Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ragnar1926

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

Ο βαρντι μόνο στα χαρτιά είναι 38 , αν δεν ηταν σε τοπ φυσική κατάσταση δεν θα μπορούσε να παίξει ούτε 10 ματς στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ragnar1926 την Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

tonipap801 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:15 η αρχική μου εκτίμηση αρχίζει σιγά σιγά να επιβεβαιώνεται ...
ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ψάχνει κάποιον να υπερσκελίσει τον Τσάλοφ στην ιεραρχεία.
Σίγουρα ψάχνουμε κάποιον καλύτερο και διαφορετικό του Μπράντον, αλλά πάλι για δεύτερο/συμπληρωματικό.

Ο Μαροκινός θα μπορούσε άνετα να παίξει αυτό το ρόλο, το οικονομικό ντηλ όμως μάλλον δεν άρεσε. Με τους υπόλοιπους δεν ξέρω πόσο πραγματικά ασχοληθήκαμε (συμπεριλαμβανομένων κάτι ευφάνταστων στυλ Λαριν που ακούστηκαν αφου και καλά χάλασαν).

Στο θέμα του φορ ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στα περσινά μονοπάτια.
'Ας παίξει τώρα ο Τσάλοφ και βλέπουμε, έχει καλύτερες ευκαιρίες τον Αύγουστο, ας κοιτάξουμε πάλι τους ελεύθερους'
Πες εσύ ένα φορ που θα έφερνες εσύ τώρα ...
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

24 γράφουν πάντως ότι δεν είμαστε κοντά σε κάποιο φορ
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Nikodiai έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:22 24 γράφουν πάντως ότι δεν είμαστε κοντά σε κάποιο φορ
βασικά γράφτηκε για πρώτη φορά το ιστορικό 'περιμένουν μήπως και προκύψει κάτι καλύτερο τον Αύγουστο'

:lol: :lol: :lol:
These users thanked the author tonipap801 for the post:
sakis_the_fraud
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Jean Valjean έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:00
Refused1337 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 08:07
Ανεκτίμητο νεκροταφείο θα γίνουμε δηλαδη.
Χαχαχα😂😂😂
Νομίζω υπερβάλεις.
Έγραψα για τρεις παικτες.
Τρεις στους 27, ένα 11% δηλαδή του ρόστερ.
Δεν μπορείς (ακόμη) να πας στα ευρωπαϊκά ματς με πιτσιρικαδες. Χρειάζεται να εδραιωθεις πρωτα στην πρωτη 50άδα των ομάδων.
Ισορροπία, μπαλανς που λέει και μια ψυχή.

Αυτό που προσδιοριζει το τι θα κάνεις, σε κάθε ζήτημα και σε κάθε περισταση, είναι αφενός ο τελικός στόχος και οι ενδιάμεσοι, αφετέρου οι διαθέσιμοι πόροι. Είτε ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο είτε με την αγορά ενός αυτοκινήτου, το ίδιο ισχύει.
Ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι να εδραιωθεί στην Ευρώπη (Γιουρόπα και Τσ. Λ.) και δευτερευόντως το ελληνικό πρωταθλημα στο βαθμό που συνδέεται με την ευρωπαικη προοπτικη (να είσαι δηλαδή μόνιμα στις δυο τρεις πρωτες θέσεις). Η Ευρώπη θα δώσει ώθηση και χρήμα στην ομάδα. Μεγαλύτερη αναγνώριση που σημαίνει πως θα έρχονται ευκολότερα καλοί παικτες, αλλά και αυξημενες πωλήσεις που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση και περισσοτερα έσοδα.
Δεν μπορεί ο στόχος του ΠΑΟΚ να είναι οι εγχώριες διοργανώσεις ούτε το να φέρνει παικτες από άλλες ελληνικές ομάδες, Τσαπρες και Λιαβες κλπ.
Δεν είναι θέμα αν είναι καλοί παικτες ή κακοί, είναι θέμα ότι δεν είναι δική σου παραγωγή. Είναι σαν να καλλιεργεις εσύ ελιές και να αγοράζεις λαδι από το σουπερμάρκετ.
Συμφωνώ με τον στόχο (το οτι η ομάδα πρεπει να εδραιωθεί στην Ευρώπη και για εμένα πως μόνο αυτό πρεπει να την νοιάζει) διαφωνούμε όμως ως προς της στόχευση, το μέσο δηλαδή με το οποίο θα το πετύχουμε.

Κανένας ξένος παίχτης, ούτε καν ο ζιβκοβιτς εχει καταφέρει να φέρει νίκες και να κουβαλήσει την ομάδα μόνος του οπως κάνανε τα προηγούμενα χρόνια ο Τζολης, Γιαννούλης, Κουλιεράκης.

