Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

revolution1976 έγραψε:Ο Ιβάν είναι προφανέστατα ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Νομίζω πως έχει απόλυτη γνώση του τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τους χιλιάδες οπαδούς του. Για να το πώ αλλιώς: "Η μπάλα είναι μόνον η αφορμή". Γι αυτό έγινα κι εγώ ΠΑΟΚ και όχι κάτι άλλο, και πιστεύω ότι για αυτό έγινε κι αυτός. Δεν αρκεί μόνον η μπάλλα, δεν είναι μόνον η μπάλλα στη ζωή και φυσικά δεν είναι καθόλου οι κούπες και τα λοιπά. Άλλα πράγματα έχουν σημασία. Θεωρώ πως ο Ιβάν θα μας εκπλήξει ευχάριστα.
Να που συμφωνουμε σε μια πρωτη βαση.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Παντως αν μιλαμε για συνχρονο ποδοσφαιρο είναι μπιγκ μπισνες.Με παροχες υπηρεσιων και πελατες.Αν παλι μιλαμε για κατι άλλο τοτε είναι αλλιως.Μεχρι τωρα στηρίζουμε και λεμε και ευχαριστω ολοι μας.Και βλέπουμε!Τουλαχιστων κανενας δεν μπορει να εχει παραπονο από τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αλήθεια δεν μάθαμε τίποτα...Στην συνάντηση της σουίτας σήμερα, μιας και ήταν εκεί Κλάους και Βλάντο, μήπως ειπώθηκε και τίποτα για εκείνον το χρονικό διάστημα που ο Κλάους είχε σταλεί να προπονείται μόνος του ή με την δεύτερη ομάδα, δεν θυμάμαι καλά??? Εκείνη την εκκρεμότητα από εκείνη την ξεχασμένη περίπτωση, η οποία βέβαια είχε συμβεί πριν την "Ακατανομαστιάδα", την έχω ακόμα κατά νου ξέρεις Πρόεδρε...και Βλάντο!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κυριως υπεύθυνος

Εσυ ιβαν
Μυαλό δε θα βάλεις ποτε
Ναι καταστροφή χωρις εσενα κ ιςως αυτο σκέφτεσαι κ λες τι να μου πουν τα πεινασμένα

Αλλα με εσενα θα τρελαθούμε (όσοι δεν ειμαστε ηδη)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στο ιδιο εργο θεατες για 5η χρονια.Συμπτωση ?

Οποιος δε θελει να ζυμωσει 5 μερες(ή και χρονια) κοσκινιζει λεει ο σοφος λαος.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Μια σοβαρή διοίκηση θα είχε ανακοινώσει τον φορ που τόσο χρειάζεται την πρώτη γεναρη..
Μια σοβαρή διοίκηση
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ψηφίζω ΠΑΟΚ

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/116593-psifizo-paok

""""Από άποψη θεάματος λοιπόν και ουχί από άποψη αποτελεσμάτων θα πρότεινα στον εξωτερικό παρατηρητή να παρακολουθήσει ματς του ΠΑΟΚ ακόμα κι αν αρκετοί είναι αντίθετοι με αυτή την άποψη.

Βλέπεις ροή, βλέπεις αυτοματισμούς, βλέπεις θέαμα, βλέπεις και Πασχαλάκη, δε βλέπεις τελειώματα, δε βλέπεις την πεμπτουσία, αλλά με μια πιο παγερή, ρεαλιστικά ματιά βλέπεις πολλά ποδοσφαιρικά πράγματα στο γήπεδο. Αν συνεχιστεί το χτίσιμο με υπομονή θα έρθουν και τα αποτελέσματα.""""

Αν συνεχιστεί το χτίσιμο με υπομονή θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
ΥΓ. Και όλα αυτά χωρίς τη συμμετοχή της Διοίκησης και του Σαββίδη??????

