Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Darkm4n »

Yπομονή και θα δουμε τι θα φέρει ο Ζαφειρης
Άβαταρ μέλους
restless_

Δημοσίευση από restless_ »

kataramenos5 έγραψε:Κυριοι ξεφευγετε, ειστε παλι οφ τοπικ. Μπαινουμε εδω μεσα να διαβασουμε κανα σχολιο για το Λημνιο και μας πρηζετε με τον Πασχαλακη. Φτανει πχχιααα
Ακριβώς έτσι
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

ΦΕΡΕ 20 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΠΟΤΟΟΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα σε ολους. Σκεφτομουν το θεμα του τερματοφυλακα. Για την ωρα εχουμε κλεισει Κοταρσκι. Δεν ακουστηκε κατι για ανανεωση Ζιφκοβιτς. Αν υπηρχε ζητημα ανανεωσης θα ειχε γινει ηδη. Πιστευω οτι θα ηταν πιο ευκολη η ανανεωση του απο Βιερινια, Σβαμπ, Κρεσπο, Μπισε. Αυτο με κανει να πιστευω οτι θα ερθει και αλλος τερματοφυλακας πιο εμπειρος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εγώ πειράζει που θέλω και ένα κεντρικό μέσο εγνωσμένης αξίας; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εφιαλτικο σεναριο σε περιπτωση απουσίας Κοταρσκι η επανεμφανιση του Ζιφκοβιτς κατω απο τα δοκαρια...και σε κανα κρισιμο παιχνιδι...(ΠΑΟΚ εισαι)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Sick Bastard έγραψε:Εγώ πειράζει που θέλω και ένα κεντρικό μέσο εγνωσμένης αξίας; :opaokara:
Σαν τον Φορτουνη δηλαδη; :D
Εκτος πλανων Μαριτνς απο οτι γραφεται. Λογιζεται και ως γηγενης;
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Λημνιός
Συνολικά στατιστικά:

209 αγωνες με 12.367 λεπτά συμμετοχής:
α) 59 αγώνες και 4.074 λεπτά ως αριστερός εξτρέμ και
β) 94 αγώνες και 7.206 λεπτά ως δεξιός εξτρέμ
γ) 56 αγώνες και 1.087 λεπτά σε άλλες θέσεις.

Εξαιρώντας την περίπτωση (γ), έχουμε:
153 αγώνες και 11.280 λεπτά στις 2 θέσεις των εξτρέμ.
11.280 λεπτά / 95 -> 119 πλήρη "95λεπτα".
18 γκολ και 18 ασίστ -> 36 συμμετοχές σε γκολ.
153 αγωνες / 36 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 4,25 συμμετοχές.
119 πλήρη 95λεπτά / 36 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 3,3 "95λεπτα".
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Λημνιός
Στατιστικά ως αριστερός εξτρέμ:

59 αγωνες με 4.074 λεπτά συμμετοχής.
4.074 λεπτά / 95 -> 43 πλήρη 95λεπτα.

9 γκολ και 4 ασιστ -> 13 συμμετοχές σε γκολ.
59 αγωνες / 13 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 4,5 συμμετοχές.
43 πλήρη 95λεπτα / 13 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 3,3 "95λεπτα".
α) 1.885 λεπτά στην Τβέντε με 8 γκολ.
β) 1.202 λεπτά στον Ατρόμητο με 0 γκολ.
γ) 892 λεπτά στον ΠΑΟΚ με 1 γκολ.
δ) 95 λεπτά στην Κολωνία με 0 γκολ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Λημνιός
Στατιστικά ως δεξιός εξτρέμ:

94 αγωνες με 7.206 λεπτά συμμετοχής.
7.206 λεπτά / 95 -> 76 πλήρη 95λεπτα.

9 γκολ και 14 ασιστ -> 23 συμμετοχές σε γκολ.
94 αγωνες / 23 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 4,1 συμμετοχές.
76 πλήρη 95λεπτα / 23 -> 1 γκολ ή ασίστ ανά 3,3 "95λεπτα".
α) 5.519 λεπτά στον ΠΑΟΚ με 8 γκολ.
β) 900 λεπτά στον Ατρόμητο με 1 γκολ.
γ) 480 λεπτα στην Τβέντε με 0 γκολ.
δ) 307 λεπτά στην Κολωνία με 0 γκολ.

Συμπερασματικά και ξεκαθαρίζοντας πως κάθε φορά που βλέπω τον Λημνιό κάνω εμετό από τα ματια (τρέχει με το κεφάλι κάτω, κάνει 8/10 πάσες προς τα πίσω, σεντράρει πάνω στον αμυντικό που είναι 1 μετρό μπροστά του κλπ), εντούτοις δεν μπορώ να αγνοήσω αυτό το 1 συμμετοχή σε γκολ (γκολ ή ασίστ) ανά 3,3 "95λεπτα" το οποίο σε συνδιασμό με το ότι τακτικά είναι άρτιος και είναι μόλις 24 ετών, γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του.

Αν απο κάθε έναν από τους τρείς, που έχουμε πίσω από τον φορ μπορούμε και παίρνουμε 1 συμμετοχή σε γκολ ανά 3,3 "95λεπτα", αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα στην επίθεση αφού αναλογικά σε κάθε αγώνα, ένας από τους τρείς (αριστερό εξτρέμ, δεξί εξτρέμ και επιτελικός μέσος) θα δίνει μια ασίστ ή ένα γκολ στην ομάδα.

