Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο νεαρος χαφ τυπου Σορετιρε που κοιτουσαμε να κλεισουμε ηταν ο Ayman Kari της Παρι...
Η μεταγραφη δεν εγινε αλλα το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι ισως μπορεσουμε να τον πεισουμε να ερθει του χρονου σαν ελευθερος.....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Νομιζω το ροστερ εκλεισε. Παμε οπως ειμαστε, πρεπει πολλοι και σημαντικοι παικτες να ενταχθουν (Λοβρεν, Τιεμουε, Κολλει). Για τον Γεναρη να δουν αν θελουμε αλλο δεξι μπακ ή εκτο χαφ και αποχωρηση Σαματα. Αυτα εμειναν
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

"Τι είδε ο Λουτσέσκου στον Λόβρεν και το ελεγχόμενο ρίσκο (vids & pics)"

Ενδιαφερουσα αναλυση για Λοβρεν στο πορτοκαλί σαιτ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η ανάλυση είναι του Γιώργου Ζουρντού, από το false9show που έχουμε ποστάρει εδώ πολλάκις.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Metagrafakias έγραψε:Ο νεαρος χαφ τυπου Σορετιρε που κοιτουσαμε να κλεισουμε ηταν ο Ayman Kari της Παρι...
Η μεταγραφη δεν εγινε αλλα το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι ισως μπορεσουμε να τον πεισουμε να ερθει του χρονου σαν ελευθερος.....
Nομιζω αυτον αξιζει να συνεχισουμε να τον ψηνουμε για Γεναρη ή του χρονου, οπως καναμε και με Σορετιρε
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Metagrafakias έγραψε:Ο νεαρος χαφ τυπου Σορετιρε που κοιτουσαμε να κλεισουμε ηταν ο Ayman Kari της Παρι...

Αν ισχύει αυτό πιθανόν ένας απο τους λόγους που δεν προχώρησε ήταν οτι ο ίδιος δεν ήταν ζεστός στο να έρθει να παίξει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κατα πόσο θα αλλάξει αυτο το καλοκαίρι που σαν ελεύθερος θα είναι και πιο ελκυστικός.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το παγκοσμιως εγκυρο sportdog χθες επανεφερε θεμα Πουερτα μιλωντας για το διαυλο επικοινωνιας που εχει ανοιξει πλεον ο ΠΑΟΚ με το Γερμανικο ποδοσφαιρο και οτι ο ποδοσφαιριστης δεν εχει βγει απο τα μπλοκακια της ομαδας.
Ο παικτης τελικα κατεληξε δανεικος στην Τσαμπιονσιπ στην Χαλ οπου δεν εχει παρει λεπτο συμμετοχης και οπως γραφεται στο αδιαμφισβητης εγκυροτητας site, θα γινει και παλι προσπαθεια αποκτησης ειτε τον Γεναρη ειτε το επομενο καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Η ανάλυση είναι του Γιώργου Ζουρντού, από το false9show που έχουμε ποστάρει εδώ πολλάκις.
Δεν νομίζω ότι συμφωνώ με τις αναλύσεις του

Ούτε τις παλαιότερες, υπεραισιοδοξες, ούτε με την ουσιαστικά αρνητικη που κάνει για Λοβρεν

Δεν λαμβάνει υπόψη και άλλα στοιχεία τα οποία αφορούν χαρακτήρα παικτών, συνθήκες κ.α.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Που είναι η ανακοίνωση;
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Βλέπω το τόπικ του Μεϊτέ είναι κλειδωμένο.

Δυστυχώς η τριπλή διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ, Μπενφίκα και Μεϊτέ έβγαλε χαμένους και τους τρεις.

Είμαι αρκετά σίγουρος ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο, συμπαθής κατά τα άλλα, παίκτης. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο για κάποιον να δεχτεί σημαντική μείωση μισθού, για αυτό και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για το ότι περίμενε ως το τέλος του καλοκαιριού. Ωστόσο, στο σημείο που φτάσαμε μάλλον θα έχει μείωση μισθού ούτως ή άλλως, καθώς μισός χρόνος απραξίας σίγουρα θα έχει επίδραση στα επόμενα συμβόλαιά του. Ίσως η μακροπρόθεσμη μείωση μισθού να είναι μικρότερη από αυτή που θα είχε αν ερχόταν στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι ένα δίλημμα που είναι πολύ συνηθισμένο στην καριέρα ενός παίκτη και νομίζω ότι είναι λίγοι οι παίκτες που επιλέγουν να καθίσουν στο συμβόλαιό τους, ειδικά αν οι διαφορές δεν είναι τεράστιες.

