Athalos έγραψε:Δεν μας θελει ο Ζιγκο οποτε παμε σε 2 μετριοτητες
Καλοτσεπωτα τα 15

Athalos έγραψε:Δεν μας θελει ο Ζιγκο οποτε παμε σε 2 μετριοτητες
Καλοτσεπωτα τα 15

FreeWatcher έγραψε:Καταρχάς τσέπη δεν πάει τίποτα. Με αγορες πωλησεις κ τρεχοντα εσοδα-εξοδα γυρω στα 18 κάθε χρόνο βάζει από την τσέπη του ο πρόεδρος. Αποδεδειγμένα!Athalos έγραψε:Δεν μας θελει ο Ζιγκο οποτε παμε σε 2 μετριοτητες
Καλοτσεπωτα τα 15
Εσύ ελπίζω να πήρες διαρκειας ή τουλάχιστον να αφήνεις κανα 10ρικο στη μπουτικ.
Και για το μετριοτητες αμφιβάλω πολυ αν έχεις εστω κ την παραμικρη ιδεα για τον ζιγκο κ τους αλλους 2 που ακούγονται. Εκτος κ αν παρακολουθείς νυχθημερόν ολα τα ξενα πρωταθληματα. Γεμισαμε ειδήμονες!
Τελος γενικα μου εχει λειψει απο εδω μεσα πληροφοριες για ξενους παιχτες που κοιταμε. Πληροφοριοδοτες για τις κινησεις εχουμε, αποψη; πο ξενα πρωταθληματα οχι πια. Και εννοω παληκαρια που οντως παρακολουθουν ξενα πρωταθληματα. Οχι ανοιγω τρανσφερμαρκτ κ κανα 2 βιντεο. Τωρα που πλεον λογω ηλιλιας κ χρονου δεν εχω ιδεα για ξενα πρωταθληματα οντως μου λειπει!
Σωστή παρατήρηση. Απ᾽οτι βγαίνει από Μπεσίκτας ο Κόλλει είναι τίμιος σεντερ μπακ, αρκετά ψηλός κάτι που μας λείπει και αρκετά γρήγορος. Για τον Γάλλο δεν βγαίνει το ίδιο αφού θεωρείται οτι δεν κάνει για το ρόστερ της Μαρσέιγ. Το ποιός είναι ο πιό κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ (αν είχαμε να διαλέξουμε) δεν είναι και προφανές. Απλά νομίζω ο Γάλλος παίζει και τις δύο πλευρές.joshua έγραψε:Εγω τους παικτες δεν τους ξερω αλλα με μια ματια στα βιογραφικα ο Γαλλος γιατι θεωρειται τοσο ανωτερη περιπτωση απο αυτον της Μπεσικτας? Ο ενας κυριως Ρωσια,Βελγιο και ο αλλος βασικος καμπιονατο.
scarsick έγραψε:Δεν ρωτάω επιθετικά, ρωτάω επειδή είμαι άσχετος με αυτά.JohnDag έγραψε:Παιδιά το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο.
Το ότι σήμερα έχουμε 26 Αυγούστου και αφενός ο παίκτης δεν έχει κλείσει πουθενά αφετέρου εμείς δεν έχουμε κλείσει αντικαταστάτη σημαίνει ένα και μόνο πράγμα.
Πρέπει να ενεργοποιηθεί η συμφωνία να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση.
Έχουμε συμφωνία με τον παίκτη που περιμένουμε να ενεργοποιήσουμε και εξαιτίας της αυτός δεν έχει κλείσει αλλού, αλλά αν μας τη βαρέσει τελευταία στιγμή μπορούμε να μην την ενεργοποιήσουμε και αυτός θα μείνει ξεκρέμαστος; Χαζός είναι; (ρητορικό το τελευταίο)
Δεν ξέρω πολλά για τον παίκτη...αλλά ειλικρινά αν σου έφευγε το στόπερ σου που πέρυσι έβαλε και 7 γκολ θα πανηγύριζες ?Athalos έγραψε: Εχω αρκετους ψηφιακους φιλους Τουρκους λογω καποιον σχεσεων.Ο περσινος πανηγυριζε που εφευγε ο Σαματα,ο φετινος πανηγυριζει που φευγει ο Κολει.Αυτο μονο.
