Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Δε θυμάμαι, νομίζω κι εγώ. Γιαγκελόνια λέγεται η πολωνική. Σε κανένα χωριό είναι χωμένη αυτή, ποιος ξέρει. Και πολύ ασχολήθηκα, γυρνάω στο νήμα του ΤσουΛου. 

- PAOKfanAthens
Billy4 έγραψε:Από αυτούς είχανε φάει τα μπαλάκια παλαιότερα οι γαύροι? Νομίζω
Οχι απο την Μακαμπι Χαιφα!Αυτοι ειναι που πεταξαν εμας εξω απο το τσου λου...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε δεν γ@μιούνται να μαυρίσουν τα καριόλια. και πολύ ασχολούμαστε με δαύτους.
Τώρα σφίξαμε, έχουμε αγιαξ, τίποτα άλλο δεν σκεφτόμαστε.
Τώρα σφίξαμε, έχουμε αγιαξ, τίποτα άλλο δεν σκεφτόμαστε.
...σας μαμάει η Μακάμπι κι ο Εγκα!!PAOKfanAthens έγραψε:Οχι απο την Μακαμπι Χαιφα!Αυτοι ειναι που πεταξαν εμας εξω απο το τσου λου...Billy4 έγραψε:Από αυτούς είχανε φάει τα μπαλάκια παλαιότερα οι γαύροι? Νομίζω![]()

Δεν πάει να πάρει και το Μέσι..ΠΑΟΚ είμαι και παλεύω με ότι έχω. Και όταν τους ψ^λιάζω το γουστάρω και περισσότερο.
ΠΟΥ - ΞΥ - ΣΟΥ
ΠΟΥ - ΞΥ - ΣΟΥ
Makis4444 έγραψε:Αν παρει και το Σενα..............
Αν παρουν αυτοι τον σενα εμεις θα παρουμε τον ναιτζελ μανσελ

Χαχαχαχαχααχααχαχα.....ποιο Σένα και ξένα ρεεε???Είμαστε σοβαροί???Άστε τους γάβρους...δεν έχουν σοβαρό προπονητή και θα το δείτε...Θα φτιάξει ομάδα?Υλικό έχει...

Οντως........Ειναι πολυ ευχαριστο το οτι παρα τις πολυ καλες μεταγραφες παικτων που εχει κανει ο Ολυμπιακος δεν εχει κινηθει για την αποκτηση σοβαρου προπονητη..........
Υ.Γ.Ενταξει,οχι και ποιος Σενα...........Ο καλυτερος παικτης του Euro 2008 ηταν.........Ελπιζω να μην παει στον Ολυμπιακο τελικα...........
Υ.Γ.Ενταξει,οχι και ποιος Σενα...........Ο καλυτερος παικτης του Euro 2008 ηταν.........Ελπιζω να μην παει στον Ολυμπιακο τελικα...........
Θα πάει ο Ριέρα...
Αυτό που βλέπω παντως είναι ότι οι μεγάλοι φραγκάτοι βάζουν το χέρι στην τσέπη και φέρνουν καλό πράγμα!
Προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε τους Τούρκους μάλλον!!
:ugeek:
Αυτό που βλέπω παντως είναι ότι οι μεγάλοι φραγκάτοι βάζουν το χέρι στην τσέπη και φέρνουν καλό πράγμα!
Προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε τους Τούρκους μάλλον!!
«Μπάρτσα» για Ζιλμπέρτο κι άλλους… 13!
Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… Συνολικά 14(!) είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γιάγια Τουρέ στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport»! Στη λίστα υπάρχουν παίκτες για… όλα τα γούστα, πανάκριβοι, όπως ο Μασεράνο της Λίβερπουλ, νεαροί και ταλαντούχοι, όπως ο Ανάν της Ρόζενμποργκ, αλλά και έμπειροι, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού!
Το δημοσίευμα αναφέρει πως αναμένεται να προτιμηθεί, τελικά, έμπειρος ποδοσφαιριστής για τη θέση του αμυντικού χαφ, γιατί ΚΑΙ πιο οικονομικός θα είναι ΚΑΙ θα βρει χρόνο ο νεαρός Οριόλ Ρομέου, που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τον Ζιλμπέρτο, στο δημοσίευμα τονίζεται: «…με ένα ποσό γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ μπορεί να αποκτηθεί και να επιστρέψει σε top επίπεδο».
Αναλυτικά, η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γιάγια Τουρέ (που μεταγράφηκε στη Μάντσεστερ Σίτι): Χαβιέ Μαρτίνεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι Μούσα Σισόκο και Ετιέν Καπουέ της Τουλούζ, ο Μάριο Μπολάτι της Φιορεντίνα, ο Κάρλος Μαρτσένα της Βαλένθια, ο Μάρκος Σένα της Βιγιαρεάλ, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού, ο Χαβιέ Μασεράνο της Λίβερπουλ, ο Ουίλσον Παλάσιος της Τότεναμ, ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Αλμπέρτο Θαπατέρ της Τζένοα, ο Αλού Ντιαρά της Μπορντό, ο Ματιέ Φλαμινί της Μίλαν και ο Άντονι Ανάν της Ρόζενμποργκ.
http://www.sport-fm.gr/article/283510

Makis4444 έγραψε:Οντως........Ειναι πολυ ευχαριστο το οτι παρα τις πολυ καλες μεταγραφες παικτων που εχει κανει ο Ολυμπιακος δεν εχει κινηθει για την αποκτηση σοβαρου προπονητη..........
Ο Σένα δύσκολα θα πάει στον γάβρο καθώς ζητάει πολλά λεφτά και μπορεί να βρει πολύ καλύτερες προτάσεις..
Ως ενναλακτική λύση γλυκοκοιτάζουν τον Τζιώλη

Στη μακαμπι τελ αβιβ βλεπω στο ροστερ της τον ιλιεφ......αντε ρε βαλτους στα διχτυα.....
καλα ρε αυτη ητσελσι τι κοτσο πιαστηκε???εδωσε 6 μυρια για τον μπεναγιουν και πηρε η λιβερπουλ τζαμπε την παιχτουρα τον τζο κοουλ???