Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από aivas19 »

Athalos έγραψε:Δεν μας θελει ο Ζιγκο οποτε παμε σε 2 μετριοτητες

Καλοτσεπωτα τα 15
Εικόνα
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

FreeWatcher έγραψε:

Καλοτσεπωτα τα 15
Καταρχάς τσέπη δεν πάει τίποτα. Με αγορες πωλησεις κ τρεχοντα εσοδα-εξοδα γυρω στα 18 κάθε χρόνο βάζει από την τσέπη του ο πρόεδρος. Αποδεδειγμένα!
Εσύ ελπίζω να πήρες διαρκειας ή τουλάχιστον να αφήνεις κανα 10ρικο στη μπουτικ.
Και για το μετριοτητες αμφιβάλω πολυ αν έχεις εστω κ την παραμικρη ιδεα για τον ζιγκο κ τους αλλους 2 που ακούγονται. Εκτος κ αν παρακολουθείς νυχθημερόν ολα τα ξενα πρωταθληματα. Γεμισαμε ειδήμονες!
Τελος γενικα μου εχει λειψει απο εδω μεσα πληροφοριες για ξενους παιχτες που κοιταμε. Πληροφοριοδοτες για τις κινησεις εχουμε, αποψη; πο ξενα πρωταθληματα οχι πια. Και εννοω παληκαρια που οντως παρακολουθουν ξενα πρωταθληματα. Οχι ανοιγω τρανσφερμαρκτ κ κανα 2 βιντεο. Τωρα που πλεον λογω ηλιλιας κ χρονου δεν εχω ιδεα για ξενα πρωταθληματα οντως μου λειπει!

Εχω αρκετους ψηφιακους φιλους Τουρκους λογω καποιον σχεσεων.Ο περσινος πανηγυριζε που εφευγε ο Σαματα,ο φετινος πανηγυριζει που φευγει ο Κολει.Αυτο μονο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δλδ για να μην τρελαθούμε !
Εσείς πιστεύεται ότι είπαν στου ΑΡΔ κοιτάξτε να δείτε ,Γάλλος είναι ο καλός και αν έρθει αυτός δεν θα πάρουμε άλλον
απλά γιατί είναι γκαραντι καλός ! Αν όμως δεν έρθει γιατί δεν γουστάρει θα πάρουμε δυο όχι τόσο καλούς ,γιατί όλοι γνωρίζουμε όχι τόσοκαλός + όχι τόσο καλός = καλός !!!

Πω ρε πουστη μου τι ζούμε τι διαβάζουμε και τι άλλο θα ακούσουμε ;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

joshua έγραψε:Εγω τους παικτες δεν τους ξερω αλλα με μια ματια στα βιογραφικα ο Γαλλος γιατι θεωρειται τοσο ανωτερη περιπτωση απο αυτον της Μπεσικτας? Ο ενας κυριως Ρωσια,Βελγιο και ο αλλος βασικος καμπιονατο.
Σωστή παρατήρηση. Απ᾽οτι βγαίνει από Μπεσίκτας ο Κόλλει είναι τίμιος σεντερ μπακ, αρκετά ψηλός κάτι που μας λείπει και αρκετά γρήγορος. Για τον Γάλλο δεν βγαίνει το ίδιο αφού θεωρείται οτι δεν κάνει για το ρόστερ της Μαρσέιγ. Το ποιός είναι ο πιό κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ (αν είχαμε να διαλέξουμε) δεν είναι και προφανές. Απλά νομίζω ο Γάλλος παίζει και τις δύο πλευρές.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το ζήτημα με τον Μεϊτε είναι πρόβλημα της ΠΑΕ. Όχι του Λουτσεσκου

Τον παίκτη εγώ, για χιλιοστή φορά επαναλαμβάνω, δεν τον γουστάρω γιατί από...προπερσι φωνάζω ότι έχει ξεκάθαρα θέμα πνευματικό, ειδάλλως θα είχε κάνει καλύτερη καριέρα. Αλλά ας μη τα ξαναλέω.

ΟΜΩΣ, άσχετα με το τι λέω εγώ ο άσχετος, εφόσον έγιναν όσα έγιναν, η ομάδα τον ήθελε, ο κοουτς το ίδιο κλπ κλπ κλπ κλπ, το γεγονός ότι δεν ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ την υπόθεση η ΠΑΕ είτε αρνητικά είτε θετικά, είναι πρόβλημα των ιθυνοντων.

Άντε πες έχει σκάλωμα ο ραζβαν. Του είπε κάποιος ότι οριστικά δεν έρχεται ο Μεϊτε, ξέχνα τον τελείωσε το θέμα; Δεν νομίζω. Γιατί αλλιώς δεν θα άφηνε υπονοούμενα.

