Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγωτης

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

ποιος κουρτιτς; ; καλύτερα πάμε χωρίς αυτόν..
τσιριγωτης

επίσης ο μπαραλες άνετα έπαιζε στον ΠΑΟΚ..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Απο SL μόνο Καρέλη θα ήθελα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

renegade έγραψε:Απο την αλλη δεν είναι δυνατόν να είμαστε πλεονέκτες. Τρεις μεταγρφικες περιόδους ζητούσε ο λουτσεσκου εναν μεσοεπιθετικό και πηραμε πριν δεκα μέρες τον 35χρονο ταισον...ε μην θέλουμε να καλυφθει η τρύπα στην επίθεση κατευθείαν. Αν δεν έρθουν κανα δυο-τρεις ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί χωρίς φορ θα χαλάσουμε τα γούρια
o ταισον ειναι εξτρεμ. Ο μεσοεπιθετικος ειναι ο κωνσταντελιας.Που αν φερναμε παικτες με τους ρυθμους που ζητουνται απο τον κοσμο ο κωνσταντελιας θα ηταν τωρα δανεικος σε καμια σλοβακια.
Μια ομαδα παντα χρειαζεται ενισχυση.Παντα θα χρειαζεται.Αλλα απο οτι φαινεται η ακαδημια βγαζει καλυτερους απο αυτους που μπορουμε να παρουμε.Δεν ειναι κακο κ ας μην ερθουν τιτλοι αμεσα.
Οσο για το Ζινολα πολυ καλα κανει κ μεταφερει οσα μεταφερει αλλα καλο θα ειναι να μην παιρνει θεση για στρατοπεδα κλπ.Ο καθενας μπορει να σπαζεται για μια μεταγραφη που χαλαει στο 90 αλλα τα περι στρατοπεδων και πολεμικης μεταξυ τους μεσα στην παε ειναι βουτυρο στο ψωμι των κορακιων της θεσσαλονικιωτικης ¨δημοσιογραφιας".
Και οι ομαδες της θεσσαλονικης , αυτου του ειδους την ελεεινη δημοσιογραφια την εχουν πληρωσει με αιμα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εδώ επέστρεψε ο Κεν δε πιστεύω να περιμένατε και άλλη μεταγραφή σε μια μέρα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

barlow4 έγραψε:
renegade έγραψε:Απο την αλλη δεν είναι δυνατόν να είμαστε πλεονέκτες. Τρεις μεταγρφικες περιόδους ζητούσε ο λουτσεσκου εναν μεσοεπιθετικό και πηραμε πριν δεκα μέρες τον 35χρονο ταισον...ε μην θέλουμε να καλυφθει η τρύπα στην επίθεση κατευθείαν. Αν δεν έρθουν κανα δυο-τρεις ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί χωρίς φορ θα χαλάσουμε τα γούρια
o ταισον ειναι εξτρεμ. Ο μεσοεπιθετικος ειναι ο κωνσταντελιας.Που αν φερναμε παικτες με τους ρυθμους που ζητουνται απο τον κοσμο ο κωνσταντελιας θα ηταν τωρα δανεικος σε καμια σλοβακια.
Μια ομαδα παντα χρειαζεται ενισχυση.Παντα θα χρειαζεται.Αλλα απο οτι φαινεται η ακαδημια βγαζει καλυτερους απο αυτους που μπορουμε να παρουμε.Δεν ειναι κακο κ ας μην ερθουν τιτλοι αμεσα.
Οσο για το Ζινολα πολυ καλα κανει κ μεταφερει οσα μεταφερει αλλα καλο θα ειναι να μην παιρνει θεση για στρατοπεδα κλπ.Ο καθενας μπορει να σπαζεται για μια μεταγραφη που χαλαει στο 90 αλλα τα περι στρατοπεδων και πολεμικης μεταξυ τους μεσα στην παε ειναι βουτυρο στο ψωμι των κορακιων της θεσσαλονικιωτικης ¨δημοσιογραφιας".
Και οι ομαδες της θεσσαλονικης , αυτου του ειδους την ελεεινη δημοσιογραφια την εχουν πληρωσει με αιμα.
σε παρακαλώ ρε μπαρλοου τωρα που ο ένας είναι εξτρεμ και ο αλλος μεσοεπιθετικός.Να χαρείς
Πως σου φαίνεται η ιδέα να φέρνουμε παίκτες με τους ρυθμούς που τους ζητάει ο προπονητής?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

επεστρεψε κ επεστρεψε.
Δεν εφυγα ποτε.Που κ που τις πεταω τις παπαριες μου.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

τσιριγωτης έγραψε:ποιος κουρτιτς; ; καλύτερα πάμε χωρίς αυτόν..
για τον Αογκουστο καιρό εχεις να γράψεις, τι εγινε;
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ακουω τους αρδ και τις μλκιες τους και εχω τρελαθει με τους γλυφτες, και μιας και βλέπω πολύ μειωμένη αντιληψη και εδω μεσα απο αυτά που γραφονται, ας ανεβασει ενα παλικάρι ενα poll για να συνειδητοποιησουν μερικοί απο Δευτέρα ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι!

