Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
- SplashBro22
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Από άποψη ποσότητας είμαστε καλά νομίζω. Το πρόβλημα έγκειται στην ποιότητα......ΓΚΟΥΧΟΥ Κουλούρης
- navigator11
Εγω καταλαβα οτι θες βασικο επιθετικο,οχι ρολιστα.Αμα εννοεις να παρουμε αναπληρωματικο,μαζι σου 100%.joshua έγραψε:Παρανοια πραγματικα...Αν παρει ρε αδερφε την θεση του Κουλουρη τι θα αλλαξει για αυτους που λες? Και ποιος ειπε οτι θα αλλαξει το συστημα?Dakos4 έγραψε:Άμα πάρεις τέτοιο παίχτη, ο Μακ, ο Λημνιός,ο Τζαλμα και ίσως ο Πέλκας(αν παίξουμε με δύο φορ)θα είναι πάγκο και εκτός 18αδας.Δεν αναφέρω καν Μπισεσβαρ και μυστακιδη. Επισης, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις το σύστημα και να παίξεις με 2 επιθετικούς οδευοντας στο φινάλε της σεζόν.joshua έγραψε:Αντε παλι τα ιδια...Ελεος...Κανενας Πριγιοβιτς δεν επηρεαζεται απο την αποκτηση επιθετικου με την ικανοτητα να παιζει ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.Επιπλεον ειναι αστειο να μιλαμε για αποδυτηρια οταν ο ΜΟΝΟΣ που θα επηρεαστει ειναι ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.Βρισκονται μεταξυ παγκου και εξεδρας αλλοι και αλλοι ,στον Κουλουρη προβληματιστηκαμε.
- anekfrastos
navigator11 έγραψε:Το φορ ... λίρα 100 ποιό είναι; Δώστε ένα στίγμα ας πούμε.
ξέρω κι εγώ, κάποιος καλύτερος και αποτελεσματικότερος του Κουλούρη, κάποιος αντίστοιχης αξίας του Πρίγιο
δε λέω ονόματα γιατί θα πέσετε να με φάτε ότι ζηλεύω άλλες ομάδες
- john4serres
Φέρτε Claudiu Keseru να τελειώνουμε με το θέμα του φορ.
Περνάνε οι μέρες...
Περνάνε οι μέρες...
Ρε το θέμα είναι αν θα φάνε πάγκο ο Κουλουρης ο Μυστακίδης και ο Biseswar; Το θέμα είναι τι χρειαζόμαστε για να πάρουμε πρωτάθλημα . Αν χρειαζόμαστε επιθετικό να πάρουμε επιθετικό . Από κει και πέρα είναι θέμα των παιχτών να αποδείξουν αν είναι για πάγκο ή όχι. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα τρίμηνο φωτιά . Και θα στηριχτεί σε έναν επιθετικό που εμφανίζετε στα τελευταία 5 μέτρα του γηπέδου και έναν που δε μπορεί να σκοράρει με τίποτα;
Υπαρχει επισης και το αν δεν σου αρεσει ο Κουλουρης να σου φερουμε τον Ροναλντο...Το προσπερνω...Δεν θελω αναπληρωματικο,μια χαρα βασικουρα θελω.Ο Κεσερου για παραδειγμα παιζει και στις 3 θεσεις της επιθεσης οπως και ενα σωρο ακομα επιθετικοι στο συγχρονο ποδοσφαιρο.
Το πρωτο πραγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε πως θέλουμε να παίζουμε.
Αν παίζει μπακ ο Βιερινια θελουμε εξτρεμ.Δεν εχουμε εξτρεμ να κάνει τη διαφορα.
Πολλές φορες βλέπουμε ο Λουτσεσκου βάζει δυο φορ.Εκει θες περιφεριακο φορ.
Αν θες ενα φορ..εκει είναι μεγάλη κουβέντα.
Αλλα οταν εχεις βασικο Κουλουρη πολλες φορες, και περιμενεις και απο Μακ Λήμνιο και Τζαλμα να σου παρουν παιχνίδι μονοι τους υπάρχει προβλημα.
Ποσες φορες ακομα θα σε ξελασπωσει ο Ματος.Εχει σωσει τη παρτίδα ποσες φορες
Αν παίζει μπακ ο Βιερινια θελουμε εξτρεμ.Δεν εχουμε εξτρεμ να κάνει τη διαφορα.
Πολλές φορες βλέπουμε ο Λουτσεσκου βάζει δυο φορ.Εκει θες περιφεριακο φορ.
Αν θες ενα φορ..εκει είναι μεγάλη κουβέντα.
