Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Επισης λετε ολοι για Ριερα ο οποιος πηγε ακλαφτος στην Αιντραχτ (δεν κρινω την αξια του) αλλα και ο προηγουμενος που καθε χρονο ανεβαζε την Αιντραχτ διοργανωση στην Ευρωπη, ελευθερος κυκλοφορει ακομα νομιζω.
Ακόμα πιο σημαντικό πράγμα είναι το επιτελείο του. Βοηθοί και γυμναστές.giapas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:18 Αν πάμε σε αλλαγή , θα κοίταζα σοβαρά τη περίπτωση του Λέτο.
Γενικά στο προπονητή προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία το κίνητρο , τη δίψα και τη φιλοδοξία.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- smoothcriminal1926, george188
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 11):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, george188, Kabamaru11, margas, rockcity4, chri5ti9, gergeo4, Logistis, paok apo epilogi, Montrealiotis and one more user
Δηλαδή φέτος εκτός από μεταγραφές καλοκαιριού θα έχουμε και προπονητολογία. Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για πολλαπλά συνεχόμενα μπαν
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- magdy, PAOKevolution
Καθόλου, αφού μόλις απολύθηκε. Πιστεύω είναι η ιδανική λύση αφού:Doctor Doo έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:08 O Ριέρα αν θυμάμαι καλά πρέπει να πήγε απ' την Τσέλιε στην Άιντραχτ οπότε δύσκολο
1. Έχει εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα κοντινά σε εμάς (Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής μια χρονιά στο τρύλω/Τουρκία ως παίχτης+βοηθός προπονητή αργότερα στην Γαλατά ύπο τον Φατίχ Τερίμ [αυτό δεν είναι μου έκατσε και τόσο καλό σαν σκέψη] αλλά και του Ντόμενετς Τορρεντ, πρώην βοηθό προπονητή του Πεπ Γκουαρντίολα [αυτό μου έκατσε καλά σαν σκέψη])/Σλοβενία ως προπονητής νταμπλούχος με την παντοκρατόρισσα του πρωταθλήματος Ολίμπια Λιουμπιάνας και κυπελλούχος με την Τσέλιε πέρσι, ενώ είχε και παραστάσεις στο Κόνφερενς με αυτή)
2. Γνωστή η ικανότητά του να διατηρεί μια σχετική ισορροπία στα αποδυτήρια, με μοναδική εξαίρεση τον αχταρμά της Άιντραχτ, ο οποίος υπήρχε και πριν την έλευση του.
3. Διαχειρίστηκε και κράτησε στην Β Γαλλίας (αγωνιστικά τουλάχιστον) τον "τιτανικό" που έχει μετατραπεί η Μπορντό.
4. Σύγχρονες και ποδοσφαιρικές ιδέες (Πχ->είχε πει σε συνέντευξη τύπου πρόσφατα πως έχει το δικό του τιμ, αλλά όταν θέλω να ασχοληθώ με τη ανάλυση αντιπάλου, θα κρατήσω τους αναλυτές του τιμ της ομάδας, αφού ξέρουν το εγχώριο πρωτάθλημα πολύ καλύτερα από εμένα και τους συνεργάτες μου)
5. Θα έχει σίγουρο κίνητρο για να επιστρέψει σε περιβάλλον διεκδίκησης τίτλων
6. Ήδη άρεσε στην διοίκηση, αφού πέρσι θυμάμαι ότι βγήκε από δημοσιεύματα σαν 2η επιλογή πίσω από τον Πουσιτς (κλά-μα).
Έξτρα στοιχείο: Διατηρεί και Ρώσικη υπηκοότητα (δεν έψαξα για ποιο λόγο την κατέχει εκτός και αν είναι καταγωγή), άρα ίσως είναι και αυτό ένας λόγος που αρέσει στην διοίκηση?
-
xrisitsapa
Ο Τοπμελερ; ακομα ελευθερος ειναι. Μακαρι αλλα δεν το βλεπωicue έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:19 Επισης λετε ολοι για Ριερα ο οποιος πηγε ακλαφτος στην Αιντραχτ (δεν κρινω την αξια του) αλλα και ο προηγουμενος που καθε χρονο ανεβαζε την Αιντραχτ διοργανωση στην Ευρωπη, ελευθερος κυκλοφορει ακομα νομιζω.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Καταλαβαίνω γιατί να κλωτσήσει κάποιος, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πονηρή επιλογή. Τον έγραφα πολύ πριν βγει ΤσΛ η Πάφος ως το δικό μου θέλω για την επόμενη ημέρα. Να δούμε όμως. Ο Σαββίδης μπορεί να κρατήσει Λουτσέσκου αν ξυπνήσει ένα πρωί σε ανάλογη διάθεση. Ή κάτι μπορεί να χαλάσει με τον Ισπανό.nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
- Kabamaru11
Πολυ καλη επιλογη,γιατι με αυτα που εκανε στην Παφο τον ειχα τσεκαρει οσο μπορουσα.nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Logistis
Η δουλειά του στην Πάφο ήταν εξαιρετική , τα υπόλοιπα αν έρθει τα βλέπουμε. Δεν ενθουσιάζει δεν με χαλάειnunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
-
tutuyo
αν ειναι να φυγει ο Ραζβαν, σοβαρα τωρα πρεπει να παρει την ευκαιρια του ο Παμπλο
ποσο πιο σκατα να παει
ποσο πιο σκατα να παει
πολυ καλη επιλογη ειναι αυτη μαγκες. Κουδουνια εκανε ολοκληρη γιουβεντους με ενα ροστερ κατωτερο του ΠΑΟΚ. Προσφατα ομως αυτος δε πηγε στην Ρωσια; Και με τουμπανο συμβολαιο.
:0!!! Γουστάρω και εδώ! Δεν θα με χάλαγε καθόλου...nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.