Επιπλέον. Οι αρμόδιοι λένε ότι έχουν σπαστεί από τον Μεϊτε και πιστεύουν θα φέρουν καλύτερο. Ένα μήνα τώρα.

Πουν τος;

Τον έφεραν;

Όχι

Επίκειται άφιξη; Ας το ελπίσουμε

Αλλά ειλικρινά όλοι πιστεύουμε ότι δεν έχει βρεθεί καλύτερος, και ίσως να βρεθεί με καραμπολες στο τέλος του Αυγούστου.

Με ισχυρό το φόβο ότι ίσως απλά βρεθεί κάποιος ισάξιος.

Δηλαδή τζάμπα οι καθυστερήσεις και οι καυγάδες

Δηλαδή γιατί όλα αυτά;

Μαλακιες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

scarsick έγραψε:
JohnDag έγραψε:Παιδιά το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο.

Το ότι σήμερα έχουμε 26 Αυγούστου και αφενός ο παίκτης δεν έχει κλείσει πουθενά αφετέρου εμείς δεν έχουμε κλείσει αντικαταστάτη σημαίνει ένα και μόνο πράγμα.

Πρέπει να ενεργοποιηθεί η συμφωνία να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση.
Δεν ρωτάω επιθετικά, ρωτάω επειδή είμαι άσχετος με αυτά.

Έχουμε συμφωνία με τον παίκτη που περιμένουμε να ενεργοποιήσουμε και εξαιτίας της αυτός δεν έχει κλείσει αλλού, αλλά αν μας τη βαρέσει τελευταία στιγμή μπορούμε να μην την ενεργοποιήσουμε και αυτός θα μείνει ξεκρέμαστος; Χαζός είναι; (ρητορικό το τελευταίο)

Αυτός έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπενφικα, γιατί να μείνει ξεκρεμαστος;
Έστω και τελευταία στιημη ως δανεικός θα βρει μια ομάδα, που μπορεί με την συνδρομή της να του εξασφαλίσει όλο το ετήσιο συμβόλαιο που έχει με τους Πορτογάλους.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Όταν υπάρχουν πολλές γνώμες μέσα στην ΠΑΕ ... ᾽ sometimes is good, sometimes is shit' ...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Athalos έγραψε: Εχω αρκετους ψηφιακους φιλους Τουρκους λογω καποιον σχεσεων.Ο περσινος πανηγυριζε που εφευγε ο Σαματα,ο φετινος πανηγυριζει που φευγει ο Κολει.Αυτο μονο.
Δεν ξέρω πολλά για τον παίκτη...αλλά ειλικρινά αν σου έφευγε το στόπερ σου που πέρυσι έβαλε και 7 γκολ θα πανηγύριζες ?
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Ettien26 έγραψε:
Athalos έγραψε: Εχω αρκετους ψηφιακους φιλους Τουρκους λογω καποιον σχεσεων.Ο περσινος πανηγυριζε που εφευγε ο Σαματα,ο φετινος πανηγυριζει που φευγει ο Κολει.Αυτο μονο.
Δεν ξέρω πολλά για τον παίκτη...αλλά ειλικρινά αν σου έφευγε το στόπερ σου που πέρυσι έβαλε και 7 γκολ θα πανηγύριζες ?
Ποτέ,που το κανει ακομη χειροτερο.Τελος παντων,οποιος ερθει την ασπρομαυρη φανελα θα εχει υποστηριξη.Αλλα μια ξενερα υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Athalos έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:

Καλοτσεπωτα τα 15
Καταρχάς τσέπη δεν πάει τίποτα. Με αγορες πωλησεις κ τρεχοντα εσοδα-εξοδα γυρω στα 18 κάθε χρόνο βάζει από την τσέπη του ο πρόεδρος. Αποδεδειγμένα!
Εσύ ελπίζω να πήρες διαρκειας ή τουλάχιστον να αφήνεις κανα 10ρικο στη μπουτικ.
Και για το μετριοτητες αμφιβάλω πολυ αν έχεις εστω κ την παραμικρη ιδεα για τον ζιγκο κ τους αλλους 2 που ακούγονται. Εκτος κ αν παρακολουθείς νυχθημερόν ολα τα ξενα πρωταθληματα. Γεμισαμε ειδήμονες!
Τελος γενικα μου εχει λειψει απο εδω μεσα πληροφοριες για ξενους παιχτες που κοιταμε. Πληροφοριοδοτες για τις κινησεις εχουμε, αποψη; πο ξενα πρωταθληματα οχι πια. Και εννοω παληκαρια που οντως παρακολουθουν ξενα πρωταθληματα. Οχι ανοιγω τρανσφερμαρκτ κ κανα 2 βιντεο. Τωρα που πλεον λογω ηλιλιας κ χρονου δεν εχω ιδεα για ξενα πρωταθληματα οντως μου λειπει!

