Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Μια χαρά είναι πάντως ο Φάμπιο σωματικά και από φυσικη κατάσταση. Σίγουρα δεν είναι πρώην ποδοσφαιριστής
- pagotatzis
Ενταξι ,τώρα που αποκλείστηκε η εθνική ανακοινώσατε τον/ τους !
10αρ και εξτρέμ και Φορ !
10αρ και εξτρέμ και Φορ !
Να πω κάτι και εγώ τώρα … ότι ο χαμες που έβλεπα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης… Στα 31 του θα αναφερόταν ως στόχος του ΠΑΟΚ την ίδια μέρα που οι Γερμανοί στο μπάσκετ θα έβαζαν 17 τρίποντα και 110 πόντους και εμείς θα θέλαμε τον άλλον και όχι αυτόν με ξεπερνάει. Νομίζω πως έρχεται η συντέλεια μάγκες και δεν κάνω πλάκα
Δεν έχω ελπίδα για παίκτη πλέον. Με αυτούς θα πάμε και ό,τι γίνει. Κι επειδή στην Ελλάδα το "κι ό,τι γίνει" δεν υφίσταται, ψιλοξέρουμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω πότε να περιμένω σοβαρή ενίσχυση πλέον. Μόλις τελειώσει το ρωσοουκρανικό; Μόλις πέσει η ΝΔ; Ειλικρινά ρωτάω.
Τι πρώην ποδοσφαιριστής βρε; Αυτός είναι χτικιαρης σαν τον Σαλάχ.
Βέβαια και ο Καγκάβα φέτες ήταν αλλα δεν άλλαζε ταχύτητα. Με καρφωμένη τη δευτερα έπαιζε
Βέβαια και ο Καγκάβα φέτες ήταν αλλα δεν άλλαζε ταχύτητα. Με καρφωμένη τη δευτερα έπαιζε
Ροναλντο δεν θέλω. Θα χαλάσουν τα αποδυτήρια. Φέρτε τον Μανουσο. Βαλιου φορ μανευ.
Κραβατσελια. Ο Γεωργιανος. Τι παικτης!! Και ακριβως στην θεση που ποναμε….
Ονειρα ονειρα.
Ονειρα ονειρα.
- kataramenos5
Το πιο πιθανόAspromavros aetos έγραψε:Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί στο τέλος μπορεί να μην πάρουμε κανέναν
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και για φορ είπαν στην εκπομπή του 24
Να δούμε τι θα δούμε αυτό το 48ωρο
Να δούμε τι θα δούμε αυτό το 48ωρο
-
Luigi Vampa
O Χαμες πάντως έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα ένα 20λεπτο και το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του ήταν με την εθνική στης 30 Μαρτίου...καμία σχέση με τον φαμπιο