Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
chabos4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από chabos4 »

Ερωτηση 1η:
Πιστευεις ΟΛΑ οσα λεει ο Σαββιδης?

Ερωτηση 2η:
Πιστευεις οτι ο Huub Stevens εισηγηθηκε πως δεν χρειαζεται επιπλεον ενισχυση του ροστερ για την εισοδο της ομαδας στους ομιλους του Champions League?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αφού τα γνωρίζεις εσύ καλά δώσε μας τα φώτα. χρόνια τώρα είμαι σκασμένος από εικασίες.
Το μόνο που πιστεύω και βλέπω μετά από χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι ένα υγιές σωματείο.
chabos4

Δημοσίευση από chabos4 »

Και η ξανθη υγιες σωματειο ειναι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κανένα σχόλιο φίλε μου, να είσαι καλά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

chabos4 έγραψε:Και η ξανθη υγιες σωματειο ειναι.
Ας μην μπαίνανε 25 ΠΕΡΣΥ και θα σε ελεγα τι υγιές σωματείο θα εισουν και αν εισουν έστω σαν την Ξάνθη ,ούτε σαν τον Ρούλη θα εισουν
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕПАОК Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε μια σύντομη δήλωση μετά από τη δραματική όπως εξελίχθηκε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε για τα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Στεναχωρήθηκα για το τελικό αποτέλεσμα αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εδωσε μια μεγάλη μάχη και θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον προπονητή, τους παίκτες και όλο το προπονητικό επιτελείο.

Εχουμε ψηλά το κεφάλι γιατί είδαμε τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη παρόλο που η διαιτησία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.

Είμαι πεπεισμένος – και το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά – ότι αν είχαμε παίξει σε γεμάτο γήπεδο θα δίναμε τώρα συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για τη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η σκληρή τιμωρία θα πρέπει να είναι καλό μάθημα για το μέλλον».

http://www.paokfc.gr/nea/diliosi-megalometoxou-schalke/
chabos4

Δημοσίευση από chabos4 »

Τελικα διαβαζοντας την ανακοινωση εχω πειστει οτι οι λογοι του αποκλεισμου ηταν η διαιτησια και η αδεια Τουμπα. Παιρνω πισω αυτα που εγραψα πριν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω φοβάμαι πάντως.Τσου λου δε μπήκαμε ,τα χρεη δε μπορουμε να τα πληρώσουμε,ο πούτιν γκρινιάζει.Αν γίνει καμια στραβή και δε πάρουμε πρωτάθλημα(πολύ πιθανό με το χοντρο που μπλέξαμε) αρα NO MONEY για πόσο θα ναι διατεθειμένος να τα σπρώχνει ο Ιβάν? Mήπως τη κάνει και μείνουμε με το φλόκο στο χέρι?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Γι αυτό λέω.
Το κυριότερο μέλημα που πρέπει να έχει ο Σαββίδης, είναι η αποπληρωμή των χρεών.
Όλα τα άλλα, μα όλα τα άλλα, έπονται. Όλα τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

+1926
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πιστεύω σήμερα μερικοί αρδ κατάλαβαν τι παπαριές γράφανε όταν ο Πούτιν εκραζε τον Περιφερειάρχη του ροστόφ. :twisted:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αρ αιτε Ιβάν .Νεγκάστα.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ο Πούτιν, ο Σαββίδης και η ΔΕΠΑ

Ποια ήταν η πραγματική σκοπιμότητα των πρόσφατων δηλώσεων του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, για τη χώρα μας ως «προβληματικού» επενδυτικού προορισμού;
Μπορεί εκ πρώτης ο κ.Πούτιν, με τις δηλώσεις του από το Ροστόφ, τη γενέτειρα του Ιβάν Σαββίδη, να φωτογράφησε τις
επενδύσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πραγματικός στόχος του «τσάρου» ήταν ο χειρισμός της υπόθεσης ΔΕΠΑ και της αποκρατικοποίησης της.
Αυτό δηλώνουν στη Voria.gr οικονομικοί παράγοντες που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις πραγματικές προθέσεις της Μόσχας, αναφορικά με τη χώρα μας, μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Ο κ. Πούτιν θεωρεί ότι οι χειρισμοί που έγιναν από την Αθήνα, αναφορικά με τη συγκεκριμένη πώληση, ήταν σε βάρος των ρωσικών συμφερόντων και αυτό μαρτυρά το ίδιο το αποτέλεσμα του όλου εγχειρήματος.
«Παράλληλα» αναφέρεται χαρακτηριστικά «ο Ρώσος πρόεδρος, δημοσιοποιώντας την δυσαρέσκεια του, βάζει παρακαταθήκες για την επόμενη απόπειρα πώλησης της ΔΕΠΑ».
Τι εννοούν; Ότι η Μόσχα θα ενδιαφερθεί και πάλι, μέσω της Gazprom, για την ελληνική εταιρεία, αλλά δεν θέλει, αυτή τη φορά, να τύχει της ίδιας μεταχείρισης.
Το πρόβλημα, όμως, εν προκειμένω, έγκειται στο γεγονός ότι η Αθήνα θεωρεί πως η Μόσχα, με τη στάση της, ναρκοθέτησε την πώληση της ΔΕΠΑ, οπότε το κουβάρι μάλλον μπλέκει, αντί να ξεδιαλύνεται.

http://oikonomia24.blogspot.gr/2013/09/ ... _2699.html
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί σε άλλο τόπικ, αλλά θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική κίνηση που έκανε η ΠΑΕ τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΟΚ Action. (απο paokfc.gr)

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της φιλανθρωπικής δράσης για την περίοδο 2013-14. Με αφετηρία το ματς εναντίον του Πανιωνίου θα προσφέρεται το 10% από τα έσοδα των εισιτηρίων σε κάποιο συγκεκριμένο παιδί που χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια!

Με τον τρόπο αυτό, αγοράζοντας εισιτήριο για τα ματς του ΠΑΟΚ οι φίλοι της ομάδας βοηθούν αυτομάτως και κάποιο συγκεκριμένο παιδί, κάτι που θα επαναλαμβάνεται σε κάθε εντός έδρας ματς του Δικέφαλου!

Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!"

για αυτό και μόνο, ένα εκατομμύριο μπράβο τουλάχιστον από εμένα. Και ένας λόγος παραπάνω για να γεμίζουμε σε κάθε μας αγώνα το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολυ σπουδαία κίνηση διαβάστε μόνο την τραγωδία της οικογένειας του μικρου Παντελη και αυτα που τραβάει αυτο το παιδι για να καταλάβουμε την σπουδαιότητα και του 1 ευρώ σε τέτοιες κινήσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”