Τι δεν καταλαβαίνεις ............... ??????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Δευ 09 Ιαν 2017, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

τσιριγώτης έγραψε:Μια σοβαρή διοίκηση θα είχε ανακοινώσει τον φορ που τόσο χρειάζεται την πρώτη γεναρη..
Μια σοβαρή διοίκηση
Η μόνη αιτιολόγηση που υπάρχει πλέον (καλοπροαίρετη δηλαδή) είναι ότι λειτουργούμε με 13 μέρες καθυστέρηση λόγω "παλαιού ημερολογίου"... :roll: :(
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Goran αν εχεις χρόνο περιμένω να μου πεις για αυτήν την "αλλαγή" σου ;)
τσιριγώτης

goran 64 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Μια σοβαρή διοίκηση θα είχε ανακοινώσει τον φορ που τόσο χρειάζεται την πρώτη γεναρη..
Μια σοβαρή διοίκηση
Η μόνη αιτιολόγηση που υπάρχει πλέον (καλοπροαίρετη δηλαδή) είναι ότι λειτουργούμε με 13 μέρες καθυστέρηση λόγω "παλαιού ημερολογίου"... :roll: :(
Χαχαχα,έτσι δεν το είχα σκεφτεί
Άβαταρ μέλους
goran 64

Chuck Norris έγραψε:Goran αν εχεις χρόνο περιμένω να μου πεις για αυτήν την "αλλαγή" σου ;)
Λοιπόν φίλε Chuck, άκου προσεκτικά, μιας και εκτιμώ πολύ τις απόψεις σου, όσο και το γεγονός ότι είσαι ένα γνήσιο Π.Α.Ο.Κ.τσάκι που τρέχει να ενισχύσει από κοντά κάθε ασπρόμαυρη ομάδα, όπως κι αυτή του μπάσκετ...

Η "αλλαγή" μου λοιπόν, όπως την λες, όχι δηλαδή ρεαλιστικά αλλαγή, αλλά μια ένταση που αφορά τις αντιθέσεις μου με τα πεπραγμένα του Ιβάν, οφείλεται κυρίως σε δύο γεγονότα...

1...Ότι όταν αποφάσισε να αναλάβει Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ., περίμενα πλέον να αλλάξει κατά πολύ ρότα στους τρόπους που ενεργούσε σαν απλός μεγαλομέτοχος, όντας μακριά απ την ομάδα, "επιτρέποντας" κατ αυτόν τον τρόπο να γίνονται πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη και καθυστερήσεις και βρίσκοντας στο τέλος πάντα κάποια εξιλαστήρια θύματα, να μην τα αναφέρω τώρα, λίγο έως πολύ όλοι μας τα ξέρουμε καλά, εδώ και 4+ χρόνια...Προς το παρόν λοιπόν δεν βλέπω καμία, μα καμία αλλαγή του προς το καλύτερο, αφού συνεχίζει να θέλει να περνάνε όλα απ τα χέρια του, την στιγμή μάλιστα που στα ποδοσφαιρικά είναι εντελώς άσχετος, μην σου πω και στο διοικητικό τους κομμάτι ακόμα (των ποδοσφαιρικών), όπως αποδείχθηκε στο παρελθόν με την ενασχόληση του ως Πρόεδρος της Ροστόφ, η οποία, αν δεν κάνω λάθος, έπεσε και κατηγορία κάποια στιγμή...

2...Η δήλωση του, ως Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. την 30η Νοεμβρίου, μετά την ήττα απ τον Ατρόμητο στην Τούμπα και μετά τις δηλώσεις-ξεμπρόστιασμα του Βλάντο (της καθαρά δικής του επιλογής προ εξαμήνου μόλις δηλαδή) για τον ακατανόμαστο και άλλους όμως (όπως προσωπικά πιστεύω) μέσα στην ομάδα, ότι "σιχάθηκα και δεν ξαναπατάω στην Τούμπα", είναι αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι για μένα, με το πιο καλοπροαίρετο σκεπτικό ότι ο χριστιανός δεν ξέρει πλέον τι του γίνεται και είναι επικίνδυνος για κάθε ενέργεια που αφορά την διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ.!!!! Αυτή η δήλωση ήταν ανεπίτρεπτη για έναν Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. και προσωπικά με πίκρανε πολύ και επίσης με προσέβαλε ως γνήσιο οπαδό του, οπότε από τότε ξεκίνησα έντονα να τον κρίνω πια πάρα πολύ αυστηρά, αλλά πάντα δίκαια, αποδίδοντας "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι", δίχως δικαιολογίες πια ( του τύπου "δεν ήξερε, μαθαίνει, ακούει τους γύρω του, επηρεάζεται" κ.τ.λ.) που δεχόμουν ως τα τώρα!!!!