Αλλα οταν εχεις βασικο Κουλουρη πολλες φορες, και περιμενεις και απο Μακ Λήμνιο και Τζαλμα να σου παρουν παιχνίδι μονοι τους υπάρχει προβλημα.
Ποσες φορες ακομα θα σε ξελασπωσει ο Ματος.Εχει σωσει τη παρτίδα ποσες φορες
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο μοντέλο εεεεε.. ο μολεντο αργεί να έρθει; Τα μαλγαρα τα πέρασε; Τα τεμπη;
Παιδιά η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. Τις μεταγραφές ας τις ζητήσει ο προπονητής αν τις θέλει. Το να μειώνουμε τον Κουλούρη δεν είναι σωστό γιατί βελτιώνεται και δουλεύει. Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουμε το υλικό μας. Οι πολλές μεταγραφές δεν κάνουν καλό το Γενάρη. Αγωνιστικά ρίχνουμε από 3 με 5 γκολ, οπότε υπερβάλουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Εγώ το μόνο που φοβάμαι είναι η επιστροφή του Ελ Καντουρί. η ομάδα είναι υπερπλήρης αριθμητικά και οπωσδήποτε χρειάζονται αποχωρήσεις. Τζάμπα μισθοί και δυσαρέσκεια από παίκτες που δε γίνεται να πάρουν ευκαιρίες.
Μύστα, Σιαμπάνης, Πούγγουρας πρέπει να φύγουν δανεικοί. Κάτσε, Κωσταντινίδης ευτυχώς σπρώχνονται στο βάζελο. Ο Λέοβατς είναι αντιπαθητικός παίκτης. Όχι μόνο δε φέρνει πρόταση, αλλά και περιμένει αποζημίωση για να φύγει. Υπό αυτό το σενάριο θέλει κρέμασμα το δελτίο για παραδειγματισμό. Να τελειώσει η καριέρα του. Από την άλλη εφόσον θέλαμε να τον πουλήσουμε, ήταν ατυχές να δημοσιεύσουμε ότι ο παίκτης είναι λιγόψυχος. Γενικά έχουμε μια τάσση να ρίχνουμε δίχως λόγο τις αξίες μας. Προσωπικά εύχομαι να πουλούσαμε και τον Ελ Καντουρί και να έχουμε ένα ισορροπημένο ρόστερ από παίκτες που πραγματικά ΘΕΛΟΥΝΕ να παίζουνε για τον ΠΑΟΚ.
Στο 6άρι, που διαβάζω από πολλούς, υπάρχει ο Τσίμιροτ που είναι τοπ παίκτης. Έχει φοβερή φόρμα και δεν αλλάζεται. Σε 1-2 ματς θα ανέβει και ο Μαουρίτσιο και θα δούμε μεγάλα πράγματα. Υπάρνει και ο Κάνιας για βάθος, οπότε μια χαρά. Δεν είναι ο Γενάρης κατάλληλος να αλλάξεις τα πάντα. Αυτά έπρεπε να τα κάνουν το καλοκαίρι. Οπότε, ας στηρίξουμε το υλικό μας που είναι το καλύτερο και ακριβότερο στην Ελλάδα και το καλοκαίρι θα γίνουν οι υπόλοιπες κινήσεις ανάλογα με τα θέλω του προπονητή που θα έχουμε. Θα είναι καλό ο προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει και μια ευελιξία για την ομάδα του καλοκαιριού.
Μύστα, Σιαμπάνης, Πούγγουρας πρέπει να φύγουν δανεικοί. Κάτσε, Κωσταντινίδης ευτυχώς σπρώχνονται στο βάζελο. Ο Λέοβατς είναι αντιπαθητικός παίκτης. Όχι μόνο δε φέρνει πρόταση, αλλά και περιμένει αποζημίωση για να φύγει. Υπό αυτό το σενάριο θέλει κρέμασμα το δελτίο για παραδειγματισμό. Να τελειώσει η καριέρα του. Από την άλλη εφόσον θέλαμε να τον πουλήσουμε, ήταν ατυχές να δημοσιεύσουμε ότι ο παίκτης είναι λιγόψυχος. Γενικά έχουμε μια τάσση να ρίχνουμε δίχως λόγο τις αξίες μας. Προσωπικά εύχομαι να πουλούσαμε και τον Ελ Καντουρί και να έχουμε ένα ισορροπημένο ρόστερ από παίκτες που πραγματικά ΘΕΛΟΥΝΕ να παίζουνε για τον ΠΑΟΚ.