Την Κυριακή με τον γαυρο ο Ολιβειρα:
α) θα βγάλει 96 λεπτά
β) θα αντικατασταθει απο Τζιμα
γ) θα αντικατασταθει απο Γκορντε
δ) θα αντικατασταθει απο Ναρεϊ
ε) θα αντικατασταθει απο Μπισε
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

buffalobill4 έγραψε:Προφανώς και στην ομάδα δεν πίστεψαν πως με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο σε ένα φορ θα αυξαναμε κατά πολύ τις πιθανότητες για τίτλο ή τίτλους. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας έλειπε αυτήν την στιγμή ήταν ένας μπαραλες να κάνει τα ρεπό του Νέλσον και να μην αλλάζεις όλη την τακτική προσέγγιση όταν δεν παίζει. Τώρα πώς από μπαραλες και συμβόλαιο 300 το χρόνο φτάσαμε να συζητάμε για συμβόλαιο 1 το 6μηνο μόνο στον ΠΑΟΚ
Ποσά να πήρε ο φελιπε άραγε για να πάει ΟΦΗ ;
τσιριγωτης

Luigi Vampa έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:ποιος κουρτιτς; ; καλύτερα πάμε χωρίς αυτόν..
για τον Αογκουστο καιρό εχεις να γράψεις, τι εγινε;
όλα καλά..απλά πρέπει η μνήμη σου βα μην κάνει διακρίσεις..
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Asimos έγραψε:Απο SL μόνο Καρέλη θα ήθελα.
Κοιτα να δεις….

Εβλεπα τωρα τα βιντεακια του Μπονατσολι και μοιαζει πολυ με Καρελη. Ισως στο λιγο καλυτερο αλλα ιδιο στυλ παικτες μου φαινονται. Εαν τετοιο τυπο σεντερ φορ θελανε τοτε ας κτυπαγανε Καρελη.
Εγω βεβαια θελω σεντερφορ που παστελωνει και με το κεφαλι.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

buffalobill4 έγραψε:Η παε σκέφτηκε το εξής απλό. Ο Ολιβειρα πληρώθηκε ένα χρόνο και δεν ακούμπησε. Θα σε τεντωσω Νέλσον να βγάλω τα σπασμενα
Κ ο Νέλσον σκέφτεται "περσι είχα εργατικό ατύχημα, μη ζοριστω κ εχω τα ίδια"
Είναι δυνατόν να πιστευει κάποιος ότι δεν πηραμε φορ για να πιάσουν τόπο τα λεφτά στον Ολιβέιρα;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Asimos έγραψε:Ποιος είπε πως μόνο ένας βρίσκει/προτείνει/επιλέγει/φέρνει παίκτες στον ΠΑΟΚ; Αν σου πω ότι τα κανάλια που κάνουν αυτή τη δουλειά αγαπητέ VS40 είναι τουλάχιστον 4, θα το σκεφτείς διαφορετικά;
Σίγουρα. Αντικειμενικά όμως παραμένει υπεύθυνος αυτός που έχει συγκεκριμένο ρόλο (σε μικρότερο ποσοστό από το 100%). Εγώ τον πάω με τα 1000 τον Μπότο. Η φιλοσοφία του και ότι ακριβώς έχει δηλώσει από όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ είναι ακριβώς ότι λέω τόσα χρόνια και επιθυμώ. Η διοίκηση δεν ξέρω πώς το βλέπει και αυτό εννοούσα στα ποστ μου. Τον εμπιστεύεται; Τον καπελώνει; Δεν ξέρω γιατί δε γίνεται να ξέρω.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Δεν πειράζει. Προφανώς ο Λουτσος από Μάικ Λαμάρ θα γίνει Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Τι έχει ο ανταγωνισμός; Τίποτα μωρέ, κάτι ψιλοσαπακια σαν τον Ελ Αραμπι στον πάγκο ο ένας και ο άλλος τον Φαν Βεερτ και τον άλλον τον άσχετο από το Βόλο που όλα τα είχαμε κανονίσει αλλά μας τα χάλασε επειδή είχε ψυχολογικά και δεν ήθελε να έρθει.
Τι είχαμε, τι χάσαμε. Αφού είναι χρόνια ανασύνταξης και ο Πούτιν κάνει τα δικά του. Πόσα να ήθελε αυτή η ψυχή ο Πριγιο, αναρωτιέμαι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”