Ο Ιβάν για μένα πλέον (και το αποδεικνύει ακόμα και μέχρι τώρα) με τις επαναλαμβανόμενες συσκέψεις, κόντρα συναντήσεις, skype, μάιπ και δεν ξέρω γω τι άλλες νέες τεχνολογίες χρησιμοποιεί, οι οποίες υποτίθεται έχουν για βάση της χρήσης τους την εξοικονόμηση χρόνου, ενώ για εμάς λειτουργούν τελείως αντίστροφα, με τα πράσινα φώτα που ανάβει για μεταγραφές, τα οποία γίνονται ξαφνικά πορτοκαλί ή κόκκινα και όσες άλλες τελείως ανούσιες για το αγωνιστικό κομμάτι του Π.Α.Ο.Κ. προσωπικές του ενέργειες, αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη του αγωνιστικού κομματιού του Π.Α.Ο.Κ.!!!! ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!!!

Τώρα θα με ρωτήσεις και με το δίκιο σου, "Τι να κάνουμε ρε συ Goran??? Να τον διώξουμε???"...

Η απάντηση φυσικά είναι, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ, κανείς δεν λέει κάτι τέτοιο...

Πιστεύω ότι κανένας Π.Α.Ο.Κ.τσής, γνήσιος και καλοπροαίρετος φυσικά, δεν θέλει να φύγει ο Ιβάν!!!!
Πιστεύω εξ ίσου όμως ότι και κανένας δεν μπορεί να του αλλάξει μυαλά!!!! Μόνος του οφείλει να το κάνει για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. και για το καλό της δικής του υστεροφημίας φυσικά...
Σε επόμενο post μου, μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών του χειμώνα φυσικά, θα αναφέρω τι θα έκανα πλέον του λόγου μου, αν ήμουν Ιβάν Σαββίδης, αλλάζοντας φυσικά τακτική, μιας και η έως τώρα επαναλαμβανόμενη μου δεν έχει φέρει θετικά αποτελέσματα, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι, για την ομάδα που είμαι Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, για τον Π.Α.Ο.Κ., την ομάδα μου!!!!

:pano: :nairepaok:

Υ.Γ. Συγχωρείστε μου το μεσημεριανό σεντόνι...Πήρα αφορμή απ την ερώτηση του φίλου Chuck και έγραψα όσα έχουν σκάσει πλέον και την δικιά μου ασπρόμαυρη ψυχή και κάνουν τα μυαλά μου να πονάνε!!!!
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά και φώτιση για όλους μας :pano:

Γιάννη Σαββίδη, χρόνια πολλά αν γιόρτασες ή θα γιορτάσεις σε καμιά δεκαριά μέρες :mrgreen:
Μετά από 3 χρόνια (5 συνολικά :oops: ) θα το πω

Ο ΠΑΟΚ είναι σαν το κόκκινο κτήριο της Αγίας Σοφίας:
1. Η ιλουστρασιόν προθήκη αλλάζει συνέχεια εμπόρευμα αλλά οι πάνω όροφοι μένουν ερειπωμένοι. Αρκεί να σηκώσεις τα μάτια σου λίγο πιο ψηλά και το βλέπεις.
2. Μαγαζί γωνία, αλλά ισόγειο.
;)

Εικόνα
Ομάδα θα χτίσουμε όταν χτιστεί κανονικά και το κόκκινο κτήριο

Λυπάμαι που δεν έχω τα λεφτά να το πάρω να το φτιάξω, να το κάνω υπνωτήριο αστέγων να μην μένουν τώρα τα σαράκια.
Χαίρομαι που ο ένας από τα δύο γιούδια σου φαίνεται να το παραδέχεται συμπεριφορικά.

Κακώς τα βάζουμε με τους Σαββιδαίους, λες και είναι οι μόνοι που φοβούνται τα ύψη :P
τσιριγώτης

Κλεμμένο,αλλά δεν διαφωνώ σε τπτ

1ον Ειπαν θα φερουν μεταγραφες και οτι οι παιχτες θα ηταν εδω τις πρωτες μερες του Γεναρη.
2ον Ταξιαδακια στην ευρωπη για σκαουτινγκ απο τον Σεπτεβρη μεχρι σημερα και παιχτες δεν βρηκαν.
3ον Ξεπουλησαν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιχτης της ομαδας, ΠΡΩΤΟΣ σκορερ, ΠΡΩΤΟΣ σε ασιστ, ΠΡΩΤΟΣ σε τελικες προσπαθειες.
4ον Ειπαν οτι δεν θα πουληθει πριν ερθει αντικαταστατης.
5ον Αφησαν τον παιχτη να κανει ναζακια και να μη παιξει σε 2 αγωνες.
6ον Δημιουργησαν ΗΔΗ δεδικασμενο σε παιχτες που ενω εχουν συμβολαιο να μπορουν να φυγουν οποτε ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
7ον Αντι να ενισχυσουν την ομαδα , την αποδυναμωσαν.
8ον Πληρωνουν χρηματα σε παιχτες που κανουν γυρους στη μεσημβρια.
Με λιγα λογια δεν εχουν σκοπο να φτιαξουν μια ομαδα της ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