Στο 6άρι, που διαβάζω από πολλούς, υπάρχει ο Τσίμιροτ που είναι τοπ παίκτης. Έχει φοβερή φόρμα και δεν αλλάζεται. Σε 1-2 ματς θα ανέβει και ο Μαουρίτσιο και θα δούμε μεγάλα πράγματα. Υπάρνει και ο Κάνιας για βάθος, οπότε μια χαρά. Δεν είναι ο Γενάρης κατάλληλος να αλλάξεις τα πάντα. Αυτά έπρεπε να τα κάνουν το καλοκαίρι. Οπότε, ας στηρίξουμε το υλικό μας που είναι το καλύτερο και ακριβότερο στην Ελλάδα και το καλοκαίρι θα γίνουν οι υπόλοιπες κινήσεις ανάλογα με τα θέλω του προπονητή που θα έχουμε. Θα είναι καλό ο προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει και μια ευελιξία για την ομάδα του καλοκαιριού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 15 Ιαν 2018, 16:41, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Ο joshua είναι ξεκάθαρο ότι "ζηλεύει" το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ δε το λέει ανοιχτά αλλά το αφήνει να εννοηθεί,πιστεύω ότι θέλει παίχτη που να μπορεί να παίξει μαζί με τον Πριγιοβιτς,όπως οι Αραουχο,Λιβαγια.
Με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι θα αυξηθεί η επιθετικότητα της ομάδας.
Θέλει έναν ακόμα σταθερό σκόρερ.
Κανω λάθος josh;
Αν ισχύει ούτε εγώ είμαι σύμφωνος,δεν έχει καμία σχέση ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων ούτε ο σχηματισμός.
Έχω γράψει ότι προτιμώ έναν παίχτη τύπου Βουκιτς,που να ξέρει ότι ο ρόλος του θα είναι κυρίως συμπληρωματικός.
Αν είναι να δοθεί δανεικός ο Κουλουρης,παίχτης σαν τον Κεσερου θα ήταν ιδανικός,καλύπτει κατα καποιο τροπο αυτο που λεει ο joshua,μπορεί και μόνος του αλλά και με τον Σέρβο μαζί σε κάποιους σχηματισμούς και σε παιχνίδια που στραβωνουν.
Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποχωρήσει ο Κουλουρης για να πάρει παιχνίδια και να μην έχουμε γκρίνια με τους Κουτσολιακους και σία.
Με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι θα αυξηθεί η επιθετικότητα της ομάδας.
Θέλει έναν ακόμα σταθερό σκόρερ.
Κανω λάθος josh;
Αν ισχύει ούτε εγώ είμαι σύμφωνος,δεν έχει καμία σχέση ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων ούτε ο σχηματισμός.
Έχω γράψει ότι προτιμώ έναν παίχτη τύπου Βουκιτς,που να ξέρει ότι ο ρόλος του θα είναι κυρίως συμπληρωματικός.
Αν είναι να δοθεί δανεικός ο Κουλουρης,παίχτης σαν τον Κεσερου θα ήταν ιδανικός,καλύπτει κατα καποιο τροπο αυτο που λεει ο joshua,μπορεί και μόνος του αλλά και με τον Σέρβο μαζί σε κάποιους σχηματισμούς και σε παιχνίδια που στραβωνουν.
Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αποχωρήσει ο Κουλουρης για να πάρει παιχνίδια και να μην έχουμε γκρίνια με τους Κουτσολιακους και σία.
Ναι φυσικά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο 28-2 Γιάννη περιλαμβάνονται οι εύκολοι αγώνες μας και το κύπελλο.
Αλλιώς δε θα ήταν 28-2 , θα ήταν πιο ισορροπημένο.
Αλλά τώρα έχεις 28-2 και αυτό δε μπορείς να πεις ότι είναι μαγική εικόνα και ότι οι αριθμοί λένε ψέμματα. Εύκολα , δύσκολα , βατά , δύσβατα έχεις μια καλή ρότα να πορεύεσαι. Επιδέχεσαι βελτίωσης αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει πρόβλημα τόσο σημαντικό για να πάρεις ρίσκα αυτή τη στιγμή.
Όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη σαν τον Περέιρα. Άλλα χαρακτηριστικά, ποικιλία στο παιχνίδι του, στημένα, ασσίστ, γκολ χωρίς να είναι ο μπομπέρ. Να παίρνει 20-30 λεπτά σε παιχνίδια που στραβώνουν και ψάχνεις το γκολ, μαζί με τον Πρίγιο και να παίζει στα εκτός που δεν υπολογίζει ο προπονητής για βασικό τον Σέρβο.
