Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από theoPAOK »

Ομορφάαααααααααααααντρες μου
1 στις 100 και γίνει κανα μπαμ και δεν φύγει ... Προβλέπω μαζικές αυτοκτονίες :lol: :lol:
Απο χαρά εννοείτε... :opaokara: :opaokara: (Μέχρι το καλοκαίρι... :mrgreen: :mrgreen: Εκει αρχίζουν οι άλλες αυτοκτονίες..)

Χαλαρώστε και χαρείτε την ζωή.. (Κάνουμε και καμια πλάκα που και που..)
1ον, είσαι Έλληνας, το χεις στο αίμα σου να σκαρφίζεσαι κάτι για να ξεμπλέξεις να 'ουμε.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

2ον , ΠΑΟΚ είσαι..Ακόμα και την νίκη στο Λονδίνο μετα απο 152 ανακοπές και 689 εγκεφαλικά την πήραμε..
Τι δηλαδή? Τώρα θα χαρούμε?? Οχι δα..μην βγαίνουμε και απο την ρουτίνα μας.. :nairepaok:

Όπως είπε και ο Βρύζας ο Ζήσης...Την γενιά του 97 περιμένουν...Φεεεεταααααα

Προς το παρών να βάλουμε και λίγη SOS.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

+1

Μονο με μια διορθωση.....

....1ον... ΠΑΟΚ εισαι!!!
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

xristos14 έγραψε:Έκλεισε στην QPR?Είναι οριστικό?
Ποια κιου πι αρ ορε? ..γελαει ο κοσμος!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ποια ΚΠΡ ρε? Σοβαρευτειτε λιγο!!

Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ δικαιώνεται στην Ευρώπη»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, ρίχνει τα καρφιά του στην Αθήνα, ενώ μίλησε και για την Εθνική Ελλάδας και τον Σάντος.

Το πιο «καυτό» μεταγραφικό όνομα στην Ελλάδα είναι και αυτή τη μεταγραφική περίοδο το Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real Sports, οι προτεραιότητές του είναι τελείως διαφορετικές.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Αρχικά αναφέρθηκε στην χρονιά που φεύγει, τονίζοντας: «Το 2011 ήταν μια χρονιά θαυμάσια για μένα σε όλα τα επίπεδα. Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μια χρονιά που με σημάδεψε με τον ερχομό της κόρης μου (Κριστίνα) και σε επαγγελματικό επίπεδο τα πράγματα πήγαν εξίσου καλά. Με τον ΠΑΟΚ κάναμε κατά τη γνώμη μου μια καταπληκτική πορεία στην Ευρώπη.

Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα που πήραμε ήταν τα καλύτερα που θα μπορούσαμε να έχουμε φανταστεί. Πετύχαμε τεράστιες νίκες, όπως αυτή απέναντι στην Τότεναμ, και καταφέραμε να φέρουμε και πάλι την ομάδα στους 32 του Europa League. Εκεί θα αντιμετωπίσουμε την Ουντινέζε και πιστεύω ότι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στο πρωτάθλημα θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πλησιάσουμε στην κορυφή. Ήταν δύσκολο για μας να δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη, και αυτό μας στοίχισε. Θεωρώ ότι η ομάδα θα βρει και στο πρωτάθλημα το δρόμο της. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι από το καλοκαίρι έχουμε ένα νέο προπονητή στον πάγκο, τον Λάζλο Μπόλονι.

Κάθε προπονητής έχει τη δική του νοοτροπία και είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Και η καλή μου χρονιά ολοκληρώθηκε με την κλήση μου στην Εθνική Πορτογαλίας. Μια κλήση που μου τόνωσε την ψυχολογία».

Για το ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στο 2011: «Αν πρέπει να κάνω μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, σίγουρα το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Και για μένα και για την ομάδα. Για διάφορους λόγους σε εκείνο το παιχνίδι δεν τα καταφέραμε, και αυτό μας στοίχισε τον αποκλεισμό. Θέλαμε όλοι να παίξουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο και το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε πιστεύω ότι ήταν ό,τι χειρότερο έζησα στο 2011.
Βέβαια, στον χρόνο αυτό ζήσαμε και πολλές όμορφες στιγμές. Μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ποια από αυτές ήταν η καλύτερη. Κάθε νίκη ήταν μία από αυτές».