Χωρίς προφανώς να γνωρίζω, το μερίδιο ευθύνης της Μπενφίκα μου φαίνεται μικρό.

Ελπίζω να είναι μικρό και το μερίδιο της δικής μας ευθύνης και να μη δημιουργήσαμε κόντρα με την Μπενφίκα. Καλό είναι να μην έχεις κόντρες με κανέναν, πόσο μάλλον με μία ομάδα από όπου μπορούμε να παίρνουμε παίκτες και η οποία έχει τεράστιες διασυνδέσεις στην αγορά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το μερίδιο της Μπενφικα γιατί είναι μικρό; Έχει συμβόλαιο με τον παίκτη με 1.8 τον χρόνο, και συμφώνησε με μας στα 2 εκατομμύρια και εμείς στον παίκτη δίναμε ας που με 1.2. Όποτε το κόστος του ΠΑΟΚ για 2 χρόνια θα ήταν 4.4 εκατομμύρια. Γιατί ο παίκτης να δεχτεί μείωση μισθού και να μην πάρει το 1.8 αυτός και η Μπενφικα να πάρει 800Κ. Πάλι το σύνολο για τον ΠΑΟΚ θα ήταν 4.4Μ. Η Μπενφικα είναι η έξυπνη και ο Μειτε ο μ@λ@κ@ς;
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Όπως είπα δε γνωρίζω τις λεπτομέρειες, οπότε μπορεί να κάνω λάθος.

Από ότι λέγεται, η Μπενφίκα έκανε τις υποχωρήσεις της. Έχοντας αγοράσει το Μεϊτε με 6 εκ., έβαλε ρήτρα 4 εκ., έπεσε στα 1.5 + 0.5 και αργότερα ειπώθηκε ότι έπεσε κι άλλο.

Ίσως να μη συμφωνήσεις μαζί μου με αυτά που θα πω, αλλά οι σκέψεις μου είναι οι εξής:
- Η Μπενφίκα (όπως και ο ΠΑΟΚ) φαντάζομαι ότι έχει μία συγκεκριμένη πολιτική διαχείρισης των εισερχόμενων και εξερχόμενων μεταγραφών την οποία την εφαρμόζει σε δεκάδες παίκτες.
- Δεν ξέρω αν η πολιτική της είναι καλή ή μέτρια, αλλά θεωρώ ότι αν ήταν χάλια τότε δε θα βρισκόταν στο σημείο που βρίσκεται ως οργανισμός, καθώς θα είχε πρόβλημα με ένα σωρό παίκτες. Ωστόσο, συγκεκριμένα στην περίπτωση του Μεϊτέ, η κατάσταση ανάμεσα σε Μπενφίκα και παίκτη δείχνει χάλια.
- Η Μπενφίκα είχε κίνητρο να γλιτώσει από το συμβόλαιο Μεϊτέ, ενώ ο Μεϊτέ είχε κίνητρο να πληρωθεί το συμβόλαιό του. Η κατάσταση σίγουρα δεν πήγε εκεί που ήταν το συμφέρον της Μπενφίκα.
- Ο Μεϊτέ είχε μία καλή εναλλακτική (εμάς), δεν ήταν σε μία κατάσταση όπου δεν είχε επιλογές.

Δε λέω ότι η Μπενφίκα είναι αγία ούτε είμαι δικηγόρος της. Επίσης, μου αρέσει πολύ ο Μεϊτέ ως παίκτης, του είμαι ευγνώμων για όσα προσέφερε πέρυσι, και ήθελα πάρα πολύ να έρθει και φέτος.
Αλλά όσα ανέφερα παραπάνω, κατά την προσωπική μου γνώμη δείχνουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης του παίκτη και μικρό της Μπενφίκα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε ας τον δούμε τώρα που θα είναι ανενεργός, πού θα καταλήξει.
Προβλέπω καμιά μεσαία Τουρκίας ή Ligue 2, κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Κοίταξε, δεν το λέω για να υπερασπιστώ τον παίκτη, αλλά γιατί βρίσκεις λογικό να χάνει ο Μειτε χρήματα για να τα πάρει η Μπενφικα;
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Επειδή λαμβάνω υπόψιν ότι και η Μπενφίκα χάνει χρήματα, δεν είναι μόνο τα συμβόλαια, έδωσε 6 εκ. για να τον αγοράσει.

Και πάλι, έτσι μου φαίνεται εμένα, μπορεί να είμαι λάθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”