Εχω αρκετους ψηφιακους φιλους Τουρκους λογω καποιον σχεσεων.Ο περσινος πανηγυριζε που εφευγε ο Σαματα,ο φετινος πανηγυριζει που φευγει ο Κολει.Αυτο μονο.

Στα @@ μας οι φίλοι σου,τύποι που γράφουν ότι ο Ιβάν τσεπωνει χρήμα από τον ΠΑΟΚ ,δεν είναι ΠΑΟΚτσηδες.
Γιαυτό, μέτρα τα λόγια σου και μην προκαλείς άλλο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αυτό το "γιατί όλα αυτά" που λέει ο Equalizer είναι ΌΛΟ το ζουμί.
Είναι ακριβώς αυτό που δεν μπορεί να απαντήσει κανείς.

Δεν θα βρεις τίποτα λογικό πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν. Για παράδειγμα αποφασίσαμε να δώσουμε έστω και 1 ευρώ για να έρθει ένα τρίτο αριστερό μπακ.
Μην πει κανείς πως δεν ασχολήθηκαν κάποιες ώρες - μέρες για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.
Μην πει κανείς πως δεν δόθηκαν χρήματα που ενδεχομένως χρειάζονταν ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ για κάποια άλλη θέση.
Χρήματα που ως γνωστόν, είναι δύσκολο να μετακινήσει με ευκολία ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Αλλά κάποιος είπε, όχι, θα πληρώσουμε πρώτα για το τρίτο αριστερό μπακ και μετά για 4(!) μεταγραφές που χρειαζόμαστε να ήταν εδώ ΧΘΕΣ.

Για όποιον δεν έχει καταλάβει, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξουμε τρία σερί παιχνίδια έχοντας διαθέσιμα τρία στόπερ και τρία χαφ.
Αν χθες έτρωγε κόκκινη ο Κεντζιόρα, θα παίζαμε με τον Ατρόμητο έχοντας δεξί στόπερ τον Αντελίνο πχ.
Αν ένιωθε τράβηγμα ο Σβαμπ, θα έπρεπε κάποιος εκ των Οζντόεφ, Καμαρά να παίξει τρία σερί 90λεπτα.

Γιατί όλα αυτά;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εγώ λέω να μείνουμε όπως είμαστε, έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο πάντα αφήνουμε ένα δύο κενά που τα "καλύπτουμε" τον χειμώνα.

Άσχετα που αν τον χειμώνα παίρνουμε παίχτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που θέλουμε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Magpies4 έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω τους παικτες δεν τους ξερω αλλα με μια ματια στα βιογραφικα ο Γαλλος γιατι θεωρειται τοσο ανωτερη περιπτωση απο αυτον της Μπεσικτας? Ο ενας κυριως Ρωσια,Βελγιο και ο αλλος βασικος καμπιονατο.
Σωστή παρατήρηση. Απ᾽οτι βγαίνει από Μπεσίκτας ο Κόλλει είναι τίμιος σεντερ μπακ, αρκετά ψηλός κάτι που μας λείπει και αρκετά γρήγορος. Για τον Γάλλο δεν βγαίνει το ίδιο αφού θεωρείται οτι δεν κάνει για το ρόστερ της Μαρσέιγ. Το ποιός είναι ο πιό κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ (αν είχαμε να διαλέξουμε) δεν είναι και προφανές. Απλά νομίζω ο Γάλλος παίζει και τις δύο πλευρές.
H Μαρσειγ ομως ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω απο τον ΠΑΟΚ, αρα οποιος δεν χωραει εκει, πιθανοτατα χωραει σε μας.
Η Μπεσικτας ειναι το ιδιο επιπεδο, αρα οποιος δεν χωραει εκει, πιθανοτατα δεν μας κανει ουτε εμας.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Γνωρίζει κάποιος να μας πει αν ο Κόλλεϋ είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Κουλιερακη;
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Οτι ασχετιλα καταλαβαινει ο καθενας,το αφηνω εδω γιατι παει αρκετα οφ τοπικ.Κρατα γερα τα ΠΑΟΚομετρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athalos την Δευ 26 Αύγ 2024, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”