Από την άλλη αν δεν μπορεί να βρεθεί κάτι τέτοιο, ακόμη κι ένας Μανιάς είναι μια χαρά.
Από την άλλη αν δεν μπορεί να βρεθεί κάτι τέτοιο, ακόμη κι ένας Μανιάς είναι μια χαρά.
Μισό ... βασικός επιθετικός που να εναλλάσσεται με το Πρίγιο στη κορυφή και αν χρειαστεί από το σύστημα/περιστάσεις να μπορεί να παίξει και στα άκρα σωστά;joshua έγραψε:Υπαρχει επισης και το αν δεν σου αρεσει ο Κουλουρης να σου φερουμε τον Ροναλντο...Το προσπερνω...Δεν θελω αναπληρωματικο,μια χαρα βασικουρα θελω.Ο Κεσερου για παραδειγμα παιζει και στις 3 θεσεις της επιθεσης οπως και ενα σωρο ακομα επιθετικοι στο συγχρονο ποδοσφαιρο.
Πάμε τώρα. Ο βασικός σου Πρίγιο είναι ήδη οριακός όσον αφορά τη διαχείρισή του , σχετικά με το ότι βάζεις Κουλούρη στα εκτός. Ένας Πρίγιο που πρέπει να τον έχεις καλά γιατί είναι βαρύ χαρτί , θα σε στηρίξει όσο κανείς να κατακτήσεις τους στόχους σου και το καλοκαίρι θες να κονομήσεις. Αν φέρεις έναν ισάξιο για να κόψεις το ποδοσφαιρικό τους χρόνο στη μέση , πως νομίζεις ότι θα αντιδράσει ; Πως θα τον πείσεις να τα δώσει όλα με τη κούλα στη Τούμπα και στο επόμενο στη Τρίπολη θα κάτσει πάγκο για να παίξει ο συμπληρωματικός_Πριοβιτς ?
Αν δε φέρεις ισάξιο , δε μιλάμε για ουσιαστική ενίσχυση.
Επίσης λες και για τα άκρα. Άρα επηρεάζεται όλη η μεσοεπιθετική μας γραμμή γιατί φέρνεις παίκτη που μπορεί να παίξει σε αυτές τις θέσεις. Δηλαδή θα του δώσεις 1.5 χαρτί για την επίθεση , θα μπορεί να παίξει και στα άκρα , αλλά δε θα τον βάζεις γιατί δε θα είναι αρκετά καλός εκεί; Σου φαίνεται λογικό αυτό που λες ότι μόνο του Κουλούρη τη θέση θα φάει κι όλοι οι υπόλοιποι δε θα επηρεαστούν;
Σου έχω πει 3 φορές να μου περιγράψεις ρεαλιστικά πώς θα το διαχειριστείς όλα αυτό και σε σχέση με τους ρόλους μέσα στην ομάδα. Δε το έχεις κάνει. Ρωτάω πολύ συγκεκριμένα πράγματα για συγκεκριμένους παίκτες και δεν απαντάς , ισχυριζόμενος ότι απλά θα πάρουμε ένα παικταρά να πάρει τη θέση του Κουλούρη. Σορυ αλλά δε γίνεται. Απορώ πως δε το βλέπεις .
Μαλλον εσυ δεν διαβαζεις τι γραφω οχι εγω δεν απανταω.Σου ξαναλεω αν εξαιρεσεις τον Βιερινια και τον Λημνιο ως προτζεκτ,δεν με ενδιαφερει ουτε ο δανεικος Μακ,ουτε ο Καμπος αρα αδιαφορω αν θα επηρεαστουν απο την ελευση καποιου.Νομιζω οτι τοσα χρονια εκτος πρωταθλητισμου επηρεαζουν την κριση σας.Δεν υπαρχουν στον πρωταθλητισμο ελα μωρε ειναι καλο παιδι ο Μακ μπορει καποια στιγμη να ξυπνυσει η εκανε 1 καλο παιχνιδι στα 10 ο Καμπος κριμα ειναι να φυγει η τα 15 παιχνιδια που πηρε ο Κουλουρης δεν ειναι αρκετα.Επιπλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν πια φορ και εξτρεμ.Υπαρχουν επιθετικοι,ολοι μπροστα ειναι επιθετξκοι, οπως και αν τους βαφτισεις,φορ,εξτρεμ,φορ-εξτρεμ και εμεις δεν εχουμε ουτε παρτενερ του Πριγιοβιτς ουτε ενα φορ εξτρεμ.