Και αν είναι παίζουμε Ευρώπη με 35χρονους αντί να παίζει ο Τζολης, Κουλιερακης, Μυθου, Μπαλτε για να ανεβαίνει η χρ. αξια απο το 0 στα 10-20 μύρια μέσα σε 1,5 χρόνο τότε τζάμπα παίζουμε, τα χρήματα της Ευρώπης ισα ισα φτάνουν για να διατηρούμαστε στο επίπεδο που είμαστε
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καλά θα πάει κι αυτό.
Τσαλόφ το νου σου. Μην μπαίνεις και πολύ δυνατά στις φάσεις.
Χαφ άραγε κοιτάμε?
Το πιο αστείο πάντως είναι που ψάχνουμε να βρούμε ελαττώματα σε παίκτες όπως οι Mostafa Mohamed, Myron Boadu, Abel Ruiz, Chuba Akpom και στο τέλος αν χτύπα ξύλο τραυματιστεί κανένας Τσαλόφ θα τρέχουμε να φέρουμε άρον άρον τον Μπράντον για τον οποίο ακόμη δεν έχει βγει ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
tonipap801
black death

Δημοσίευση από black death »

Nikodiai έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:22 24 γράφουν πάντως ότι δεν είμαστε κοντά σε κάποιο φορ
Αυριο-μεθαυριο δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

tonipap801 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:24
βασικά γράφτηκε για πρώτη φορά το ιστορικό 'περιμένουν μήπως και προκύψει κάτι καλύτερο τον Αύγουστο'

:lol: :lol: :lol:
Εικόνα
These users thanked the author Mīngus for the post (total 4):
thios4, sakis_the_fraud, Spike4, aivas19
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Panostas1995 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:17
tonipap801 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:15 η αρχική μου εκτίμηση αρχίζει σιγά σιγά να επιβεβαιώνεται ...
Σίγουρα ψάχνουμε κάποιον καλύτερο και διαφορετικό του Μπράντον, αλλά πάλι για δεύτερο/συμπληρωματικό.

Ο Μαροκινός θα μπορούσε άνετα να παίξει αυτό το ρόλο, το οικονομικό ντηλ όμως μάλλον δεν άρεσε. Με τους υπόλοιπους δεν ξέρω πόσο πραγματικά ασχοληθήκαμε (συμπεριλαμβανομένων κάτι ευφάνταστων στυλ Λαριν που ακούστηκαν αφου και καλά χάλασαν).

'Ας παίξει τώρα ο Τσάλοφ και βλέπουμε, έχει καλύτερες ευκαιρίες τον Αύγουστο, ας κοιτάξουμε πάλι τους ελεύθερους'
φίλε μου υπάρχουν τόσοι πολλοί παίχτες, δεν ξέρω πώς να σου απαντήσω αυτή την ερώτηση.

Γιόβιτς απο ακριβούς (αλλά μάλλον έχει κλείσει στο Μεξικό)
θα ρωτούσα σίγουρα το τμήμα σκάουτιγκ για πολλούς άλλους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ειλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι εχει ατονησει του χαφ...Μια απουσια να εχεις θα κατεβεις σε αγωνα με 2 διαθεσιμους? Θα πας σε αγωνες μετα την προετοιμασια με παικτες να βγαζουν συνεχομενα 90λεπτα? Μην μου πει κανενας για τον Θυμιανη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author joshua for the post (total 5):
nunies4, Logistis, Dimpatra, Jim_Chatz, Spike4
Panostas1995

Καλά αντικειμενικά θα ήταν πιο σωστό να πάρουν τώρα έναν για τρίτο φορ (εκτός αν πιστεύουν στους μύθου και Χατσιδη) και να περιμένουμε μέχρι τέλη Αυγούστου κάποια ευκαιρία με παίκτη υψηλής ποιότητας...

Αλλά από το στιγμή που είπαν ότι ψάχνουν τον πρώτο τώρα θα έπρεπε να είναι ήδη στην Ολλανδία...

Οψομεθα...
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

makispaspartou έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:24 Τσαλόφ το νου σου. Μην μπαίνεις και πολύ δυνατά στις φάσεις.
Ναι, δε νομίζω ότι χρειάζεται να αγχώνεσαι γι' αυτό.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
DamoN, aivas19
Panostas1995

tonipap801 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:28
Panostas1995 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:17

φίλε μου υπάρχουν τόσοι πολλοί παίχτες, δεν ξέρω πώς να σου απαντήσω αυτή την ερώτηση.

Γιόβιτς απο ακριβούς (αλλά μάλλον έχει κλείσει στο Μεξικό)
θα ρωτούσα σίγουρα το τμήμα σκάουτιγκ για πολλούς άλλους
Δυστυχώς στα λεφτά που δίνει η ομάδα ταβάνι τα δύο μύρια (λένε) ένας παίκτης έχει πολύ καλύτερες επιλογές (πρωτάθλημα big 5 , Αραβία με τρέλα λεφτά και Τουρκία που πάλι δίνουν τρέλα λεφτά)
Όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε ελκυστικός προορισμός αυτή την εποχή....τον Αύγουστο αλλάζουν τα πράγματα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το ''περιμένουν μήπως και προκύψει κάτι καλύτερο τον Αύγουστο'' το γραφουν για τους παικτες που εκανε κρουση η ομαδα (συμφωνα με το δικο τους ρεπορταζ) και δε συμφωνησαν να ερθουν, περιμενοντας καποια καλυτερη προοπτικη για τους ιδιους τον Αυγουστο.

Το λεω γιατι καποιοι το μεταφερουν οπως τους βολευει.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
PAOKevolution, Spike4
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Χαίρομαι χαίρομαι, ερχόμαστε σιγά σιγά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και σε αυτό που πρεσβεύω από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Δεν χρειαζόμαστε φορ

Chalov, Μύθου, Brandon

ΥΓ.

Τώρα αν ήθελε ο πρόεδρος να μας πάρει μια φοράκλα απίστευτου μεγέθους, με 2,5+ εκ συμβόλαιο που να έπαιζε 8 χρόνια ιταλια ισπανια αγγλία, οκ θα το καλωσορίζαμε, αλλα δεν χρειάζεται.

1) Βασικό δεξιο σεντερ μπακ

2) Αμυντικό χαφ.

Εκεί πρέπει να πάνε τα χρήματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”