Βόλλεϋ 2015-2016
- Παλαιολόγος
- thanos-xanthi
- thanos-xanthi
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Τελος!Με Συρο.....
Ενταξει ο Ντοκιτς ειναι αλλο επιπεδο,αλλα κι ο Λαππας ειναι ποιοτητα....
Κι εμενα μ'αρεσει κι αυτος ο καγκουρας ο πασαδορος τους ο πα-Παρις.........
Ενταξει ο Ντοκιτς ειναι αλλο επιπεδο,αλλα κι ο Λαππας ειναι ποιοτητα....
Κι εμενα μ'αρεσει κι αυτος ο καγκουρας ο πασαδορος τους ο πα-Παρις.........
Μπαινω στα αθηναικά σαιτ. Μάλλον γι' αυτους σήμερα δεν υπηρχε αγωνας βόλευ....
Τέσπα. Σήμερα βαφτίστηκε ένα τρελαμένο Παοκτσάκι. Πήγα για πρώτη φορά την κόρη μου 6 ετών στο γήπεδο.
Το χαμόγελο της και την χαρά της στο τέλος δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πιστεύω ούτε κι αυτή.
Τέσπα. Σήμερα βαφτίστηκε ένα τρελαμένο Παοκτσάκι. Πήγα για πρώτη φορά την κόρη μου 6 ετών στο γήπεδο.
Το χαμόγελο της και την χαρά της στο τέλος δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πιστεύω ούτε κι αυτή.
Να την χαίρεσαιramboutla έγραψε:Μπαινω στα αθηναικά σαιτ. Μάλλον γι' αυτους σήμερα δεν υπηρχε αγωνας βόλευ....
SM-G920F
- Παλαιολόγος
να χαρω εγω
να το παρουμε ομως και ολας
μην ειμαστε σνα τους γαυρους που τρελαθηκαν απο χαρα με το...λιγκ απ και δωστου εξωφυλλα,δωστου μπουζουκια
και μετα εγινε το διπλο μπρεηκ στο πρωταθλημα
να το παρουμε ομως και ολας
μην ειμαστε σνα τους γαυρους που τρελαθηκαν απο χαρα με το...λιγκ απ και δωστου εξωφυλλα,δωστου μπουζουκια
και μετα εγινε το διπλο μπρεηκ στο πρωταθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 13 Απρ 2016, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
H ομάδα βολευ αποδεικνυει πως αν κάνεις σοβαρές επενδύσεις ,εχεις σχέδιο και εναν σωστο προπονητη δεν γίνεται να μην προχωρήσεις .Να πάρουμε με το καλο τον τελικο και δεν θα πρέπει να γίνουν τα περσινα λάθη. Να μεινει ο κοουτς για χρόνια ,να χτίσει την ομάδα για Ευρωπαικο τιτλο ,εγω το πιστεύω εχουμε δυνατοτητα,με το παλατακι γεμάτο δεν γλυτωνει κανείς. Ο Π.Α.Ο.Κ μας σπάει ενα κατεστημενο σε αυτο το αθλημα . Ελπιζω να γίνει και στο ποδοσφαιρο.
Δεν θέλω Συρο ,ειναι γαυρονησο ,ειναι κομπλεξικοι οι τυποι ,τους ποναει πολυ όταν τους γαμάει ο ΠΑΟΚ ,ειναι ικανοι να στειλουν τους επιστημονές τους στο νησι. Τους ζω κάθε μερα εχουν μεγαλο κομπλεξ με μας.
Δεν θέλω Συρο ,ειναι γαυρονησο ,ειναι κομπλεξικοι οι τυποι ,τους ποναει πολυ όταν τους γαμάει ο ΠΑΟΚ ,ειναι ικανοι να στειλουν τους επιστημονές τους στο νησι. Τους ζω κάθε μερα εχουν μεγαλο κομπλεξ με μας.
- Παλαιολόγος
Το πρόγραμμα των τελικών των πλέι οφ της Volleyleague:
Τρίτη 19 Απριλίου, 18:00 (1ος αγώνας): Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ
Παρασκευή 22 Απριλίου, 18:00 (2ος αγώνας): ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου
Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου, 18:00 (3ος αγώνας): Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ
Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου, 18:00 (4ος αγώνας – εφόσον χρειαστεί): ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου
Πέμπτη 5 Μαΐου, 18:00 (5ος αγώνας – εφόσον χρειαστεί): Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ
http://www.paokvolley.gr/me-foinika-syr ... -telikous/
Τρίτη 19 Απριλίου, 18:00 (1ος αγώνας): Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ
Παρασκευή 22 Απριλίου, 18:00 (2ος αγώνας): ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου
Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου, 18:00 (3ος αγώνας): Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ
Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου, 18:00 (4ος αγώνας – εφόσον χρειαστεί): ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου
Πέμπτη 5 Μαΐου, 18:00 (5ος αγώνας – εφόσον χρειαστεί): Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ
http://www.paokvolley.gr/me-foinika-syr ... -telikous/