (μετά από τρίπλα στον Ρόι) θα γίνομουν φόλα ΠΑΟΚ.DamoN έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:12Ηταν στον σύνδεσμο ,από μικρός είχε κολλήσει με Ζαγοράκη όταν έπαιζε λεστερ
-
φίλε, η ανάγνωση είναι ακριβώς η ίδια. Κάποιοι παίχτες περιμένουν τον Αύγουστο γιατί ίσως υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες, κάποιες ομάδες περιμένουν τον Αύγουστο, γιατί περιμένουν να πέσουν οι παίχτες στις απαιτήσεις.DimitrisS έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:32 Το ''περιμένουν μήπως και προκύψει κάτι καλύτερο τον Αύγουστο'' το γραφουν για τους παικτες που εκανε κρουση η ομαδα (συμφωνα με το δικο τους ρεπορταζ) και δε συμφωνησαν να ερθουν, περιμενοντας καποια καλυτερη προοπτικη για τους ιδιους τον Αυγουστο.
Το λεω γιατι καποιοι το μεταφερουν οπως τους βολευει.
Το θέμα είναι αν αξίζει σαν ΠΑΟΚ να περιμένεις τον Αύγουστο όπως πέρσι (που τελικά έγινε Σεπτέμβριος).
Το άρθρο σε βάζει σιγά σιγά στη λογική αυτή την περσινή ...
-
Αυτή τη στιγμή έχουμεRefused1337 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:44Δεξί θέλουμεPanostas1995 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:39 Όχι άλλο Μπράντον...
Δεξί στόπερ Κεντζιορα, Λόβρεν, Μπαταουλας
Αριστερό στόπερ Μηχαιλιδης
Για να σε προλάβω ο Μπαταουλας είναι δεξιοποδαρος απλά έπαιζε αριστερό στόπερ γιατί έχει καλύτερο αριστερό από τους υπόλοιπους στον ΠΑΟΚ Β...
Προφανώς και μπορούν να πάρουν δεξιοποδαρο που να παίζει και αριστερά δεν είναι μεγάλη η διαφορά για τα στόπερ
Και εγώ στο τοπικό μια ζωή αριστερό στόπερ έπαιζα αν και δεξιοποδαρος
-
Αριστερά έπαιζε στον ΠΑΟΚ β, αριστερά παίζει τώρα στην προετοιμασία, είμαι υποχρεωμένος να θεωρώ πως αριστερό στοπερ λογίζεται.Panostas1995 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:51Αυτή τη στιγμή έχουμεRefused1337 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:44Δεξί θέλουμεPanostas1995 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:39 Όχι άλλο Μπράντον...
Για να σε προλάβω ο Μπαταουλας είναι δεξιοποδαρος απλά έπαιζε αριστερό στόπερ γιατί έχει καλύτερο αριστερό από τους υπόλοιπους στον ΠΑΟΚ Β...
Προφανώς και μπορούν να πάρουν δεξιοποδαρο που να παίζει και αριστερά δεν είναι μεγάλη η διαφορά για τα στόπερ
-
Αφού δεν έχει δεύτερο αριστεροπόδαρο στόπερ κάποιος πρέπει να παίξει...φυσικά και μπορεί να παίξει το παιδί αριστερό στόπερRefused1337 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:56Αριστερά έπαιζε στον ΠΑΟΚ β, αριστερά παίζει τώρα στην προετοιμασία, είμαι υποχρεωμένος να θεωρώ πως αριστερό στοπερ λογίζεται.Panostas1995 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:51Αυτή τη στιγμή έχουμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ελπίζω να βγάζει μάτια ο Τσαλοφ μέχρι στιγμής, γιατί με τον περσινό Τσαλοφ μόνο καλά δεν είμαστε ως τώρα..
Δυστυχώς άλλη μια χρονιά δεν καταφέραμε να είμαστε μέσα στον αρχικό μας σχεδιασμό, οπότε τώρα αναγκαστικά θα περιμένουμε και θα ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλό τον Αύγουστο.
Να πω την αλήθεια, από το να πας σε καμία λύση ανάγκης, καλύτερα να περιμένεις.
Δυστυχώς άλλη μια χρονιά δεν καταφέραμε να είμαστε μέσα στον αρχικό μας σχεδιασμό, οπότε τώρα αναγκαστικά θα περιμένουμε και θα ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλό τον Αύγουστο.
Να πω την αλήθεια, από το να πας σε καμία λύση ανάγκης, καλύτερα να περιμένεις.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Patron
- ΑποστόληςΑ
Kedziora και Lovren.Refused1337 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:44Δεξί θέλουμεPanostas1995 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:39 Όχι άλλο Μπράντον...
- sourmenetes
- Moderator
Τι επιβεβαθωθηκε δηλαδη;;tonipap801 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:15 η αρχική μου εκτίμηση αρχίζει σιγά σιγά να επιβεβαιώνεται ...
ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ψάχνει κάποιον να υπερσκελίσει τον Τσάλοφ στην ιεραρχεία.
Σίγουρα ψάχνουμε κάποιον καλύτερο και διαφορετικό του Μπράντον, αλλά πάλι για δεύτερο/συμπληρωματικό.
Ο Μαροκινός θα μπορούσε άνετα να παίξει αυτό το ρόλο, το οικονομικό ντηλ όμως μάλλον δεν άρεσε. Με τους υπόλοιπους δεν ξέρω πόσο πραγματικά ασχοληθήκαμε (συμπεριλαμβανομένων κάτι ευφάνταστων στυλ Λαριν που ακούστηκαν αφου και καλά χάλασαν).
Στο θέμα του φορ ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στα περσινά μονοπάτια.
'Ας παίξει τώρα ο Τσάλοφ και βλέπουμε, έχει καλύτερες ευκαιρίες τον Αύγουστο, ας κοιτάξουμε πάλι τους ελεύθερους'
Ήρθε κάποιος και είδαμε κάτι;
- NikLiverpool
Vardy ούτε μία στο εκατομμύριο εκτός αν μαζί με το συμβόλαιο κανονίσουν και κανά reality show στο Οπεν για να βολευτεί και η γυναίκα του.
Με το ένα πόδι Rangers είναι.
Διαβάζω πάλι για Μπράντον. Κατά καιρούς προσπαθώ να θυμηθώ τι μου θυμίζει ο τρόπος που παίζει..Σκεφτόμουν διάφορους παίκτες ανα τον κόσμο αλλά το feeling ήταν πιο προσωπικό. Χθες το απόγευμα καθόμουν στον κήπο και μιλούσα με ένα παιδικό φίλο. Πως το έφερε η κουβέντα και αρχίσαμε για τότε που παίζαμε μπάλα πιτσιρικάδες στο σχολείο. Εκεί πάνω μου ήρθε η απίστευτη φλασιά. Εμένα μου θυμίζει ρε όταν ήμουν παιδί και παίζαμε δίτερμα στο σχολείο.
Τέρμα άμπαλος ήμουν (και είμαι
). Αλλά συνειδητοποιημένος άμπαλος. Ε για να καλύψω την αμπαλοσύνη μου έτρεχα και πίεζα σα το σκυλί του πολέμου
. Πάνω κάτω, πίσω απο την μπάλα συνέχεια μπας και φανεί ότι κάνω κάτι. Άμα παίζαμε και μεταξύ μας (συνομίλικοι ή με πιο μικρούς) έβαζα και κανα άκυρο γκολ και χαιρόμουνα.
Άμα παίζαμε με τίποτα πιο μεγάλους έτρωγα κανά δύο σμπρωξίδια και τέλος. Άφαντος ή ξάπλα κάτω να γκρινιάζω για φαουλ. Μπράντον αδερφέ μου
Ε άμα θέλετε τέτοιο φόρ στον ΠΑΟΚ πάω πάσο.