Παρακαλω τους αδεκαστους, ΜΗ πριμοδοτουμενους δημοσιογραφους να σταματησουν την καλυψη..!
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Εικόνα

Εδώ και κάποια χρόνια βολοδέρνουμε μεταξύ ισογείου και του παταριού του (εκεί με τις παιδικές κερκίδες εεε και τα παιδικά εννοώ), με υποσχέσεις ότι θα ανέβουμε στον 2ο και στον 4ο. Με το νου μας πάμε και στους ορόφους, αλλά είναι άδειοι και ξαχαρβαλωμένοι και γκρινιάζουμε όποτε πέφτουν μπετά (μπαξίσι) σε συντριβάνια τριγύρω μας.

Πιστεύω ότι η επένδυση στο κόκκινο σπίτι τα τελευταία 3 χρόνια συνοψίζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ομάδα τα τελευταία 5. :mrgreen:
Απλά είμαστε ευχαριστημένοι που το όμορφο, ιστορικό, συνομήλικο (!!!) κόκκινο σπίτι, δε γκρεμίστηκε στα υπόγεια για να μπουν θεμέλια από την αρχή (για πόσους ορόφους θα έμπαιναν δεν ξέρω χεχε) :lol:
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Θέλω να κράξω τον ιβαν
1) γιατι μου υποσχέθηκε πράγματα που δεν γινονται
2) γιατι εδω και 5 χρονια δεν εχω πάρει τιποτα
3) γιατι η ομαδα δεν ανεβενει επίπεδο
4) γιατι τα λεφτά που εχει δεν πιάνουν τόπο

Μετα το ξανασκέφτομαι λιγο πιο λογικα και αναρωτιέμαι
1) εχει δωσει 80 μύρια στον ΠΑΟΚ για να υπαρχει αυτη την στιγμή και να μην ειναι 3 εθνική
2) εχει κανει τον ΠΑΟΚ απο ξέφραγο αμπέλι (οικονομικά ) ενα σοβαρό οργανισμό που πληρώνει τους παντες και τα πάντα στην ωρα τους
3) τον σέβεται πολυ κόσμος και σωστός κόσμος σε ολη την Ελλάδα
4) έφερε τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ

Δεν μπορω να προσδιορίσω πως νιώθω για τον ιβαν , ειναι ανάμεικτα τα συνεσθηματα μου ..
Το μονο εύκολο αν εχεις χρημα (στην λίγδα) ειναι να κανεις 10 μεταγραφές ακριβές να παρεις κύπελλο και ίσως πρωτάθλημα
Να παίξεις Τσαμπίονς και να ανεβάσεις στα 20.000 τα διάρκειας ..
Το δύσκολο οποτε θα με πεις ποιο ειναι ; Το δύσκολο ειναι να κρατήσεις μια ομαδα
Σε υψηλό επίπεδο για χρονια , να φτιάξεις έναν οργανισμό που δεν θα Εξαρτάτε απο τον ιβαν
Που θα ειναι καθαρός απο χρέη που θα εχει έσοδα , συγκεκριμένο στυλ διοικήσης
δυνατο σκαουτινγκ και ομαδα πρωταγωνιστή ..
πιςτευω κατι τέτοιο θελει ο ιβαν και ειμαι μαζι του σε αυτο το πρότζεκτ , απο την αλλη ομως εχει πει πολλα
που δεν κολλάνε πανω σε αυτο το σχέδιο , τωρα εαν ξεκινησε αλλιως απο Καύλα και στην πορεία ειδε αλλα πράγματα
Καλο ειναι να βγει και να κανει μια κουβέντα στο λαο του ΠΑΟΚ
δεν μπορει να θες να δώσεις 70 μύρια για να παρεις
Κανάλι αλλα να κανεις πίσω (μεταγραφές ) στην ομαδα που σε εκανε γνωστό στο πανελλήνιο ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”