Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Dimpatra δεν απαξιωσε κανεις τις μεχρι τωρα μεταγραφες εκτος και αν θεωρεις απαξιωση καποιος να λεει οτι χρειαζομαστε ακομα 2-3 κινησεις η οτι θα επρεπε να ειχε αποκτηθει ηδη ενα πιο εμπειρο στοπερ η ενα τουλαχιστον εξτρεμ.Δεν ειδα κανεναν να λεει οτι ο Κουαλιατα και ο Νταντας ειναι παλτα.Ακομα και τον Καργα μετα τις πρωτες επιφυλαξεις πλεον μια χαρα θετικα τον βλεπουν οι περισσοτεροι.Ποιυ την ειδες την απαξιωση?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 02 Ιούλ 2022, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Napoli4 έγραψε:Αποχώρηση Κουρτιτς με παράλληλη ανανέωση Ντουγκλας είναι και για μένα το καλύτερο.
Βέβαια δεν ξέρω αν αυτά που δίνει σε προσωπικότητα και νοοτροπία ο Κουρτιτς μπορεί να τα δώσει ο Αουγκούστο. Τα γκολ δεν τα υπολογίζω, δύσκολο να κάνει ξανά τέτοια σεζόν.
Θα συμφωνήσω με τον Νάπολι.
Αρκεί ο Αουγκούστο να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο και όχι αυτή την "τσογλανιά" που βγάζει κατά διαστήματα.
Ίσως το νεο συμβόλαιο να λύσει τα θέματα του, δεν ξέρω. Απ' ότι φαίνεται η διοίκηση και ο προπονητής τον θέλουν.
Έχει κλείσει μια τριετία εδώ, με υψηλό κόστος. Αν χαθεί του χρόνου τζάμπα θα είναι ζημιά.

* Επίσης στα δικά μου πλάνα δεν θα έβαζα στο ρόστερ και Κούρτιτς και Σβαμπ και Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Dimpatra έγραψε:
joshua έγραψε:
Dimpatra έγραψε:Μπερμπατοφ, Βερνμπλουμ, χατσεριδης;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου απαντησε ο john αν και κανενας Μπερμπατοφ η Βερνμπλουμ δεν κοροιδεψε. Στη ιδια λογικη αν σου αναφερω παραδειγματα νεαρων ταλαντουχων που περασαν και δεν ακουμπησαν θα σημαινει οτι δεν πρεπει να περνουμε ταλεντα? Δεν υπαρχει καποιου ειδους κανονας στις μεταγραφες μονο οσο το δυνατον καλυτερη στοχευση
Ακριβώς οπότε γιατί να απαξιώνετε τις μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει;

Κανένας δεν απαξίωσε τίποτα ρε συ dim.

Ποια απαξίωση; Κάθε παίχτης, ανεξαρτήτως του συμβολαίου του κρίνεται μόνο στο χορτάρι.

Στο ποδοσφαιρικό όμως χρηματιστήριο υπάρχει λόγος που ένας παίχτης παίρνει πχ 1Μ και ένας άλλος 300Κ.

Αν ο λόγος ήταν απλά η υπερκοστολογιση τότε όλες οι ομάδες θα έδιναν συμβόλαια των 100Κ και θα έφτιαχναν ομαδαρες.

Δηλαδή εντάξει είπαμε, η ομάδα μας αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Να στηρίξουμε και να κάνουμε υπομονή. Μαζί σου.

Αλλα δεν θα βγάλουμε όλους τους άλλους που τα χώνουν μακακες γιατί εμείς αποφασίσαμε να αλλάξουμε οικονομική πολιτική.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Μπότο είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά πιστεύω πολύ σε αυτό που πάει να κάνει και σίγουρα θέλει χρόνο. Ελπίζω απλά να το πιστέψει και ο προπονητής και να μη θέλει να αποδείξει με το στανιό ότι η δική του φιλοσοφία είναι η σωστή (ανανέωση γυρολόγων). Η ομάδα για να έχει υγεία, πρέπει να αξιοποιήσει τις ακαδημίες της. Ο Μπότο δείχνει το δρόμο και σε αυτό, ο Λουτσέσκου όμως πρέπει να γίνει ο δάσκαλός τους και να τους ενσωματώσει στην ομάδα.

