Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
-
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
o ταισον ειναι εξτρεμ. Ο μεσοεπιθετικος ειναι ο κωνσταντελιας.Που αν φερναμε παικτες με τους ρυθμους που ζητουνται απο τον κοσμο ο κωνσταντελιας θα ηταν τωρα δανεικος σε καμια σλοβακια.renegade έγραψε:Απο την αλλη δεν είναι δυνατόν να είμαστε πλεονέκτες. Τρεις μεταγρφικες περιόδους ζητούσε ο λουτσεσκου εναν μεσοεπιθετικό και πηραμε πριν δεκα μέρες τον 35χρονο ταισον...ε μην θέλουμε να καλυφθει η τρύπα στην επίθεση κατευθείαν. Αν δεν έρθουν κανα δυο-τρεις ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί χωρίς φορ θα χαλάσουμε τα γούρια
Μια ομαδα παντα χρειαζεται ενισχυση.Παντα θα χρειαζεται.Αλλα απο οτι φαινεται η ακαδημια βγαζει καλυτερους απο αυτους που μπορουμε να παρουμε.Δεν ειναι κακο κ ας μην ερθουν τιτλοι αμεσα.
Οσο για το Ζινολα πολυ καλα κανει κ μεταφερει οσα μεταφερει αλλα καλο θα ειναι να μην παιρνει θεση για στρατοπεδα κλπ.Ο καθενας μπορει να σπαζεται για μια μεταγραφη που χαλαει στο 90 αλλα τα περι στρατοπεδων και πολεμικης μεταξυ τους μεσα στην παε ειναι βουτυρο στο ψωμι των κορακιων της θεσσαλονικιωτικης ¨δημοσιογραφιας".
Και οι ομαδες της θεσσαλονικης , αυτου του ειδους την ελεεινη δημοσιογραφια την εχουν πληρωσει με αιμα.
Εδώ επέστρεψε ο Κεν δε πιστεύω να περιμένατε και άλλη μεταγραφή σε μια μέρα
σε παρακαλώ ρε μπαρλοου τωρα που ο ένας είναι εξτρεμ και ο αλλος μεσοεπιθετικός.Να χαρείςbarlow4 έγραψε:o ταισον ειναι εξτρεμ. Ο μεσοεπιθετικος ειναι ο κωνσταντελιας.Που αν φερναμε παικτες με τους ρυθμους που ζητουνται απο τον κοσμο ο κωνσταντελιας θα ηταν τωρα δανεικος σε καμια σλοβακια.renegade έγραψε:Απο την αλλη δεν είναι δυνατόν να είμαστε πλεονέκτες. Τρεις μεταγρφικες περιόδους ζητούσε ο λουτσεσκου εναν μεσοεπιθετικό και πηραμε πριν δεκα μέρες τον 35χρονο ταισον...ε μην θέλουμε να καλυφθει η τρύπα στην επίθεση κατευθείαν. Αν δεν έρθουν κανα δυο-τρεις ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί χωρίς φορ θα χαλάσουμε τα γούρια
Μια ομαδα παντα χρειαζεται ενισχυση.Παντα θα χρειαζεται.Αλλα απο οτι φαινεται η ακαδημια βγαζει καλυτερους απο αυτους που μπορουμε να παρουμε.Δεν ειναι κακο κ ας μην ερθουν τιτλοι αμεσα.
Οσο για το Ζινολα πολυ καλα κανει κ μεταφερει οσα μεταφερει αλλα καλο θα ειναι να μην παιρνει θεση για στρατοπεδα κλπ.Ο καθενας μπορει να σπαζεται για μια μεταγραφη που χαλαει στο 90 αλλα τα περι στρατοπεδων και πολεμικης μεταξυ τους μεσα στην παε ειναι βουτυρο στο ψωμι των κορακιων της θεσσαλονικιωτικης ¨δημοσιογραφιας".
Και οι ομαδες της θεσσαλονικης , αυτου του ειδους την ελεεινη δημοσιογραφια την εχουν πληρωσει με αιμα.
Πως σου φαίνεται η ιδέα να φέρνουμε παίκτες με τους ρυθμούς που τους ζητάει ο προπονητής?
επεστρεψε κ επεστρεψε.
Δεν εφυγα ποτε.Που κ που τις πεταω τις παπαριες μου.
Δεν εφυγα ποτε.Που κ που τις πεταω τις παπαριες μου.
-
για τον Αογκουστο καιρό εχεις να γράψεις, τι εγινε;τσιριγωτης έγραψε:ποιος κουρτιτς; ; καλύτερα πάμε χωρίς αυτόν..
- FreeWatcher
Ακουω τους αρδ και τις μλκιες τους και εχω τρελαθει με τους γλυφτες, και μιας και βλέπω πολύ μειωμένη αντιληψη και εδω μεσα απο αυτά που γραφονται, ας ανεβασει ενα παλικάρι ενα poll για να συνειδητοποιησουν μερικοί απο Δευτέρα ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι!
