Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
-
Ksenitemenos4
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Κόπηκε η μάσα του, εθνικού μας μάνατζερ, Πολ και έβαλε τα σκυλιά του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να γαβγίζουν κατά του Μίχελ για να τον διώξουν και να επανέλθουν και πάλι στο γνωστό και προσοδοφόρο εργάκι.
- Sick Bastard
Συγνώμη σε ποιόν αναφέρεσαι;pgetsos έγραψε:Πάλι ο πρόεδρος φταίει;
Βρε τον άτιμο...
Είπα εγώ ότι φταίει ο πρόεδρος;
Υπάρχουν ορισμένα δεδομένα. Το τρίτο κατά σειρά ιεραρχίας στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάλλεται με όλους τους δυνατούς επικοινωνιακούς τρόπους.
Δεν υπάρχει ούτε μία, μέχρι τώρα, μα ούτε μία, δημόσια επέμβαση/παρέμβαση της ΠΑΕ σε κάποιον, κάπου ρε παιδί μου, γι αυτό το ζήτημα.
Μη μου πείτε, ''δεν ξέρεις εσύ τι μπορεί να γίνεται υπόγεια'', ναι εντάξει, χαίρω πολύ χαιρόπουλος -(δεν ξέρω, κανείς δεν ξέρει, παίρνω το ρίσκο και λέω ότι δεν γίνεται τίποτα παρασκηνιακά, για τον απλούστατο λόγο ότι η επίθεση δεν μειώνεται, αλλά αυξάνεται και σε ένταση και σε μεθόδευση)- αλλά εδώ μιλάμε για επικοινωνία, τουλάχιστον κάτι ν ακούσουμε κι εμείς, αφού για μεταγραφές δεν ακούμε τίποτα. Επικοινωνία, εξ ορισμού σχεδόν σημαίνει δημοσιότητα. Ο Κυρ Κυρ είναι σε διακοπές ας πούμε;
Ρε μλκ σικ, για όνομα
Διάβασε την ΑΚΡΙΒΏΣ από πάνω γραμμή από το ποστ μου. Κυριολεκτικά την ακριβώς από πάνω
Και προφανώς ο ΚΚ έπρεπε να έχει κάνει κίνηση. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι και παίζει να μην έχει πει καν στον Σαββίδη για τα άρθρα, χαλαρά...
Διάβασε την ΑΚΡΙΒΏΣ από πάνω γραμμή από το ποστ μου. Κυριολεκτικά την ακριβώς από πάνω
Και προφανώς ο ΚΚ έπρεπε να έχει κάνει κίνηση. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι και παίζει να μην έχει πει καν στον Σαββίδη για τα άρθρα, χαλαρά...
Σε παρακαλώ pgetsos, o kyrkyr, έχει σοβαρές δουλειές...

Αναμένω σχόλιο μανιακ...
SM-G935F

Αναμένω σχόλιο μανιακ...
SM-G935F
Μ έχει σε ignore mode Πέτρο ο σικ...Εξήγησε του το για να καταλάβει ότι έλεγες για σχόλιο μου...pgetsos έγραψε:Ρε μλκ σικ, για όνομα
Ωπ και like ο giorgiss.spilotos έγραψε:Σε παρακαλώ pgetsos, o kyrkyr, έχει σοβαρές δουλειές...
Αναμένω σχόλιο μανιακ...
SM-G935F
Re: Προπαγάνδα και
Κοντοπούτ@νος Μεξικάνος φορ με τρίχα έρχεται...pilotos έγραψε:Σε παρακαλώ pgetsos, o kyrkyr, έχει σοβαρές δουλειές...
Αναμένω σχόλιο μανιακ...
SM-G935F
Και εγωpilotos έγραψε:Σε παρακαλώ pgetsos, o kyrkyr, έχει σοβαρές δουλειές...
Αναμένω σχόλιο μανιακ...
SM-G935F
Χαχαχαχαχαgoran 64 έγραψε:Κοντοπούτ@νος Μεξικάνος φορ με τρίχα έρχεται...pilotos έγραψε:Σε παρακαλώ pgetsos, o kyrkyr, έχει σοβαρές δουλειές...
Αναμένω σχόλιο μανιακ...
SM-G935F![]()
SM-G935F
Πάντως ειναι φαν του γκειμ οφ θροουνζ το σκυλακι το λενε drogo χαχαχα
θα βλέπει και μπομπ σφουγγαράκι για να κοιμηθεί
SM-G935F
SM-G935F
Αυτα τα ασπρα στην μυτη του τι ειναι? λουκουμοσκονη ή χιονι? Αν ειναι χιονι τοτε ερχετε απο Ρωσσια μερια ο μεξικανος