Αν και ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται ανταγωνιστικός, τι φταίει και ο Δικέφαλος δεν μπορεί να μπει «σφήνα» στις μεγάλες ομάδες της Αθήνας; «Το γεγονός ότι δεν καταφέραμε αυτά τα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο οφείλεται σε πολλούς λόγους. Κάποια πράγματα τα έχουμε χάσει γιατί εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Κάποιες άλλες φορές δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτά που δικαιούμασταν. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δείχνουν και τι δικαιούνται και στο πρωτάθλημα. Δείτε τι έχουμε πετύχει τα δύο τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Εκεί που μας επιτρέπεται να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, δείχνουμε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια διεκδικούμε πάντα το καλύτερο δυνατό. Καταφέρνουμε να έχουμε την ομάδα στις πρώτες θέσεις και τη μια σεζόν, πρόπερσι, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος σχεδόν για το πρωτάθλημα».

Για το αν του λείπει ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ: «Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μου και εύχομαι να τον πραγματοποιήσω. Πιστεύω ότι το αξίζει ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, το αξίζουμε εμείς οι παίκτες που έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει να είμαστε μαζί με τους τρεις της Αθήνας στους διεκδικητές. Ελπίζω να καταφέρουμε επιτέλους να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο».

Για τα σενάρια και τους ενδιαφερόμενους που κάνουν την εμφάνισή τους λόγω της οικονομικής κατάστασης στον ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια ξεκαθαρίζει: «Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη περίοδο δεν είναι ούτε το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ ούτε οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τα μελλοντικά βήματα της καριέρας μου. Το μόνο που σκέφτομαι αυτό το διάστημα των εορτών είναι η οικογένειά μου και όταν ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα να μου να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όνειρό μου είναι ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ. Δεν κρύβω ότι μελλοντικά θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτό όμως νομίζω ότι ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει φιλοδοξίες. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν σε πρωταθλήματα όπως είναι το Ισπανικό, το Ιταλικό ή το Αγγλικό. Για την ώρα όμως εγώ είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά που έχω. Την οικογένειά μου και την ομάδα μου».

Για τις διαφορές του και την βελτίωσή του από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή που ήμουν όταν ήρθα στην Ελλάδα και του παίκτη που είμαι σήμερα. Πιστεύω ότι έχω αλλάξει πολύ από την ημέρα που πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα.

Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήμουν αρκετά νέος, έφευγα για πρώτη φορά από την πατρίδα μου για να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα που δεν το γνώριζα και στην αρχή ήταν λογικό να αντιμετωπίσω δυσκολίες. Έμαθα πάντως πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ τον καιρό που είμαι στην ομάδα και θεωρώ ότι πλέον είμαι πολύ περισσότερο ολοκληρωμένος και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος».

Για το ενδεχόμενο που υπήρχε μέχρι πρόσφατα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας: «Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για μένα το ενδιαφέρον αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω και να κάνω την επιλογή. Είμαι Πορτογάλος και το να παίξω στην Εθνική ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρός. Από την άλλη πλευρά, η Ελλάδα είναι πλέον το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο για μένα.»

Για το αν το είχε συζητήσει με τον Φερνάντο Σάντος, δήλωσε: «Με τον Σάντος διατηρώ πολύ καλές σχέσεις. Και όσο ήταν στον ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας μιλάμε πολλές φορές σε προσωπικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συζητήσει για πολλά θέματα, για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Στο θέμα της Εθνικής δεν είχαμε πει και πολλά. Άλλωστε για μένα ο Φερνάντο Σάντος ήταν πολύ σημαντικός στην καριέρα μου. Αυτός με έφερε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και με στήριξε πολύ, δίνοντάς μου πάνω από όλα αυτοπεποίθηση να δείχνω στο γήπεδο αυτά που μπορώ. Δεν ξέρω αν είναι δόκιμος όρος, αλλά ποδοσφαιρικά για μένα ο Σάντος είναι κάτι σαν πατέρας μου».

Τέλος, σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, ο 25χρονος άσος σχολίασε: «Δεν ήταν καθόλου ευχάριστα όλα αυτά που έγιναν. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι από τα πιο προηγμένα στην Ευρώπη, ωστόσο ακούστηκαν και μαθεύτηκαν πράγματα που δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να τα φανταστεί. Το θέμα πάντως είναι να ξεκαθαρίσει απόλυτα η κατάσταση. Και αυτό είναι θέμα των αρμοδίων. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να έχουν σαν κύριο μέλημά τους ένα καθαρό πρωτάθλημα. Και θα πρέπει να φροντίσουν πρώτα από όλα να το κάνουν αξιόπιστο».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/super-league/article/item/253784-vieirinia-o-paok-dikaionetai-sten-europe
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

