Μα δεν λεω το αντιθετο. Γι αυτο και ειμαι υπερ της στηριξης. Εγω διαφωνησα με το σκεπτικο του φιλου οτι τα λεφτα ειναι του προεδρου κι αυτος μονος του θα κρίνει ποσα και πού θα τα βαλει.DamoN έγραψε:Και γιατί στα 98 χρόνια ιστορίας σου αν εξαιρέσεις ανθρώπους μετρημένους στα δάχτυλα όλοι οι άλλοι ήταν μόνο λάβει ν χωρίς το δουναι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Λίγη βροχούλα έριξε, ξαναβγήκαν οι γυμνοσάλιαγκες. Περίμεναν υπομονετικά ένα χρόνο, αλλά νάτοι πάλι. Η μόνη σταθερά για την οποία μπορείς να είσαι σίγουρος.
- Shivaspace
Εξαρτάται από πολλά.joshua έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλουν τόσο κάποια πράγματα...Ο προπονητής ζήτησε τρεις όλες και όλες προσθήκες. Ας προσπερασουμε το πρώτο γύρο. Αν κατέβουμε και στο δευτερο, ο οποίος είναι σε 20 μέρες χωρίς καμία από τις 3 και ειδικά αυτή του φορ,συνιστά η όχι αποτυχία του σχεδιασμού και όταν μιλάμε για ένα στόχο απωθημένο ετών, θα έχουν αποδειχθεί οι υπεύθυνοι κατώτεροι των περιστάσεων στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα ναι η οχι;
Αν εφερνες άλλο Μπακ αντί του Κεντζιορα
Αν ερχόταν φορ και εξτρέμ αλλά έφευγε ο Κωνσταντελιας
Θα ήταν κατώτεροι των περιστάσεων ή όχι;
Για μένα αν έφευγε ο Ντελιας για την Σάλτσμπουργκ, θα ήταν. Ακόμα κι αν είχαμε εδώ Πέτκοβιτς, Ετζουκε και Μειτε σήμερα.
Για σένα μπορεί οχι, αλλά μπορεί να είναι κατώτεροι των περιστάσεων αν πάμε με Σαματα.
Απόψεις είναι, τίποτα παραπάνω. Εγώ τη δικιά μου τη βασιζω σε αυτα που εξαρτώνται άμεσα από την ομάδα. Το να κρατήσεις έναν παίκτη με συμβόλαιο είναι στο χέρι σου. Το να ρίξει ο Πέτκοβιτς τις απαιτήσεις από τα 2 στο 1.5 δεν είναι.
Για κάποιους, είναι στο χέρι της ομάδας να φέρει τον Πέτκοβιτς πληρώνοντας τα 2. Εκεί διαφωνούμε. Και εκεί σας παραπέμπω στο πολυ ακριβές κατεβατο του gika.
Μεταγραφική περίοδος ειναι, θέλει υπομονή και τύχη.
Θεωρώ πως στην ομάδα ξέρουν τι κάνουν.
Κάθομαι εγώ εδώ μέσα νευριάζω,μαλωνω έρχεται ο Ναπολι πάντα κυριος λέει το σωστό , και φευγει ….
Τι ν πω για σένα ρε φίλε
Τι ν πω για σένα ρε φίλε
Η ιδια συζητηση καθε χρονο τετοια εποχη, οι ιδιοι σχεδον απο την μια πλευρά οι ιδιοι σχεδον απο την αλλη. Οταν τελικα ο σχεδιαμος αποδεικνυεται σκατα το κανουμε τουμπεκι, οταν πετυχαίνει το κανουμε σημαια.
Φετος λοιπον οι δικαιολογιες κοπηκαν και εξαφανιστηκαν. Ο φετινός καλοκαιρινος μεταγραφικος σχεδιασμος θα αποδειξει αν ξερουν τι κάνουν ή αν απλα κανουν οτι τους κατσει οποτε τους κατσει.
