Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Καλησπερα,εκλεισε καποιος?
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

sic-4 έγραψε:
panta έγραψε:
teod1980 έγραψε::lol: ευτυχώς.... Λίγο έλειψε να διασταλλει κι άλλο η αορτή μου.

Χαρείτε ρε παιδιά που από λογιστές ξαναγιναμε τεχ διευθυντές κ ενίοτε προπονητές. Είναι πιο ευχάριστο
Πως να χαρούμε εμένα με έπιασε το αγχος. πιο εύκολα μου φαίνονται τα λογιστικά από το να μάθω τα χρώματα με τα hexacode τους

δεν ειναι δυσκολο.. τα δυο πρωτα ψηφια αφορουν το κοκκινο, τα αλλα δυο το πρασινο και τα δυο τελευταια το μπλε. Δεκαεξαδικοι αριθμοι απο 00 εως FF (δηλαδη 0-255). Για κιτρινο για παραδειγμα, χρειαζεσαι φουλ κοκκινο και φουλ πρασινο δηλαδη #FFFF00. Μαθε μπαλιτσα...
:mrgreen:
FFFFFF 000000
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Ημουν απο αυτους που μιλουσαν για υπομονη, και προετρεπα και τους αλλους να περιμενουμε να τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος, αλλα απο οτι φαινεται δεν υπαρχει λογος και μακαρι να διαψευστω.
Με καλους, αρκετα καλους και value for money παιχτες(Μουργκ, Σβαμπ, Τσολακ κοκ), και μερικά ταλέντα κανεις μια καλη, αρκετα καλη και value for money ομαδα.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Ειπαμε να φυγουν τα πολλα ψηλά συμβόλαια και αυτό έγινε. Ειπαμε να φυγουν οι παλιοι και αυτο σε σημαντικο βαθμο εγινε, ειπαμε να πουλησουμε παιχτες και αν και ξεπουλησαμε πιτσιρικαδες (Λημνιος) και ελπιδοφορους ετοιμους(Ακπομ) σε λαθος στιγμες εγινε. Δωσαμε ακομη και τον Πελκα στα 27 με 1,6 εκατομυρια!!! Παροτι για μενα δεν εκανε ποτε για τον ΠΑΟΚ, δεν παυει να ειναι ενα ονομα που παιζει στην εθνικη!
Καναμε υπομονη για τις τραγικες ελλειψεις που στοιχισαν τον αποκλεισμο απο το champion league μαζι με τις ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
Η ομαδα πηρε και 13 εκατομυρια και θα παρει και αλλα απο τη συμμετοχη, την πορεια και τα τηλεοπτικα, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ παροτι ηταν γυμνη! Δεν τα υπολογισαμε, γιατι πρεπει να πανε στο FFP. Ουτε υπολογισαμε τη συμφωνια με τη NOVA παροτι χασαμε το PAOK TV που τοσο αγαπησαμε!
Υπολογισαμε μονο τα λεφτα απο τις πωλησεις και τις μειωσεις συμβολαιων.
Με Μουργκ, Σβαμπ και Τσολακ και πιτσιρικια, ομως ΠΡΟΕΔΡΕ δεν κανεις την ομαδα που ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ και ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. Την ΟΜΑΔΑΡΑ που ειχαμε την απο το 2017-2019. Αυτην την κανεις με παιχτες ΕΠΙΠΕΔΟΥ Αντρει Ζιφκοβιτς, Ελ Καντουρι, Γιαννουλη, Βιειρινια στα 31, Μαουρισιο στα 29, Μπισεσβαρ στα 28, Ματος στα 30, Κρεσπο στα 30, Βαρελα στα 29, κ.ο.κ. Οπω τους εφερες τοτε.
Και αν τα συμβολαια σου φαινονται πολλα προσθεσε στους ηδη υπαρχοντες παιχταραδες αλλους 2-3, οσους μπορεις.
Δε θελω ΔΥΟ Σβαμπ για αμυντικους χαφ. Θελω ΕΝΑΝ Μπρανταριτς. Δε θελω Αουγκουστο και Εσιτι θέλω μονο Ολιβειρα. Δε θελω Τσολακ και Σφιντερσκι, θελω εναν Πριγιοβιτς στα καλα του.
Διπλα σε πολυ καλους και μεγαλους παιχτες θα δεις και καλυτερευση των νεων.
Με πολυ καλους και μεγαλους θα ξαναδουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ. Για μια τετοια προοπτικη να κανουμε υπομονη και δυο χρονια αν χρειαστει. Αλλα με αυτους τους παιχτες που ερχονται, οσο καλοι και να ειναι οσο value for money και να ειναι δυστυχως εγω δεν περιμενω πολλα.....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Συγνωμη που σας κουρασα......
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Δευ 05 Οκτ 2020, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ace.79.gr έγραψε:Καλησπερα,εκλεισε καποιος?
Ο Σαμπανης στην ομάδα της καρδιάς του.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Δεν τελειώνει η ζωή σήμερα, ηρεμήστε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Totem_pk έγραψε:Πηρε λεει ο Ιβαν τηλ τον Μαου, αλλα ο παικτης το σκεφτεται.... χαχαχαχα