Ο κόσμος έχει υπομονή να περιμένει, και το έχει ξανακάνει στο παρελθόν όταν έγιναν πρότζεκτ με νέους παίκτες. Οι νέοι γεμίζουν το κλαμπ ελπίδα, και όταν υπάρχει το χρήμα και οι υποδομές (Ιβάν), αυτά τα κλαμπ μεγαλουργούν. Αν ο ΠΑΟΚ κρατήσει το Μπότο και στηρίξει τη φιλοσοφία του, δεν αποκλείω σε 3 χρόνια από τώρα να έχουμε σπάσει το φράγμα των 100εκ στο τράνσφερμαρκετ ή να το πλησιάσουμε. Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, μπορείς να κοιτάς το CL και όχι όταν είσαι μια ομάδα που πάντα υποφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 02 Ιούλ 2022, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Josh ο Μποτο το έχει πει ήδη αυτό.
Θα περιμένω και εγώ να το δω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι αισιόδοξος με ότι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Αγκουστο ποτε στα χρονια του στον ΠΑΟΚ δεν εχει επιδειξει καποιου ειδους σταθεροτητα τοσο αγωνιστικη οσο και πνευματικη και με τους παρτενερ που υπαρχουν στα χαφ κατι τετοιο προσωπηκα το θεωρω απαραιτητο. Περιεργο παζλ τα χαφ μας...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πρωτα απο ολα θελω να πω για το περσυνο ροστερ. Ενα ροστερ με χτυπητες αδυναμιες και ελλειψεις που ουρλιαζαν, μαζι με τον προπονητη με εκαναν να περιμενω σαν τρελος το επομενο παιχνιδι της ομαδας σχεδον μεχρι τον Μαιο. Αυτο δεν το ειχα ξαναζησει περαν της χρονιας του νταμπλ. Ενα ματς χασαμε το τελικο που εαν το παιρναμε θα μιλουσαμε για επιτυχχημενη χρονια.
Τα βασικα γραναζια εκεινης της ομαδας ειναι οι παικτες που απαξιωνουμε τωρα.
Φετος λοιπον βλεπω μια τετραγωνικη ποδοσφαιρικη λογικη στο χτυσιμο της ομαδας. Οι υπευθυνοι αυτης ο Μποτο ο προπονητης και ο προεδρος ξερουν καλυτερα απο εμενα τι χρειαζεται η ομαδα.
Στηριζω λοιπον τις αποφασεις τους και φυσικα δεν περιμενω να βγουν ολες οι μεταγραφες. Αυτο που σιγουρα περιμενω ειναι να μην ερθουν αλλοι μουργκ, εσιτι και τευλορ στην ομαδα. Μπορει να ερθουν Τσολακ με καλα βιογραφικα με πολλα γκολ σημαντικα κατα την διαρκεια του δανεισμου του και απλα να μην πιασουν. Αυτο ειναι φυσικο στο ποδοσφαιρο.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

vs40 έγραψε:Ο Μπότο είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά πιστεύω πολύ σε αυτό που πάει να κάνει και σίγουρα θέλει χρόνο. Ελπίζω απλά να το πιστέψει και ο προπονητής και να μη θέλει να αποδείξει με το στανιό ότι η δική του φιλοσοφία είναι η σωστή (ανανέωση γυρολόγων). Η ομάδα για να έχει υγεία, πρέπει να αξιοποιήσει τις ακαδημίες της. Ο Μπότο δείχνει το δρόμο και σε αυτό, ο Λουτσέσκου όμως πρέπει να γίνει ο δάσκαλός τους και να τους ενσωματώσει στην ομάδα.

Ο κόσμος έχει υπομονή να περιμένει, και το έχει ξανακάνει στο παρελθόν όταν έγιναν πρότζεκτ με νέους παίκτες. Οι νέοι γεμίζουν το κλαμπ ελπίδα, και όταν υπάρχει το χρήμα και οι υποδομές (Ιβάν), αυτά τα κλαμπ μεγαλουργούν. Αν ο ΠΑΟΚ κρατήσει το Μπότο και στηρίξει τη φιλοσοφία του, δεν αποκλείω σε 3 χρόνια από τώρα να έχουμε σπάσει το φράγμα των 100εκ στο τράνσφερμαρκετ ή να το πλησιάσουμε. Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, μπορείς να κοιτάς το CL και όχι όταν είσαι μια ομάδα που πάντα υποφέρει.
Και εγώ αυτό πιστεύω, μακάρι να μείνει και να ολοκληρώσει το έργο του.