Με τετοιο στοχο εφικτο μπροστα μας και μετα απο τετοια επιτυχια, καμια απολυτως δικαιολογια. Αν καταφερουν να παρουσιασουν αξιομαχη σοβαρη ομαδα και φταδουν μεχρι πλέι οφφ τσου λου τοτε μαγκια τους. Ο,τι αλλο θα ειναι αποτυχια. Εγω βεβαια και τα πλέι οφφ φετος τα θεωρω βατα, αλλα κραταω μια πισινη να δω αντιπαλο. Αλλα μεχρι εκει πρέπει να φτάσουμε ανετα. Αλλιως θα ειναι αποδεδειγμενη η ανικανοτητα.
Ο καθενας τους λοιπον θα κριθει για τις επιλογες του χωρις πολλες δικαιολογιες.
Φετος λοιπον οι δικαιολογιες κοπηκαν και εξαφανιστηκαν. Ο φετινός καλοκαιρινος μεταγραφικος σχεδιασμος θα αποδειξει αν ξερουν τι κάνουν ή αν απλα κανουν οτι τους κατσει οποτε τους κατσει.
Με τετοιο στοχο εφικτο μπροστα μας και μετα απο τετοια επιτυχια, καμια απολυτως δικαιολογια. Αν καταφερουν να παρουσιασουν αξιομαχη σοβαρη ομαδα και φταδουν μεχρι πλέι οφφ τσου λου τοτε μαγκια τους. Ο,τι αλλο θα ειναι αποτυχια. Εγω βεβαια και τα πλέι οφφ φετος τα θεωρω βατα, αλλα κραταω μια πισινη να δω αντιπαλο. Αλλα μεχρι εκει πρέπει να φτάσουμε ανετα. Αλλιως θα ειναι αποδεδειγμενη η ανικανοτητα.
Ο καθενας τους λοιπον θα κριθει για τις επιλογες του χωρις πολλες δικαιολογιες.
Προφανως οτιδηποτε εκτος της Γαλατα ειναι βατο. Δεν λεω φαβορι αλλα βατο.
Ειναι παρα πολυ μεγαλη η ευκαιρια
Ειναι παρα πολυ μεγαλη η ευκαιρια
αγαπητέ πάπριτσα, η δική μου εκτίμηση είναι ότι η απόφαση να πάει κάπου δανεικός ο μικρός ήταν ειλημμένη. σε καλό περιβάλλον που θα τον βοηθούσε στην εξέλιξη. από την άλλη η δυάδα των φορ, πίστευαν ότι θα μας φέρει μέχρι την τρίτη μάχη προκριματικών για τους ομίλους. στο ενδιάμεσο αργά ή γρήγορα με την προσθήκη ενός φορ.rade paprica έγραψε:πάντως όσο και να το σκέφτομαι
ο δανεισμός Τζήμα, και μάλιστα τόσο νωρίς
μπορεί να έχει μόνο μία από δύο λογικές εξηγήσεις
Είτε υπολόγιζαν (υπολογίζουν;) τον Σαμάτα
Είτε υπήρχε συγκεκριμένο πλάνο για την απόκτηση τουλάχιστον ενός φορ το αργότερο μες στον Ιούλιο (και για τον δεύτερο, Αύγουστο με τα γνωστά επιχειρήματα)
Το να μην υπολογίζαμε τον Σαμάτα και να δώσαμε τον μικρό περιμένοντας να δούμε αν και τι θα μας κάτσει από μεταγραφές, μένοντας ουσιαστικά μόνο με τον Μπράντον είναι μάλλον παράλογο
Το να είπαμε, πάμε με Σαμάτα και βλέπουμε αν θα ανταποκριθεί στην προετοιμασία, είναι υπερβολικά ροψοκίνδυνο και προφανώς εκ του αποτελέσματος δε φαίνεται να μας βγαίνει
Ελπίζω να μην ισχύει τίποτα από αυτά και σύντομα να έχουμε τουλάχιστον το ένα φορ
αυτός νομίζω είναι το πλάνο.