αν ειναι να φυγει που ακομα εγω πιστευω μπορει να μεινει με αρκετές παραπλευρες απωλειες ομως...θελω να παει σε ενα πραγματικα μεγαλο συλλογο γιατι πιστευω οτι το αξιζει.....ο Αντρε για εμας ειναι σαν το παιδι μας(ας μην ειναι Ελληνας) που μεγαλωσε και πρεπει να φυγει για την προοδο του απο το σπιτι του...ελπιζω τα χρηματα να αξιζουν και να επενδυθει ενα μερος τους σε αντικατάσταση του και φυσικα ένα αλλο για να ερθει η ΠΑΕ στα ισια της για τα τελευταια ανοιγματα(με τα παγωμενα που θα ερθουν εκει να δουμε τι θα κανουμε)...η Ιταλια θα ειναι σιγουρα απο οτι καταλαβα ή εκει που θα πας ή εκει που θα προσπαθησουμε να πάρουμε παιχτη να αναπληρωσει το κενο σου(που δεν αλλα λεμε τωρα)...σκισε την κουλα και φυγε μετα αν γινεται... :nairepaok:...αν γινει το μοιραιο χαλκιας πρεπει να φυγει χθες αν πιστευουν στον Γλυκο(δεν μπορει να εχουμε τρια τερματα ενω ειμαστε ετσι)....κοντρερας αν δεν ανανεωσει τωρα και με τα ιδια παει κολο κολο....και σαλπι αν δεν δεχτει δραματικη μειωση...μονο ετσι θα πιασει τοπο η θυσια του Βιειρινια....ανεβασμα 2 3 μικρών και 2 προσεκτικες κινησεις by Zisis(εχω εμπιστοσυνη)...αντε να δουμε τι θα δουμε(οσον αφορα στοχους 5αδα και παλι ειναι ευκολος στοχος νομιζω αν υπάρξει στηριξη )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Σάβ 31 Δεκ 2011, 08:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

obanebane έγραψε:
Photis έγραψε:Για τους αδελφούς ΠΑΟΚτσήδες να εκφέρω την άποψη μου επειδή θεωρώ πως είμαι ρεαλιστής.Παίκτη σαν τον Βιεϊρίνια δεν νομίζω να ξαναδούμε στην ομάδα μας ή τουλάχιστον θα περάσουν πολλά χρόνια για να δούμε κι αυτό γιατί είμαστε μικρό αγωνιστικό μέγεθος για να εγκλωβήσουμε αυτόν τον παίκτη.Χαρείτε γιατί δικό μας παιδί θα παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα,λυπηθείτε γιατί ο ΠΑΟΚ που μπορεί να δώσει όραμα προς το παρών δεν υπάρχει ούτε φαίνεται να υπάρχει στο άμεσο μέλλον.(Τό ίδιο θα πω και για τον Πάμπλο Γκαρσία όταν αποχωρήσει σε 1,5 χρόνο.)Δυστυχώς αν είχαν επενδύσει στις ακαδημίες και στο τμήμα σκάουτινγκ του εξωτερικού κυριώς να παίρνουμε μικρά παιδιά και να τα μεγαλώνουμε θα βλέπαμε Βιεϊρίνια.Όπως είπε και ο Ζήσης είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο στις ακαδημίες ΑΛΛΑ ΟΧΙ εκεί που πρέπει.Ψυχραιμία και γερό στομάχι.Μια ζωή ο ΠΑΟΚ αυτά μας προσφέρει λύπες.Οι χαρές είναι μετρημένες αλλά μεγάλες!!!ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
:pano:
Διανοεισαι τι γραφεις?
Τι εγινε ρε μαγκα πεθανε κανεις? τον θαψαμε τουλαχιστον η οχι?
Τι κλαμα ειναι αυτο θα μας παρουν και εμας τα ζουμια. :opaokara:
Καθόλου κλάμα.Ρεαλισμός είναι αδελφέ μου.Κανείς δεν πέθανε απλά προετοιμάζομαι και προετοιμάζω για καταστάσεις..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κλασικη περιπτωση στογιακοβιτς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χαιρεταει με 3.8;;;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

3,8?
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Για που και αυτά είναι τα δικά μας ή από αυτά θα φάν κι οι δράκοι; λίρες ή ευρώ;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τι είναι αυτά τα 3.8???Από που βγαίνει?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

bane1980 έγραψε:Για που και αυτά είναι τα δικά μας ή από αυτά θα φάν κι οι δράκοι; λίρες ή ευρώ;

κολκας 3,5 με 4 εκ ευρω καθαρα εμεις..οχι ομως ντουκου!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και γω τοσα πιστευα....αφου ειπε ο Βρυζας λιγοτερα απο καλοκαιρι....αντε να δουμε...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δηλαδή περίπου 5,67 μύρια σύνολο; σαν να μυρίζει 5μ λίρες

Όσο για το ντούκου, λογικό...μαλλον τα χοντρά κανά δυάρι τώρα και λίγο λίγο τα άλλα...αν παίξει και κανά πιτσιρίκι δανεικό, πληρωμένο και με οψιόν πάλι καλά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

απο που προτασεις ειπε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”