Αν και ήμουν φουλ αρνητικός για τον Λημνιό, μετά τα παραπάνω έχω αλλάξει κάπως γνώμη και εφόσον ο Μπότο μπορέσει να τον φέρει (όχι δανικό για δειγματισμό) μάλλον θα αποτελέσει μια καλή λύση για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

nunies4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Εγώ πειράζει που θέλω και ένα κεντρικό μέσο εγνωσμένης αξίας; :opaokara:
Σαν τον Φορτουνη δηλαδη; :D
Εκτος πλανων Μαριτνς απο οτι γραφεται. Λογιζεται και ως γηγενης;
Μπα αυτόν βλέπω να τον δίνει ως αντάλλαγμα στον αρούλη για τη μετακίνηση Μαντσίνι Καμαρά
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

15_50 έγραψε:Λημνιός

Συμπερασματικά και ξεκαθαρίζοντας πως κάθε φορά που βλέπω τον Λημνιό κάνω εμετό από τα ματια (τρέχει με το κεφάλι κάτω, κάνει 8/10 πάσες προς τα πίσω, σεντράρει πάνω στον αμυντικό που είναι 1 μετρό μπροστά του κλπ), εντούτοις δεν μπορώ να αγνοήσω αυτό το 1 συμμετοχή σε γκολ (γκολ ή ασίστ) ανά 3,3 "95λεπτα" το οποίο σε συνδιασμό με το ότι τακτικά είναι άρτιος και είναι μόλις 24 ετών, γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του.

Αν απο κάθε έναν από τους τρείς, που έχουμε πίσω από τον φορ μπορούμε και παίρνουμε 1 συμμετοχή σε γκολ ανά 3,3 "95λεπτα", αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα στην επίθεση αφού αναλογικά σε κάθε αγώνα, ένας από τους τρείς (αριστερό εξτρέμ, δεξί εξτρέμ και επιτελικός μέσος) θα δίνει μια ασίστ ή ένα γκολ στην ομάδα.

Αν και ήμουν φουλ αρνητικός για τον Λημνιό, μετά τα παραπάνω έχω αλλάξει κάπως γνώμη και εφόσον ο Μπότο μπορέσει να τον φέρει (όχι δανικό για δειγματισμό) μάλλον θα αποτελέσει μια καλή λύση για τον ΠΑΟΚ.
α ρε τσακάλια ... ωραίες δουλειές κάνετε ρε μάγκες ... 90% των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ είναι τραγικοί σε επίπεδο ... και μπαίνεις εδώ μέσα και πάντα σχεδόν θα διαβάσεις πράγματα χρήσιμα που έχουν κάτι να προσφέρουν ...
είμαι εδώ μέσα από το 2008 ... έχουν περάσει την τρέλα μου 14 χρόνια ... και έχουν περάσει πάρα πολλά παλικάρια που γράφουν πράγματα πολύ υψηλού επιπέδου ... τελευταία επειδή υπάρχουν και τα εργαλεία, οι κατάλληλες βάσεις δεδομένων μιλάμε έχετε ζωγραφίσει ...

από την άλλη απορώ πως ακούτε και βλέπετε κάποιους οι οποίοι πληρώνονται για την ενημέρωση μας. εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων πολύ χαμηλό επίπεδο ... εύχομαι πολλά από τα παλικάρια που γράφεται εδώ μέσα να ξεπεταχτείτε και πρώτα από το μεράκι σας και την αγάπη σας για τον ΠΑΟΚ να προχωρήσετε μπροστά και να ανεβάσετε γενικά το επίπεδο.

τα στατιστικά που αναφέρεις είναι πολύ χρήσιμα ... ο τρόπος επίσης που παρουσιάζεις το τι βλέπουν τα μάτια σου για τον παίχτη ... θα ήθελα να προσθέσω γενικά ότι το ποδόσφαιρο όπως και το μπάσκετ είναι συνδυασμός χαρακτηριστικών. όλοι που είναι πολύ καλοί σε κάτι, σε μία ομάδα επιπέδου όπως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι χρήσιμοι ... έτσι και ο κάθε Λημνιός ... για εμένα το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παράδειγμα της ζωής μου ήταν πάντα ο Σολρέν ... όχι ότι τον συγκρίνω σε ποδοσφαιροσύνη με τον Λημνιό. καμία σχέση. αλλά δεν σου γέμιζε το μάτι ρε παιδί μου ... και όμως όταν ήταν μέσα στο γήπεδο έκανε όλους τους γύρω του καλύτερους ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τα τελευταία γκολ που έβαλε με την Τβεντε είναι άνευ σχολιασμού.
Από την μικρή περιοχή με κενό τέρμα και αυτογκόλ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχει όλο το πακέτο ο Λημνιός και είναι και Βραζιλιάνος!
(αν είναι να έρθει free και με λογικές ετήσιες αποδοχές δεν έχω αντίρρηση)
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πω ρε ‘σύ tad. Sorlen. Όταν έφυγε και διέλυσε το κέντρο τότε καταλάβαμε τι έκανε στο γήπεδο. Μεγάλο σχολείο η εποχή Σαντος. Νομίζω ότι ήταν η εποχή της αλλαγής και η δίκη μας. Σταματήσαμε να βλέπουμε μπάλα και αρχίσαμε το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Καλά ρε ακόμα για τον Λημνιό γράφετε? Καμιά άλλη ονείρωξη δεν έχετε?
Φέρτε καμπελά στην ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μακαρι να κινηθουμε για Φορτουνη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”