Την Κυριακή με τον γαυρο ο Ολιβειρα:
α) θα βγάλει 96 λεπτά
β) θα αντικατασταθει απο Τζιμα
γ) θα αντικατασταθει απο Γκορντε
δ) θα αντικατασταθει απο Ναρεϊ
ε) θα αντικατασταθει απο Μπισε
Την Κυριακή με τον γαυρο ο Ολιβειρα:
α) θα βγάλει 96 λεπτά
β) θα αντικατασταθει απο Τζιμα
γ) θα αντικατασταθει απο Γκορντε
δ) θα αντικατασταθει απο Ναρεϊ
ε) θα αντικατασταθει απο Μπισε
Ποσά να πήρε ο φελιπε άραγε για να πάει ΟΦΗ ;buffalobill4 έγραψε:Προφανώς και στην ομάδα δεν πίστεψαν πως με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο σε ένα φορ θα αυξαναμε κατά πολύ τις πιθανότητες για τίτλο ή τίτλους. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας έλειπε αυτήν την στιγμή ήταν ένας μπαραλες να κάνει τα ρεπό του Νέλσον και να μην αλλάζεις όλη την τακτική προσέγγιση όταν δεν παίζει. Τώρα πώς από μπαραλες και συμβόλαιο 300 το χρόνο φτάσαμε να συζητάμε για συμβόλαιο 1 το 6μηνο μόνο στον ΠΑΟΚ
-
όλα καλά..απλά πρέπει η μνήμη σου βα μην κάνει διακρίσεις..Luigi Vampa έγραψε:για τον Αογκουστο καιρό εχεις να γράψεις, τι εγινε;τσιριγωτης έγραψε:ποιος κουρτιτς; ; καλύτερα πάμε χωρίς αυτόν..
Κοιτα να δεις….Asimos έγραψε:Απο SL μόνο Καρέλη θα ήθελα.
Εβλεπα τωρα τα βιντεακια του Μπονατσολι και μοιαζει πολυ με Καρελη. Ισως στο λιγο καλυτερο αλλα ιδιο στυλ παικτες μου φαινονται. Εαν τετοιο τυπο σεντερ φορ θελανε τοτε ας κτυπαγανε Καρελη.
Εγω βεβαια θελω σεντερφορ που παστελωνει και με το κεφαλι.
Κ ο Νέλσον σκέφτεται "περσι είχα εργατικό ατύχημα, μη ζοριστω κ εχω τα ίδια"buffalobill4 έγραψε:Η παε σκέφτηκε το εξής απλό. Ο Ολιβειρα πληρώθηκε ένα χρόνο και δεν ακούμπησε. Θα σε τεντωσω Νέλσον να βγάλω τα σπασμενα
Είναι δυνατόν να πιστευει κάποιος ότι δεν πηραμε φορ για να πιάσουν τόπο τα λεφτά στον Ολιβέιρα;
Σίγουρα. Αντικειμενικά όμως παραμένει υπεύθυνος αυτός που έχει συγκεκριμένο ρόλο (σε μικρότερο ποσοστό από το 100%). Εγώ τον πάω με τα 1000 τον Μπότο. Η φιλοσοφία του και ότι ακριβώς έχει δηλώσει από όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ είναι ακριβώς ότι λέω τόσα χρόνια και επιθυμώ. Η διοίκηση δεν ξέρω πώς το βλέπει και αυτό εννοούσα στα ποστ μου. Τον εμπιστεύεται; Τον καπελώνει; Δεν ξέρω γιατί δε γίνεται να ξέρω.Asimos έγραψε:Ποιος είπε πως μόνο ένας βρίσκει/προτείνει/επιλέγει/φέρνει παίκτες στον ΠΑΟΚ; Αν σου πω ότι τα κανάλια που κάνουν αυτή τη δουλειά αγαπητέ VS40 είναι τουλάχιστον 4, θα το σκεφτείς διαφορετικά;
Δεν πειράζει. Προφανώς ο Λουτσος από Μάικ Λαμάρ θα γίνει Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Τι έχει ο ανταγωνισμός; Τίποτα μωρέ, κάτι ψιλοσαπακια σαν τον Ελ Αραμπι στον πάγκο ο ένας και ο άλλος τον Φαν Βεερτ και τον άλλον τον άσχετο από το Βόλο που όλα τα είχαμε κανονίσει αλλά μας τα χάλασε επειδή είχε ψυχολογικά και δεν ήθελε να έρθει.
Τι είχαμε, τι χάσαμε. Αφού είναι χρόνια ανασύνταξης και ο Πούτιν κάνει τα δικά του. Πόσα να ήθελε αυτή η ψυχή ο Πριγιο, αναρωτιέμαι...
Τι είχαμε, τι χάσαμε. Αφού είναι χρόνια ανασύνταξης και ο Πούτιν κάνει τα δικά του. Πόσα να ήθελε αυτή η ψυχή ο Πριγιο, αναρωτιέμαι...