Παρακολουθουν και το τηλεφωνο του τωρα....ΟΚ

Εντωμεταξυ αυτος ο Μουργκ πρεπει να ειναι καλος παικτης,μακαρι να μας βγει.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

invincible έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Αυτόν που είναι επίσης της ROGON γιατί δεν τον φέρνουν;
https://www.transfermarkt.com/arnaud-lu ... ler/272631
ROGON δεν είναι μόνο ο Κουτσολίακος... Είναι το μεγαλύτερο γραφείο στην Γερμανία και συνεργάζεται ο Κουτσολιάκος αλλά δεν είναι του μπαμπα του το τσιφλίκι να μας φέρει όποιον είναι στο ROGON. ;)

O Μπίσε δεν χάλασε λένε οριστικά είναι και άλλη ομάδα από εκεί που τον θέλει και φυσικά μπορεί να βρούνε στο τέλος και με αυτή που μιλάει. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει στα λεφτά μένει να τα βρει και αυτός.
οι άραβες είναι διαβόητοι ότι άλλα λένε τη μια και άλλα την άλλη, δεν υπάρχει το έχω συμφωνήσει προφορικά με αυτούς μέχρι να μπει οριστική υπογραφή, αλλάζουν συνεχώς τις συμφωνίες. Αυτό έγινε και με Μπίσε αλλά και νωρίτερα με φετφατζίδη και μάνταλο. Αλλά το ίδιο απρόβλεπτοι είναι και στο να επανέρθουν πάλι...
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Η ομάδα χτίζεται από την αρχή, και ξεφορτώνεται παίκτες που είτε έχουν πιάσει ταβάνι στον ΠΑΟΚ (πχ Λημνιός, Πέλκας) είτε αμείβονταν υπερβολικά για αυτά που μπορούσαν να προσφέρουν μέσα στο γήπεδο. Οι αντικαταστάτες τους εμένα μου φαίνονται λογικό να είναι ένα μείγμα ταλέντων, έτοιμων παικτών και στοιχημάτων. Κάποιο θα βγούνε, άλλοι όχι, αλλά μου φαίνεται αστείο να μπορεί να κρίνει κάποιος από τώρα το πόσο καλός ή κακός παίκτης είναι ο Νίνουα ή ο Περέιρα. Παίκτες που ξέρει καλά ο μέσος οπαδός και να δέχονται να είναι αναπληρωματικοί είναι στα επίπεδα του Κυβρακίδη και του Στούρτζεον - με τους οποίους όπως ξέρουμε καλά μόνο μέτρια ομάδα μπορείς να φτιάξεις. Ο Ρέμπε έκανε τις επιλογές του, ο Φερέιρα θα κάνει αυτό που μπορεί και στο τέλος θα δούμε αν αξίζουν ή όχι.

Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο οι αλλαγές και τα μεταγραφικά στοιχήματα στο ρόστερ είναι απαραίτητα - παντού αυτό γίνεται και οι εποχές του σταθερού κορμού για 5-6 χρόνια έχουν τελειώσει. Αν ο Πέλκας ανανέωνα σε 1 χρόνο θα ήταν ο νέος Κλάους. Ώρα να το καταλάβουν μερικοί που σπάνε @@ με την τοξική γκρίνια τους. Οι ίδιοι που βγάζαν προκαταβολικά άχρηστο τον Άρνεσεν, τον Ελ Καντουρί, τον Λουτσέσκου κτλ.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Ημουν απο αυτους που μιλουσαν για υπομονη, και προετρεπα και τους αλλους να περιμενουμε να τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος, αλλα απο οτι φαινεται δεν υπαρχει λογος και μακαρι να διαψευστω.
Με καλους, αρκετα καλους και value for money παιχτες(Μουργκ, Σβαμπ, Τσολακ κοκ), και μερικά ταλέντα κανεις μια καλη, αρκετα καλη και value for money ομαδα.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Ειπαμε να φυγουν τα πολλα ψηλά συμβόλαια και αυτό έγινε. Ειπαμε να φυγουν οι παλιοι και αυτο σε σημαντικο βαθμο εγινε, ειπαμε να πουλησουμε παιχτες και αν και ξεπουλησαμε πιτσιρικαδες (Λημνιος) και ελπιδοφορους ετοιμους(Ακπομ) σε λαθος στιγμες εγινε. Δωσαμε ακομη και τον Πελκα στα 27 με 1,6 εκατομυρια!!! Παροτι για μενα δεν εκανε ποτε για τον ΠΑΟΚ, δεν παυει να ειναι ενα ονομα που παιζει στην εθνικη!
Καναμε υπομονη για τις τραγικες ελλειψεις που στοιχισαν τον αποκλεισμο απο το champion league μαζι με τις ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
Η ομαδα πηρε και 13 εκατομυρια και θα παρει και αλλα απο τη συμμετοχη, την πορεια και τα τηλεοπτικα, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ παροτι ηταν γυμνη! Δεν τα υπολογισαμε, γιατι πρεπει να πανε στο FFP. Ουτε υπολογισαμε τη συμφωνια με τη NOVA παροτι χασαμε το PAOK TV που τοσο αγαπησαμε!
Υπολογισαμε μονο τα λεφτα απο τις πωλησεις και τις μειωσεις συμβολαιων.
Με Μουργκ, Σβαμπ και Τσολακ και πιτσιρικια, ομως ΠΡΟΕΔΡΕ δεν κανεις την ομαδα που ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ και ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. Την ΟΜΑΔΑΡΑ που ειχαμε την απο το 2017-2019. Αυτην την κανεις με παιχτες ΕΠΙΠΕΔΟΥ Αντρει Ζιφκοβιτς, Ελ Καντουρι, Γιαννουλη, Βιειρινια στα 31, Μαουρισιο στα 29, Μπισεσβαρ στα 28, Ματος στα 30, Κρεσπο στα 30, Βαρελα στα 29, κ.ο.κ. Οπω τους εφερες τοτε.
Και αν τα συμβολαια σου φαινονται πολλα προσθεσε στους ηδη υπαρχοντες παιχταραδες αλλους 2-3, οσους μπορεις.
Δε θελω ΔΥΟ Σβαμπ για αμυντικους χαφ. Θελω ΕΝΑΝ Μπρανταριτς. Δε θελω Αουγκουστο και Εσιτι θέλω μονο Ολιβειρα. Δε θελω Τσολακ και Σφιντερσκι, θελω εναν Πριγιοβιτς στα καλα του.
Διπλα σε πολυ καλους και μεγαλους παιχτες θα δεις και καλυτερευση των νεων.
Με πολυ καλους και μεγαλους θα ξαναδουμε την ΟΜΑΔΑΡΑ. Για μια τετοια προοπτικη να κανουμε υπομονη και δυο χρονια αν χρειαστει. Αλλα με αυτους τους παιχτες που ερχονται, οσο καλοι και να ειναι οσο value for money και να ειναι δυστυχως εγω δεν περιμενω πολλα.....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Συγνωμη που σας κουρασα......
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ...
Συγ
Και οχι με τρεις οπως τωρα(Γιαννουλης, Ελ Καντουρι, Ζιβκοβιτς), αλλα με 7-8
+++++++++1926
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εάν είναι πάντως να πάρουμε Μαουρίτσιο, τότε γιατί δώσαμε τον Κάτσε που και μικρότερος είναι, και πιο πολύ όρεξη για μπάλα έχει και σουτ και ασίστ...Όχι δεν περιγράφω καμιά χαφάρα αλλά σε σχέση με τον Μαουρίτσιο που παίζει πάντα παράλληλο ποδόσφαιρο και τον θεωρώ και τελειωμένο ποδοσφαιριστή είναι κλάσης ανώτερος ο Αλβανός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Δευ 05 Οκτ 2020, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εγώ με Μουργκ Κρίστο και Αλεις Γκαρσια είμαι οκ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δακρύβρεχτα κυλά η μέρα, υποθέτω, ε;;
Άβαταρ μέλους
Darklord67