Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Μαγική ευκαιρία σήμερα για το γαύρο , μετά τη δική μας φάπα χθες, να φαγωθεί ο Μίτσελ.
αν δεν "χτίσει" διαφορά 10 βαθμών ο γαύρος, γκέλα δεν πρόκειται να κάνει
μακάρι να πέφτω έξω
μακάρι να πέφτω έξω
Στο μυαλό μου είσαι.hitman έγραψε:Μαγική ευκαιρία σήμερα για το γαύρο , μετά τη δική μας φάπα χθες, να φαγωθεί ο Μίτσελ.

χωρις να θελω να γκρινιαξω αν δεν κερδισουμε σημερα θα χουμε θεμματα.....ο κοσμος δεν θα αντεξει δευτερη σερι πούτσ@ χρονιά....
3o γκολ η Cardiff με την Manchester City, τι φάπα μεγατόνων στα κακομαθημένα παιδιά που νομίζουν οτι με τα λεφτά γίνονται οι ομάδες...Θα ψάξω να βρω κανά φόρουμ για κράξιμο!
πλακα κανεις εεεε?εδω ο κοσμος καιγεται δεν εχουμε αριστερο μπακ ο λαζαρ εξω εχουμε μπροστα αγωνα-προκριση στους ομιλους του cl και ασχολεισαι με τους αριανους???μη μας μικραινεις ρε φιλε. ας κανουμε εμεις οτι μπορουμε να περασουμε και στο κατω κατω αναλογικα μεγαλυτερη γκελα ειναι που χασαμε εμεις του cl των πολλων χρηματων απο τον παναιτωλικο παρα οι αλλοι απο την καλλονη
Ε ψιτ χαλάρωσε πλάκα κανω είμαι στο φαν κλαμπ του μανουσου τι να κάνουμε
:) δεν θα κάτσω να κλαίω που έχουμε ελλείψεις θα πάλαιψουμε αυτοι που μείναμε και θα προκριθουμε
Απ τα μούτρα τον πήρες ρε αδερφέ σιγά..Τίποτα κακό δεν υπάρχει με λίγη καζούρα,θα σπάσει το κεφάλι μας αλλιώς,24 ώρες το 24ωρο την Τρίτη σκεφτόμαστε..
χαλαρος ειμαι απλα ο γραπτος λογος πολλες φορες δινει δικαιωματα για παρεξηγησεις. τεσπα...αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι με αυτους ουτε η καζουρα πλεον εχει αξια.
Σε αυτο έχεις ένα δίκαιο άρχισα πλέον να τους λυπάμαι μήπως δεν είμαι καλα
:(
Καλά εντάξει σωστό κ αυτό..Απλά αξιολύπητοι είναι.lefis έγραψε:χαλαρος ειμαι απλα ο γραπτος λογος πολλες φορες δινει δικαιωματα για παρεξηγησεις. τεσπα...αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι με αυτους ουτε η καζουρα πλεον εχει αξια.
- kataramenos5
Κι εμείς κι αυτοί.Και να θέλουν δηλαδή δε μπορούν να κάνουν διαφορετικά καθε 15 λεπτά τους το θυμίζει η διαφήμιση της nova με το StochOdi έγραψε:Απ τα μούτρα τον πήρες ρε αδερφέ σιγά..Τίποτα κακό δεν υπάρχει με λίγη καζούρα,θα σπάσει το κεφάλι μας αλλιώς,24 ώρες το 24ωρο την Τρίτη σκεφτόμαστε..
Oχι και να μικραίνουμε επειδή κάνουμε λιγο χαβαλέ βρε lefti.
οντως με τη διαφημιση.........δε θα βρισκουμε καφετερια να το δουμε μετα..θα πλακωσουν και ασχετοι.. 
Καλα αυτη η διαφήμιση σε όλα κανάλια θα τους τρυπαει το μυαλό (ολους τους αλλοθρησκους)μέχρι την Τρίτη