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

joshua έγραψε:Ο Αγκουστο ποτε στα χρονια του στον ΠΑΟΚ δεν εχει επιδειξει καποιου ειδους σταθεροτητα τοσο αγωνιστικη οσο και πνευματικη και με τους παρτενερ που υπαρχουν στα χαφ κατι τετοιο προσωπηκα το θεωρω απαραιτητο. Περιεργο παζλ τα χαφ μας...
Τον Αουγκεοστο εγω δεν τον πηγαινα με τιποτα. Αλλα ακομη και με τα χαρακτηριστικα που γραφεις παραπανω και εχεις δικιο εγω θα τον ηθελα. Γιατι απλα στην καλη του μερα (οταν ερχεται) ειναι σουπερ παικτης, και μαλλον φαινεται οτι ωριμασε λιγακι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα ειναι οτι απο το ροστερ λειπουν σταθερες.Εχουμε στα χαφ Νταντας ,Σοαρες Τσιγγαρα τρια εξαιρετικα ταλαντουχα παιδια που διπλα τους εχουν αναγκη απο σταθερες.Ο Κουρτιτς ειναι τετοια με τα καλα και τα κακα του,ο Αγκουστο οχι,τουλαχιστον μεχρι τωρα.Ακομα και προχτες στο φιλικο εκανε μαρκαρισμα κιτρινης χωρις κανενα λογο.Καταλαβαινω βεβαια απολυτα τον Λουτσεσκου γιατι δεν θα ηθελε να τον δει να φευγει.Ποσο ετοιμος ειναι ο οργανισμος ΠΑΟΚ να τον αντικαταστησει με παικτη χωρις τα δικα του ελαττωματα?
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λένε ο John και ο Joshua. Από εκεί και πέρα, φυσικά υπάρχει εμπιστοσύνη σε Μπότο και Λουτσέσκου. Προφανώς έχουν κάποιο πλάνο το οποίο προσπαθούν να τρέξουν όσο πιο πιστά μπορούν και αυτό μόνο καλό είναι για το κλαμπ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σε ένα τέτοιο πλάνο δεν θα υπάρξουν και αστοχίες που θα χρειαστούν αναπροσαρμογές-διορθώσεις στην πορεία και το κατά πόσο θα μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να ανταποκριθούν σε αυτές τις καταστάσεις, είναι επίσης κάτι για το οποίο θα κριθούν στο τέλος. Το σημαντικό είναι να έχει ο προπονητής τους παίκτες που χρειάζεται, όταν τους χρειάζεται και με τα επιθυμητά ποιοτικά χαρακτηριστικά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί φέτος βελτιωμένη, πιο ορθολογικά δομημένη και πιο value for money. Αν π.χ. ο προπονητής χρειάζεται έναν παίκτη με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Νάρεϋ να τον έχει στην προετοιμασία και άρα διαθέσιμο στα παιχνίδια με τη Λέφσκι, αυτός ο παίκτης θα έπρεπε να είναι εγκαίρως εδώ και αν όχι ο ίδιος κάποιος παρόμοιος και όχι να γίνεται σίριαλ λες και δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ινγκι, Κουρτιτς, Αουγκουστο, Ζιβκο, Ολιβειρα πρέπει να μείνουν τουλάχιστον για φέτος.

Όπως λέει και ο Josh πρέπει να υπάρχει εμπειρία και προσωπικότητα δίπλα στα νέα παιδιά γιατί έτσι θα βοηθηθούν και αυτά.

Γενικα κάθε ομάδα χρειάζεται σταθερές όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Για Κούρτιτς διαφωνώ. Θα προτιμούσα να φύγει και να έρθει στη θέση του ένα δεκάρι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω μοντερνο εξαρι θα ηθελα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

joshua έγραψε:Εγω μοντερνο εξαρι θα ηθελα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις...
τι εννουμε με τον ορο ''μοντερνο εξαρι''?
depplying playmaker ?
κοφτη?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”