Με το ένα πόδι Rangers είναι.
Διαβάζω πάλι για Μπράντον. Κατά καιρούς προσπαθώ να θυμηθώ τι μου θυμίζει ο τρόπος που παίζει..Σκεφτόμουν διάφορους παίκτες ανα τον κόσμο αλλά το feeling ήταν πιο προσωπικό. Χθες το απόγευμα καθόμουν στον κήπο και μιλούσα με ένα παιδικό φίλο. Πως το έφερε η κουβέντα και αρχίσαμε για τότε που παίζαμε μπάλα πιτσιρικάδες στο σχολείο. Εκεί πάνω μου ήρθε η απίστευτη φλασιά. Εμένα μου θυμίζει ρε όταν ήμουν παιδί και παίζαμε δίτερμα στο σχολείο.
Τέρμα άμπαλος ήμουν (και είμαι

Άμα παίζαμε με τίποτα πιο μεγάλους έτρωγα κανά δύο σμπρωξίδια και τέλος. Άφαντος ή ξάπλα κάτω να γκρινιάζω για φαουλ. Μπράντον αδερφέ μου

Ε άμα θέλετε τέτοιο φόρ στον ΠΑΟΚ πάω πάσο.

- These users thanked the author NikLiverpool for the post (total 2):
- thios4, Patron