Ρε σεις, το είπε ο Λουτσεσκου σε συνέντευξη, το είπανε οι παίκτες στους ΑΡΔ, το είπε ο Γιώργης στους οργανωμένους και πρέπει ντε και καλά να γίνει αλλιώς μας δουλεύουν.
Να χαλάσει κάτι τελευταία στιγμή δεν παίζει; Να αλλάξει κάτι; Σημαίνει ότι λένε παραμύθια;
Δεν ξέρω που γράφει "ο λόγος του συμβόλαιο" και επειδή άργησε η φάση είναι όλοι ανακόλουθοι.
Πέρυσι ξεκίνησε η σαιζόν την πρώτη αγωνιστική και είχαμε ενάμισι χαφ. Το μισό ήταν ο Τσιγγαρας. Και πήραμε πρωτάθλημα και κάποιοι ούρλιαζαν.
Είναι η μόνη χρόνια που μπορούμε να απολαύσουμε καλοκαίρι και χαλάμε τα μάτια μας. Απορώ πόσο χεστες είναι μερικοι. Γκρίνια Μίρλα κλαψα γρουσουζιά.
Απόλαυσε και κάτι μωρέ, θέτε 12 Ιουλίου κλεισμένο ρόστερ.
Να χαλάσει κάτι τελευταία στιγμή δεν παίζει; Να αλλάξει κάτι; Σημαίνει ότι λένε παραμύθια;
Δεν ξέρω που γράφει "ο λόγος του συμβόλαιο" και επειδή άργησε η φάση είναι όλοι ανακόλουθοι.
Πέρυσι ξεκίνησε η σαιζόν την πρώτη αγωνιστική και είχαμε ενάμισι χαφ. Το μισό ήταν ο Τσιγγαρας. Και πήραμε πρωτάθλημα και κάποιοι ούρλιαζαν.
Είναι η μόνη χρόνια που μπορούμε να απολαύσουμε καλοκαίρι και χαλάμε τα μάτια μας. Απορώ πόσο χεστες είναι μερικοι. Γκρίνια Μίρλα κλαψα γρουσουζιά.
Απόλαυσε και κάτι μωρέ, θέτε 12 Ιουλίου κλεισμένο ρόστερ.
+1926, αδερφέ, συμφωνώ μέχρι τελείαςNapoli4 έγραψε: Εξαρτάται από πολλά.
Αν εφερνες άλλο Μπακ αντί του Κεντζιορα
Αν ερχόταν φορ και εξτρέμ αλλά έφευγε ο Κωνσταντελιας
Θα ήταν κατώτεροι των περιστάσεων ή όχι;
Για μένα αν έφευγε ο Ντελιας για την Σάλτσμπουργκ, θα ήταν. Ακόμα κι αν είχαμε εδώ Πέτκοβιτς, Ετζουκε και Μειτε σήμερα.
Για σένα μπορεί οχι, αλλά μπορεί να είναι κατώτεροι των περιστάσεων αν πάμε με Σαματα.
Απόψεις είναι, τίποτα παραπάνω. Εγώ τη δικιά μου τη βασιζω σε αυτα που εξαρτώνται άμεσα από την ομάδα. Το να κρατήσεις έναν παίκτη με συμβόλαιο είναι στο χέρι σου. Το να ρίξει ο Πέτκοβιτς τις απαιτήσεις από τα 2 στο 1.5 δεν είναι.
Για κάποιους, είναι στο χέρι της ομάδας να φέρει τον Πέτκοβιτς πληρώνοντας τα 2. Εκεί διαφωνούμε. Και εκεί σας παραπέμπω στο πολυ ακριβές κατεβατο του gika.
Μεταγραφική περίοδος ειναι, θέλει υπομονή και τύχη.
Θεωρώ πως στην ομάδα ξέρουν τι κάνουν.
- ΑποστόληςΑ
- paokkerkir
Και η κλαψομουνίαση είναι off topic ή τη βαφτίσαμε υψηλή κριτική στην αδρανή διοίκηση;