Ποτέ,που το κανει ακομη χειροτερο.Τελος παντων,οποιος ερθει την ασπρομαυρη φανελα θα εχει υποστηριξη.Αλλα μια ξενερα υπαρχει.Ettien26 έγραψε:Δεν ξέρω πολλά για τον παίκτη...αλλά ειλικρινά αν σου έφευγε το στόπερ σου που πέρυσι έβαλε και 7 γκολ θα πανηγύριζες ?Athalos έγραψε: Εχω αρκετους ψηφιακους φιλους Τουρκους λογω καποιον σχεσεων.Ο περσινος πανηγυριζε που εφευγε ο Σαματα,ο φετινος πανηγυριζει που φευγει ο Κολει.Αυτο μονο.
Athalos έγραψε:FreeWatcher έγραψε:Καταρχάς τσέπη δεν πάει τίποτα. Με αγορες πωλησεις κ τρεχοντα εσοδα-εξοδα γυρω στα 18 κάθε χρόνο βάζει από την τσέπη του ο πρόεδρος. Αποδεδειγμένα!Athalos έγραψε:Δεν μας θελει ο Ζιγκο οποτε παμε σε 2 μετριοτητες
Καλοτσεπωτα τα 15
Εσύ ελπίζω να πήρες διαρκειας ή τουλάχιστον να αφήνεις κανα 10ρικο στη μπουτικ.
Και για το μετριοτητες αμφιβάλω πολυ αν έχεις εστω κ την παραμικρη ιδεα για τον ζιγκο κ τους αλλους 2 που ακούγονται. Εκτος κ αν παρακολουθείς νυχθημερόν ολα τα ξενα πρωταθληματα. Γεμισαμε ειδήμονες!
Τελος γενικα μου εχει λειψει απο εδω μεσα πληροφοριες για ξενους παιχτες που κοιταμε. Πληροφοριοδοτες για τις κινησεις εχουμε, αποψη; πο ξενα πρωταθληματα οχι πια. Και εννοω παληκαρια που οντως παρακολουθουν ξενα πρωταθληματα. Οχι ανοιγω τρανσφερμαρκτ κ κανα 2 βιντεο. Τωρα που πλεον λογω ηλιλιας κ χρονου δεν εχω ιδεα για ξενα πρωταθληματα οντως μου λειπει!
Εχω αρκετους ψηφιακους φιλους Τουρκους λογω καποιον σχεσεων.Ο περσινος πανηγυριζε που εφευγε ο Σαματα,ο φετινος πανηγυριζει που φευγει ο Κολει.Αυτο μονο.
H Μαρσειγ ομως ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω απο τον ΠΑΟΚ, αρα οποιος δεν χωραει εκει, πιθανοτατα χωραει σε μας.Magpies4 έγραψε:Σωστή παρατήρηση. Απ᾽οτι βγαίνει από Μπεσίκτας ο Κόλλει είναι τίμιος σεντερ μπακ, αρκετά ψηλός κάτι που μας λείπει και αρκετά γρήγορος. Για τον Γάλλο δεν βγαίνει το ίδιο αφού θεωρείται οτι δεν κάνει για το ρόστερ της Μαρσέιγ. Το ποιός είναι ο πιό κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ (αν είχαμε να διαλέξουμε) δεν είναι και προφανές. Απλά νομίζω ο Γάλλος παίζει και τις δύο πλευρές.joshua έγραψε:Εγω τους παικτες δεν τους ξερω αλλα με μια ματια στα βιογραφικα ο Γαλλος γιατι θεωρειται τοσο ανωτερη περιπτωση απο αυτον της Μπεσικτας? Ο ενας κυριως Ρωσια,Βελγιο και ο αλλος βασικος καμπιονατο.